Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

3.9.2014 10:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Den 61 smajlík A je úplnej klídek, pohoda, venčíme se normálně, jinak odpočíváme, nabíráme síly, teplota neklesá, takže zatím se nic nechytá smajlík

Neregistrovaný uživatel

3.9.2014 10:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Tedy nechystá smajlík

Neregistrovaný uživatel

3.9.2014 10:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Když je málo štěňat, tak je prostě nasadím na ty zadní nejvíc nalité,ale předtím je odstříkám,aby strochu změkly, jinak se štěně nechytne. Nebo ty ocucaný jdou zabalit do šátku, aby zbyly jen ty "horší" a nic jiného. Prostě se feně dá plína na břicho a zaváže na zádech, nebo triko. Toho mleziva bývá hodně, jak to začne tvrdnout, není to moc dobře, takže pokud to nevypijou, tak raději odstříkat.Do týdne si fena produkci upraví. Jdou i obklady,ale moc studené bych neriskovala. Ideální by bylo kdyby šlo feně přidat nějaké štěně (kotě), ale ne každá je ochotná.....

Díky za info.Je pravda že ty poslední moc nechtěli ale dneska z nich už cucali.Já právě vím že když jsem měla nalitý prsa já tak nejlepší byla hodně teplá sprcha,povolilo to a šlo ven.Proto se trochu bráním těm studeným obkladům.Ale hlídám to,tak snad to bude OK.
Jinak v noci jsem pak už prchla,spala jsem u babičky v pokoji.Já nedávám to teplo,já spím normálně při otevřeným okně a teď zavřeno a ještě jsem musela přes den topit přímotopem protože byla fakt zima.Proč mi nevyšel porod na léto kdyby bylo to vedro! smajlík

Neregistrovaný uživatel

3.9.2014 11:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Díky za info.Je pravda že ty poslední moc nechtěli ale dneska z nich už cucali.Já právě vím že když jsem měla nalitý prsa já tak nejlepší byla hodně teplá sprcha,povolilo to a šlo ven.Proto se trochu bráním těm studeným obkladům.Ale hlídám to,tak snad to bude OK.
Jinak v noci jsem pak už prchla,spala jsem u babičky v pokoji.Já nedávám to teplo,já spím normálně při otevřeným okně a teď zavřeno a ještě jsem musela přes den topit přímotopem protože byla fakt zima.Proč mi nevyšel porod na léto kdyby bylo to vedro! smajlík

No já pak taky padnu horkem :-D Jinak u nás ty obklady nebyly pak na bříško, já balila jako packy hlavně, do ledového, kvůli těm vysokejm teplotám no :( bříško ne, to sem jen masírovala :)

Neregistrovaný uživatel

3.9.2014 13:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.60

Gratuluju,to je teda počet!Palce držíme a nebojte,já měla minule štěně 140g taková píšťalka to byla a jak to krásně dohnala smajlík

Tak dnes ráno bohužel pejsek odešelsmajlík Fena už to asi věděla, protože ho vyhazovala z hnízda. Už se malinký narodil (120g) a přestože jsem dokrmovala a snažil se i sát tak šla váha rychle dolů. Na některých místech neměl ještě ani dorostlou srst, byl proti nim mladší aspoň o dva dny, rodili jsme 60. den. Ostatní jsou zaplaťbůh v pořádku a jsou to cvalíci

Neregistrovaný uživatel

3.9.2014 13:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Tak dnes ráno bohužel pejsek odešelsmajlík Fena už to asi věděla, protože ho vyhazovala z hnízda. Už se malinký narodil (120g) a přestože jsem dokrmovala a snažil se i sát tak šla váha rychle dolů. Na některých místech neměl ještě ani dorostlou srst, byl proti nim mladší aspoň o dva dny, rodili jsme 60. den. Ostatní jsou zaplaťbůh v pořádku a jsou to cvalíci

To je mi líto :( Ony to poznají no :( Alespoň se netrápí klučík, i tak je to pořádná nadílka teda ! Těšíme se na fotečku smajlík

Neregistrovaný uživatel

3.9.2014 15:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Fotečkuuuuuuuu :) U nás teda je něco divně, ale granule jíme samotné :-D Vývar mám připravený furt, ale najednou sežere uplně cokoliv :D Jinak kromě toho když jdeme ven, už jen spí a spí a spí a připravuje se, odpočívá :)

Tak takhle vypadá 7 malých labradorů v čokoládě smajlík 49. den březosti. Mamina už zase nežere, ale tentokrát fakt vůbec nic, mě z ní fakt švihne. Jestli se má přicházející porod poznat podle toho, že fena přestane žrát, tak my rodíme každý týden smajlík.
Malýho prcka, co to nezvládl je mi líto, šmudla malinkej, už je mu dobře.

Neregistrovaný uživatel

3.9.2014 15:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Neregistrovaný uživatel

3.9.2014 16:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

A ještě jedna "ležatá".

Fúha to bude za pár dní pěkná koule smajlíksmajlíksmajlík Trixi už žere i samotné granule :D čim víc se to blíží, tim víc žere, tak nevím smajlík

Neregistrovaný uživatel

3.9.2014 18:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Fúha to bude za pár dní pěkná koule smajlíksmajlíksmajlík Trixi už žere i samotné granule :D čim víc se to blíží, tim víc žere, tak nevím smajlík

Tak samotné granule závidím, já v záchvatu hysterie nakoupila v akci 60 kg granulí, tak to budeme asi baštit celý příští rok smajlík

Neregistrovaný uživatel

3.9.2014 18:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Tak samotné granule závidím, já v záchvatu hysterie nakoupila v akci 60 kg granulí, tak to budeme asi baštit celý příští rok smajlík

Však ono potom to pojede, to bude hladík !! :))

Neregistrovaný uživatel

3.9.2014 19:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Však ono potom to pojede, to bude hladík !! :))

Až to uvidím, tak uvěřím smajlík

Neregistrovaný uživatel

3.9.2014 19:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Až to uvidím, tak uvěřím smajlík

U nás u první fenky to bylo taky tak a pak teda to přišlo :) Jako podle mě ony dobrovolně hlady zas neumřou, je fakt, že po porodu teda to byla kostřička s nalitejma cecíkama, ale rychle to dohnala a spravila se :)

Neregistrovaný uživatel

3.9.2014 20:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

Tak to je mi líto,bohužel to k tomu občas taky patří smajlík
Já dnska celej den řeším toho s bílým límcem.Baští,leze,akční ale fena se k němu chová jinak.Prostě ho veme do huby a jako když neví kam s ním.On samozřejmě řve,ona z toho rozrušená,no fakt nevím.Jestli ona cítí něco co já nepoznám?Uvidím zítra jestli se to změní,sice už jusem v depresivní náladě takže vidím všechno černě ale budu doufat.K tomu druhýmu se takhle nechová.

Neregistrovaný uživatel

3.9.2014 21:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Tak to je mi líto,bohužel to k tomu občas taky patří smajlík
Já dnska celej den řeším toho s bílým límcem.Baští,leze,akční ale fena se k němu chová jinak.Prostě ho veme do huby a jako když neví kam s ním.On samozřejmě řve,ona z toho rozrušená,no fakt nevím.Jestli ona cítí něco co já nepoznám?Uvidím zítra jestli se to změní,sice už jusem v depresivní náladě takže vidím všechno černě ale budu doufat.K tomu druhýmu se takhle nechová.

Kruci, snad neee, určitě ne ! Zkuste to ohlídat, at mu neublíží, určitě se to srovná, přece by bylo znát, kdyby se něco dělo !

Neregistrovaný uživatel

3.9.2014 21:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

Kruci, snad neee, určitě ne ! Zkuste to ohlídat, at mu neublíží, určitě se to srovná, přece by bylo znát, kdyby se něco dělo !

Ona mu asi ublížit nechce,to už by jinak udělala.Hodně si ho všímá ale příjde mi jakoby jí vadilo že tam je.Třeba se pletu a má jen poporodní depku ikdyž to by se asi takhle chovala i k tomu druhýmu.No uvidíme,dneska spím tady u nich,snad se trochu vyspím.

Neregistrovaný uživatel

3.9.2014 21:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Ona mu asi ublížit nechce,to už by jinak udělala.Hodně si ho všímá ale příjde mi jakoby jí vadilo že tam je.Třeba se pletu a má jen poporodní depku ikdyž to by se asi takhle chovala i k tomu druhýmu.No uvidíme,dneska spím tady u nich,snad se trochu vyspím.

Určitě to bude dobré, držím pěsti a zítra dejte vědět smajlík No u nás i další noc bude naprostej klídeček smajlík

Neregistrovaný uživatel

4.9.2014 11:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Bezva, tak bíglové teplota spíš stoupá, než klesá :D no možná budeme mít nějakej porod naopak smajlík

Neregistrovaný uživatel

4.9.2014 13:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.158

Nevím na co je zvyklá, ale možná nějaký jasný zákazový povel, aby věděla, že tohle teda ne. Někdy i jasná facka v pravý čas udělá divy. Pokud štěněti něco je ,t ak ho fena nechce od začátku. Těmhle už je pár dnů, a to by se od něho odvracela,nenechala ho pít. Možná i fenu vzít na procházku tak an 15 minut na vodítku.

Neregistrovaný uživatel

4.9.2014 17:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Naše dnešní fotka, trošku mi příjde, že začíná bejt "propadlejší" v bocích, ale už se jí bojím měřit ! :-D

Neregistrovaný uživatel

4.9.2014 20:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Naše dnešní fotka, trošku mi příjde, že začíná bejt "propadlejší" v bocích, ale už se jí bojím měřit ! :-D

Téda, ta je fakt už na rozsypání, připadá mi, že jí rozhodně "spadlo" břicho. Kolik jste dneska? 62? Těším se na vaše štěnda skoro jako na ta naše smajlík My jsme dnes 50. den, začala jsem měřit teplotu, je vždycky nad 38 stupňů. Dneska se mršule konečně zase trošku rozežrala, ale je to za cenu velkých ústupků.....

Neregistrovaný uživatel

4.9.2014 20:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Téda, ta je fakt už na rozsypání, připadá mi, že jí rozhodně "spadlo" břicho. Kolik jste dneska? 62? Těším se na vaše štěnda skoro jako na ta naše smajlík My jsme dnes 50. den, začala jsem měřit teplotu, je vždycky nad 38 stupňů. Dneska se mršule konečně zase trošku rozežrala, ale je to za cenu velkých ústupků.....

