Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.134.121
Napadlo mne založit toto téma. Jen tak, pro pobavení.
Náš pes byl suprový štěně, za celé jeho štěněčí období a pubertu mi rozkousal "pouze" fungl novou podprsenku, která visela na šňůře.
Tenkrát jsem myslela, že to se mnou sekne, protože nebyla zrovna levná.
Pejsana jsem tenkrát potrestala a od té doby se už žádné "demoliční derby" nekonalo.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.114
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Náš pes byl suprový štěně, za celé jeho štěněčí období a pubertu mi rozkousal "pouze" fungl novou podprsenku, která visela na šňůře.
Pejsana jsem tenkrát potrestala a od té doby se už žádné "demoliční derby" nekonalo.
Žákajdu, tři učebnice, jedno výzo a 8 sešitů z důležitých předmětů
Maťa
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.96.229
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nedávno mi jedna fenka, co jsem měla na darování, sežrala MP3 přehrávač. Den před převzetím sežrala pastelky, jestli měla barevné hovenka mi zatím majitelka neřekla. Taky snědla plastové držadlo nůžek-nových, papíry a tak. Rozkousala sprosté časopisy, co jsem dala na čůrání pro štěňata, a když mi přišla návštěva, všude po garáži ležely samé čů..ky :-)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.78.230
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nedávno mi jedna fenka, co jsem měla na darování, sežrala MP3 přehrávač. Den před převzetím sežrala pastelky, jestli měla barevné hovenka mi zatím majitelka neřekla. Taky snědla plastové držadlo nůžek-nových, papíry a tak. Rozkousala sprosté časopisy, co jsem dala na čůrání pro štěňata, a když mi přišla návštěva, všude po garáži ležely samé čů..ky :-)
Měla jsem vždy štěstí protože demoliční pesany jsem neměla.Akorát jednou můj vlkodav rozsápal tapety.Bylo mu asi 8-9měs,já přilítla z práce,dala ho rychle vyčůrat a šel domů.Musela jsem nakoupit než zavřou a pak s nim chtěla jít na dlouhou prochajdu.Ale pomstil se mi.Za půl hodky jsem byla zpátky a už od dveří jsem viděla tu spoušť.Tři pruhy v prd...,pod tim byl polistyren tak to byly jámy.Já se musela krotit protože jsem byla v 7měs těhotná tak jsem ho jen seřvala.Pak jsem s pupkem tapetovala.A můj sbt okousal akorát čudlíky u šuplíků v obejváku ale to jsme ho nechali protože jsme měli objednanej už novej nábytek.Když přišla návštěva tak koukali jaký máme krásný pahýlky na nábytku.Jinak nikdy nic nezničil
.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.36.78
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Asi čtyři dní po pořízení tříměsíční štěnete trhala gauč kde ležela na pelíšku.
Později trhala listy od pokojové rostliny. já s kámošem jsme se opili pak ráno zničila kámošovi sluchadlo - úplně zničila - škoda asi 2000 Kč. Pak doma zničila nabíječku, izolep, hrabala do dveří, vyndala věcí od koše, ... Před pár dní zničila domácí telefon. Včera zničila jesličku...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.206.139
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
u nás to byli VŽDY levé boty (asi pojistka, aby nezničil celý pár), taky rád přesazoval kytičky a keříčky, kradl slepicím vajíčka doslova z pod zadku (už je chtěl táta povraždit, že nenesou a pak jsme psa nachytali), zničil deku, na které jsem spala (vtrhl do pokoje a žužlal, já se ráno vzbudila na oslintaném cosi, co se zdaleka nepodobalo tomu, na čem jsem usnula) a také "ničil" použité jednorázové plenky vždy, když se naskytla příležitost a někdo je nehodil rovnou do popelnice ale jen do koše. Byl to miláček, v té době jsme se tolik nesmáli, ale teď, když se na něj podíváme, pořád má ten šibalský výraz v obličejíčku jako když něco provedl.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.149.167
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
u nás to byli VŽDY levé boty (asi pojistka, aby nezničil celý pár), taky rád přesazoval kytičky a keříčky, kradl slepicím vajíčka doslova z pod zadku (už je chtěl táta povraždit, že nenesou a pak jsme psa nachytali), zničil deku, na které jsem spala (vtrhl do pokoje a žužlal, já se ráno vzbudila na oslintaném cosi, co se zdaleka nepodobalo tomu, na čem jsem usnula) a také "ničil" použité jednorázové plenky vždy, když se naskytla příležitost a někdo je nehodil rovnou do popelnice ale jen do koše. Byl to miláček, v té době jsme se tolik nesmáli, ale teď, když se na něj podíváme, pořád má ten šibalský výraz v obličejíčku jako když něco provedl.
tak to nám ožral pes čtyřkolku za 91000 kč a obeškrábal komplet džípa, přelakování stálo 40000kč, takový bonus za to že jsme si ho koupili a měl všechno.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.171.154
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
tak to nám ožral pes čtyřkolku za 91000 kč a obeškrábal komplet džípa, přelakování stálo 40000kč, takový bonus za to že jsme si ho koupili a měl všechno.
U nás je to teď aktuální,....máme štěně ( jinak je to pro mě docela šok, tohle nám jěště žádné štěně nedělalo ) - rozkoše naprosto vše co má v dosahu, naštěstí ho máme venku takže to není až taková hrůza. Různé boty, oblečení, kočce misky, svůj pelech, pelech druhého psa.........ale včera mě dostal!přišla jsem z práce jdu se s nima pozdravit,....šok ! okousal mi úplně nové boty, které jsem si extra pořídila na venčení, když chodíme na louky a do lesa.....přitom jsem je preventivně dala podle mě na nedostupné místo!Dostane se všude. Žádné potrestání nezabírá!!!!!!!On ví, že to nemá dělat, že se pak zlobím, ale stejně to zas udělá. Mám vymyšlený nový trest, jak něco vyvede, tak ho zavřu do kotce ( normálně tam nebývá - máme kotec na "ozdobu") a nebudu se sním bavit!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.158.152
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mně by spíš přišlo kuriozní najít věc kterou nerozkousali.Ale jinak - majstrštyk,známých vipet rozhlodal skleničku z nerozbitného skla.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.144.2
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mně by spíš přišlo kuriozní najít věc kterou nerozkousali.Ale jinak - majstrštyk,známých vipet rozhlodal skleničku z nerozbitného skla.
