Klouže vašim psům podlaha?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.1.2015 09:48
scharlotte

XXX.XXX.6.8

Ahoj, mame v byte psa vetsiho plemene, podlahu lino (trochu s vzorkem, ne to hladke) a v jednom pokoji plovoučku. Na plovoučce to psovi klouže šíleně, v tomto pokoji si s ním ani nehraju jelikož při poskakovaní a prudších obratech prostě uklouzne a spadne. Na linu je to o něco lepší ale taky mu při blbnutí třeba podklouznou nohy, špatně se mu při ležení vstává jelikož to rovněž klouže. Tak by mě zajímalo jak jsou na tom vaši psi a druhy vašich podlah.? Jestli je to normální že mu to tak klouže? Mám pocit že menšímu psovi to tolik neklouže. Dřív jsme měli podlahu dřevěnou, taky klouzala, po výměně za lino jsem doufala v zlepšení

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.1.2015 16:41
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mému psu podlaha /dlažba, lino/ neklouzala, najeednou po tom začal odmítat chodit, byl už starší a asi ho začaly bolet klouby, nakonec by se nešel ani napít tak jsme to všechno překryli zátěžákem.

26.1.2015 16:54
beastije

XXX.XXX.205.71

Já mám vinyl s hrubým vzorem, pes po něm klouže umýslně, jen když se rozběhne. Nejhorší jsou dlaždičky, to klouže všem psům.

Lino neklouže vůbec. Možná nezastřihovat drápky chvíli?

26.1.2015 19:18
davidka

XXX.XXX.212.160

Já mám dlažbu a psi po ní nekloužou.

10.4.2015 18:16
Danczéz

XXX.XXX.127.1

Máme plovoucí podlahu a "hrubší" lino. Lino dobrý, na plovoucí jí to klouže strašně. Když jí schválně rozdovádím a lítáme spolu po bytě, taky sebou většinou třískne Anebo když se chce z místa rozeběhnout, chvíli běží na místě jako v animáku. Ale je to mladý pes, nijak to neřeší- stejně tak jí to totiž ujede i na mokré trávě

10.4.2015 20:17
hanitchka.m

XXX.XXX.33.190

My měli dlažbu a plovoučku. Na plovoučce už se naše starší fenka ani nezvedla, tak do obýváku přestala úplně chodit. Pak jí začaly dělat problém i kachle, tak jsme pořídili zátěžovej koberec. Na starý kolena to babušce hodně usnadnilo život a pokud to psovi klouže i teď, pořídila bych koberec než riskovat zranění při dovádění.

Přidejte reakci

Přidat smajlík