Bachova květová terapie na bázlivost u psa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.1.2015 11:14
kiko967

XXX.XXX.148.130

Můj pes je odmalička bázlivý.Rozhodol jsem se, že vyzkouším tuto terapiu.Máte někdo s tím zkušenosti? Zbavil se pes strachu?

8.1.2015 11:17
scylla

XXX.XXX.1.168

Pomáhá to, ale podmínkou je, že to musí namíchat někdo, kdo to opravdu umí a konkrétnímu psovi na míru. Zaručený výsledek je tady www.umarkety.cz.

8.1.2015 11:18
rapotacka11

XXX.XXX.32.129

To záleží na tom, ve kterém znamení je narozen.

8.1.2015 11:18
pidla

XXX.XXX.106.11

Žádný lék, kapky, homeopatie apod. Nezbaví samy o sobě psa strachu. Jsou přípravky, které můžou v některých případech trochu pomoct, ale jen tím, že vám udělají malinko lepší "výchozí pozici" k tomu, abyste na odstranění strachu mohli se psem pracovat.

8.1.2015 11:20
Abies

XXX.XXX.89.52

rapotacka11 napsal(a):
To záleží na tom, ve kterém znamení je narozen.

8.1.2015 11:29
scylla

XXX.XXX.1.168

pidla napsal(a):
Žádný lék, kapky, homeopatie apod. Nezbaví samy o sobě psa strachu. Jsou přípravky, které můžou v některých případech trochu pomoct, ale jen tím, že vám udělají malinko lepší "výchozí pozici" k tomu, abyste na odstranění strachu mohli se psem pracovat.

Částečně máte pravdu. Bachovky umí hodně.

8.1.2015 11:35
pidla

XXX.XXX.106.11

scylla napsal(a):
Částečně máte pravdu. Bachovky umí hodně.

Podle mých zkušeností Bachovky fungují natolik, nakolik jim majitel věří. Což samozřejmě nemusí být málo ;-).

8.1.2015 11:40
scylla

XXX.XXX.1.168

pidla napsal(a):
Podle mých zkušeností Bachovky fungují natolik, nakolik jim majitel věří. Což samozřejmě nemusí být málo ;-).

Nejde o to, jestli jim věří majitel, ale jak fungují na psa. Psa nezblbnete. Podle mých zkušeností dobře namíchané bachovky umí opravdu hodně.

8.1.2015 11:48
pidla

XXX.XXX.106.11

scylla napsal(a):
Nejde o to, jestli jim věří majitel, ale jak fungují na psa. Psa nezblbnete. Podle mých zkušeností dobře namíchané bachovky umí opravdu hodně.

Psa nezblbnete? Chcete mi tvrdit, že pes nevnímá pocity a přesvědčení majitele?

8.1.2015 11:49
scylla

XXX.XXX.1.168

Samozřejmě, že vnímá, o tom žádná. Ale placebo efektem psa opravdu nezblbnete.

8.1.2015 12:04
pidla

XXX.XXX.106.11

scylla napsal(a):
Samozřejmě, že vnímá, o tom žádná. Ale placebo efektem psa opravdu nezblbnete.

To nemusíte. Stačí zblbnout majitele. Když se zklidní majitel, zklidní se i pes a psychické problémy se tím výrazně zmírní.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.1.2015 13:03

pidla napsal(a):
To nemusíte. Stačí zblbnout majitele. Když se zklidní majitel, zklidní se i pes a psychické problémy se tím výrazně zmírní.

Taky si myslím.

8.1.2015 13:29
kiko967

XXX.XXX.148.130

Tak akurat vas zblbnout pidla a habe!To si myslim zas ja.Kdyz nevite o co sa jedna, nekomentujte..Vas komentar s tym nijak nesouvisi na co sem sa ptal, tak laskavo odpovedejte alebo ak nevite odpovedat tak drzte huby!

8.1.2015 13:32
Abies

XXX.XXX.89.52

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Taky si myslím.

Tak tak. Bachovky (nebo jiné léky) by tedy měl brát páníček, pak se zklidní i pes.

8.1.2015 13:33
balisek

XXX.XXX.165.178

Přesně tak. Věčně roztěkaný majitel, který neustále s obavami čeká, co se zas kde semele, přenáší svou nervozitu na psa a jen zvyšuje jeho nejistotu. Věří-li však člověk v kouzelnou moc homeopatik či bachovek, začne se v očekávání zlepšení situace chovat klidněji a div se světe, uklidní se i pes.

