Máte zkušenosti se spot - on ADVOCATE ??

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.11.2007 23:49

Dnes jsem přivezla spot - on Advocate. Chtěla jsem ho původně pro štěňata - necelých 6 týdnů , malé plemeno, - jako na odčervení, ještě doplněk k tabletám, no ale nakonec jsem jim to vůbec netroufla dát a skončila jsem opět u Strongholdu, ten je odskoušený..Ten Advocate je novinka, a dva veterináři nezávisle na sobě mě tvrdili, že to na takovýchto štěňatech nemaj vyzkoušený...Jeden mi radil dát to, druhý raději ne...No, nedali jsme to, podělím tím ty starší psy..Zeptám se raději chovatelů, třeba to někdo používá..
Nemáte s tímto preparátem zkušenosti u malých štěňat? A co březí feny ? Stronghold dávám březím bez problémů...

19.1.2009 09:02
jowana

XXX.XXX.218.83

jitka napsal(a):
Dnes jsem přivezla spot - on Advocate. Chtěla jsem ho původně pro štěňata - necelých 6 týdnů , malé plemeno, - jako na odčervení, ještě doplněk k tabletám, no ale nakonec jsem jim to vůbec netroufla dát a skončila jsem opět u Strongholdu, ten je odskoušený..Ten Advocate je novinka, a dva veterináři nezávisle na sobě mě tvrdili, že to na takovýchto štěňatech nemaj vyzkoušený...Jeden mi radil dát to, druhý raději ne...No, nedali jsme to, podělím tím ty starší psy..Zeptám se raději chovatelů, třeba to někdo používá..
Nemáte s tímto preparátem zkušenosti u malých štěňat? A co březí feny ? Stronghold dávám březím bez problémů...

Dobrý den, taky by mne zajímala zkušenost s tímto preparátem a zda vám někomu pomohl na dravčíka?

19.1.2009 09:15
arsiela

XXX.XXX.211.145

jitka napsal(a):

U štěněte stáří 6 týdnů jsem to dávala právě na dravčíka.Mělo by to být samé jako stronghold.Jinak jsme ti léčila i trudníka a ted jsem ho dávala i psovi z útulku při masivním zablešení a zároveň i jako odčervení.

19.1.2009 09:52
habibi

XXX.XXX.78.230

arsiela napsal(a):
U štěněte stáří 6 týdnů jsem to dávala právě na dravčíka.Mělo by to být samé jako stronghold.Jinak jsme ti léčila i trudníka a ted jsem ho dávala i psovi z útulku při masivním zablešení a zároveň i jako odčervení.

Dobrý den,když s tim máte zkušenosti mohla by jste napsat na co všechno Advocate zabere?Díky moc.

19.1.2009 11:47
arsiela

XXX.XXX.211.145

habibi napsal(a):
Dobrý den,když s tim máte zkušenosti mohla by jste napsat na co všechno Advocate zabere?Díky moc.

Jak už jsem psala,dravčík,trudník(tam sem to dávala spolu s koupelí v ectodecu),blechy,a vnitřní paraziti.Víc zkušeností nemám.

19.1.2009 14:12
danone

XXX.XXX.172.67

jitka napsal(a):

Advocate® je bezpečný pro štěňata a koťata
Lze jej použít již od 7 týdnů věku štěňat a 9 týdnů věku koťat.
Za účelem hodnocení bezpečnosti opakované dermální aplikace přípravku Advocate® byly provedeny studie u koťat a štěňat. Terapie byla tolerována ve všech skupinách bez vedlejších účinků, dokonce i při nejvyšších dávkách. Ani předávkování nevyvolalo vedlejší účinky.

Advocate® dokáže
rychle a účinně zahubit dospělé blechy
zlikvidovat larvy blech v prostředí
léčit a kontrolovat ušní svrab
léčit a kontrolovat sarkoptový svrab a demodikózu (pouze pro psy)
spolehlivě ochránit před vnitřními parazity, jako jsou např. měchovci, škrkavky a tenkohlavci*, včetně všech příslušných vývojových stadií
spolehlivě (100%) ochrání proti nebezpečné srdeční červivosti – dirofilarióze

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.1.2009 20:02
Uživatel s deaktivovaným účtem

danone napsal(a):
Za účelem hodnocení bezpečnosti opakované dermální aplikace přípravku Advocate® byly provedeny studie u koťat a štěňat. Terapie byla tolerována ve všech skupinách bez vedlejších účinků, dokonce i při nejvyšších dávkách. Ani předávkování nevyvolalo vedlejší účinky.

Advocate® dokáže
spolehlivě ochránit před vnitřními parazity, jako jsou např. měchovci, škrkavky a tenkohlavci*, včetně všech příslušných vývojových stadií

Ano,taky to máme odzkoušené...a ok...(dávali jsme štěndu na odčervení a ted právě na lehkou demodikozu a je pryč...) podle našich vet.nic lepšího na trhu není,takže u nás naprostá spokojenost a mohu jen doporučit

19.1.2009 22:44
anika1

XXX.XXX.187.235

danone napsal(a):

Advocate® dokáže

Na demodexe bych něco potřebovala. Kolik to přibližně stojí?

20.1.2009 07:44
pinoha

XXX.XXX.69.167

anika1 napsal(a):
Na demodexe bych něco potřebovala. Kolik to přibližně stojí?

Proti demodexu doporučuju!! Zabírá skvěle a nemusíte psa v ničem opakovaně koupat.
My jsme platili za dávku 10-25 kg 280,- korun. Na demodex se dávají dvě až tři vždy po třech týdnech. (Tím myslím první, za tři týdny druhou a za další tři týdny třetí!)
Lucie

21.1.2009 09:08
jowana

XXX.XXX.21.1

arsiela napsal(a):
Jak už jsem psala,dravčík,trudník(tam sem to dávala spolu s koupelí v ectodecu),blechy,a vnitřní paraziti.Víc zkušeností nemám.

A za jak dlouho jste si všimla účinku? Přestal se hafan drbat do druhého dne, tydne?

21.1.2009 10:00
pinoha

XXX.XXX.69.167

jowana napsal(a):
A za jak dlouho jste si všimla účinku? Přestal se hafan drbat do druhého dne, tydne?

Nám se fenka teda neškrábala! Nebo určitě ne nějak enormně.
Žiju v tom, že demo primárně nesvědí. Svědění a škrábání, myslím, způsobuje až druhotná infekce (třeba bakteriální) demodexem postižené kůže, nebo alergie. Ale na tohle Vám spíš odpoví znalý veterinář, než baba s jednou zkušeností, byť dobrou. :-)
Lucie

21.1.2009 10:23
jowana

XXX.XXX.21.1

pinoha napsal(a):
Žiju v tom, že demo primárně nesvědí. Svědění a škrábání, myslím, způsobuje až druhotná infekce (třeba bakteriální) demodexem postižené kůže, nebo alergie. Ale na tohle Vám spíš odpoví znalý veterinář, než baba s jednou zkušeností, byť dobrou. :-)
Lucie

Nevím jak demodex, ale dravčík podle informací na netu svědí a proto se ptam, za jak dlouho by to mohlo přestat svědit. Hafan má lupy kolem oušek a i trochu v těch místech prořídlou stst..Jinde na těle lupy nemá, tak jsem zkusila preventivně dát Advocate a za měsíc zopakuji.Pokud by se přestala škrábat, tak to bude nejspíš nějakým parazitem, blešku určitě nemá, už jsem jí celou několikrát kontrolovala.

21.1.2009 19:25
fam

XXX.XXX.176.150

pinoha napsal(a):
Proti demodexu doporučuju!! Zabírá skvěle a nemusíte psa v ničem opakovaně koupat.
My jsme platili za dávku 10-25 kg 280,- korun. Na demodex se dávají dvě až tři vždy po třech týdnech. (Tím myslím první, za tři týdny druhou a za další tři týdny třetí!)
Lucie

já platila za dávku do 4kg 233Kč,ale je to jedinečný,feka 5 měsíční se nemohla zbavit trudníka ,už se zdálo,že je léčba dokončená a najednou po 4 týdnech,někdy po 5 se objevil pupínek na hlavičce a jelo to,koupele po 7 dnech moc nezabíraly a štěně bylo jak otrávený.Po advocate asi za tři pupínky zaschly a pomalu se vytratily,chce to ale zopakovat ,na letáku píšou za 4 týdny,vet říkal za 3,má to docela široké spektrum použití,našla jsem to vyhledávačem - advocate spot on.Akorát se midruhý den zdálo,že jí tak chemicky ,jinak je cítit moč,ale jen 1 den,pak to bylo ok.

21.1.2009 22:19
arsiela

XXX.XXX.211.145

pinoha napsal(a):
Lucie

Lucko babu si vyprošuju:) zas tak stará nejsem.Ale máš pravdu tohle poradí vet,ne já.Nám se pes nedrbal ani při dravčíkovi,ani při demodexovi.Blechy pochcípaly do dvou dnů.

22.1.2009 10:34
pinoha

XXX.XXX.69.167

arsiela napsal(a):
Lucko babu si vyprošuju:) zas tak stará nejsem.Ale máš pravdu tohle poradí vet,ne já.Nám se pes nedrbal ani při dravčíkovi,ani při demodexovi.Blechy pochcípaly do dvou dnů.

Jano, ale ta baba nebyla na Vás!! :-)) Myslela jsem sebe. Já tu chytře radím Advocate na demodex..!
Lucie

23.1.2009 13:40
arsiela

XXX.XXX.211.145

pinoha napsal(a):
Jano, ale ta baba nebyla na Vás!! :-)) Myslela jsem sebe. Já tu chytře radím Advocate na demodex..!
Lucie

Já ho radila na demodex taky,proto jsem reagovala,ale v pohodě.Já to myslela s nadsázkou,nemám ve zvyku se urážet.Ale na demodexe je fakt super,byla to naše záchrana.Naši maj starou fenu choďáka,a prostě občas veta moc neřeší,když měli febnu denně koupat v ectodecu tak by to nedělali.Takže tohle byla záchrana ,že se dal třikrát Advocate a mazali se ectodecem jen postižený místa a fena to zvládla.

24.1.2009 20:19
pinoha

XXX.XXX.252.250

arsiela napsal(a):
Já ho radila na demodex taky,proto jsem reagovala,ale v pohodě.Já to myslela s nadsázkou,nemám ve zvyku se urážet.Ale na demodexe je fakt super,byla to naše záchrana.Naši maj starou fenu choďáka,a prostě občas veta moc neřeší,když měli febnu denně koupat v ectodecu tak by to nedělali.Takže tohle byla záchrana ,že se dal třikrát Advocate a mazali se ectodecem jen postižený místa a fena to zvládla.

Tak to jsem ráda, že jste se neurazila! (navíc nedorozumněním :-)) A že jsme se pěkně shodly s doporučením. :-))
Lucie

Wady

27.1.2020 17:22
Wady

XXX.XXX.140.75

My máme fenku, která měla lehký demodex a hodně problémy s ušima, ty má až do teď a když jsem poprvé koupil Advocate, tak jsem tomu moc nedával... Ale musim říct, že už po týdnu bylo vidět zlepšení a už se ani tolik nedrbala... Sice teď už musíme chodit pro kapičky jen na předpis, dříve to šlo i po netu objednat.. Jsou sice dražší jelikož máme fenku 30kg, tak dáváme 500kč, ale nemůžeme si je vynachválit jsou super, takže i za tu cenu to stojí...

27.1.2020 17:30
vendul

XXX.XXX.15.33

Ano taky dávám, po jedné z mých fen měly tmavé štěňata náběh na demodex... maličko olysalé oči, kolem nosíku, pupinky na tlamě... dávala jsem od toho 8mého týdne bežně, plus posílení imunity... nikdy žádný problém.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík