Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.71.87
Dobrý den, zajímá mě kolik necháte u svého veta, když má váš pes zánět ucha. Prostě kolik si účtuje za "kouknutí" do ucha a za kapky Otibiovin nebo Surolan. Ten můj se mi zdá poslední dobou nějaký drahý a ceny si snad dává podle nálady. Děkuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.238.16
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den, zajímá mě kolik necháte u svého veta, když má váš pes zánět ucha. Prostě kolik si účtuje za "kouknutí" do ucha a za kapky Otibiovin nebo Surolan. Ten můj se mi zdá poslední dobou nějaký drahý a ceny si snad dává podle nálady. Děkuji
Myslim, ze jsme pred pulrokem platili neco kolem 300, ale nevim, co presne za kapky jsme meli.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.85.171
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Myslim, ze jsme pred pulrokem platili neco kolem 300, ale nevim, co presne za kapky jsme meli.
Tak dávali jsme kapky Surolan a u veta jsem platila se vším všudy 200 Kč. Ceny si nemůžu vynachválit.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.2.12
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak dávali jsme kapky Surolan a u veta jsem platila se vším všudy 200 Kč. Ceny si nemůžu vynachválit.
My platili akorát 180 Kč za kapky Surolan, za prohlídku si nic neúčtuje, takže mu tam vždycky nechám něco navíc nebo koupím čokoládu pro děcka bo tak.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.246.118
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
My platili akorát 180 Kč za kapky Surolan, za prohlídku si nic neúčtuje, takže mu tam vždycky nechám něco navíc nebo koupím čokoládu pro děcka bo tak.
Náš si bere za podívání asi 70 Kč
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Náš si bere za podívání asi 70 Kč
Otibiovin 169kč,kouknutí do ucha plus kouknutí pod mikroskopem 0kč .
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.71.87
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Otibiovin 169kč,kouknutí do ucha plus kouknutí pod mikroskopem 0kč .
zad: A můžete mi ještě napsat odkud jste? Já jsem minulý týden platila za kouknutí do ucha a dvoje otibiovin 500,- a včera sem šla s druhým psem, taky má zánět.....to chtěl za jedny 350,-....asi začnu chodit jinam když sem mu řekla, že sem minulý týden za dvoje platila 500, tak mi řekl, že sem asi měla slevu...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.71.87
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
zad: A můžete mi ještě napsat odkud jste? Já jsem minulý týden platila za kouknutí do ucha a dvoje otibiovin 500,- a včera sem šla s druhým psem, taky má zánět.....to chtěl za jedny 350,-....asi začnu chodit jinam když sem mu řekla, že sem minulý týden za dvoje platila 500, tak mi řekl, že sem asi měla slevu...
zad: jo a jsem z Prahy 9
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
zad: jo a jsem z Prahy 9
Já chodím v Karlových Varech takže pro vás daleko.Ale před tím jsem chodila k jinýmu a tam si řekla taky za kouknutí a Otibiovin 350kč.Ale to je zlatokop a ke všemu neumí zjistit správnou diagnózu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.0.116
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já chodím v Karlových Varech takže pro vás daleko.Ale před tím jsem chodila k jinýmu a tam si řekla taky za kouknutí a Otibiovin 350kč.Ale to je zlatokop a ke všemu neumí zjistit správnou diagnózu.
A kam chodíte na Praze 9? My do Kbel k MVDr.Lukášovi a platila jsem za vyčištění ucha, chronicin a otifree 750,- před 1,5 rokem a celkově mi přijde dražší.
Pak jsem byla na Černym Mostě v budově polikliniky a za vyšetření moči taky přes 700,-
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.135.187
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Plzeň Vedilab prohlídka + otibiovin
celkem 500 Kč
Kralovice (35 km) od Plzně
prohlídka 50 kč + otibiovin.
celkem 200 Kč
Takže jednoduchá matematika....
Cesta Plzeň - Kralovice a zpět cca 200 kč....
Takže i když pojedu za vetem, tak ještě ušetřím.
Jinak k tomu vetovi do Kralovic jezdíme i na očkování, je príma a má super přístup...
Ještě se nestalo, že by v noci odmítl přijet....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.77
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Moje zkušenost: /většinou/ starší , zkušenej -skvělej = slušnej ti mladí, nezkušení , zřejmě zadlužení , ohledně peněz - nestydatí
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.77
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
U nás je vet. lékárna , dost věcí tam koupím bez veta . . .
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.71.87
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
U nás je vet. lékárna , dost věcí tam koupím bez veta . . .
Tak tu veterinární lékárnů vám dost závidím, můj pes se s těma ušima potýká celý život, takže jít a koupit kapky by pro mě bylo lepší a já bych ho nemusela stresovat na veterině. Jinak chodim do Čakovic, právě jsem si řikala, že bych zkusila ty Kbely.....tam jsou dvě ordinace, ne? Jedna na křižovatce a ta druhý nad tím obchodem s chov. potřebami. Vy chodíte kam? Děkuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.77
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak tu veterinární lékárnů vám dost závidím, můj pes se s těma ušima potýká celý život, takže jít a koupit kapky by pro mě bylo lepší a já bych ho nemusela stresovat na veterině. Jinak chodim do Čakovic, právě jsem si řikala, že bych zkusila ty Kbely.....tam jsou dvě ordinace, ne? Jedna na křižovatce a ta druhý nad tím obchodem s chov. potřebami. Vy chodíte kam? Děkuji