Teplotka je půl stupně sem, půl tam, včéra večer 37,4, dnes ráno 37,9 a ted večer zas 37,4 :-D Tak uvidíme, co ráno ! Jo jo dnes 62, kéž bychom to během víkendu zvládly ! Leč její maminka poprvé rodila 67 den, nemusela by se opičit :-D Ale opravdu to bříško je trošku jiné, tak uvidíme smajlík Nakonec možná porodíte dříve :-D

Neregistrovaný uživatel

7.9.2014 17:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

Tak co bíglovi,jak jste na tom?

Neregistrovaný uživatel

7.9.2014 19:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.28.62

Tak jsme taky v sobotu nakrývali - jeli za psem co jsme si vyhlédli na druhý konec republiky. Krev na progesteron jsme odebírali v pátek kolem 9 hodniny ráno - progesteron byl - 10,2 ng/ ml , kryli jsme jednou v sobotu ráno kolem 9 hod, pes dělal o feně jako blézen a za chvíli bylo nakryto. Verinář v pátek říkal, když budeme krýt jen jednou, že stač krýt v sobotu dopoledne, že to by měla mít progesteron tak nějak kolem 12 - 13 ng / ml a že to je ideální hodnota na krytí bez překrytí. Tak jsem zvědavá, jak dopadnem, za 28 dní jdeme na sono.smajlík

Neregistrovaný uživatel

7.9.2014 20:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

U nás pohoda, dnes je Maya 53. den, teplota se točí kolem 38 st., štěníci se tam krásně mrcasej. Akorát to její nechutenství nebo rozmazlenost nebo co to je.............prakticky už žere jenom čistou konzervu a to jí to musím nejdřív na prstu nacpat do tlamy, ona to vyplivne, pak olízne a pak si dá z misky. Mě z ní švihne!!! Myslela jsem si, že bude mít ke konci březosti žravou, ale koukám, že jsem se přepočítala. Doufám, že to přijde alespoň během kojení, jinak z ní bude po odstavu kostřička.

Taky mě zajímá jak je u bíglů.........je nějaké podezřelé ticho, že by plné ruce práce?

Neregistrovaný uživatel

7.9.2014 20:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.52

No aby jste nedopadli jako my.. jeli jsme při stejných hodnotách kryli jen jednou a bylo 13 štěňat u plemene, které normálně mívá 6-7 a její dcera na tom je teď asi podobně.. vetka jich viděla deset..smajlík smajlík

Neregistrovaný uživatel

7.9.2014 22:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Bíglová má 65 den smajlík Ráno v osm teplotka 36,2 stupnů, zatím se to stále drží nízko, takže očekáváme, že buď v noci to vypukne, ale spíš k ránu :) Bíglová je ale relativně v klidu, chvílema hrabe, ale spíš hodně odpočívá, chrní a chut k jídlu má furt smajlík Držte nám tlapky, zítra napíšu, snad už to bude za námi a vše bude v pořádku !

Neregistrovaný uživatel

8.9.2014 17:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

Bíglová má 65 den smajlík Ráno v osm teplotka 36,2 stupnů, zatím se to stále drží nízko, takže očekáváme, že buď v noci to vypukne, ale spíš k ránu :) Bíglová je ale relativně v klidu, chvílema hrabe, ale spíš hodně odpočívá, chrní a chut k jídlu má furt smajlík Držte nám tlapky, zítra napíšu, snad už to bude za námi a vše bude v pořádku !

Teda ta nás napíná holka jedna smajlík
Já taky plašila,v neděli klesla teplota a rodilo se v úterý ráno ve čtyři.Tipuju že nejdřív zítra budete rodit.Tak držím tlapky palce a těším se na info smajlík

Neregistrovaný uživatel

8.9.2014 17:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

Tak jsme taky v sobotu nakrývali - jeli za psem co jsme si vyhlédli na druhý konec republiky. Krev na progesteron jsme odebírali v pátek kolem 9 hodniny ráno - progesteron byl - 10,2 ng/ ml , kryli jsme jednou v sobotu ráno kolem 9 hod, pes dělal o feně jako blézen a za chvíli bylo nakryto. Verinář v pátek říkal, když budeme krýt jen jednou, že stač krýt v sobotu dopoledne, že to by měla mít progesteron tak nějak kolem 12 - 13 ng / ml a že to je ideální hodnota na krytí bez překrytí. Tak jsem zvědavá, jak dopadnem, za 28 dní jdeme na sono.smajlík

Určitě dobrá hodnota,držím palce a otázka co máte za plemeno? smajlík
Dobře se mi pak dávaj příspěvky k lidem,paní bíglová,labíková,já stafíková smajlík

Neregistrovaný uživatel

8.9.2014 17:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

No aby jste nedopadli jako my.. jeli jsme při stejných hodnotách kryli jen jednou a bylo 13 štěňat u plemene, které normálně mívá 6-7 a její dcera na tom je teď asi podobně.. vetka jich viděla deset..smajlík smajlík

No to je nadílka!A ty barvičky,to je čoko?A co že za plemeno?Gratuluju smajlík

Neregistrovaný uživatel

8.9.2014 17:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

U nás pohoda, dnes je Maya 53. den, teplota se točí kolem 38 st., štěníci se tam krásně mrcasej. Akorát to její nechutenství nebo rozmazlenost nebo co to je.............prakticky už žere jenom čistou konzervu a to jí to musím nejdřív na prstu nacpat do tlamy, ona to vyplivne, pak olízne a pak si dá z misky. Mě z ní švihne!!! Myslela jsem si, že bude mít ke konci březosti žravou, ale koukám, že jsem se přepočítala. Doufám, že to přijde alespoň během kojení, jinak z ní bude po odstavu kostřička.

Taky mě zajímá jak je u bíglů.........je nějaké podezřelé ticho, že by plné ruce práce?

Já když čekala syna tak jsem poslední měsíc byla ráda když jsem snědla půlku rohlíku s trochou mlíka.Víc se tam nevešlo smajlík Syn měl skoro 5 kg!

Neregistrovaný uživatel

8.9.2014 19:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.52

No to je nadílka!A ty barvičky,to je čoko?A co že za plemeno?Gratuluju smajlík

To jsou border kolie v barvě hnědobílá s pálením , její dcera je teď březí 39 a vypadá už takhle smajlík

Neregistrovaný uživatel

9.9.2014 07:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Tak bohuzel :( miminka nakonec byla dve, prvni se narodilo s vyvojovou vadou tak neprezil a na to druhe uz vubec nezbyvalo sil, nakonec ho vytahli tady ne veterine ale uz bylo pozde. Trixi je v poradku, coz je nejdulezitejsi. Pry se tohle nestava casto, tak sme si to holt musely vyzrat :( ted se budem snazit zamakat, at je to brisko co nejrychleji bez mlicka a dostanem se honem do formy. Pan veterinar rikal, ze urcite nakryt znovu, ze tohle neni nic co by se dalo ovlivnit, nepodedila to ani to neskace na deti, proste se v tom brisku neco nedopeklo, stava se to i u lidi :( No urcite nebudem kryt znovu hned, necham si to projit poradne hlavou. Achjo smajlík

Neregistrovaný uživatel

9.9.2014 08:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.209.139

Tak bohuzel :( miminka nakonec byla dve, prvni se narodilo s vyvojovou vadou tak neprezil a na to druhe uz vubec nezbyvalo sil, nakonec ho vytahli tady ne veterine ale uz bylo pozde. Trixi je v poradku, coz je nejdulezitejsi. Pry se tohle nestava casto, tak sme si to holt musely vyzrat :( ted se budem snazit zamakat, at je to brisko co nejrychleji bez mlicka a dostanem se honem do formy. Pan veterinar rikal, ze urcite nakryt znovu, ze tohle neni nic co by se dalo ovlivnit, nepodedila to ani to neskace na deti, proste se v tom brisku neco nedopeklo, stava se to i u lidi :( No urcite nebudem kryt znovu hned, necham si to projit poradne hlavou. Achjo smajlík

Jéé, ach jo, to mě moc mrzí. Hlavně, že je Trixinka v pořádku, to je ze všeho nejdůležitější, beruška, ať se ze všeho rychle vzpamatuje. Je mi to líto a chápu, že další krytí budete pořádně zvažovat. Tohle se prostě stává.........naši kdysi chovali angl. kokříky a taky si pamatuju vrh - jedno štěně mrtvé už nějakou dobu v děloze, jedno s rozštěpem uspané hned po porodu, tři zůstaly, ale časem bylo vidět, že ještě další z nich nebylo v pořádku, pozdě začalo chodit, pravděpodobně tam byla porucha sluchu, dávali jsme ho super hodným starším manželům zadarmo. Přitom vrhy předtím i další potom byly úplně v pořádku. Ale stejně na to člověk nezapomene, je to smutné. smajlík

Neregistrovaný uživatel

9.9.2014 10:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Jéé, ach jo, to mě moc mrzí. Hlavně, že je Trixinka v pořádku, to je ze všeho nejdůležitější, beruška, ať se ze všeho rychle vzpamatuje. Je mi to líto a chápu, že další krytí budete pořádně zvažovat. Tohle se prostě stává.........naši kdysi chovali angl. kokříky a taky si pamatuju vrh - jedno štěně mrtvé už nějakou dobu v děloze, jedno s rozštěpem uspané hned po porodu, tři zůstaly, ale časem bylo vidět, že ještě další z nich nebylo v pořádku, pozdě začalo chodit, pravděpodobně tam byla porucha sluchu, dávali jsme ho super hodným starším manželům zadarmo. Přitom vrhy předtím i další potom byly úplně v pořádku. Ale stejně na to člověk nezapomene, je to smutné. smajlík

Ono tohle naštěstí nebylo genetické, žádný rozštěp nic, prostě vývojová vada u miminka, bud Trixi prožila nějaký stresík při březosti, nebo se mi někde blbě praštila, to bohužel prostě nejde ovlivnit, at se člověk snaží sebevíc :( Asi je lepší, že to bylo hned než aby se rozkojila a pak jsme o štěnda přišli třeba za pár dní, to jako bych asi nezvládla vůbec :( Pan doktor Láznička byl naprosto famozní, říkal, že, kdyby byl problém v Trixi, hned by mi jí vzali vykastrovat a dál rozhodně nechovat, ale prý rozhodně máme nakrýt a vše se bude hlídat ještě víc, rovnou budem ve spojení pak i s ním. Ale dáme si pauzu, nebudu krýt další hárání, spíš až pak, potřebujem čas, budem ted makat, makat a makat !