8.1.2015 13:37
Abies

XXX.XXX.89.52

kiko967 napsal(a):
Tak akurat vas zblbnout pidla a habe!To si myslim zas ja.Kdyz nevite o co sa jedna, nekomentujte..Vas komentar s tym nijak nesouvisi na co sem sa ptal, tak laskavo odpovedejte alebo ak nevite odpovedat tak drzte huby!

Když vážně, tak vážně. Bachova květová terapie u psů nezabere. Je třeba ho začít vychovávat, postupně a po troškách zbavovat strachu. Bachovky jsou dobré jenom k tomu jak tahat z lidí peníze.

8.1.2015 13:41
scylla

XXX.XXX.1.168

Je vidět, že o tom, co jsou bachovky skoro nic nevíte. Zadavateli jsem dala odkaz na paní, která je namíchat um, zbytek diskuse mu žádné informace nepřinesl.

8.1.2015 13:55
Abies

XXX.XXX.89.52

scylla napsal(a):
Je vidět, že o tom, co jsou bachovky skoro nic nevíte. Zadavateli jsem dala odkaz na paní, která je namíchat um, zbytek diskuse mu žádné informace nepřinesl.

Chcete asi říct: na paní která je umí dobře prodat. Namíchat bachovky tak aby pomohly nejde.
Zbytek diskuze naopak vysvětlil zadavateli, že vyhodí peníze zbytečně. Reklamu si dělejte jinde.

8.1.2015 14:01
scylla

XXX.XXX.1.168

Já bachovky nemíchám, pro vaši informaci. Bachovky od této paní fungují velmi dobře a mohou psovi účinně pomoct. Doufám, že si zadavatel něco zjistí a nedá na řeči těch, kdo o tom pendrek vědí.

8.1.2015 14:19
pidla

XXX.XXX.106.11

scylla napsal(a):
Já bachovky nemíchám, pro vaši informaci. Bachovky od této paní fungují velmi dobře a mohou psovi účinně pomoct. Doufám, že si zadavatel něco zjistí a nedá na řeči těch, kdo o tom pendrek vědí.

Bachovky namíchané přímo od paní Markéty mám samozřejmě vyzkoušené (fenka z depozita, s těžkou separační úzkostí). Nepomohly vůbec - ani namíchané na míru, ani krizovky. Ale přítel se do nich po nějaké době zbláznil, začal si krizovky ordinovat vždycky, když mu nebylo úplně dobře, a strašně si chválil, jak mu děsně pomáhají. Asi po půl roce spokojeného užívání jsem mu prozradila, že v lahvičce už dávno nejsou Bachovky, ale jen voda s alkoholem. Záměny si vůbec nevšiml, pomáhaly mu pořád...

8.1.2015 14:23
scylla

XXX.XXX.1.168

Zvláštní. Možná jste podala paní Markétě neúplné informace nebo je nepodávala tak, jak by se mělo.

Příklad - pes s rozlízanýma packama - plíseň, od veta všechny možné léky, bez výsledku. Nedostával žádné léky, nezměnila se mu ani strava, dostával jen bachovky, za 3 týdny bez potíží a nevrátilo se. Podle vás otázka víry v účinnost? Asi ne. Takových případů je víc. Ať si zadavatel vybere.

8.1.2015 14:30
pidla

XXX.XXX.106.11

scylla napsal(a):
Zvláštní. Možná jste podala paní Markétě neúplné informace nebo je nepodávala tak, jak by se mělo.

Příklad - pes s rozlízanýma packama - plíseň, od veta všechny možné léky, bez výsledku. Nedostával žádné léky, nezměnila se mu ani strava, dostával jen bachovky, za 3 týdny bez potíží a nevrátilo se. Podle vás otázka víry v účinnost? Asi ne. Takových případů je víc. Ať si zadavatel vybere.

Podala jsem takové informace, jaké po mě paní Markéta chtěla. Mluvily jsme spolu po telefonu asi tři čtvrtě hodiny. Ale jinak je mi váš myšlenkový pochod naprosto jasný - když se pes během podávání kapek sám od sebe uzdraví, je to jednoznačně zásluhou těch kapek, když ne, není to důkaz jejich neúčinnosti, ale jen chyba majitele, že nepodal prodejci správné informace
V účinnost Bachovek uvěřím, až mi dokážete, že ten pes s plísní by se bez jejich podávání neuzdravil. Tak se normálně testuje účinnost léků, víte? Vezme se velký soubor nemocných, rozdělí se na dvě části, jedné se podává daný lék a druhé placebo. Pokud je v první části víc uzdravených než v druhé, jde o účinný lék, pokud jich je stejně, jde o lék neúčinný. Oni se totiž někteří pacienti uzdraví, aniž by nějakou léčbu dostali, víte?

Neregistrovaný uživatel

8.1.2015 14:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

scylla napsal(a):

Já být zadavatel, tak už mě od bachovek odradí jen to, jak se je tu snažíte fanaticky prosadit!

8.1.2015 19:54
davidka

XXX.XXX.212.160

Taky si myslím, že Bachovky jsou jen placebo pro majitele. Znám několik lidí osobně, co Bachovky chválí a vesměs jsou to lidé nevyrovnaní nebo přímo psychicky nemocní.
Dokonce pes, kterému dávali Bachovky pro zklidnění ve všech možných situacích, když byl hlídaný kvůli dovolené u jedné zkušené a rozumné kynoložky, se i bez kapiček uklidnil, byl viditelně spokojenější a šťastný.
Po příjezdu majitelky se opět do týdne dostal do stresu, opět byl "dopován" kapičkami a i když majitelka pořád říkala, jak stráášně pomáhají, pes v pohodě nebyl. Ten rozdíl byl do očí bijící. Čím to tedy asi bylo?
Z toho by se dalo i usuzovat, že naopak Bachovky škodí (podle logiky některých zastánců kapiček).

8.1.2015 22:31

scylla napsal(a):

Protože ten pes by se uzdravil i bez bachovek. Byla to jen náhoda že je zrovna dostal, kdyby je nedostal zmizelo by mu to stejně. A kdyby to zmizet nemělo nepomohly by mu ani bachovky. Kdyby něco takhle zázračně fungovalo všichni jsou zdraví a není potřeba doktorů.

8.1.2015 22:42
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.130

Kdepak, Bachovky, homeopatie, přikládání rukou a akupunktura jsou zázračné léčby. Když fungují, je to zvolenou metodou, když nefungují, můžete si za to sami, neboť vaše víra nebyla pevná nebo máte v okolí příliš mnoho negativních myšlenek. Někdy taky úspěšnou léčbu pokazí vyzařování z mikrovlnky nebo jízda metrem

9.1.2015 06:32
scylla

XXX.XXX.68.115

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Protože ten pes by se uzdravil i bez bachovek. Byla to jen náhoda že je zrovna dostal, kdyby je nedostal zmizelo by mu to stejně. A kdyby to zmizet nemělo nepomohly by mu ani bachovky. Kdyby něco takhle zázračně fungovalo všichni jsou zdraví a není potřeba doktorů.

Aha, tak to jo. Vy jste psa neviděla ani na fotce, tak to musíte vědět lépe než majitel.

9.1.2015 07:05
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

scylla napsal(a):

Nevím, zda byly testovány právě bachovky, ale vím, že byla testována třeba homeopatie u lidí, prošla opakovaně řádnými testy a nikdy se nepotvrdilo, že by měla jakékoliv měřitelné účinky - a to v to i zadavatelé docela doufali, takže úleva pochází odjinud než od těch "zázračných" prostředků.

Já třeba navrhuju, že psovi přestali patlat všemožné léky a nechali ho tři týdny v klidu, aby ty dříve podané léky mohly konečně zabrat a nebyly pořád překrývány jinými - no a výsledek se dostavil a dostavil by se za stejných podmínek i bez bachovek.

Je to jen způsob,. Jak vytáhnout z lidí peníze.

9.1.2015 09:31
koňadra

XXX.XXX.128.24

kiko967 napsal(a):
Můj pes je odmalička bázlivý.Rozhodol jsem se, že vyzkouším tuto terapiu.Máte někdo s tím zkušenosti? Zbavil se pes strachu?

Mám zkušenosti. Bylo to k ničemu. Pomohla jen výchova - postupné zvykání psa na podněty, kterých se bál. Byl to běh na dlouhou trať. Nicméně hrdina to už nebude nikdy. Bázlivost je vrozená a získaná (po nějaké špatné zkušenosti). Mám za to, že ta první se nedá úplně odstranit nikdy, ta druhá možná ano.