M B
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.77
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
M B
Ml. Bol.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.77
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ml. Bol.
Dá se koupit krmení i léky ..... . . . .
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.34
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dá se koupit krmení i léky ..... . . . .
U nás cena pouze za kapky,prohlídka a pak kontrola zdarma.A dovolím si nesouhlasit - jedná se o mladého veta.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.90.57
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Plzeň Vedilab prohlídka + otibiovin
celkem 500 Kč
Kralovice (35 km) od Plzně
prohlídka 50 kč + otibiovin.
celkem 200 Kč
Takže jednoduchá matematika....
Cesta Plzeň - Kralovice a zpět cca 200 kč....
Takže i když pojedu za vetem, tak ještě ušetřím.
Jinak k tomu vetovi do Kralovic jezdíme i na očkování, je príma a má super přístup...
Ještě se nestalo, že by v noci odmítl přijet....
Ke komu jezdíte do Kralovic? Je tam víc vetů...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.135.187
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ke komu jezdíte do Kralovic? Je tam víc vetů...
K Bukačovi
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.135.187
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
U nás cena pouze za kapky,prohlídka a pak kontrola zdarma.A dovolím si nesouhlasit - jedná se o mladého veta.
Já si ale také myslím, že ti starší veti jsou levnější a dovolím si říct, že i o dost zkušenější...
Tuhle byl náš vet pryč, tak jsme museli k jednomu mladýmu a hrůza...
Nepoznal mrtvej ocas (byli jsme tam s něčím jiným a strašně se divil, co to má s ocasem - tak jsem si dovolila ho poučit...) a ještě si naúčtoval každou prkotinu...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.76.85
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já si ale také myslím, že ti starší veti jsou levnější a dovolím si říct, že i o dost zkušenější...
Tuhle byl náš vet pryč, tak jsme museli k jednomu mladýmu a hrůza...
Nepoznal mrtvej ocas (byli jsme tam s něčím jiným a strašně se divil, co to má s ocasem - tak jsem si dovolila ho poučit...) a ještě si naúčtoval každou prkotinu...
Ahoj mi máme taky problém s ušima ale už když vidím že je problem vyčistím a nakapu kapky surolan mam je pořád doma k dispozici za první zjištění diagnozy a následné vyšetřeni plus kapky jsem platila 200 kč máme skvělého veta ted si chodím jenom pro kapky 145 kč
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.121.175
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj mi máme taky problém s ušima ale už když vidím že je problem vyčistím a nakapu kapky surolan mam je pořád doma k dispozici za první zjištění diagnozy a následné vyšetřeni plus kapky jsem platila 200 kč máme skvělého veta ted si chodím jenom pro kapky 145 kč
jaký máte názor na nové kapky do uší proti zánětu. Já myslím, že nejlepší byl chronicin, stál 50 kč a zabral mi vždy. Ty nové se nějak míjí účinku. vyzkoušela dcera a zabrali až 3. kapky. Název si nepamatuji. Léčba uší ji vyšla 800Kč jen za kapky.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.145.164
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
jaký máte názor na nové kapky do uší proti zánětu. Já myslím, že nejlepší byl chronicin, stál 50 kč a zabral mi vždy. Ty nové se nějak míjí účinku. vyzkoušela dcera a zabrali až 3. kapky. Název si nepamatuji. Léčba uší ji vyšla 800Kč jen za kapky.
...zabraly az 3. kapky. Probuh, neexperimentujte, chtejte hned po vetovi rozbor usniho mazu na kvasinky, svrab apod.. Az dle nalezu podavejte psiskum do usi cilene antb kapky. :(
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.241.113
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mám zkušenost taky s chronicinem a naprostá spokojenost (pes,kočka) a nedávno mě bolelo ucho,tak jsem projela účinné látky netem a po zjištění,že se všechny používají i v humální medicíně jsem si je nakapala a super
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.121.175
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
...zabraly az 3. kapky. Probuh, neexperimentujte, chtejte hned po vetovi rozbor usniho mazu na kvasinky, svrab apod.. Az dle nalezu podavejte psiskum do usi cilene antb kapky. :(
Zajímavý názor, myslíte, že dcera nebyla u veta? Jsem přesvědčena, že MVDr Štourač jekapacita a odborník na německou dogu a ví,co má dělat. Neexperimentuje. Prostě chronicin dogoušovi zabral vždy, jiné kapky ne.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.247.121
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já platila včera za otibiovin a zjistění diagnozy 200,- Kč. Z toho ČM to máte kousek do Brandýsa n.L., kde je supr veterina MVDr. Chrousta, jsou tam každý den vč. sobot a nedělí a žádný víkendový příplatek. Mají i své stránky, jsem tam moc spokojená.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.99.23
Dobrý den,
já byla dnes u místního veterináře na vesnici,za kouknutí do ucha,kapky na čištění Otofin a antib.kapky Otibiovin si naúčtoval 670,-Kč.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.73.135
Nám pomáhal Surolan .
Mám ho stále doma . . .
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.3
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den,
já byla dnes u místního veterináře na vesnici,za kouknutí do ucha,kapky na čištění Otofin a antib.kapky Otibiovin si naúčtoval 670,-Kč.
