Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

11.1.2015 15:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.38.228

Dobry den, prichazim s trochu netradicni a trochu ojedinelou nabídkou. Nabizim tyhle prekrasne ultrarealisticke modely štěňat. Pro zajemco mozmo předělat i na supr loutku nebo jen tak jako dekoraci, kterou vytvorite dojem živého psa.
Cena je 400 kc, pro ty co by se jim libil trochu jiny, vyrobim cokoli na zakazku, velkeho maleho, klidne i oodle fotky. Nevahejte napsat. Tihle fešáci cekaji jen na vás.

15.1.2015 15:34
florindela

XXX.XXX.33.190

Já bych koupila nějakou figurku psíka (i více), ale ne za 400, ale za cenu podobnou výšce, stav nerozhoduje, rozhoduje lokalita (Brno, Vyškovsko) a aby vypadal jako pes, aby byl přiměřeně reálný. Třeba tak, jak jsou pejsci z různých sad a farem zvířat (je to pouze příklad, netrvám na tom). Ne plyšového nebo jinak textilního, jinak materiál nerozhoduje. Jedno, jaká je to rasa, ale hlavy buldočího nebo boxeřího typu se mi moc nelíbí. Pokud by to nebyl pes, může to být i kůň. Pro toho platí vše výše uvedené.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.1.2015 16:40

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobry den, prichazim s trochu netradicni a trochu ojedinelou nabídkou. Nabizim tyhle prekrasne ultrarealisticke modely štěňat. Pro zajemco mozmo předělat i na supr loutku nebo jen tak jako dekoraci, kterou vytvorite dojem živého psa.
Cena je 400 kc, pro ty co by se jim libil trochu jiny, vyrobim cokoli na zakazku, velkeho maleho, klidne i oodle fotky. Nevahejte napsat. Tihle fešáci cekaji jen na vás.

Kde je nabízíte, bud jsem blbá nebo slepá ale nevidím žádný odkaz.

15.1.2015 17:32
conaf

XXX.XXX.152.220

Odkaz? Fotka?...?

15.1.2015 19:19
tereza.128

XXX.XXX.32.60

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

Žádné fešáky nevidím...

15.1.2015 21:31
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.130

Omylem jsem si klikla na inzerci místo na diskuzi?

Neregistrovaný uživatel

20.4.2015 12:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.246.87

Dobrý den, omlouvám se za pozdní odpověď, pokud stále máte zajem pište na annieurbanova@email.cz, posílám fotky pro představu, zatím webovky nemam, delam to pres facebook.

20.4.2015 13:09

Jorkšíři jsou fakt povedení, jak živí, tamten se moc nepovedl, vypadá jak týraný pes smajlík děláte labradory ? můžete dát foto na ukázku ? díky.

20.4.2015 13:21
Dája6

XXX.XXX.40.42

ann159
Ano první pejsek opravdu jak živý, ale ten poslední se moc nevyvedl.
A co takhle ukázat výrobu Bišonků. Děkují.
Dája.

27.4.2015 12:19
999ila

XXX.XXX.245.251

3 triky legendárních cvičitelů psů aneb Jak mně změna výcviku zachránila před psychickým zhroucením.Už žádné dlouhé cvičení, stačí 5 minut denně a tvůj pes bude poslouchat jak hodinky!

Zajímá tě, jak vydělat 150 000 Kč za dva měsíce bez chození do práce
Máš rád/a psy a chceš vědět, jak spojit lásku a byznys?

http://ilonaklarika.cz/zdarma-ebook/.

Přidejte reakci

Přidat smajlík