Naši psi (musím zaklepat) téměř nic. Jen jednou půjčená skripta a polštář z dutého vlákna když ho hlídal otec, podotýkám že byli spolu v jedné místnosti . Druhé psisko absolutně nic.
No... ale přítelův pes mi rozkousal naprosto pěkné nové drahé kalhotky.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.39.71
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
babičky zubní protézu
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.4
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Naši psi (musím zaklepat) téměř nic. Jen jednou půjčená skripta a polštář z dutého vlákna když ho hlídal otec, podotýkám že byli spolu v jedné místnosti . Druhé psisko absolutně nic.
No... ale přítelův pes mi rozkousal naprosto pěkné nové drahé kalhotky.
2 krabice trvanlivého mléka-v kuchyni mám koberec
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
nám naše doga ohlodlala kliky od oken, když se je učila otvírat. taky poškrábala parapety. sežrala už dvě sedačky, několik bot, ukousla domácí telefon, takže máme doma jen kouzelné telofonní sluchátko:o). ohlodala prahy.zničila 2xprolézací dvířka do dveří pro kočky. strčila do nich zvědavě hlavu a normálně je vysadila až praskly.protože si suveréně dokáže otevřít dveře do každé místnosti, ohlodané kliky a poškrábané dveře ani nepočítám.ale majstrštik byl, že si normálně otevřela mražák ,přísahám bohu nevim jak, a sežrala zmražené kuře.
našli jsme jen obal... pořídili jsme si k ní druhého pejska, tak se teď zabývá jím a pomalu přestává demolovat byt.
jo, asi nemá cenu ani mluvit o sežraných ovladačích od čehokoliv:o)))
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.229
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
nám naše doga ohlodlala kliky od oken, když se je učila otvírat. taky poškrábala parapety. sežrala už dvě sedačky, několik bot, ukousla domácí telefon, takže máme doma jen kouzelné telofonní sluchátko:o). ohlodala prahy.zničila 2xprolézací dvířka do dveří pro kočky. strčila do nich zvědavě hlavu a normálně je vysadila až praskly.protože si suveréně dokáže otevřít dveře do každé místnosti, ohlodané kliky a poškrábané dveře ani nepočítám.ale majstrštik byl, že si normálně otevřela mražák ,přísahám bohu nevim jak, a sežrala zmražené kuře.
našli jsme jen obal... pořídili jsme si k ní druhého pejska, tak se teď zabývá jím a pomalu přestává demolovat byt.
První pes jako štěně zničil tapecírung na dveřích a druhý štěně nám překousalo kabel od internetu - asi abysme na něm pořád neseděli
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.223.195
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dveře - vchodové , nechat ho ještě pár dní, prokousal by se na chodbu....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.174
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
První pes jako štěně zničil tapecírung na dveřích a druhý štěně nám překousalo kabel od internetu - asi abysme na něm pořád neseděli
U nás je to také aktuální, je mu půl roku. Zatím jeden totálně zdevastovaný mobil, doteď nechápu, jak si ho dokázal podat, ten co nový zatím dokázal jen rozložit. A dvoje boty, těch trekových je mi dost líto. Snad ho to časem pustí. Ahoj
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.101.77
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mě pesan rozžižlal lékařskou správu spolu s přihláškou do autoškoly
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.8.38
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Hlídala jsem kámošce stafordku a ta mi sežrala komplet celej budík,bez následku a přísahám že z něj zustalo akorát kousek kolečka jinak vubec nic....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.78.230
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Známá má 8měsíčního bulteriéra a když přišla po hodině a půl z nákupu tak se mohla stěhovat.Schodila televizi,rozsápala koberec,úplně roztrhala sedačku,strhla záclony,ze špajzu vyndala a vysypala luštěniny,těstoviny,rejži,mouky.Kdybych neviděla na mobilu fotky tak neuvěřim co dokáže pes udělat za takovou chvilku.A co udělala?Čapla psa,šla venčit a celou cestu brečela.Byla fakt v šoku.Po příchodu domů měla co dělat aby to uklidila.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.50.91
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
nas mlady tiez nie je nejaky demolator-samozrejme okrem takych tych klasickych veci, nejaky kvetinac, kvetinka.. ALe co sa mu fakt podarilo, bol kabel od brany na ovladanie, takze, brana sa zasekla a nesla otvorit. nastastie auta bola vonku, asi by ho doma prerazili, keby nemohli odist s autami do prace
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.17.86
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Půl plata antikoncepčních pilulek.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Známá má 8měsíčního bulteriéra a když přišla po hodině a půl z nákupu tak se mohla stěhovat.Schodila televizi,rozsápala koberec,úplně roztrhala sedačku,strhla záclony,ze špajzu vyndala a vysypala luštěniny,těstoviny,rejži,mouky.Kdybych neviděla na mobilu fotky tak neuvěřim co dokáže pes udělat za takovou chvilku.A co udělala?Čapla psa,šla venčit a celou cestu brečela.Byla fakt v šoku.Po příchodu domů měla co dělat aby to uklidila.
Nas pes kdysi rozkousal Framykoinovou mast .... divim se, ze mu nic nebylo.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
jo, to znám. co má člověk dělat? zrubat to, hajzla, když skáče metr vysoko a vrtí a vrtí a je šťastný že páníček už je doma?.. to nejde. postupně jsem si prošla různými fázemi od pláče, řevu, hysterického chechotu apod.
kybych ho chytla přímo při činu, tak ho asi roztrhnu jak hada, to teda jo, ale když příjdu z práce, tak už to stejně nemá význam:o)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.88.139
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Půl plata antikoncepčních pilulek.
Už jsem měla taky rozkousané snad všechno - od dveří, přes gauč, kytky, polštáře (peří všude), mobil atd. Ale co mě dostalo, když jsem si kdysi přivezla psa z Anglie a první co mi sežral - ukradl ze stolu knihu a udělal z ní podestýlku. Kniha se jmenovala Tajnosti Londýna! Asi se mu zastesklo po domovině.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.123.98
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Už jsem měla taky rozkousané snad všechno - od dveří, přes gauč, kytky, polštáře (peří všude), mobil atd. Ale co mě dostalo, když jsem si kdysi přivezla psa z Anglie a první co mi sežral - ukradl ze stolu knihu a udělal z ní podestýlku. Kniha se jmenovala Tajnosti Londýna! Asi se mu zastesklo po domovině.
naše fenka sežrala pětistovku, ale má mě ráda, nechala mi půlku. Má asi úchylku na peníze, nedávno jsem nechala nežet na stole 2000, sežrání jsem zabránila na poslední chvíli. Jen by mě zajímalo, jestli by se tentokrát zase se mnou rozdělila
.