Neregistrovaný uživatel

9.9.2014 10:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.200

Ono tohle naštěstí nebylo genetické, žádný rozštěp nic, prostě vývojová vada u miminka, bud Trixi prožila nějaký stresík při březosti, nebo se mi někde blbě praštila, to bohužel prostě nejde ovlivnit, at se člověk snaží sebevíc :( Asi je lepší, že to bylo hned než aby se rozkojila a pak jsme o štěnda přišli třeba za pár dní, to jako bych asi nezvládla vůbec :( Pan doktor Láznička byl naprosto famozní, říkal, že, kdyby byl problém v Trixi, hned by mi jí vzali vykastrovat a dál rozhodně nechovat, ale prý rozhodně máme nakrýt a vše se bude hlídat ještě víc, rovnou budem ve spojení pak i s ním. Ale dáme si pauzu, nebudu krýt další hárání, spíš až pak, potřebujem čas, budem ted makat, makat a makat !

Tady stafíková,píšu z práce.
Tak to je mi líto,vím jak to bolí.My bohužel o toho jednoho přišli taky smajlík
Je to divnej rok,znám hodně fen co nezabřezly,málopočetný vrhy,úhyny.Asi ta příroda ví proč.Já už mojí taky krejt nebudu,zlatej kluk už paničku má a to tu nejlepší.A já hodně přemýšlím jestli ještě někdy chovat budu.Držte se!

Neregistrovaný uživatel

9.9.2014 11:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Tady stafíková,píšu z práce.
Tak to je mi líto,vím jak to bolí.My bohužel o toho jednoho přišli taky smajlík
Je to divnej rok,znám hodně fen co nezabřezly,málopočetný vrhy,úhyny.Asi ta příroda ví proč.Já už mojí taky krejt nebudu,zlatej kluk už paničku má a to tu nejlepší.A já hodně přemýšlím jestli ještě někdy chovat budu.Držte se!

Achjo smajlík Je to rok na prd, kolem mé též slyším jen o samých problémech a prý je to spojené s tím, že nebyla vůbec zima, způsobilo to šílené problémy, ono se to nezdá, ale je to tak :(

Neregistrovaný uživatel

9.9.2014 12:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.52

To je mi líto :( k Lázničkovi jsme chodili, když jsme tam ještě bydleli. Je super smajlík Já bych to určo nevzdávala a s tím rokem je to asi pravda i mezi borderkářema je dost vrhů s problémama :/ . Tak ať je feňulka rychle fit a dlouho neteskní

Neregistrovaný uživatel

13.9.2014 18:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Tady bíglová smajlík Odjela jsem na rychlo se smečkou na agi tábor na Celnici do Nových hradů, dost nám to pomohlo ! :) Trixi je na tom lépe, pořád se teda tak klepe, jak usne, pořád dost čůrá, ještě jí to tlačí dole, ale lepší se to, mléčnou lištu má ted uplně prázdnou, ale prý bývá nejhůř 7-10 den, což nás teprve čeká, má antb, takže by se snad nemělo nic stát ! Psychicky je na tom taky o dost lépe, jen nejí no :( Což prý není až takovej průser, pamlsky si veme, ale granule samo odmítá, aspon se jí netvoří mlíčko no ...

No a jak je na tom mamina, kterou to teprve čeká ? Doufám, že je vše v pořádku a vše proběhne hladce, držím hrozně pěsti :)

Neregistrovaný uživatel

14.9.2014 18:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Tady labíková........jsem moc ráda, že je na tom Trixi lépe, na táboře si určitě spravila náladu. Naše mamina zatím nic, v pátek sice chvíli simulovala, teplota šla dolů, tak jsem se začala těšit, ale byl to planý poplach. Dnes je 60. den, mlíčko už samo odkapává, prckové se vrtěj, tak snad bude všechno v pořádku a úspěšně to dotáhneme až do konce. Jen jsem trošku doufala, že porodíme o víkendu, příští týden to budu mít složité s dovolenou. Tak uvidíme.

Neregistrovaný uživatel

14.9.2014 19:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Joo tak už to kolísá, to příjde :)) No bíglová je na tom lépe, ale nežere vůbec, achjo :( Už ani konzervu, ve všem mě podezřívá, že dávám granule, ani piškoty si nedá nic ... Zatím není na kost vyhublá, sledujem to a dobré je, že se netvoří vůbec mlíčko, ale opravdu tohle nemám ráda, chci aby se najedla :-/

Neregistrovaný uživatel

14.9.2014 19:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Joo tak už to kolísá, to příjde :)) No bíglová je na tom lépe, ale nežere vůbec, achjo :( Už ani konzervu, ve všem mě podezřívá, že dávám granule, ani piškoty si nedá nic ... Zatím není na kost vyhublá, sledujem to a dobré je, že se netvoří vůbec mlíčko, ale opravdu tohle nemám ráda, chci aby se najedla :-/

Mě teď fenka taky nežere ani čistou konzervu, jediné, co si dá je syrové mleté maso, tak vždycky dám do misky třeba trošku spařených vloček a nastrouhanou mrkev a před ní do toho vmíchám to maso.........no stejně to někdy dopadne tak, že vyžere jen to maso. Tak nevím zkuste třeba to masíko. Držím palce ať se umoudří.
Jinak k té teplotě.........je fakt, že ji už třetí den mívá ráno tak o půl stupně nižší než dříve, myslíte, že to něco signalizuje? Ach jo, kéž by to dala ještě dneska v noci, v pondělí a v úterý mám dovolenou v pohodě, pak už to bude problém.

Neregistrovaný uživatel

14.9.2014 21:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Mě teď fenka taky nežere ani čistou konzervu, jediné, co si dá je syrové mleté maso, tak vždycky dám do misky třeba trošku spařených vloček a nastrouhanou mrkev a před ní do toho vmíchám to maso.........no stejně to někdy dopadne tak, že vyžere jen to maso. Tak nevím zkuste třeba to masíko. Držím palce ať se umoudří.
Jinak k té teplotě.........je fakt, že ji už třetí den mívá ráno tak o půl stupně nižší než dříve, myslíte, že to něco signalizuje? Ach jo, kéž by to dala ještě dneska v noci, v pondělí a v úterý mám dovolenou v pohodě, pak už to bude problém.

Asi to budu muset zkusit protože za chvíli to bude chodící kostřička :( a jí je to jedno, už jen jak mě vidí s miskou tak zdrhá, neveme si nic, ani blbej piškot :(

Jo nám kolísala ve všech případech teplotka tak 3-4 dny před tím, než to šlo dolů úplně, takže se to určitě blíží :)

Neregistrovaný uživatel

15.9.2014 21:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Tak labíková je dnes 61. den a asi se něco chystá, postupně klesá teplota, každou půlhodinu až hodinu tak o stupínek, teď jsme na 37,3, v poledne bylo 36,9, pak to šlo zase nahoru, ale od večera to klesá, feňule courá ven a zase dovnitř, vstává v bedně, točí se tam dokola, očichává rohy bedny.......no asi budu spát u ní, myslíte, že by už? Vím, že teplota má zpátky vystoupat, ale je možné, že by porodila ještě tuto noc?

Neregistrovaný uživatel

16.9.2014 07:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Tak jsem celou noc nespala, porod se rozjíždí, Maya celou noc přehrabuje bednu, funí jako lokomotiva non-stop už 8 hodin, plodovka zatím neodešla, ale snad během dneška porodíme, držte nám palce ať je všechno v pořádku.

Neregistrovaný uživatel

16.9.2014 09:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Tak jsem celou noc nespala, porod se rozjíždí, Maya celou noc přehrabuje bednu, funí jako lokomotiva non-stop už 8 hodin, plodovka zatím neodešla, ale snad během dneška porodíme, držte nám palce ať je všechno v pořádku.

To je uplně normální přípravná fáze, vše je v pořádku, dneska to vypukne ! :) Nejdřív odteče ta zátka, takovej hlen, plodovka odteče až před prvním štěndem dost, pak začne stahovat :) Už se to blížíí, držím moc pěsti a napište !!!

Neregistrovaný uživatel

16.9.2014 20:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Tak sláva, máme 5 holek a 4 kluky!!! Bylo to náročné, víc napíšu později, moc děkujeme za držení palečků. Nevyšly 2 placenty, tak nás čeká ještě injekce.

Neregistrovaný uživatel

16.9.2014 21:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Tak sláva, máme 5 holek a 4 kluky!!! Bylo to náročné, víc napíšu později, moc děkujeme za držení palečků. Nevyšly 2 placenty, tak nás čeká ještě injekce.

No pánejo to je nadílka !! Těšíme se na další zprávičky a fotku ! Gratuluju ! smajlík

Neregistrovaný uživatel

16.9.2014 21:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Ha, tak po venčení tam na nás čekala ještě jedna krásná veliká fenečka, byla trošku přidušená, ale dobrý. Jen ty placenty mě štvou.

Neregistrovaný uživatel

16.9.2014 22:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Ha, tak po venčení tam na nás čekala ještě jedna krásná veliká fenečka, byla trošku přidušená, ale dobrý. Jen ty placenty mě štvou.

No páni, to ste si ty štěnda vybraly za nás všechny smajlík Placenty by měly vyjít po oxytocinu, bude to dobré !

Neregistrovaný uživatel

16.9.2014 22:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

No páni, to ste si ty štěnda vybraly za nás všechny smajlík Placenty by měly vyjít po oxytocinu, bude to dobré !

Ehmm, už jsem chtěla jít spát a jdu si jen pro deku a koukám, že Maya olizuje ještě jednoho kluka!!! Takže 5:5!!! Mě z toho švihne, a já si říkala, že má nějaké malé břicho, že jich ani slibovaných 7 nebude, že určitě nějaké vstřebala, nechápu jak se tam vešli. Jsou teda docela malí na labíse, ale myslím, že to je tím, jak fena málo žrala.........snad to doženou, největší štěně má 360 g. Nejmenší 280.