Otibiovin vloni u našeho veta za 260,- , Surolan letos za 200,-
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.36.54
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Otibiovin vloni u našeho veta za 260,- , Surolan letos za 200,-
Otibiovin koupíte v lékarně za cca 169,- Surolan za 190,-
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.228.32
No cca před mesicem jsme byli už jen na kontrole s ouškem (předtím zánět, ale cenu konkrétní nevím jelikož to bylo spojeno s vakcinací a pár dalšími úkony) a při kontrole, tzn, podíval se do ouška, vyčistil a nakapal ještě nějaký gel - lék, jsme zaplatili 230 kč. Těžko říct, ale přijde mi to docela dost za to, že se koukne a kápne dvě kapky :(
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.162.98
ty brďo ja platila 420 za otibiovin a těžko říct teda kolik za kouknutí do ucha
když to tady tak čtu asi se poohledneme jinde...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.63
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ty brďo ja platila 420 za otibiovin a těžko říct teda kolik za kouknutí do ucha
když to tady tak čtu asi se poohledneme jinde...
Tak to nechoďte na Prahu 10 Před rokem jsem platila za vyšetření 267,- a panolog (odebráno z velké lahvičky do stříkačky na týden) 549,- Vypláchnul uši a 48,- za spotřební material.
Celkem 864,- kč a za týden jsme museli na kontrolu, bylo to za stejnou za stejnou částku s lékem zase na týden. Chtěla jsem napsat surolan, ten vždycky zabral a stojí 190,- ale recept mi nedal.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.167
My jsme byli se zatrženým drápkem a zánětem ucha. Vyfásli jsme Surolan a Ohrreiniger - prý pro jistotu, přestože náš 3letý pes trpěl zánětem ucha jen jednou. Drápek ustříhli a zafačovali a nechala jsem tam 900,- Kč . Málem jsem omdlela. Prý ty kapky stojí skoro 500,- ! Blbost. Oboje kapky vydají tak na 350,- Kč. Když řekla, že za dva dny máme přijít na převaz a za týden na kontrolu, v duchu jsem si řekla: to určitě!
Druhý den jsem fáč sundala a bylo vše v pořádku. Ucho přešlo do 3 dnů. Rozhodně na převaz nepůjdu a kontrolu si udělám sama.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.167
Kde jste byli na tý Praze 10?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.99.69
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak to nechoďte na Prahu 10 Před rokem jsem platila za vyšetření 267,- a panolog (odebráno z velké lahvičky do stříkačky na týden) 549,- Vypláchnul uši a 48,- za spotřební material.
Celkem 864,- kč a za týden jsme museli na kontrolu, bylo to za stejnou za stejnou částku s lékem zase na týden. Chtěla jsem napsat surolan, ten vždycky zabral a stojí 190,- ale recept mi nedal.
Hmmm, obávám se, že to Vás "pan doktor" vzal pěkně na hůl...
Choďte jinam!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.170
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mě bylo řečeno, že se už Chronicin pár let nevyrábí. Je to pravda nebo jej opět zařadili do prodeje?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.4
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Za kouknutí do ucha já osobně u mého veta nezaplatím nic, platím jen ten Surolan nebo Otibiovin. I na většině léčiv mají veti klidně i stoproćentní rabat i více - takže vydělají dost i bez zaplacení kouknutí do ucha.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.4
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mě bylo řečeno, že se už Chronicin pár let nevyrábí. Je to pravda nebo jej opět zařadili do prodeje?
Ne, Chronicin se u ž dlouho nevyrábí, bohužel. Byl účinný a oproti dnešním kapkám velmi levný, já ho kupoval u mého veta za 40 Kč. Ale teď už není minimálně takových 7 nebo 8 let. Škoda, když je něco dobré, účinné a levné, tak se to přestane vyrábět.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.63
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Kde jste byli na tý Praze 10?
AA vet, Zahradní město. Tam jsem i zaplatila 300,- za použitý hodně opotřebovaný límec, který mému psovi nasadili i když jsem ho nechtěla. Už chodíme jinam.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.128.35
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ne, Chronicin se u ž dlouho nevyrábí, bohužel. Byl účinný a oproti dnešním kapkám velmi levný, já ho kupoval u mého veta za 40 Kč. Ale teď už není minimálně takových 7 nebo 8 let. Škoda, když je něco dobré, účinné a levné, tak se to přestane vyrábět.
Chronicin se přestal vyrábět proto, že jeho účinná látka chloramphenicol je schopná (byť vzácně) u lidí způsobit aplastickou anémii (kontakt přes kůži). Takže ne všechno dobré, účinné a levné je vždy opravdu dobré, a zdraví lidí má přednost. Ale máte pravdu, fungoval skvěle.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.4
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Chronicin se přestal vyrábět proto, že jeho účinná látka chloramphenicol je schopná (byť vzácně) u lidí způsobit aplastickou anémii (kontakt přes kůži). Takže ne všechno dobré, účinné a levné je vždy opravdu dobré, a zdraví lidí má přednost. Ale máte pravdu, fungoval skvěle.
Pro psy byl opravdu velmi dobrý a velmi účinný a cenově byl oproti dnešním velmi levný, takže byl suprový.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.246
chronicin byl dobrý ,surolan je dražší je ho tam málo a zabírá hůř. dobrý byl panalog už se prý taky nevyrábí. jinak já vždycky platím jen ty léky za podívání do ucha si neúčtují nic.
Jack Rusell