Jinak klasika - toaletní papír, ten jak leží na zemi, tak je rozcupovanej na malinké kousíčky. Přesazuje s oblibou kytičky - je opravdu pracovitá
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.145.134
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
tak u nás popořadě.
dědek nic, jen jedenkrát kabel od telefonu - řelka jsemmu, že až dovolám, tak pudeme ven ... asi jsem kecala moc dlouho :)
bába - nemáme jí od štěněte, takže defakto nic, když pominu celé kuře z linky, krabici chlebíčků a celé tiramisu.
mladá - spadeno měla na noviny, tátův mobil (tomu sežrala 4x anténku) a cokoliv keramického do výšky 2 metrů nad zemí. Milovala pálené květináče a takový ty různý sošky zvířátek. Mamce cežrala krokodýla z pálené hlíny - cca 50 cm na výšku. A na veterině žasli, když jsem jim řekla, že sežrala krokodýla a nechala jen ocas :)) Teď už žere jen hračky a ponožky.
štěně - jednoho dumíka, lišty od lina komplet v celém bytě, dvoje pantofle a jedny boty na basket (fungl nový, samo že přítelovy ...), několikrát molitanovej polštářek, kabel od netu a jako dezert se prokousala z boku skříně dovnitř. Asi hledala poklad :)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.125.85
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
tak u nás popořadě.
dědek nic, jen jedenkrát kabel od telefonu - řelka jsemmu, že až dovolám, tak pudeme ven ... asi jsem kecala moc dlouho :)
bába - nemáme jí od štěněte, takže defakto nic, když pominu celé kuře z linky, krabici chlebíčků a celé tiramisu.
mladá - spadeno měla na noviny, tátův mobil (tomu sežrala 4x anténku) a cokoliv keramického do výšky 2 metrů nad zemí. Milovala pálené květináče a takový ty různý sošky zvířátek. Mamce cežrala krokodýla z pálené hlíny - cca 50 cm na výšku. A na veterině žasli, když jsem jim řekla, že sežrala krokodýla a nechala jen ocas :)) Teď už žere jen hračky a ponožky.
štěně - jednoho dumíka, lišty od lina komplet v celém bytě, dvoje pantofle a jedny boty na basket (fungl nový, samo že přítelovy ...), několikrát molitanovej polštářek, kabel od netu a jako dezert se prokousala z boku skříně dovnitř. Asi hledala poklad :)
Náš první pes(střední knírač)jako odrostlé štěně ukradl,rozžvýkal a spolkl pouťovou růži s papíru včetně drátu a špejle.Vůbec bychom na to nepřišli,kdyby z něj na procházce nelezly třísky,drátek a kus krepového papíru namotaného na ten drátek.Ale obešlo se to bez jakýchkoli následků.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.134.121
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Náš první pes(střední knírač)jako odrostlé štěně ukradl,rozžvýkal a spolkl pouťovou růži s papíru včetně drátu a špejle.Vůbec bychom na to nepřišli,kdyby z něj na procházce nelezly třísky,drátek a kus krepového papíru namotaného na ten drátek.Ale obešlo se to bez jakýchkoli následků.
Zadavatelka:
Ty jo, tak to koukám, jak se téma rozrostlo - a ani tu nikdo do nikoho zatím nerejpe... - je to vůbec možné?
Pište dál
Teda s tím drátkem z pouťové růže jste měli docela štěstí. Holt má pejsek žaludek jako "ze železa"
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.123.98
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zadavatelka:
Ty jo, tak to koukám, jak se téma rozrostlo - a ani tu nikdo do nikoho zatím nerejpe... - je to vůbec možné?
Pište dál
Teda s tím drátkem z pouťové růže jste měli docela štěstí. Holt má pejsek žaludek jako "ze železa"
nikdo tady nereje, protože je to krásný téma po dlouhý době
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.80.152
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
tak u nás popořadě.
Já mám v této době demolici bytu na denním pořádku. Za posledních 14 dní mám rozkousané 3 lopatky se smetáčkem, půl porcelánového servisu, japonské jídelní misky, DVD, CD, PC hry, 3 knížky 2 časopisy, míč, jedny boty, 2 velké pytlíky brambůrek, sešívačku, X balíčků papírových kapesníčků, 6x izolepa, brambory, ukousaný kabel od lampy, vytrhnutá lišta na chodbě........ Jinak už mám zničené ovladače od všeho možného, košťata, taburetku, 3 páry bot, rozkousané misky - lidské, kabel od internetu a antény - jsem se kvuli nim naučilá pájet okousaé zdi, roztrhané polštářky, obojky, postroj, kleštičky na drápky, kosmetika, rozbitá lampička, okousanej roh běhounu, rozcupované pol. desky na obklad, ........JJ jsou to miláčkové k nezaplacení. Každý den když se vracím domu tak trnu strachy co zas najdu za paseku. Nikdy nevím jestli je mám zabít, brečet nebo to jen mlčky uklidit. Už mám ale objednáné speciální vrátka tak budou na chodbě po dobu mé nepřítomnosti - trpělivost mi dochází a nervy na to už nemám
Od této doby budu čekat je zničené dveře, okousaný botník a poškrábané zdi.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.238.123
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Moji psi taky nic, ale nalezenec, kterého jsem se na chvíli ujala, rozhryzal návštěvě mobil za 3.000,- Kč, nám všechny proutěné prostírání ze stolu, přípojku na kabelovku a úplně posedlý byl propisovačkami, kterých zlikvildoval snad 7. Ta náplň šla ,,výborně" dostat dolů. Tak takhle se mi ten nalezeneček odvděčil.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.131.253
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já mám v této době demolici bytu na denním pořádku. Za posledních 14 dní mám rozkousané 3 lopatky se smetáčkem, půl porcelánového servisu, japonské jídelní misky, DVD, CD, PC hry, 3 knížky 2 časopisy, míč, jedny boty, 2 velké pytlíky brambůrek, sešívačku, X balíčků papírových kapesníčků, 6x izolepa, brambory, ukousaný kabel od lampy, vytrhnutá lišta na chodbě........ Jinak už mám zničené ovladače od všeho možného, košťata, taburetku, 3 páry bot, rozkousané misky - lidské, kabel od internetu a antény - jsem se kvuli nim naučilá pájet okousaé zdi, roztrhané polštářky, obojky, postroj, kleštičky na drápky, kosmetika, rozbitá lampička, okousanej roh běhounu, rozcupované pol. desky na obklad, ........JJ jsou to miláčkové k nezaplacení. Každý den když se vracím domu tak trnu strachy co zas najdu za paseku. Nikdy nevím jestli je mám zabít, brečet nebo to jen mlčky uklidit. Už mám ale objednáné speciální vrátka tak budou na chodbě po dobu mé nepřítomnosti - trpělivost mi dochází a nervy na to už nemám
Od této doby budu čekat je zničené dveře, okousaný botník a poškrábané zdi.