9.1.2015 09:52

scylla napsal(a):
Aha, tak to jo. Vy jste psa neviděla ani na fotce, tak to musíte vědět lépe než majitel.

Psa jsem sice neviděla, ale viděla jsem spousty jiných nemocných zvířat i lidí. A nikdy nikomu nepomohly žádné šarlatánské metody. Pokud se někdo náhodou uzdravil byla to čistě náhoda, nebo jak zde píše nade mnou, následek použití léků který se teprve dostavil. Kdyby šlo něco léčit bachovkama bylo by to super, nemuseli bychom umírat a trpět, jen bychom si vzali pár kapiček.

19.1.2015 18:34
Abies

XXX.XXX.89.52

scylla napsal(a):
Pomáhá to, ale podmínkou je, že to musí namíchat někdo, kdo to opravdu umí a konkrétnímu psovi na míru. Zaručený výsledek je tady www.umarkety.cz.

A míchá je ta dáma o půlnoci, když je měsíc v úplňku a kohoutím pařátem?

svycarsko

30.12.2015 12:46
svycarsko

XXX.XXX.109.6

Ja si myslim ze je každého věc, co vyzkousi a co ne..kazdopadne jde o to, ze chce psovi pomoc. jinak nevim jak bych mohla pomoci svému psovi zmenou meho chovani, když chci resit falesku...ja to zkusim a uvidim...bud se něco zmeni nebo ne. kazdopadne do dnes se samo nic nezmenilo...

31.12.2015 08:08
fikovnice

XXX.XXX.99.69

svycarsko napsal(a):
Ja si myslim ze je každého věc, co vyzkousi a co ne..kazdopadne jde o to, ze chce psovi pomoc. jinak nevim jak bych mohla pomoci svému psovi zmenou meho chovani, když chci resit falesku...ja to zkusim a uvidim...bud se něco zmeni nebo ne. kazdopadne do dnes se samo nic nezmenilo...

Ale přece falešku můžete přinejmenším zmírnit změnou Vašeho chování a přístupu k feně!

31.12.2015 08:33
polárka.15

XXX.XXX.41.2

Tak to je hodně výživná diskuze, nechci se tady nikoho dotknout, ale tak skvěle jsem se opravdu dlouho nepobavila

Je vidět, že placebo efekt funguje především na páničky, než na jejich pejsky. Je to jen hra psychiky a zálěží, zda tomu propadnete a nebo ne. Spíše tu pozitivní psychiku, čas a snahu věnujte pejskovi než nějakým kapičkám. Váš přístup, Vaše snaha, Váš čas pejskovi dává vše, aby byl spokojený a mohl tak zvládnout různé překážky. Vždy je to jen o špatné výchově a zanedbání základních věcí. Lidé potom hledají útěchu v dalších xx věcech, přípravcích, aniž by si sáhli do svědomí a uznali tak svoji chybu, ale tak co.. to je prostě typická vlastnost Čechů...

Pokud nemám dostatek času a prostoru se tomu pejskovi věnovat, tak si ho prostě pořizovat nebudu, až ho mám a nastane problém, tak je zle. A je jedno, zda toho pejska mám od štěněte nebo "z druhé ruky" z útulku. Princip je stále stejný.

I když bych o tom uvažovala, tak mě sakra odradí tady to propagování stůj co stůj. To už mi přijde jak sekta než rozumné uvažování, to se na mne nezlobte.

Také mě zaráží, že tady každý, kdo do krve prosazuje tyhle kapičky, nezmiňuje ani ždibíčkem to, že by se něco změnilo ve výchově, v přístupu ke psu, kromě toho, že je začali "dopovat" kapičkami.

31.12.2015 09:48
scylla

XXX.XXX.150.32

S pejskem se musí pracovat, což je prostě nezbytnost. Bachovky fungují nejen na strach ze Silvestra.

31.12.2015 09:52

Jasně, bachovky fungují na všechno. Od strachu z petard po zlomenou nohu. Je to zázračný lék, který nenávidí farmaceutický průmysl . Kdo chce věřit, ať tomu nesmyslu věří, ale snad má většina lidí mozek v hlavě a používá ho...

31.12.2015 10:13
polárka.15

XXX.XXX.41.2

scylla napsal(a):
S pejskem se musí pracovat, což je prostě nezbytnost. Bachovky fungují nejen na strach ze Silvestra.

Lepší být s pejskem doma (aby byl klidnější, že není sám), zabavit ho tak, aby bouchání petard odpoutalo aspoň co nejvíce pozornost (zavřené okna, hlasitější televize), hrát si s ním, ale neutěšovat!

Naše fenka (u rodičů) se taky bála, chudina se třepala, když začali bouchat i přes den, tak se otočila, kňučela a tlačila nás domů (avšak nikdy neutekla, byla vychovaná). Nikdy jsme nic takového nepoužili, vždy to zvládla sama s námi. Poté se pořídil druhý pes a ten jí od bouchání petard venku zabavil až až, takže i tímhle to lépe snášela. Snášela to celý svůj život a dožila se ve zdraví hodně vysokého věku. Čest její památce.

My doma s přítelem máme lovecké psy, takže jim to nevadí, takže už toto neřešíme, ale vím jaké to je a moc dobře vím, že to jde i bez toho. Je to jen hysterie některých majitelů.

31.12.2015 10:44
ivulka2

XXX.XXX.155.174

polárka.15 napsal(a):
Lepší být s pejskem doma (aby byl klidnější, že není sám), zabavit ho tak, aby bouchání petard odpoutalo aspoň co nejvíce pozornost (zavřené okna, hlasitější televize), hrát si s ním, ale neutěšovat!

Naše fenka (u rodičů) se taky bála, chudina se třepala, když začali bouchat i přes den, tak se otočila, kňučela a tlačila nás domů (avšak nikdy neutekla, byla vychovaná). Nikdy jsme nic takového nepoužili, vždy to zvládla sama s námi. Poté se pořídil druhý pes a ten jí od bouchání petard venku zabavil až až, takže i tímhle to lépe snášela. Snášela to celý svůj život a dožila se ve zdraví hodně vysokého věku. Čest její památce.

My doma s přítelem máme lovecké psy, takže jim to nevadí, takže už toto neřešíme, ale vím jaké to je a moc dobře vím, že to jde i bez toho. Je to jen hysterie některých majitelů.

Co píšete je pěkné ale... bachovky jsou spiše placebo pro majitele než pro psa a fungují spíš na principu uklidní se majitel protože psovi dal zázračnej lék a pes následně klidem majitele zklidní taky, toto funguje spíše tam kde je strach z petard a nebo z čehokoliv jiného spíš hysterie panečka a následně i psa.
Pokud se jedna o skutečně labilního psa kde strach z petard je spíše o labilitě a a psychice psa tam už je to horši a tam žadná výchova či kapky nepomužou, tam je nejlepší řešení jet se psem někam kde je prostě klid.

31.12.2015 10:51
fikovnice

XXX.XXX.99.69

ivulka2 napsal(a):
Co píšete je pěkné ale... bachovky jsou spiše placebo pro majitele než pro psa a fungují spíš na principu uklidní se majitel protože psovi dal zázračnej lék a pes následně klidem majitele zklidní taky, toto funguje spíše tam kde je strach z petard a nebo z čehokoliv jiného spíš hysterie panečka a následně i psa.
Pokud se jedna o skutečně labilního psa kde strach z petard je spíše o labilitě a a psychice psa tam už je to horši a tam žadná výchova či kapky nepomužou, tam je nejlepší řešení jet se psem někam kde je prostě klid.

Ale "Polárka" výše psala prakticky totéž, co Vy s tím, že žádné kapičky jako lék pro psa neuznává...

31.12.2015 11:03
polárka.15

XXX.XXX.41.2

ivulka2 napsal(a):

Stačí číst trošku víc příspěvků, než jen jeden a na ten zaujatě reagovat. Přečtěte si můj první příspěvek k tomuto tématu o pár okýnek výše

31.12.2015 11:42
ivulka2

XXX.XXX.155.174

polárka.15 napsal(a):
Stačí číst trošku víc příspěvků, než jen jeden a na ten zaujatě reagovat. Přečtěte si můj první příspěvek k tomuto tématu o pár okýnek výše

Já nereaguji jen na vás ale spíš všeobecně a po spoustě zkušenostech.

31.12.2015 13:55
polárka.15

XXX.XXX.33.214

ivulka2 napsal(a):
Já nereaguji jen na vás ale spíš všeobecně a po spoustě zkušenostech.

Tak proc reagujete na muj prispevek, kdyzbse bavite vseobecne?

Přidejte reakci

Přidat smajlík