XXX.XXX.211.7
Ted' se podívejte na ceny v Horních Počernicích
Vyšetření klinické základní - 220Kč
Advocate SO psi do 4 kg - 360 Kč
Surolan susp.15ml - 295Kč
Spotřeba materiálu - 60Kč
Vyšetření stěru mikroskopem - 121Kč
Celkem k úhradě 1062 Kč.
To je teprve zlodějna, vážení .
Kdybyste náhodou chtěli navštívit našeho veta adresa je-
VetPark Veterinární klinika Praha 9,
Horní Počernice, Do Čertous 2634/7
Jo a byl to zánět ucha a zatím nevyjasněný důvod nekonečného škubání
Návštěvník

XXX.XXX.89.52
Jack Rusell
napsal(a):
Celkem k úhradě 1062 Kč.
Jestli chcete kvalitní vyšetření a ještě k tomu za rozumnou cenu, mohu doporučit:
MVDr. Jan Hlaváč, Praha 9 – Běchovice, Do Říčan 440.
Ordinuje denně od 15 – 19 hod., nebo po tel. dohodě.
Jack Rusell
napsal(a):
Celkem k úhradě 1062 Kč.
To jste museli být u nás,
ale né, koukám Počernice...
A zapnul si stopky ? U nás platíme asi jako vy + minutky, vteřinky...
Váš má lepší adresu - Do Čertous.
Dobby and Poppy

XXX.XXX.95.159
Vysetreni dvou psu ve Velke Britanii:
Kouknuti do ucha a zvazeni a zapsani do pocitace - 30 liber za psa
Surolan 30ml - 34 liber
15minut za oba psy tedy 94 liber - cca 3500Kc :(.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Opravdu byl dobrý a člověk ho mohl aplikovat v gumových rukavicích, takže nehrozilo nic. Takže byl dobrý, účinný a levný a s ochrannými pomůckami lidem nic nehrozilo.
fifky

XXX.XXX.83.27
Zloděj, v lékárně stojí 150.
Čenišek

XXX.XXX.164.130
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
chronicin byl dobrý ,surolan je dražší je ho tam málo a zabírá hůř. dobrý byl panalog už se prý taky nevyrábí. jinak já vždycky platím jen ty léky za podívání do ucha si neúčtují nic.
Panalog se stále vyrábí (dá se sehnat pod názvem Panolog).
https://www.lekarna.cz/panolog-a-u-v-lot-7-5ml/
http://www.petplace.com/article/drug-library/library/prescription/nystatin-panalog
http://www.lekarna-orel.cz/lekarna.php.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Čenišek
napsal(a):
Panalog se stále vyrábí (dá se sehnat pod názvem Panolog).
https://www.lekarna.cz/panolog-a-u-v-lot-7-5ml/
http://www.petplace.com/article/drug-library/library/prescription/nystatin-panalog
http://www.lekarna-orel.cz/lekarna.php.
Nevyrábí se. Nebo aspoň u veterinárních distributorů není k sehnání.
Všimněte si, že lékárna Orel nabízí NÁHRADU za něj, tzn. jsou schopní ze surovin namíchat to stejné do kelímku.
Jo tak ted jsem teprve v šoku.Za vyšetření uší, tzn.kouknutí do ucha, vyšetření stěru na mikroskopu a předepsání roztoku Otic a kapek surolan cena 1346 kč.Vet centrum Stodulky, asi trošku dost.Ale zase jsem měla radost, že už pes neklepe hlavou, ale na kontrolu jsem radši nešla z obavy další cenové bomby.