Neregistrovaný uživatel

16.9.2014 23:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.52

To doženou.. paráda obrovská gratulace :Dsmajlík

Neregistrovaný uživatel

17.9.2014 09:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Jooo to doženou, zas uplně pidi váha to není, na to kolik jich je, je to váha super !! :)))

Neregistrovaný uživatel

18.9.2014 08:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Tak konečně nějaké fotky. Prckové se mají dobře, hezky skoro všichni přibírají, 4 největší už trumfli 400 g, a nejmenší fenečka má kolem 320 g, jen jeden pejsek mi dělá starosti - téměř nepřibírá, přitom u struku dře, tahá vyloženě celým tělem, mohl by mít někde nějaký problém? Je i takový celkově nejuřvanější.......... Maya se po oxitocinu ještě dost čistí, včera při venčení z ní vyšla placenta a večer pak i ta druhá, jde z ní teda pořád takový zeleno-černý sajrajt, je to v pořádku, teplotu má lehce přez 39 st., vet říkal, že to je pro fenu v laktaci ještě v normě. Jinak klasicky nežere, dá si jen mléko nebo mleté maso z ruky, občas ji přemluvím na pamlsek s vápníkem, to jsem ráda protože vzhledem k počtu štěňat mám obavy z eklamsie. A jaj, slyším řev z bedny, musím jít vyměnit party na kojení smajlík

Přidávám fotku s nejmenšíma prckama, které nechávám u struku déle.

Neregistrovaný uživatel

18.9.2014 09:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Tak konečně nějaké fotky. Prckové se mají dobře, hezky skoro všichni přibírají, 4 největší už trumfli 400 g, a nejmenší fenečka má kolem 320 g, jen jeden pejsek mi dělá starosti - téměř nepřibírá, přitom u struku dře, tahá vyloženě celým tělem, mohl by mít někde nějaký problém? Je i takový celkově nejuřvanější.......... Maya se po oxitocinu ještě dost čistí, včera při venčení z ní vyšla placenta a večer pak i ta druhá, jde z ní teda pořád takový zeleno-černý sajrajt, je to v pořádku, teplotu má lehce přez 39 st., vet říkal, že to je pro fenu v laktaci ještě v normě. Jinak klasicky nežere, dá si jen mléko nebo mleté maso z ruky, občas ji přemluvím na pamlsek s vápníkem, to jsem ráda protože vzhledem k počtu štěňat mám obavy z eklamsie. A jaj, slyším řev z bedny, musím jít vyměnit party na kojení smajlík

Přidávám fotku s nejmenšíma prckama, které nechávám u struku déle.

Ti sou kráááááááásní :) Teplota je v normě, okolo 39,5 bývá v laktaci :) U mě šla Trixi do teplot, jak nekojila no :( Tak je na antb a bude ještě pár dní, at se něco nestane :) Myslím, že ted už se fenka postupně rozežere, oni jí budou vysávat, dostane hlad, bude vědět, že musí jíst, aby bylo mlíčko pro miminka :) Ten výtok si myslím, že je ok, postupně se změní do červena, alespon u nás tomu tak bylo. Toho nejmladšího zkuste třeba v mezidobí toho kojení, ještě dokrmovat, jestli máte kapátko, tak odebírejte fence mlíčko a ještě mu to dávejte, on to dožene ! :)

Neregistrovaný uživatel

18.9.2014 11:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.158

Zeleno černý sajrajt rozhodně v normě není, může tam ještě něco být, kousek placenty. Fenu krmte z ruky a najděte něco, co bude ochotná žrát. Vývary, kuře, slepice, syrové maso, mlíko, glukopur,smetana, calopet pasta. Kde má brát mlíko, když má horečku a krmí 10 štěňat ???

Neregistrovaný uživatel

18.9.2014 16:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Zeleno černý sajrajt rozhodně v normě není, může tam ještě něco být, kousek placenty. Fenu krmte z ruky a najděte něco, co bude ochotná žrát. Vývary, kuře, slepice, syrové maso, mlíko, glukopur,smetana, calopet pasta. Kde má brát mlíko, když má horečku a krmí 10 štěňat ???

Ještě jsem to konzultovala s vetem, prý je to v pořádku, teplotka šla ještě níž, fenu krmím za každou cenu, přesně jak píšete - z ruky, maso, i vejce jde z ruky smajlík, jinak k pití dávám glukopur a nebo mléko, popř. mléko s vodou. Do toho pašuju vitamínky a vápník. Taky největší křiklouny mezi kojením přikrmuju, rozdělila jsem štěňata na 3 skupiny - ti nejsilnější 4, pak střední 4, no a 2 nejmenší štěňata ty dávám zvlášť na ty nejlepší struky, popř. ještě dokrmuju, ale zatím to vypadá ok, štěňata přibírají velmi dobře, největší už má 440 g, nejmenší 350 g. No nic jdu vařit kuře smajlík

Neregistrovaný uživatel

18.9.2014 16:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Ještě jedna lepší fotka. Na fence je fakt hodně vidět, že potřebuje vykrmit, tak snad se rozežere, mimochodem ta smetana byla dobrý nápad - moc díky, dala si ji i s vajíčkem a skořápkama, snad se z toho nepos....... smajlík

Neregistrovaný uživatel

18.9.2014 16:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Úžasní :) Ti nemít stužky barevné, tak i kdyby se narodili u nás, tak asi nevím, kdo je kdo smajlík

Neregistrovaný uživatel

18.9.2014 17:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.209.90

Ještě jedna lepší fotka. Na fence je fakt hodně vidět, že potřebuje vykrmit, tak snad se rozežere, mimochodem ta smetana byla dobrý nápad - moc díky, dala si ji i s vajíčkem a skořápkama, snad se z toho nepos....... smajlík

Zkuste si sehnat tu calopet pastu, je vynikajici na rozežrání kojící feny. Plus to mléko - jaké jí dáváte? Doporučuji koupit nějaký kvalitní puppy milk a dávat jí to pít. Bude se hodit časem i pro štěňata, na příkrm.
Smetanu doporučím také, ale zakysanou, stejně tak je skvělý kefír, podmáslí, cottage sýr, tvaroh plnotučný. Tak ať fenka tu hordu zvládne a gratuluji.

Neregistrovaný uživatel

18.9.2014 17:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Zkuste si sehnat tu calopet pastu, je vynikajici na rozežrání kojící feny. Plus to mléko - jaké jí dáváte? Doporučuji koupit nějaký kvalitní puppy milk a dávat jí to pít. Bude se hodit časem i pro štěňata, na příkrm.
Smetanu doporučím také, ale zakysanou, stejně tak je skvělý kefír, podmáslí, cottage sýr, tvaroh plnotučný. Tak ať fenka tu hordu zvládne a gratuluji.

Calopet pastu nemám, tu musím zkusit, jinak mléko dávám štěněcí, nebo do té vody i obyčejné kravské. Ze zakysaných věcí bych do ní snad dostala jedině ovocný jogurt, tvaroh jsem zkoušela, ale neprošel. Nicméně snad je to na dobré cestě - teď dala celou tu smetanu s vejcem a pak ještě tak půl kila kuřecích krků s mrkvičkou, vývar nechtěla, tak jsem jí do toho namáčela rohlíky a krmila ji rukou, tak to dala tak půl litru. Představte si, že ona i ty krky si vzala jen z mé ruky........tak nevím to už je rozcapenost ne? No, ale čas na převýchovu přijde později.

Neregistrovaný uživatel

18.9.2014 18:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.209.90

Calopet pastu nemám, tu musím zkusit, jinak mléko dávám štěněcí, nebo do té vody i obyčejné kravské. Ze zakysaných věcí bych do ní snad dostala jedině ovocný jogurt, tvaroh jsem zkoušela, ale neprošel. Nicméně snad je to na dobré cestě - teď dala celou tu smetanu s vejcem a pak ještě tak půl kila kuřecích krků s mrkvičkou, vývar nechtěla, tak jsem jí do toho namáčela rohlíky a krmila ji rukou, tak to dala tak půl litru. Představte si, že ona i ty krky si vzala jen z mé ruky........tak nevím to už je rozcapenost ne? No, ale čas na převýchovu přijde později.

Není to rozcapenost. Fena může být vyčerpaná, unavená, hormony nastartované - u nás to bylo stejné. Ovocný jogurt není zakysaný, to radši nic než slazené hnusy. Calopetku určitě sežeňte. Rohlíky bych nedávala. Radši zkuste uvařit pár kuřecích jatýrek, rozmačkat na kaši, zalít drobně vývarem, do toho třeba rozmočit pár kvalitních granulí nebo další druhy masa (libové hovězí vařené, žaludky kuřecí jemně pokrájení, rybí filé rozmačkané...). Ona se rozežere, jen to bude chtít čas. Krky či jiné kosti bych po porodu nedávala, kor vařené, fena je uvnitř ještě bolavá po porodu. Tak aby nemusela při kadění příliš tlačit.

Neregistrovaný uživatel

18.9.2014 18:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.158

Zřejmě nežravka od přírody, k tomu v době březosti žaludek spíš scvrklý. Dala bych jí úplně vše,co si vezme, hlavně, že žere. Pokud jí to neprožene. Kozí mlíko, nebo kravské neupravené, pokud seženete, např. mlíko od jerseyky je smetana sama..... Skořápkama bych jí necpala, nevíte jak na tom je, k tomu by měla dostat céčko atd, aby to využila. To je daleko lepší od caniny calcium citrát ( rychle rozpustný vápník), kde máte jistotu, že funguje. Calopetku by měl mít každej vet k prodeji.
Tyhle hysterický matky, se musí krmit z ruky tak týden, pak je to přejde a začnou normálně žrát. Některá žere z misky u dětí, jiná holt ne. A dala bych jí tak často, jak je to možné. Možná zkuste do vývaru nějaké voňavé koření, nebo i do masa, třeba jí té navnadí. Pokud sežere kilo syrovýho mletýho, je úplně jedno jestli hovězí , nebo vepřové.
Jen tak si odhadem spočítejte kolik litrů mlíka musí vyrobit a do tří týdnů se to stále zvyšuje.....aby ty hladový krky nasytila.