Tak to moje psina byla jako malá děsnej estét... po přestavbě kuchyně nám nějak nevyzbylo lino a v jednom místě čuměl holej beton - chodila to kousat a hrabat než jsme to zakryli linem, pak byl klid... V obýváku jsem neolemovala jednu stranu koberce kobercovou lepenkou tak to žačla žrát. Po olemování už jí to netankovalo No a pak dostala od mámy takovej děsně ošklivej pelíšek, no strašně se mi nelíbil ale darovanému koni... no nakonec to příšera vyřešila za mě - během týdne ho sežrala a já koupila hezkej a ten vydržel do teď
Od té doby se asi estetickými nedostaky našeho bytu vyrovnala anebo jsme to prostě dovedli k dokonalosti a nemá nám co vytknout...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.155
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak to moje psina byla jako malá děsnej estét... po přestavbě kuchyně nám nějak nevyzbylo lino a v jednom místě čuměl holej beton - chodila to kousat a hrabat než jsme to zakryli linem, pak byl klid... V obýváku jsem neolemovala jednu stranu koberce kobercovou lepenkou tak to žačla žrát. Po olemování už jí to netankovalo No a pak dostala od mámy takovej děsně ošklivej pelíšek, no strašně se mi nelíbil ale darovanému koni... no nakonec to příšera vyřešila za mě - během týdne ho sežrala a já koupila hezkej a ten vydržel do teď
Od té doby se asi estetickými nedostaky našeho bytu vyrovnala anebo jsme to prostě dovedli k dokonalosti a nemá nám co vytknout...
Já mám psíky hodné (nežravce), ale můj první boxík jako štěně kompletně sundal čerstvě vytapetované tapety - nevím jak to dokázal. Nerozkousal, jen jakoby odspodu odtrhl a stáhl celé pruhy dolů. Manžel byl na omytí, tapetoval půl dne. Jako bonus domlasknul z kyblíku zbytek lepidla. Letěli jsme na veterinu, ale vet řekl , že je to ředitelné vodou, tak máme ředit. Nic mu nebylo, jen se trochu pos... O měsíc později rozkousal dvě velké molitanové matrace co jsme měli místo postelí na (nekecám) cca 2 cm velké kousky. Byla toho šílená hromada a to jsem myslela, že ten můj už nevydejchá. Ale uhájila jsem ho a od roku už nic nevyvedl. Byl to pan pes, asi jako každý boxer. Moc ráda na něj vzpomínám.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.3
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak nevím zd aje to tím, že psíci bydlí venku - ale u nás moc demolční nejsou(nebyli)
KAO (fena, nyní 6 let) - to bylo zlatíčko - rozkousla jen jeden pár bot mamce Ale byly to takový na ven, takže žádná velká škoda.
Samojed (pes, nyní 5 let)- ten miloval květináče a taky rád stahával prádlo ze šňury ahajal na něm. Asi v půl roce ho to přestalo bavit a přešel an demolici kyblíků (plastových) či kelímků - což teda dělá občas do dnes. Ale copak s edá zlobit an takovýho medvídka?
Německá vlčí špicka(nyní 5 let) - 1 boty, 1 sundala koplet prádlo ze šňůry(do teď nevíme jak, když měla v té době asi 30 cm v kohoutku a prádlo nejméně 1 m na zemí), jinak zlatíčko.
A poslední přírůstek z naší nynější smečky - briard (fenka; 1,5 roku) miluje květináče a plastové kyblíky a kelímky, prádla se ani nedotkla, jinak strašně ráda přemisťuje dřevo z kůlničky a ráda tahá KAO za kůži na krku a mě chce ,,nosit´´ ruku.
Jinak ale na většinu psů tady uvedených moc nemají..
Zuzka F. - www.uandyho.blog.cz
PS: Jinak SKVĚLÉ TÉMA!!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.61.151
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak nevím zd aje to tím, že psíci bydlí venku - ale u nás moc demolční nejsou(nebyli)
KAO (fena, nyní 6 let) - to bylo zlatíčko - rozkousla jen jeden pár bot mamce Ale byly to takový na ven, takže žádná velká škoda.
Samojed (pes, nyní 5 let)- ten miloval květináče a taky rád stahával prádlo ze šňury ahajal na něm. Asi v půl roce ho to přestalo bavit a přešel an demolici kyblíků (plastových) či kelímků - což teda dělá občas do dnes. Ale copak s edá zlobit an takovýho medvídka?
Německá vlčí špicka(nyní 5 let) - 1 boty, 1 sundala koplet prádlo ze šňůry(do teď nevíme jak, když měla v té době asi 30 cm v kohoutku a prádlo nejméně 1 m na zemí), jinak zlatíčko.
A poslední přírůstek z naší nynější smečky - briard (fenka; 1,5 roku) miluje květináče a plastové kyblíky a kelímky, prádla se ani nedotkla, jinak strašně ráda přemisťuje dřevo z kůlničky a ráda tahá KAO za kůži na krku a mě chce ,,nosit´´ ruku.
Fakt skvělé téma. Směju se až brečím!!! je to tréning na domácí estrády. Vidět tchýni jako čarodějnici jak honí pesa s wc štětkou nebo svou nóbl botou v hubě a nezasmát se je velmi náročné ...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.3
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Omlouvám se za překlepy
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.12.17
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Fakt skvělé téma. Směju se až brečím!!! je to tréning na domácí estrády. Vidět tchýni jako čarodějnici jak honí pesa s wc štětkou nebo svou nóbl botou v hubě a nezasmát se je velmi náročné ...
do doby, než jsem si pořídila štěně labradora netušila jsem kolik metrů je toaletního papíru v roličce, ale teď už vím, že 8x celá chodba tam a zpět což je asi 24 metrů
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.7.142
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Omlouvám se za překlepy
Postupně půl lina v přesíni, většinu sežrala, vyhlodala obrovskou díru v předsíni v sádrokartonu, nepočítaně pelechů, které jsme jí prozíravě nekupovli ale vyráběli ze starého molitanu. a oškrabala zeď až na cihlu, ohlodala obložení zdi v předsíni. Překousala kabel od internetu...Kytky, knihy a jiné zbatečnosti nepočítám
Jo a jednou ukradla dva pytlíky kešu oříšků, rozbalila si je a sežrala.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.161.123
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Postupně půl lina v přesíni, většinu sežrala, vyhlodala obrovskou díru v předsíni v sádrokartonu, nepočítaně pelechů, které jsme jí prozíravě nekupovli ale vyráběli ze starého molitanu. a oškrabala zeď až na cihlu, ohlodala obložení zdi v předsíni. Překousala kabel od internetu...Kytky, knihy a jiné zbatečnosti nepočítám
Jo a jednou ukradla dva pytlíky kešu oříšků, rozbalila si je a sežrala.
když sme měli minulou dogu, tak jednou v autě komplet sundala celé vnitřní polstrování .ze stropu visely cáry, vypadalo to strašně. kabely, boty, tapety, jasně, ale to auto bylo nejvíc. teď máme boxerku, všichni mě strašili, a vida, teď je jí 5 měsíců a nic, prostě ani jedna jediná věc, zaklepu to.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.246.118
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
když sme měli minulou dogu, tak jednou v autě komplet sundala celé vnitřní polstrování .ze stropu visely cáry, vypadalo to strašně. kabely, boty, tapety, jasně, ale to auto bylo nejvíc. teď máme boxerku, všichni mě strašili, a vida, teď je jí 5 měsíců a nic, prostě ani jedna jediná věc, zaklepu to.
Tak náš buldok má v jednom roce na svědomí: 3 dálkové ovladače, 4 mobily, botů nepočítaně, plyšáky mu kupujeme v sekáči neustále, a právě ted mi rozžvýkává přesky na montérkách. Jinak je to ještě odborník co se týká úprav dřevěného nábytku a má rád veškerý můj vercajk.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.206.139
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Kamarádčin stafordík byl krásné modré skoro-plyšové zvířátko, které za celé mládí nic neudělal. Jen jednou, ale to jsem myslela, že pojedeme na pohotovost s infarktem. O vánocích jsme šli dokoupit pár drobností do krámu hned u baráku, pejsa zůstal doma. Do půl hoďky jsme byli doma a koupelna, chodba a kuchyň pokrytá bílou břečkou. Pejsánek skočil ke kapříkovi do vany, nejspíš ho tam dobu lovit (ale neulovil, všude bylo plno vody) a tak vzal útokem spodní skříňky kuchyně až našel vééélikou legraci, pytlíky s moukou a cukrem
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.96.3
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Kamarádčin stafordík byl krásné modré skoro-plyšové zvířátko, které za celé mládí nic neudělal. Jen jednou, ale to jsem myslela, že pojedeme na pohotovost s infarktem. O vánocích jsme šli dokoupit pár drobností do krámu hned u baráku, pejsa zůstal doma. Do půl hoďky jsme byli doma a koupelna, chodba a kuchyň pokrytá bílou břečkou. Pejsánek skočil ke kapříkovi do vany, nejspíš ho tam dobu lovit (ale neulovil, všude bylo plno vody) a tak vzal útokem spodní skříňky kuchyně až našel vééélikou legraci, pytlíky s moukou a cukrem
Nám psice sežrala pohovku + 2 křesla ( taky na 2 cm velké molitanové kousíčky ), kvůli ní jsme sundali skoro všechny koberce, téměř každodenně nacházím vysypaný koš ( recykluje ), mámě odžvýkala zapínání z podprsenky, jinak kalhotek a ponožek rozžužlala už na stovky ( nepřeháním ). Použité vložky z koše byly další obrovské lákadlo. Jednou mi ze stesku po rodině sežrala kilo zrní pro křečky, bratr pak pochopil, jak se vyrábí musli tyčinky
. A jednou si rozžvýkala přetahovací lano na jednotlivé šňůrečky a pořádnou hrst jich snědla. Při venčení pak šňůrky působily jako nepříjemný spojovací materiál- bobek ne a ne spadnout na zem. A z ovčí kůže na zemi si taky nenápadně ukusovala, až letěla do popelnice celá. Tohle je ani ne desetina našich psích kusů, ale dneska nemám náladu přemýšlet
Ája
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.25.82
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To je fakt super téma, řehníme se tu s manželem jak blbý.. Tak já začnu od začátku: 2 knížky, nespočítaně knoflíků u každého povlečení (od té doby máme povlečení bez knoflíků neb jak přišiju nový, hned je zase pryč, ale vyhoďte jí kvůli tomu z postele, je to prostě straka, jde po lesklým..
) zipy u čehokoli co jsem si zapomněla uklidit-kalhoty, penály atd., pár podprsenek, stovky papírovejch kapesníčků, desítky normálních kapesníků vyhrabaných klidně z kapsy kalhot (občas kakáme barevný hovínka až se divím že se jim ještě nezauzlovali střeva), ponožky rozcupovaný, no co ještě? Jo nabíječka od mobilu. No určitě toho bylo víc, radši ani nevzpomínat..
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.163.104
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
týjo, tolik zničených věcí a já si myslela, že mám fakt ničitele - BOC a ještě k tomu bráchy, ale jak to tady čtu tak ti moji jsou čučkaři - raději před nimi toto téma schávávám aby neměli inspiraci
no ale co já měla zničené? - bylo toho oproti vám některým opravdu jen málo: sežraný kabel od mixéru, rozkousaná nabíječka, postupně mizící lino, okousané nohy od stolu, stržená záclona v kuchyni, asi 4 sežrané vařečky - to nechápu jak oni vždy vytáhnou jen ty vařečky
a ještě dvě perličky:
1. přítel po příchodu z práce mi volá: " Arry sežral úplně celé vitamíny" a já na něho "jak víš že to byl Arry?" odpověď: "Má oranžovou hlavu" - ty vitamíny barvily a on byl od toho celej oranžovej a ulepenej, ten druhej nic
2. odlomili lištu z radiátoru a asi půlku jsem našla, druhá půlka někde zmizla, večer když jsem prohlížela psům zuby jsem zjistila, že ten jeden je má takové stříbrné - ten syčák sežral tu hliníkovou lištu a měl ten hliník na zubech - fuj ještě teď mám z toho husí kůži
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.104.10
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
týjo, tolik zničených věcí a já si myslela, že mám fakt ničitele - BOC a ještě k tomu bráchy, ale jak to tady čtu tak ti moji jsou čučkaři - raději před nimi toto téma schávávám aby neměli inspiraci
no ale co já měla zničené? - bylo toho oproti vám některým opravdu jen málo: sežraný kabel od mixéru, rozkousaná nabíječka, postupně mizící lino, okousané nohy od stolu, stržená záclona v kuchyni, asi 4 sežrané vařečky - to nechápu jak oni vždy vytáhnou jen ty vařečky
a ještě dvě perličky:
1. přítel po příchodu z práce mi volá: " Arry sežral úplně celé vitamíny" a já na něho "jak víš že to byl Arry?" odpověď: "Má oranžovou hlavu" - ty vitamíny barvily a on byl od toho celej oranžovej a ulepenej, ten druhej nic
2. odlomili lištu z radiátoru a asi půlku jsem našla, druhá půlka někde zmizla, večer když jsem prohlížela psům zuby jsem zjistila, že ten jeden je má takové stříbrné - ten syčák sežral tu hliníkovou lištu a měl ten hliník na zubech - fuj ještě teď mám z toho husí kůži
Tak naše fenka jezevčíka (přerostlá):
strhala a zničila několikero záclon (jedna záclona byla taková průzná, že brzy byla o metr delší:-)), matraci, ohryzaná postel, prokousaný dveře, rozcupovanej koberec, ukousnutý kabel od nové lednice, okousaný lino, stržený šicí stroj ze stolu na zem a k tomu si zapínala rádio a pouštěla vodu ve dřezu
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.217
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak to je super!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.8.71
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To je opravdu super téma
Nám naše bloodhoundka zkrátila šňůru od pračky o 1m, byla připojená do zásuvky. Dodnes nechápu, jak to přežila. Pak nám v koupelně vysadila umyvadlo ze zdi, když si pod ním stoupla, takže se rozbilo. Bylo úplně nové...
Ale za její nejlepší kousek považuji sežraný ventilek od papiňáku, který jí musel být z břicha operativně odstraněn. Rentgenový snímek žaludku má náš vet vedený jako kuriozitu. Holt v tom papiňáku byly uvařené vepřové nožky a byl na sporáku. Zavřený. No a když jsme nenašli ten ventilek, tak jsme nezaváhali a hned šli se psem k vetovi, páč bylo hned jasné, kde se nachází.
A ještě nám vykousala díru do sádrokartonu ve zdi asi půl metru nad zemí a ohlodala lino.
Její synáček nám akorát sežral vařečku a dcerunka kouše do zdi. Druhý synáček je pěkné číslo, sežral nově položené parkety a opakovaně pelíšek, vodítka apod.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.68
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak naše fenka jezevčíka (přerostlá):
strhala a zničila několikero záclon (jedna záclona byla taková průzná, že brzy byla o metr delší:-)), matraci, ohryzaná postel, prokousaný dveře, rozcupovanej koberec, ukousnutý kabel od nové lednice, okousaný lino, stržený šicí stroj ze stolu na zem a k tomu si zapínala rádio a pouštěla vodu ve dřezu
tak to já mám asi úplně nejhodnější pejsky jak tak čtu mám 2 fenky jorka. první mi jako štěně trochu ožužlala knížku, kterou jsem ale nechala na posteli a tudíž když jsembyla v práci tak si početla to víte romám pro ženy
jinak jednou mi vytahala papírové kapesníčky z krabice a to opět byli velmi dobře dostupné
druhá fenka, ta mladší tak ta mi hrabala u dveří když jsem je musela zavřít v pokoji když jsem odcházela z domu a tudíž trochu pocuchala koberec, jinak jako štěně z trucu (když jsem je nechala doma a měla možnost tak vyhrabala palmu v obýváku a když jí táta seřval a vyhodil na chodbu šla do kuchyně a tam udělala totéž..se dodneška divím že můj cholerický otec jí nezabil jednou ranou a také mi z trucu chodila čůrat do postele...ale naštěstí z toho vyrostla a dneska mám zlaté holky
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.215.235
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak to nám štěndo sežralo želvu. Holka se nějak dostala ven a zbylo jen pár krvavých šmouh na podlaze. Myslela jsem, že přítel dostane infarkt. A další když jsem mu pak vysvětlila, že ho nemůže potrestat, ptž by nevěděl za co to je . Kdyby zbyl aspoň krunýřek, tak by mu ho člověk ukázal a aspoň by mu vynadal. Takhle ale co? Jinak zlatíčko za celou dobu nic nezníčil ani nerozkousal, jen ještě zip na mikině, když měnil zoubky.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.125.85
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak to nám štěndo sežralo želvu. Holka se nějak dostala ven a zbylo jen pár krvavých šmouh na podlaze. Myslela jsem, že přítel dostane infarkt. A další když jsem mu pak vysvětlila, že ho nemůže potrestat, ptž by nevěděl za co to je . Kdyby zbyl aspoň krunýřek, tak by mu ho člověk ukázal a aspoň by mu vynadal. Takhle ale co? Jinak zlatíčko za celou dobu nic nezníčil ani nerozkousal, jen ještě zip na mikině, když měnil zoubky.
Náš malý knírač zůstal na chvíli sám v aztě a s ním igelitka plná hygienických potřeb a na dně(schválně na dně)byl celý menší salám uherákového typu.Doma s přítelem jsme ho pak marně hledali a příšerně se pohádali,kdo ho v obchodě zapoměl.Psa jsme nepodezírali,taška vypadala netknutá.Až po několika dnech,při očistě auta,jsme našli špagátky a papír,schované pod sedadlem.Tentýž pes dokázal sežrat celý talíř dobrot ze svatby,než stačil přítel,převážející psa i dobroty společně(talíř zakryt igelitem a papírem bylo to vlastně velké plato),během asi 1 minuty zamknout garáž.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.196.167
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Náš ,dnes již desetiletý pes nikdy nic, nevyvedl. Byl naprosto vzorné štěně. Zato fenka, kterou jsem si i přes zjevné protesty manžela pořídila, byla jako štěně éro. Totálně okousala kabel od kabelovky, moje kozačky ( naštěstí se daly ještě nosit alespoň pod kalhoty). Úplně nejvíc jí ale lákaly polštáře a deky, těm ožužlávala rohy, dokud se z nich nezačalo sypat peří. Musela jsem nechat vše komplet dát do nových sypků. Další pejsek jako štěndo ohryzal kabel od lampy, až se z něj jiskřilo. Naštěstí jsem to zjistila včas, tak že ránu nedostal. Také nějakým způsobem vytáhl synovi z tašky fungl novou učebnici angličtiny a rozcupoval ji na centimetrové kousíčky. Hrozně rád okusoval prahy. No a nejmladší fenka milovala lišty okolo lina. Ale teď už jsou všichni hodní, nic neničí. Jen ta starší fenka se teď před několika dny vyznamenala. Pořídili jsme si novou sedačku a ona potvora šla, udělala na ní louži a zase jako by nic seskočila dolů. Myslela jsem, že mě šlehne. Zřejmě jí ta novota pěkně nevoněla.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.5
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Náš ,dnes již desetiletý pes nikdy nic, nevyvedl. Byl naprosto vzorné štěně. Zato fenka, kterou jsem si i přes zjevné protesty manžela pořídila, byla jako štěně éro. Totálně okousala kabel od kabelovky, moje kozačky ( naštěstí se daly ještě nosit alespoň pod kalhoty). Úplně nejvíc jí ale lákaly polštáře a deky, těm ožužlávala rohy, dokud se z nich nezačalo sypat peří. Musela jsem nechat vše komplet dát do nových sypků. Další pejsek jako štěndo ohryzal kabel od lampy, až se z něj jiskřilo. Naštěstí jsem to zjistila včas, tak že ránu nedostal. Také nějakým způsobem vytáhl synovi z tašky fungl novou učebnici angličtiny a rozcupoval ji na centimetrové kousíčky. Hrozně rád okusoval prahy. No a nejmladší fenka milovala lišty okolo lina. Ale teď už jsou všichni hodní, nic neničí. Jen ta starší fenka se teď před několika dny vyznamenala. Pořídili jsme si novou sedačku a ona potvora šla, udělala na ní louži a zase jako by nic seskočila dolů. Myslela jsem, že mě šlehne. Zřejmě jí ta novota pěkně nevoněla.
Ještě jsem si vzpoměla na celý tác česnekových jednohubek . Civilizovaně zanechal jenom párátka, ale není mi moc jasné jak přesně to udělal... V každém případě měl velmi voňavý dech ještě další dva dny
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.75.252
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Co všechno zničily moje dvě kavalírky jako štěňata by vydalo na tlusčí brožuru. Po příchodu z práce jsem je vítala slovy "tak co holky moje, co jste zase provedly." Nejdřív jsem byla na nervy, ale postupně jsem si uvědomila, že stejně potřebuji nový koš na prádlo, nový koberec do předsíně, obyvák taky už potřebuje vymalovat...........
A za čas jsem si uvědomila, že je v tomto věku asi nenaučím neničit věci, ale oni mě naučily nelpět na věcech. Nic tu není napořád. Děkuji jim
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.99.132
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Co všechno zničily moje dvě kavalírky jako štěňata by vydalo na tlusčí brožuru. Po příchodu z práce jsem je vítala slovy "tak co holky moje, co jste zase provedly." Nejdřív jsem byla na nervy, ale postupně jsem si uvědomila, že stejně potřebuji nový koš na prádlo, nový koberec do předsíně, obyvák taky už potřebuje vymalovat...........
A za čas jsem si uvědomila, že je v tomto věku asi nenaučím neničit věci, ale oni mě naučily nelpět na věcech. Nic tu není napořád. Děkuji jim
Já mám naštěstí demoliční četu jen v teráriu (had), naši psi byli oba vzorní. První se k nám dostal až v půl roce a prošel si předtím tvrdou výchovou, takže kromě obrovských děr v záhonku (já pořád tvrdím že tam má bejt hřiště na beachvolejbal) nezničil nic. Jen se mu podařilo uplně rozleptat okenní tabulky, jak pořád čučí ven s nosem na skle. Vstává klidně padesátkrát za noc, jen aby mu z venkovního ruchu něco neuteklo (bydlíme na naprosto nezáživné ulici kde za den přejde pět lidí a dvě auta).
Druhý pes byl taky vzorový štěně. Nejvíc ho baví žužlat moje ponožky, ale jen v případě že je v nich i noha. , taky kelímky od pribiňáku, chrupavky z kuřete a kousky brokolice jsou oblíbené, prostě zlatíčko. A když nejsem doma tak lehne a spí. Jednou zkoušel výt, ale když zjistil, že mě tím nepřivolá, vzdychnul si a hupsnul zpátky do peřin (poslouchala jsem za dveřma).
Dál mi "štěně" kamarádky - 8 měsíční hovík dokázal během sekundy ukousat všechny tkaničky u bot - očuchával nohy, a najednou cvak cvak cvak, a šla jsem domu bosa, protože tyhle boty bez tkaniček na noze nevydrží. No, ještě že ukousal jen to.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.14.107
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
takže: pes - "pouze" 3x dveře když čubina hárala
ale zato feňule:2x boty, 3x matrace, x knížek(nadějné vyhlídky po babičce mě nas...nejvíc), 4x holiny(ty má nejrači), vodovodní kohoutek, asi 1000xhospodských tácků(najednou), otěže, ohlávku, kartáče, šroubováky, prostě ÚPLNĚ VŠECHNO!!! čůza je to, vždy když něco hledáme, přijde otázka jestli si to nepůjčila
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.200.230
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Super téma
Mám dvě hovawartky a rozkousaných věcí už jsem pár viděla, těžko říct co je z toho nejkurióznější...vyberte si:
Aida, dneska 7,5-letá, za mlada totálně rozkousala dva mobilní telefony zapomenuté na skříňce v chodbě, peněženku zapomenutou na stejném místě (ale v jiném čase) - tahle byla tátova, ráno se na zahradě povalovaly užužlané tisícovky, kterým naštěstí nic vážnějšího nebylo, ale to vysvětlování v bance když bylo potřeba vyměnit kreditní karty - těm původním chyběly rohy a zato v nich přibyly dírky po zubech Taky sežrala pár bot a vykousala díru do zateplení v boudě a sežrala polystyren. A o velikonocích se propašovala do obýváku kde byla na stole připravená velikonoční sekaná a čokoládový beránek, beránkovi ukousla hlavu a sekanou spořádala rovnou celou. Dneska už je ale hodná.
Její dcera, teďka dvouletá Niky, okousala již zmíněnou skříňku a botník v chodbě, a protože si oboje umí otevřít také většinu bot, některým sežrala jenom vložku. Také ohlodala všechny hřebeny a kartáče na psí srst, které byly ve skříňce. Dále zničila zahradní hadici, dva kusy, rozstřikovače na zalévání trávníku, dvě zahradní konve z plastu, okousala násady od několika zahradních nástrojů a nakousla obal mobilního telefonu zapomenutého na skříňce v chodbě - někteří členové naší domácnosti jsou nepoučitelní. Dále okousala zahradní kohoutek a totálně zničila elektrické rozvody k automatickým vratům na zahradu, po opravě je do dvou dnů zničila zase. Kdybych jí viděla jak to dělá, tak jí roztrhu jak hada, zřejmě to dobře ví a dávala si pozor. Od té doby co je to zničené si toho ani nevšimla. Dále vykousala druhou, větší díru do zateplení v boudě a sežrala polystyren. Abych to shrnula, nudící se Niky rozkouše všechno co se jí dostane do cesty, a jediné spolehlivé řešení je zabránit nudě! Žiju tudíž zdravě, mám hodně pohybu na čerstvém vzduchu
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.239.147
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak my jsme za poslední týden přišli o záhon jahod (za plůtkem - naučila se skákat skočky na agilty), svářecí kuklu za 5 táců a termostatickou hlavici na radiátoru - BOM. H.
Anavie

XXX.XXX.0.1
U nás je to taky aktuální. Jsou mu 3 měsíce a právě teďka kouše smeták 😂 a každé ráno, když se probudím najdu rozkousané kalhotky. Už žádné díky němu nemám v celku. A to je vždycky schovám tam kde by je neměl najít 😂
Anavie
napsal(a):
U nás je to taky aktuální. Jsou mu 3 měsíce a právě teďka kouše smeták 😂 a každé ráno, když se probudím najdu rozkousané kalhotky. Už žádné díky němu nemám v celku. A to je vždycky schovám tam kde by je neměl najít 😂
Posypejte je bílým pepřem. Psali to v nějakém rádci. Zkoušel jsem to na sedačce, ale brečel dsem jen já a sedačka byla devastovaná dál. Jinak jeden pes mordoval zvonící mobil,fox zase vyhryzal díru v sedačce řidiče v autě, tak že jsem seděl jak na WC, jiný zabil 10 kuřic a nanosil si je do boudy a ležel na nich ( asi mu byla zima ).
Anavie
napsal(a):
Na kalhotky pozor, znám holku, které fena sežrala nějaké krajkové kalhotky a skončilo to velkou operací břicha! Naopak smeták(starý, zacuchaný s umělýma štětinama, bez násady) byl pro psa celoživotní nejlepší hračka. Opíral si ho o bok, pak skočil, smeták spadnul a on ho ulovil a ,,zabil" Také jsme mu ho házeli místo aportů. Do 15let měl nádherně čisté zuby, což jsme přičítali tomu, že si je drhnul tím, jak pořád žužlal ten smeták.
Naše fena krade a kouše nářadí. Jakmile venku něco dělám, tak stačí abych se otočil a něco chybí. Následně někde po dlouhé době objevím zahrabané kombinačky, nůžky na na keře, kladivo, no prostě cokoliv, samozřejmě s patřičně zničenou rukojetí. Kombinačky a nůžky dokonale očistila od plastových rukojetí, naštěstí to nežere, jen to rozžužlá. Jakmile si naložím kolečko, tak se od něj nesmím hnout, jelikož do něj naskočí a vyhrabe co sem do něj naházel. Pak tam zůstane sedět a s velikým úsměvem se tváří, jak mi pomohla. Při zalévání neustále leze pod vodu. Pes se zase specializuje na krádeže trámů a palet, takže když jdu po tmě po zahradě, musím dávat pozor, jelikož nikdy nevím o co se přerazím.
Me nejvic prekvapila vec, kterou pes nerozkousal...:-) Po likvidaci nekolikerych bot jsem pochopitelne vsechny uklizela uz vskutku neprodysne, jednou jsem ale omylem zapomnela v chodbe nove a opravdu drahe kozene kozacky...a svete div se, lehce ozuzlal horni okraj, ale dal nezasel, doted nechapu proc. Jsem mu fakt vdecna, mam je doted (asi devet let) a jsou porad pekny. :-) Nejkurioznejsi co rozkousal a zcasti sezral byla krabicka od kremu plna spendliku (umistena na asi 180 cm vysoke skrince), hruza hrozna, ale nic se mu nastesti nestalo.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mám nedemoličního psa, v životě rozkousal asi tak 1 vodítko, na kterým byl uvázanej - z paniky, že musí za mnou. Tak nejvíc mě pak překvapilo, když už po pár letech soužití na dogtreku prošel zavřeným stanem. Bohužel si neuměl otevřít zip, tak to vzal zubama :D
Nutno dodat, že vůbec nešel vraždit psy, což bych od něj čekala, ale šel mě prostě hledat. Neuvědomila jsem si totiž, že když minule ve stanu vydržel sám bez problémů, bylo to až PO dogtreku, nikoliv před ním.
Náš toho moc nezničil. Asi největším úlovkem byly moje dioptrické brýle. Okousané nožičky pak škrábaly do uší. Do dneška mu ale zůstala "úchylka" na houbičky na nádobí. Jak se k nějaké dostane, následuje molitanová spoušť. A krade fusekle, když třídím prádlo před praním. Čím použitějsí, tím lákavější. Masážní balónek na chodidla taky není radno nechávat v jeho dosahu.
Kdysi můj první NO rozkousal obě zrcátka u fiata, ještě ke všemu to bylo auto návštěvy.Pak mu vadil telefonní kabel v takové té bílé liště co vedl ze země po zdi domu. Překousal i ten kabel. A několik set planěk u našeho plotu. Díky tomu jsem se naučila používat vrtačku a mít v zásobě dost planěk. Taky si rozebral boudu.Jinak poslouchal na slovo, denně jsme cvičily a chodily ven. To vše udělal když jsem byla ve škole.
Teď náš ohař rozkousal několikrát zahradní hadici na pěti centimetrové kousky, asi dvakrát kabel u čerpadla ve studně. A taky asi třikrát kabely na káře za auto. Bohužel zničí i ty drahé prý nezničitelné míčky,a tak je má schovaný a hrajeme si jen pod dozorem. Jezevčice překousala kabel u mrazáku, než jsme si všimli vše zkažené.
A poslední teriér mi téměř ukousl ušní lalůček i s naušnicí. Ucho se naštěstí chytlo, naušnici jsem nikdy nenašla. Holt jsem blbá a nemám nosit naušnice s tak lesklými kamínky.....Teď mě na uších olizuje. Když se to stalo bylo to čtyřměsíční štěně, které jsme si brali déle.