lady carrie
napsal(a):
Jo tak ted jsem teprve v šoku.Za vyšetření uší, tzn.kouknutí do ucha, vyšetření stěru na mikroskopu a předepsání roztoku Otic a kapek surolan cena 1346 kč.Vet centrum Stodulky, asi trošku dost.Ale zase jsem měla radost, že už pes neklepe hlavou, ale na kontrolu jsem radši nešla z obavy další cenové bomby.
No když vezmete že přibližně 500 stály ty léky, k tomu vám dělali stěry, něco za práci veterináře, nepřijde mě to zas nic tak neobvyklého. kdyby jste si rovnou někde sehnala ten surolan tak by to stálo poněkud míň stejně at dělají co dělají tak ho vždycky napíšou :-D.
THEMPLARE

XXX.XXX.49.2
KUKES DO UŠÍ, ČIŠTĚNÍ, STĚR...KVASINKY, ČIŠTĚNÍ UŠÍ, KAPKY 850KČ PHA.
sh

XXX.XXX.244.143
lady carrie
napsal(a):
Ty kraso... to je i s pronajmem mikroskopu na hrani?
sh
napsal(a):
Ty kraso... to je i s pronajmem mikroskopu na hrani?
Na tu kliniku jsem chodila.200, - za práci veta. Něco za rozbor a léky (atb povětšinou) v cenách okolo 800 až 1tis. Ale nikdy se mi nestalo, že bych tam čekala, psa mi neosetrili, vždy udělali vše co mohli pro léčbu. A krom toho to je jediná klinika kam se mi pes vyloženě těší. Po asi páté návštěvě už mi nebylo účtováno za práci veta ani třeba Sono a pod.
Dagma

XXX.XXX.84.1
Já platila za kapkySurolan kouknuti do ucha 500 a pak jeste za kontrolu myslim 150, ale to uz presne za tu kontrolu uz nevim, ať nedělám peklo.Ale jolem ze stovky se to motalo.
KarlaK

XXX.XXX.157.103
Zdravím,
Dnes veterina Bryksova, kontrola uši, mikroskop kvůli svrabu, dvoje kapky, celkem za kočku 850 Kč.
Když jsme tam byli poprvé, tak prohlídka a očkování, následně akutní prohlídka, protože kočka měla extra horečku a nejedla ani nepila. Za kontrolu pri horečku nechtěl doktor nic. Byl moc milý a vstřícný.
Dnes tam byl jiný lékař a cena byla o dost vyšší než minule

KarlaK
napsal(a):
Zdravím,
Dnes veterina Bryksova, kontrola uši, mikroskop kvůli svrabu, dvoje kapky, celkem za kočku 850 Kč.
Když jsme tam byli poprvé, tak prohlídka a očkování, následně akutní prohlídka, protože kočka měla extra horečku a nejedla ani nepila. Za kontrolu pri horečku nechtěl doktor nic. Byl moc milý a vstřícný.
Dnes tam byl jiný lékař a cena byla o dost vyšší než minule
A necháváte si tisknout / psát fakturu? Pak totiž zjistíte, že převážná část z těch 850 Kč je s největší pravděpodobností cena za ty dvoje kapky. A za to veterinář nemůže.

může

A je tedy nějaká rada, co má člověk udělat jinak, aby neplatil tolik?
My před půl rokem:
190,- vyšetření (včetně mikroskopu a vyčištění uší)
340,- Aurizon kapky 10 ml
371,- Otifree kapky 160 ml
A připadá mi, že se to psovi zase vrací. Snažím se mu občas uši vyčistit Otifree, ale nevím nevím, jestli nebudeme muset zase na veterinu.

napsal(a):
A je tedy nějaká rada, co má člověk udělat jinak, aby neplatil tolik?
My před půl rokem:
190,- vyšetření (včetně mikroskopu a vyčištění uší)
340,- Aurizon kapky 10 ml
371,- Otifree kapky 160 ml
A připadá mi, že se to psovi zase vrací. Snažím se mu občas uši vyčistit Otifree, ale nevím nevím, jestli nebudeme muset zase na veterinu.
Zánět zvukovodu u psa s malou výjimkou v podobě svrabu či osiny je až druhotný problém k nečemu. někdy je to anatomické a pes má třeba úzký zvukovod nebo polyp a ucho nevětrá a nečistí se, ale úplně nejčastěji jsou opakované záněty zvukovodu příznakem alergie/atopie.

napsal(a):
Zánět zvukovodu u psa s malou výjimkou v podobě svrabu či osiny je až druhotný problém k nečemu. někdy je to anatomické a pes má třeba úzký zvukovod nebo polyp a ucho nevětrá a nečistí se, ale úplně nejčastěji jsou opakované záněty zvukovodu příznakem alergie/atopie.
To chápu a dává to smysl. Ta alergie/atopie bude asi náš případ, ačkoliv pes na uši nikdy nijak výrazně netrpěl. Jak se pak dá tohle řešit? (řečnická podotázka - dá se to řešit nějak snadno a levně? :D )

napsal(a):
To chápu a dává to smysl. Ta alergie/atopie bude asi náš případ, ačkoliv pes na uši nikdy nijak výrazně netrpěl. Jak se pak dá tohle řešit? (řečnická podotázka - dá se to řešit nějak snadno a levně? :D )
snadno a levně nijak. vlastně blbě se to řeší i draze a dlouhodobě.
ale na dlouhodobé udržování bych zkusila epi-otic. nebo prostě nic s propylenglykolem, někdy může přecitlivělost způsobovat i on. něco lehce dezinfekčního a hlavně sušivýho.
no a k tomu řešit tu alergii...

víte jak starým lidem rostou chlupy v uších?
rostou takhle starým psům?

napsal(a):
víte jak starým lidem rostou chlupy v uších?
rostou takhle starým psům?
některým psům rostou chlupy v uších celý život... nevšimla jsem si, že by se to horšilo věkem.

napsal(a):
ale na dlouhodobé udržování bych zkusila epi-otic. nebo prostě nic s propylenglykolem, někdy může přecitlivělost způsobovat i on. něco lehce dezinfekčního a hlavně sušivýho.
no a k tomu řešit tu alergii...
Ok, díky.
Vychází mi z toho, že se mi to stejně nechce nějak víc řešit. Můžu mu koupit ty vámi zmíněný kapky, při větších problémech ulevit peněžence na veterině, ale jinak.... pes je starej, nějaký větší vyšetřování mi nepřipadá smysluplný.

u nás to platí v podstatě doslovně, respektive v úpravě "snadno a levně = nijak"
až mám neblahý dojem, že čím víc se do toho rýpá, tím hůř

a tak záleží na stavu ucha, přece. do zdravého ucha nejlépe nerýpat vůbec.
ale do ucha psa s vracejícími se záněty rýpat chcete, protože opakovaný zánět vám udělá chronické změny a chronickej zánět, kterýho se už nezbavíte. leda odříznutím celýho zvukovodu a tak.

Nojo, to já bych možná i rýpala, kdybych měla poblíž veterináře, kterýmu věřím. A to nemám.
tudlik

XXX.XXX.84.1
tak to já platila 450 Kč za Surolan a kouknutí do uší , ještě mi nedali ani účtenku .závidím vám levné vety. N
TygrSocasem

XXX.XXX.250.34
2x OTIBIOVIN kouknutí + vyčištění ucha 1020,-

TygrSocasem
napsal(a):
2x OTIBIOVIN kouknutí + vyčištění ucha 1020,-
no?
a kolik by si řekl za opravu opravář pračky, automechanik nebo ten člověk, co jezdí otvírat zabouchlé dveře?
Mně jednou vet dal na uši nějaký roztok na bázi kyselosti, prostě smrdělo to jako ocet. A nic levného. Ale pomohlo. Když se to fence pak vrátilo, udělala jsem si převařenou vodu s kapičkou octa, a pomohlo to stejně. Záněty mají hodně alergici, což mí psi byli. Téhle poslední fence, která není alergik, jsem za 3 roky do ucha nesáhla, jen vytrhnu pár chlupů na začátku ucha, aby větralo.