Neregistrovaný uživatel

18.9.2014 18:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Moc, moc děkuju za praktické rady. Mleté maso si dá kdykoli............no když tak přemýšlím, tak toho nakonec dneska sežrala docela dost......tak 250 g mleté plecky, ty krky s mrkví (ty ona miluje, tak jsem je zkusila, snad to projde), pak teda vyzunkla ten vývar s rohlíkama - ty taky miluje, vím že výživová hodnota nic moc, ale lepší než nic a samotný ten vývar nechtěla, pak měla tak minimálně litr mléka, vejce. jedna smetánka k tomu...... Zkouším ji krmit tak minimálně 4x za den.

Neregistrovaný uživatel

19.9.2014 11:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.52

To by mělo podle mě stačit, já dávám ještě kozí mlíko, ale to proto,že mám vlastní kozy takže mám přístup. Je to super věc pro nežravky.. já mám teda opačný problém, protože fenku musím hlídat, žere úplně všechno včetně směsi pro slepice.. no při jejím panděru se ani nedivím. Už se nám to pomalu taky blíží, dnes je padesátý den smajlík

Neregistrovaný uživatel

19.9.2014 11:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Tak taky držím moc palce smajlík) U nás se to vrací už do normálu, bíglová začíná postupně normálně jíst, psychicky je na tom už uplně jinak, lepší, začíná mít pomalu chuť do cvičení, strašně sem se bála, že ztratila zájem o vše už na pořád :( Ale chtělo to jen čas, sluníčko moje :)

Neregistrovaný uživatel

19.9.2014 13:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.158

Ještě pro paní "Labískovou" - pokud by byla možnost, tak jí klidně krmte co 2 hodiny, dokud se fena trochu neobalí. Určitě do měsíce věku štěňat bych jí cpala,co to jde.(pak už smečka bude baštit) Není nic horšího, než hubená matka štěňat. K tomu ještě kojící fena vizuálně vypadá hůř, protože nalitá mléčná žláza tahne kůži dolu a vyleze celá páteř, takže vypadá zbídačeně a hubeně. Ale žebra by jí neměla koukat. Naše feny při štěňatech zásadně ztloustnou a pořád lepší po odstavu nasadit feně dietu, než koukat na koncentráčníka.

Neregistrovaný uživatel

19.9.2014 14:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Ještě pro paní "Labískovou" - pokud by byla možnost, tak jí klidně krmte co 2 hodiny, dokud se fena trochu neobalí. Určitě do měsíce věku štěňat bych jí cpala,co to jde.(pak už smečka bude baštit) Není nic horšího, než hubená matka štěňat. K tomu ještě kojící fena vizuálně vypadá hůř, protože nalitá mléčná žláza tahne kůži dolu a vyleze celá páteř, takže vypadá zbídačeně a hubeně. Ale žebra by jí neměla koukat. Naše feny při štěňatech zásadně ztloustnou a pořád lepší po odstavu nasadit feně dietu, než koukat na koncentráčníka.

Jo, jo, vypadá hrozně a může být hůř. Ale cokoli jí dám, tak jí musím většínou otevřít tlamu a nacpat jí to tam, ochutná a pak to žere jen z mojí ruky, ale opravdu jen ty svoje nejoblíbenější pochoutky, dneska dostala králíka uvařeného s trouškou vloček, maso z ruky snědla a vývar s vločkami nechala, takže to zase z ruky s namočeným rohlíkem a ráno jsem jí udělala normálně sladkou ovesnou kaši s glukopurem a vajíčkem, ale musela jsem jí to dávat z ruky!!! Vločky dělám proto, že to je asi jediná příloha, kterou je ochotná tolerovat a zároveň jsou prý hodně výživné. Já bych ji klidně krmila každé dvě hodiny, ale ona prostě nechce, až budou štěňata z domu, budu to muset nějak řešit, protože tohle dlouhodobě nejde. Jinak prckové jsou úžasní, krásně přibírají, i ten nejmenší, kterého ještě navíc láduju z flašky. Jsou k sežrání smajlík

Neregistrovaný uživatel

19.9.2014 15:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Jo, jo, vypadá hrozně a může být hůř. Ale cokoli jí dám, tak jí musím většínou otevřít tlamu a nacpat jí to tam, ochutná a pak to žere jen z mojí ruky, ale opravdu jen ty svoje nejoblíbenější pochoutky, dneska dostala králíka uvařeného s trouškou vloček, maso z ruky snědla a vývar s vločkami nechala, takže to zase z ruky s namočeným rohlíkem a ráno jsem jí udělala normálně sladkou ovesnou kaši s glukopurem a vajíčkem, ale musela jsem jí to dávat z ruky!!! Vločky dělám proto, že to je asi jediná příloha, kterou je ochotná tolerovat a zároveň jsou prý hodně výživné. Já bych ji klidně krmila každé dvě hodiny, ale ona prostě nechce, až budou štěňata z domu, budu to muset nějak řešit, protože tohle dlouhodobě nejde. Jinak prckové jsou úžasní, krásně přibírají, i ten nejmenší, kterého ještě navíc láduju z flašky. Jsou k sežrání smajlík

Záávidím :) Ale v dobrém smajlík Já se tak těšila, jak budu muchlovat mimi a bohužel, není nám prostě přáno no :( Snad výjdou v příštím roce miminka u kamarádky a budu si užívat miminek tam, se mě nezbaví smajlík

Neregistrovaný uživatel

19.9.2014 17:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.158

Pokud žere syrový mletý, ládujte jí tím a opatrně k tomu přidávejte přílohy. Zkusila bych i neprané držky, zelené "smradlavé", kupodivu to žerou i největší nežravci, ať syrové, nebo vařené. My na nich rozežrali nežravku, která předtím nic syrového nevzala, takto asi měla pocit, že si tu krávu ulovila.....pak do vypadalo tak, že jsem jí nechala ukrást dvoukilový kus, který si odnesla na zahradu a tam sežrala. Taky bych zkusila klasickou meltu, bílé kafe, sladké, i krupicovou kaši. Ale rozvařené vločky jsou lepší. Určitě bych přidávala calcium citrát, i když se nemusí nikdy odvápnit, ale kdo by na to spoléhal. Ale pozor, tak jak ho musíte postupně přidávat, tak musíte i postupně ubírat. Nelze přestat naráz.

Neregistrovaný uživatel

19.9.2014 18:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

Po dlouhý době jsem nakoukla a nestačím se divit co jsem propásla!
Moc gratuluju k labíkům a snad mamča začne baštit smajlík
U nás už malej kouká,včera tu byla panička a byla z něj úplně poprděná smajlík,bude se mít skvěle.Už se nemůže dočkat až si ho odveze.

Neregistrovaný uživatel

19.9.2014 18:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

Ještě jednu,tady mu bylo 15dnů smajlík

Neregistrovaný uživatel

19.9.2014 19:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Ještě jednu,tady mu bylo 15dnů smajlík

Božíčku, ten je krásneeeeeej :D Je to frajer !! smajlík bude se mít královsky, bobeček :)

Neregistrovaný uživatel

19.9.2014 20:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

Božíčku, ten je krásneeeeeej :D Je to frajer !! smajlík bude se mít královsky, bobeček :)

Děkuju,je to moc hodnej bobek.Mamina se mu plně věnuje,včera už kajdil ve stoje smajlík.Jestli vyjdou zuby a kulky tak si myslím že by mohl být v kruhu úspěšnej.

Neregistrovaný uživatel

19.9.2014 20:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

Neregistrovaný uživatel

19.9.2014 20:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Po večeři,asi si dal i pívo smajlík

Je fakt rozkošnej. A koukám, že tyhle deky mají v bedně skoro všichni, taky jsem jich spoustu koupila a točím je furt dokola. Ta naše potvora totiž po prckách vůbec neuklízí, jak to překročí nějakou mez, tak se v té bedně začne točit a kňučet a odmítá si tam lehnout dokud deku nevyměním nebo bobečky neposbírám, má to skvěle zařízený, ale odpouštím jí to, myslím, že nakrmit tolik hladovců jí dává zabrat až až.

Neregistrovaný uživatel

19.9.2014 22:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Po večeři,asi si dal i pívo smajlík

smajlíksmajlíksmajlíksmajlík

Neregistrovaný uživatel

19.9.2014 22:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Je fakt rozkošnej. A koukám, že tyhle deky mají v bedně skoro všichni, taky jsem jich spoustu koupila a točím je furt dokola. Ta naše potvora totiž po prckách vůbec neuklízí, jak to překročí nějakou mez, tak se v té bedně začne točit a kňučet a odmítá si tam lehnout dokud deku nevyměním nebo bobečky neposbírám, má to skvěle zařízený, ale odpouštím jí to, myslím, že nakrmit tolik hladovců jí dává zabrat až až.

Ty jo moje Lilly byla pravej opak, sice měla tři štěnda, ale za to teda uklízení jí vydrželo fakt dlouho :-D Jeden kluk nám zůstal do třetího měsíce, plánovaně, páč páník maturoval, tak se čekalo až to zmákne a bude dost času a když sem viděla, že jako i ve třech měsících hned po něm na zahradě uklízí, trošku se mi navalilo smajlík

Neregistrovaný uživatel

20.9.2014 10:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

jj deky z Ikea smajlík Moje známá řekla že se Ikea vymyslela kvůli štěňatům protože tam nakoupí všechno.Teď mi majitelka fenky z prvního vrhu koupila v Ikea dvě hračky pro tohohle prcka,ta její má nějakou myšku z Ikea a prej jí miluje.
Ta moje taky uklízí dokud neodejdou z baráku,taky pěkně zavání z huby smajlík.Jakmile jsme někdo nestihl uklidit bobek tak ho sežrala.A chovatelky od stafíků tak některý psaly že jejich feny neuklízí třeba už od třetího týdne,nebo jakmile začnou přikrmovat.Jsem zvědavá na naší prvorozenou,bude asi krytá v listopadu tak jestli bude taky dobrá máma.Dám sem fotku smajlík

Neregistrovaný uživatel

20.9.2014 10:18

Neregistrovaný uživatel

20.9.2014 11:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Althaia Nadepa smajlík

Kráása smajlík)

Neregistrovaný uživatel

20.9.2014 17:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

Kráása smajlík)

Díky,dělaj mi holky radost smajlík

Neregistrovaný uživatel

20.9.2014 17:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Díky,dělaj mi holky radost smajlík

Tohle je moje partička smajlík

Neregistrovaný uživatel

20.9.2014 18:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

Tohle je moje partička smajlík

Taky pěkná,odněkud vás ale znám.Myslím někde z netu smajlík

Neregistrovaný uživatel

20.9.2014 18:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.7

Taky pěkná,odněkud vás ale znám.Myslím někde z netu smajlík

To je možné smajlík Kdysi sem se tu i angažovala v záchraně Fionky, té s těma ušiskama do stran smajlík

Neregistrovaný uživatel

21.9.2014 16:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Zdravím všechny. Tak prckové hezky přibírají, nejsilnější štěňata už mají přes 600 g. Mamina už baští líp, ale granule budou u nás už asi navždy sprosté slovo. Prckové se kojí na směny, vždycky 4 menší štěňata zvlášť aby na ně zbyly ty nejlepší struky a pak zbylých 6. Přestala jsem přikrmovat, protože z toho měli průjem, uvidíme, jak budou přibývat bez toho.

Neregistrovaný uživatel

21.9.2014 17:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

Zdravím všechny. Tak prckové hezky přibírají, nejsilnější štěňata už mají přes 600 g. Mamina už baští líp, ale granule budou u nás už asi navždy sprosté slovo. Prckové se kojí na směny, vždycky 4 menší štěňata zvlášť aby na ně zbyly ty nejlepší struky a pak zbylých 6. Přestala jsem přikrmovat, protože z toho měli průjem, uvidíme, jak budou přibývat bez toho.

A čím jste přikrmovala?Já byla dneska u kamarádky pro kozí mlíko,je prej nejlepší na dokrmování a štěňata ho snáší nejlíp.Prej je kozí nejpodobnější psímu.Mám ho doma pro případ nouze protože mi přišlo že má fena málo mlíka.Ale malej přibírá tak zatím nedávám a mám ho v mrazáku.Prcek už váží 1100g.Při porodu měl 210g a v úterý mu budou tři týdny.

Neregistrovaný uživatel

21.9.2014 20:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.52

Já kozím přikrmuji normálně... moc jim chutná smajlík

Neregistrovaný uživatel

22.9.2014 20:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Ach jo, jeden náš prcek dneska vdechnul mléko, bojím se o něj, chrčí mu to na plicích ale kojí se dobře. Nemáte s tím někdo zkušenost?

Neregistrovaný uživatel

23.9.2014 19:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

Ach jo, jeden náš prcek dneska vdechnul mléko, bojím se o něj, chrčí mu to na plicích ale kojí se dobře. Nemáte s tím někdo zkušenost?

Tak to nevím,možná se zeptat veta nebo svojí chovatelky.Držím palce smajlík

Neregistrovaný uživatel

23.9.2014 19:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

Já kozím přikrmuji normálně... moc jim chutná smajlík

Dávám ho i čubě a aby to psovi nebylo líto tak mu grancle zakápnu taky,žerou jak magoři smajlík
Jinak náš malej Bugí,dneska tři týdny a 1200g.Umí si pěkně válet šunky smajlík

Neregistrovaný uživatel

23.9.2014 20:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.52

Nádhernej buřtík <3.. no my už to máme za "pár" dnes je 54 den a trochu se bojím, kam až to břicho hodlá dotáhnout :/

Neregistrovaný uživatel

23.9.2014 20:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

Nádhernej buřtík <3.. no my už to máme za "pár" dnes je 54 den a trochu se bojím, kam až to břicho hodlá dotáhnout :/

Děkuju smajlík
No pěkný pupendo,držím palce ať je všechno v pořádku smajlík

Neregistrovaný uživatel

24.9.2014 15:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Tak prcek je v pořádku a snad to tak zůstane. Maya se umoudřila a začala dokonce baštit granule. Jsem moc ráda, protože z toho vařeného měla průjem ona i štěňata. Což ve spojení s tím, že je nečistila bylo fakt peklo. Hlavně ani ona nebyla fyzicky v pohodě a bylo to znát. Teď mi přijde, že je úplně jinak naložená, o prcky se vzorně stará, čistí je, všichni v týdnu měli dvojnásobek porodní váhy, což je při velikosti vrhu super. Bobánci jsou opravdu k sežrání, jsou spokojení, vždycky se napucnou k prasknutí a pak vytuhnou na 2 hodiny, mají pupíky jak soudky. Radost pohledět. Mamince čekatelce přejeme porod bez komplikací a zdravá štěňátka.

Neregistrovaný uživatel

25.9.2014 20:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

Tak prcek je v pořádku a snad to tak zůstane. Maya se umoudřila a začala dokonce baštit granule. Jsem moc ráda, protože z toho vařeného měla průjem ona i štěňata. Což ve spojení s tím, že je nečistila bylo fakt peklo. Hlavně ani ona nebyla fyzicky v pohodě a bylo to znát. Teď mi přijde, že je úplně jinak naložená, o prcky se vzorně stará, čistí je, všichni v týdnu měli dvojnásobek porodní váhy, což je při velikosti vrhu super. Bobánci jsou opravdu k sežrání, jsou spokojení, vždycky se napucnou k prasknutí a pak vytuhnou na 2 hodiny, mají pupíky jak soudky. Radost pohledět. Mamince čekatelce přejeme porod bez komplikací a zdravá štěňátka.

Tak to je super smajlík No ono to kolem těch miminek je i celkem stres co?Ještě že to krásný člověka tak oslepí a na peripetie pak zapomene.Tak se držte,papejte a prospívejte smajlík

Neregistrovaný uživatel

26.9.2014 22:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

Neregistrovaný uživatel

26.9.2014 22:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

A ještě s maminkou.Bugí má tři týdny a už 1400g,otesánek smajlík

Neregistrovaný uživatel

27.9.2014 19:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.52

Taky jsme měli jednou takhle jedináčka vyrostl z něj obr chlap.. :D
Jinak naše těhule je dnes 58 den a krom shánění jídla a spaní se nic neděje :) A doufám, že se ještě chvíli nic dít nebude, potřebují dopéct :D

Neregistrovaný uživatel

27.9.2014 19:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.52

Jinak naše těhule je dnes 58 den a krom shánění jídla a spaní se nic neděje :) A doufám, že se ještě chvíli nic dít nebude, potřebují dopéct :D

Neregistrovaný uživatel

27.9.2014 19:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Téda, to je pořádný pupík, to bude asi taky pořádná nadílka.
Naši prckové začali dneska otevírat očička a pokoušejí se stavět na nožičky, jsou k sežrání. Jinak asi začíná být méně mlíčka, pomaleji přibírají, hlavně ti menší a u cecíků se nějak nemůžou docpat, dneska jsem zkusila dát těm nejméně spokojeným štěňatům z flašky a skoro jim to nešlo utrhnout od tlamičky. Takže začneme trošku přikrmovat z flašky. Jinak největší fenečka už má skoro kilo!!! Je to cvalík.

Neregistrovaný uživatel

28.9.2014 09:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.158

Přestaňte přikrmovat z flašky, jak otevřou oči, naškrabejte syrové maso a začněte přikrmovat. Ve třech týdnech taková smečka se už snaží žrát z misky i když se jim ještě nohy klepou. Fena jim logicky nemůže stačit.

Neregistrovaný uživatel

28.9.2014 09:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

Jéé nestrašte,obra néé smajlík
Tak pak dejte fotečku až se prckové narodí smajlík

Neregistrovaný uživatel

28.9.2014 09:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

Přestaňte přikrmovat z flašky, jak otevřou oči, naškrabejte syrové maso a začněte přikrmovat. Ve třech týdnech taková smečka se už snaží žrát z misky i když se jim ještě nohy klepou. Fena jim logicky nemůže stačit.

Ten náš flašku nechtěl,chovatelka mi poradila to samý.Buď dát kozí mlíko na talířek nebo naškrabaný hovězí.Jak lízal smajlík.Maso jsem ale nedala,namočila jsem granulky a baštil taky.

Neregistrovaný uživatel

28.9.2014 20:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Dnes je prckům 13 dní, většina už má otevřené oči, začínají se pokoušet o chůzi a ta 3 nejmenší štěňata fakt stabilně přibírají malinko, takže je tak 1x až 2x denně napucnu z flašky. Dneska ale i ten největší pejsek dolezl feně k tlamě a olizoval jí koutky, takže asi už mají fakt hlad. Hovězí mleté jsem si nechala přemrazit, tak myslíte, že to můžu zkusit vytáhnout a dát jim to? Třeba rozmixovat se štěněcím mlékem a nechat lízat z talířku? Neumím si představit, jak to zvládnou. Zase na druhou stranu ostatní štěňata zatím přibírají fakt dobře, nechci to uspěchat.

Neregistrovaný uživatel

28.9.2014 20:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.209.230

Dnes je prckům 13 dní, většina už má otevřené oči, začínají se pokoušet o chůzi a ta 3 nejmenší štěňata fakt stabilně přibírají malinko, takže je tak 1x až 2x denně napucnu z flašky. Dneska ale i ten největší pejsek dolezl feně k tlamě a olizoval jí koutky, takže asi už mají fakt hlad. Hovězí mleté jsem si nechala přemrazit, tak myslíte, že to můžu zkusit vytáhnout a dát jim to? Třeba rozmixovat se štěněcím mlékem a nechat lízat z talířku? Neumím si představit, jak to zvládnou. Zase na druhou stranu ostatní štěňata zatím přibírají fakt dobře, nechci to uspěchat.

Určitě, hovězí namasakrujte uplně na kašičku, se štěněčím mlékem ideál. Mističek povícero, stačí jen trošku na začátku - a dejte všem, ne jen těm nejmenším. Jestli chcete mít kontrolu, tak zasednout mezi štěndy a dát každýmu na dlaně trošku, nakrmené jedince dávat bokem. U nás fena štěňatům sama vyvrhovala svou natrávenou potravu, přesně zhruba kolem dvou týdnů věku. Už asi dost řídký instinkt, ale dala tak jasně najevo, že je třeba početný vrh přikrmit.

Neregistrovaný uživatel

28.9.2014 20:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.52

já první příkrm dělám tak, že vezmu maso libové buď hovězí, nebo kuřecí, naškrábu ho udělám z toho malou kuličku a štěníkům vložím přímo do pusy.. mám tak jistotu, že všichni dostanou co jim patří.. je to pro ně neznámá chuť, většinou reagují dobře, občas jim to ale nejede, tak je potřeba být trpělivý.. pak už jim příkrmy dávám do štěněcí misky smajlík

Neregistrovaný uživatel

28.9.2014 21:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Dobře, moc díky za rady, takže myslíte že ve dvou týdnech na to nebude brzo? Naše feňule má teda k vyvrhování daleko.........když jí ten malej pinďa olizoval tlamu, tak na něj skoro zavrčela, bylo vidět, jak je z toho na nervy. Zítra teda zkusím to masíčko, jsem zvědavá, co jak se na to budou tvářit. smajlík

Neregistrovaný uživatel

28.9.2014 21:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.52

chce to na poprvé fakt jen kousek na chuť a sledovat jak na to jejich organismus zareaguje, ale nemyslím si, že bude problém ;) já jak měla ten početný vrh, tak jsem s příkrmama taky musela začít velmi brzy a zvládali to v pohodě..i ti nejmenší a ti byli echt podměreční

Neregistrovaný uživatel

28.9.2014 21:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.52

chce to na poprvé fakt jen kousek na chuť a sledovat jak na to jejich organismus zareaguje, ale nemyslím si, že bude problém ;) já jak měla ten početný vrh, tak jsem s příkrmama taky musela začít velmi brzy a zvládali to v pohodě..i ti nejmenší a ti byli echt podměreční

Neregistrovaný uživatel

29.9.2014 08:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.158

Přesně jak to tu je popisováno, vlažná měkká kulička přímo do tlamy ( může být namočená i v mléce). Štěně chvíli pocucá a pak uvidíte tu reakci.....třeba se nebudete stačit divit jakej nastane mazec, ten kdo to nechce, tak má dost a nepotřebuje přikrmovat .Mezi 14. a třetím týdnem přikrmuji zásadně z ruky, pak začnou zvládat patlat se v misce.

Neregistrovaný uživatel

29.9.2014 15:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.52

Užívám si asi poslední sluníčkový den tzv. X v jednom.. Vidíte tu vnitřní pohodu a klid? Příprava na porod se blíží, klesla nám teplota a pustilo se mlíčko. Celý den jen spím, ani jíst se mi už moc nechce..smajlík

Neregistrovaný uživatel

29.9.2014 19:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Jéé, to je hezký pupíček, ať to všechno hezky zvládnete a kuličky jsou v pořádku.

U nás proběhla zkouška s masíkem, včera se všichni vykoupali v rozmixovaném hovězím s mlíčkem a zkoušeli někteří i lízat, dneska už se trošku patlali kolem talíře, pak jsem zkusila ještě tu kuličku do pusiny a to byl mazec, cucali to jak kyseliny všichni, tři prckové mi to dokonce přišli ujídat neplánovaně z misky, kde jsem to měla připravené, normálně baštili tu hroudu masa. Už všichni koukají a začínají chodit, taky si už vybrali jeden roh na čůrání a kadění a většina tam chodí, to je úleva. Takže všechno je fajn, už se těšíme, až je budeme moct vypustit na zahrádku.

Neregistrovaný uživatel

29.9.2014 20:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

Užívám si asi poslední sluníčkový den tzv. X v jednom.. Vidíte tu vnitřní pohodu a klid? Příprava na porod se blíží, klesla nám teplota a pustilo se mlíčko. Celý den jen spím, ani jíst se mi už moc nechce..smajlík

Jsem zvědavá kolik jich tam bude,matka vypadá ve velký pohodě smajlík

Neregistrovaný uživatel

29.9.2014 20:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

Jéé, to je hezký pupíček, ať to všechno hezky zvládnete a kuličky jsou v pořádku.

U nás proběhla zkouška s masíkem, včera se všichni vykoupali v rozmixovaném hovězím s mlíčkem a zkoušeli někteří i lízat, dneska už se trošku patlali kolem talíře, pak jsem zkusila ještě tu kuličku do pusiny a to byl mazec, cucali to jak kyseliny všichni, tři prckové mi to dokonce přišli ujídat neplánovaně z misky, kde jsem to měla připravené, normálně baštili tu hroudu masa. Už všichni koukají a začínají chodit, taky si už vybrali jeden roh na čůrání a kadění a většina tam chodí, to je úleva. Takže všechno je fajn, už se těšíme, až je budeme moct vypustit na zahrádku.

Tak našemu bude zítra 4 týdny a už začíná být prča,děti i my si ho užíváme a když nespí tak si ho furt někdo všímá.To bude rozmazlenec,chudák budoucí panička smajlík Ale kdo by odolal tomu jeho týranýmu pohledu smajlík

Neregistrovaný uživatel

30.9.2014 05:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Tak našemu bude zítra 4 týdny a už začíná být prča,děti i my si ho užíváme a když nespí tak si ho furt někdo všímá.To bude rozmazlenec,chudák budoucí panička smajlík Ale kdo by odolal tomu jeho týranýmu pohledu smajlík

Bože, ten je táááák nádhernej. Ty barvičky a pohled, je fakt k sežrání a evidentně zvyklý na VIP zacházení smajlík.

Neregistrovaný uživatel

30.9.2014 17:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

Bože, ten je táááák nádhernej. Ty barvičky a pohled, je fakt k sežrání a evidentně zvyklý na VIP zacházení smajlík.

Díky moc smajlík
No má všechno pro sebe a rozmazlovanej ažaž.Hrozně to utíká,ještě že ho budu mít kousek.

Neregistrovaný uživatel

1.10.2014 21:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.52

Tak už to máme taky za sebou... narodilo se nám deset prcků, porod byl dlouhý, začali jsme v půl osmé a v osm večer skončili. Bohužel dva nepřežili, red merle holčička kvůli extrémně nízké váze a černobílý chlapeček, který šel jako poslední a měl předčasně odloučenou placentu.. Ostatní jsou krásní a šikovní smajlík smajlíksmajlík

Neregistrovaný uživatel

2.10.2014 18:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

Tak už to máme taky za sebou... narodilo se nám deset prcků, porod byl dlouhý, začali jsme v půl osmé a v osm večer skončili. Bohužel dva nepřežili, red merle holčička kvůli extrémně nízké váze a černobílý chlapeček, který šel jako poslední a měl předčasně odloučenou placentu.. Ostatní jsou krásní a šikovní smajlík smajlíksmajlík

Teda to je nadílka,gratuluju smajlík

Neregistrovaný uživatel

2.10.2014 18:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

Ještě dám fotku z dneška,takhle na mě koukal když jsem přišla z práce smajlík

Neregistrovaný uživatel

2.10.2014 18:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

A tahle se mi povedla,je tu krásnej!Jsem z něj úplně poprděná smajlík

Neregistrovaný uživatel

2.10.2014 20:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Jéé, to je krásná nadílka. Každé štěňátko je jiné, to u nás nezažijeme. Škoda těch dvou broučků, kteří to nezvládli. Ať se ostatním hezky daří.

Neregistrovaný uživatel

3.10.2014 18:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Zdravíme od labíků, prckové už mají kolem 1300g, baští masíčko o stošest a ti menší rychle dotahují obříky, většina štěňat už docela hezky jí z misky samostatně, dneska bylo moc hezky a teplo, takže měli v rámci přivykání "výběh" na zahradě. Taky si začínají hrát, jsou fakt roztomilí, šišlá na ně i manžel tvrďák smajlík.

Neregistrovaný uživatel

4.10.2014 18:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

Zdravíme od labíků, prckové už mají kolem 1300g, baští masíčko o stošest a ti menší rychle dotahují obříky, většina štěňat už docela hezky jí z misky samostatně, dneska bylo moc hezky a teplo, takže měli v rámci přivykání "výběh" na zahradě. Taky si začínají hrát, jsou fakt roztomilí, šišlá na ně i manžel tvrďák smajlík.

To je méďa smajlík
Našemu držíme baštu u huby,to pak baští pěkně.Jakmile to má na zemi tak do toho hamstá a nesežere všechno.Jak malý dítě který člověk musí hlídat a říkat papej,papej......

Neregistrovaný uživatel

4.10.2014 21:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Ještě jedna............ U nás někteří taky baští jen za asistence.

Neregistrovaný uživatel

4.10.2014 21:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Jé pardon, nějak mi to štěně válí sudy smajlík

Neregistrovaný uživatel

4.10.2014 21:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.245.77

A tahle se mi povedla,je tu krásnej!Jsem z něj úplně poprděná smajlík

Poprděná ?,to znamená posraná?,děkuji -nechci

Neregistrovaný uživatel

5.10.2014 09:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

Jé pardon, nějak mi to štěně válí sudy smajlík

Nevadí,škoda že si tu člověk nemůže svůj příspěvek opravit jako třeba na fb.
A co mamina,už teda baští líp?Naše je pažravá až moc,ta by sežrala i malýmu co mu dám.Ale poslechne a čeká ikdyž u toho vypadá jak týranej pes smajlík

Neregistrovaný uživatel

6.10.2014 07:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Mamina se konečně rozežrala, baští minimálně dvojnásobek své normální dávky, ale stejně je dost vyhublá, to se asi začne spravovat až po odstavu že? Doufám, že ji teda neopustí chuť k jídlu. Jinak dneska už prckové baštili způsobně z mističek granule rozmočené v mlíku (mleté hovězí začíná lízt pořádně do peněz smajlík. Už mají 1500 až 1800 g a navíc to vypadá, že jsou všichni zadaní, takže se mi pořádně ulevilo. Jednoho pejska budu mít za rohem u kamarádky tak jsem ráda, že ho uvidím vyrůstat. Všechno je fajn, ještě dobudujeme přehrazení zahrady a tak za týden už půjdou asi ven, bedýnka už je jim pomalu malá, začínají spolu řádit a je vidět, že už to chce víc prostoru, každý den je dávám i s bednou na několik hodin ven, aby si zvykali na nižší teploty, zvládají to dobře. Valím do práce smajlík

Neregistrovaný uživatel

6.10.2014 18:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.4

Mamina se konečně rozežrala, baští minimálně dvojnásobek své normální dávky, ale stejně je dost vyhublá, to se asi začne spravovat až po odstavu že? Doufám, že ji teda neopustí chuť k jídlu. Jinak dneska už prckové baštili způsobně z mističek granule rozmočené v mlíku (mleté hovězí začíná lízt pořádně do peněz smajlík. Už mají 1500 až 1800 g a navíc to vypadá, že jsou všichni zadaní, takže se mi pořádně ulevilo. Jednoho pejska budu mít za rohem u kamarádky tak jsem ráda, že ho uvidím vyrůstat. Všechno je fajn, ještě dobudujeme přehrazení zahrady a tak za týden už půjdou asi ven, bedýnka už je jim pomalu malá, začínají spolu řádit a je vidět, že už to chce víc prostoru, každý den je dávám i s bednou na několik hodin ven, aby si zvykali na nižší teploty, zvládají to dobře. Valím do práce smajlík

Tak při tolika štěňatech určitě bude hubená a mě třeba fena minule i hodně vylínala,opelichala.Prostě dávala prckům maximum.Když odešly tak se to do pár týdnů dalo do normálu.Určitě baští protože cítí že to potřebuje.Náš pipin baští granule rozmočený ale jenom s vodou mu to nejede.Zvykl si že jsem mu tam zezačátku stříkla trochu kozího mlíka nebo trochu tatry a zadělala jsem si na problém mlsnýho jazyku smajlík.Tak to musím pomalu odbourat.Má granulky co si vybrala budoucí majitelka a teda pěkně blbě se namáčej.Trvá dlouho než jsou měkký.A i když jsou pro štěňata tak jsou i celkem velký takže nenamočený asi mít dlouho nebude.

Neregistrovaný uživatel

6.10.2014 20:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Naše štěňátka měla dneska poprvé namočené granule, taky kozí mlíčko, máčení je teda taky na půl dne smajlík pak jsem to ještě rozmačkala vidličkou, docela jim to šmakovalo. Fenka vypadá fakt unaveně, je hubená a líná taky dost, snad bude brzy fit, snažím se jí přilepšovat, co to jde, ale zase si ji nechci zpátky rozmazlit až moc, jsem vděčná že baští granule s konzervou.

Neregistrovaný uživatel

26.10.2014 19:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.13.17

Prckové jsou už asi pomalu na cestě do nových rodin - přeji jim ty NEJ nové pány! U nás to jede opět od začátku - fena má 5. den hárání a v pátek nás čeká první odběr. Držte palce, aby to napodruhé vyšlo :)

Neregistrovaný uživatel

15.11.2014 21:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.249

Tak včera nás opustili poslední štěníci..........ach jo, je tu takové ticho a klid, chvíli potrvá než si na to zvykneme smajlík Feňule už se pomalu dává dohromady, příbírá a vrací se jí hezká srst. Jinak ze štěňátek jsme nakonec vypiplali pořádná psiska, většina štěňat z vrhu měla teď v necelých 9 týdnech skoro 9 kg. Na to, že jich bylo tolik je to fajn. Ach jo, stýská se nám.

8.1.2015 18:55
ebinka

XXX.XXX.131.190

Dnes 11. Den hárání naměřen progestrenon 4, 2 ng/ml. Doporučen další odběr zítra. Prosím o radu kdybyste vy zkušenější jeli na krytí. Ženicha máme 700 km.
Děkuji za rady

8.1.2015 19:27
lev

XXX.XXX.253.186

Doporučen další odběr, šla bych na něj a podle toho se rozhodnete, ke krytí potřebujete kolem 8. Pokud stoupá standardně, tak vidím kdyrí sobota, neděle. Pokud stoupá jinak, tak uvidíte.

9.1.2015 18:15
ebinka

XXX.XXX.131.190

Dnešní hodnota progesteronu 8, 2 ng/ml. Za ženichem chceme vyrazit zítra. Zdá se vám tato hodnota ideální ? Nebudu překrývat. Díky.

9.1.2015 19:48
lev

XXX.XXX.253.186

Krýt okamžitě, co nejdříve. Doufám, že ho dělala solidní laborka, protože normálně stoupá kolem 2 za den.

9.1.2015 22:13
ebinka

XXX.XXX.131.190

lev napsal(a):
Krýt okamžitě, co nejdříve. Doufám, že ho dělala solidní laborka, protože normálně stoupá kolem 2 za den.

No právě, taky se mi to zdá takový divoký, hrozně velký skok. U její maminy jsme progesteron měřily 3x a hladina stoupala přesně jak píšete. Byl to pro mně šok a zprvu jsem si myslela, že výsledek snad není ani náš.

9.1.2015 22:18
ebinka

XXX.XXX.131.190

Jak kde, někde 250, jinde 500. Ovšem přijde mi ta metoda úchylná. To jsme už na tom pěkně blbě, že nedokážeme poznat na feně, kdy je její správný čas

Brno 460, - Kč, asi jak kterej vet. Jestli sem nekapla na jednoho z těch dražších.

10.1.2015 21:46
tancoska

XXX.XXX.64.4

Myslím si že jestli jste jeli dneska a ještě dneska nakrejete tak by to mělo být ok.kreje se do 16 a jestli dobře počítám tak dneska je 13tý den což je taky dobrý.Držím palce

12.1.2015 21:44
168.4

XXX.XXX.168.4

ebinka napsal(a):
Dnešní hodnota progesteronu 8, 2 ng/ml. Za ženichem chceme vyrazit zítra. Zdá se vám tato hodnota ideální ? Nebudu překrývat. Díky.

Stačí krýt zítra bez překrytí. Dnes jste měli 8, 2 ng / ml - zítra by to mohlo být kolem 10 - 12 ng / ml což je ideální hodnota na jedno krytí bez překrytí. Jinak jsem kryl už i při hodnotě 18, 6 ng /ml ( odběr ráno, takže hodota z rána z 9 hodiny, kryli jsme v 16 hod odpoledne a byo z toho 6 štěňat. Takže krytí zítra bez překrytí vám úplně v pohodě stačí.

27.5.2015 16:48
jingless

XXX.XXX.31.7

Ahojky, nevím, jestli tu bude někdo, kdo sem psal, ale jsem od bíglinky Trixinky, tenkrát přišla o dvě miminka. Zkusila jsem ještě jednou nakrýt, jinde a máme čtyři krásný bíglí kluky, jsou to pěkní kousci smajlík Dnes jim je 4,5 týdne a jsou to draci smajlík A sou nejkrásnější smajlík

28.5.2015 09:10
danaster

XXX.XXX.214.254

Sice jsem loni v září tuhle diskuzi nečetla, ale sledovala jsem jinou diskuzi letos na jaře, kde jste, aspoň si myslím, byla také. Gratuluji ke krásným bíglím štěňátkům, tak se Vám to podařilo. Jsou moc hezcí a roztomilí. Moc Vám přeji tu radost z malých dráčků.
V březnu měla mít jedna moje fenka taky štěňátka, ale něco bylo špatně, došlo ke vstřebání plodů a částečnému vypuzení. Druhá fenka porodila teď v sobotu, ale dvě štěňátka uhynula po dvou dnech. Tak sháním informace, kde se dá, nejen na diskuzích, abych se podle toho zařídila a co nejvíce eliminovala tyhle ztráty.

28.5.2015 09:20
jingless

XXX.XXX.31.7

Děkuju, sou to kluci báječní :) Ježiš, to je mi líto :( Já nakonec rozhodla, že tohle je jediný vrh, který bude Trixi mít, víc už ne, ona je tak šťastná, užívá si to, ale já na to prostě nemám nervy, ten hrozný strach :) Tak si to obě užíváme na maximum :).

28.7.2015 15:55
alca.p

XXX.XXX.6.142

Prosím o radu... dnes v deset dopoledne výsledek 3,7, kdy jet krýt? čtvrtek překrýt sobota nebo pátek překrýt neděle?

28.7.2015 18:07
brebera

XXX.XXX.31.114

Zkuste udělat ve čtvrtek kontrolní odběr.

28.7.2015 20:55
alca.p

XXX.XXX.6.142

To by bylo samozřejmě ideální, ale bohužel další test udělat nemohu... musím se rozhodnout dle této informace.

28.7.2015 21:46
Dasvo

XXX.XXX.83.28

alca.p napsal(a):
Prosím o radu... dnes v deset dopoledne výsledek 3,7, kdy jet krýt? čtvrtek překrýt sobota nebo pátek překrýt neděle?

Pátek plus neděle.

29.7.2015 00:15
heluse

XXX.XXX.47.1

Dobrý večer,

má fenka měla v květnu progesteron ve čtvrtek 3.5ng/ml(odběr v 10:00hod) a v sobotu ráno 11.4ng/ml!(odběr v 8:00hod ráno) Koukala jsem jako blázen a jelo se krýt do zahraničí. Máme nadprůměrný vrh

13.3.2016 00:18
jingless

XXX.XXX.31.7

Zdravím ! Dlouho jsem se tu neobjevila ! smajlík Ale blíží se krytí naší odchovankyně, krytí je plánované nejdříve na pondělí - úterý podle krve, ale ona už asi od pátku má jiný výtok, už je chvílema ten světlejší, ale psíky zatím uplně ještě nechce, to je vidět, je normální že když už je progesteron na nějaké hodnotě, tak se výtok změní ačkoliv se bude krýt až za pár dní ? Nemám začít plašit ? smajlík díky za odpověď smajlík Třeba se tu objeví někdo, s kým sem si tu psala, když sme čekaly mimi :)

sarra

13.10.2019 15:22
sarra

XXX.XXX.198.77

Po přečtení diskuze kolem hladiny progesteronu mám jiné zkušenosti než ostatní. Já ....Krytí kolem hodnoty 5ng jistota zabřeznutí a početný vrh. Krytí při hodnotě 8-10ng buď nic nebo málopočetný vrh.

18.10.2019 21:44
jingless

XXX.XXX.121.7

Tak tu na mě dnes vyskočila tahle diskuze, neskutečné :-) Boží, jak jsme si tu všichni rozuměli a prožívali to spolu, asi si to už nikdo nepřečte, u nás zůstal z těch 4 kluků jeden a bude mu pět let, opustily mě během posledních pár měsíců dvě nejstarší holčičky, necelých 17 a 15 let a přibyla jedna šiperka a jsem naprosto nadšená z toho, jaký je to zvířátko, takže je nás pět, další bíglátka už nebyly a uvidím, zda uchovním tohle černý čertisko :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík