Pelety willowy web a info

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.1.2015 18:06
kele

XXX.XXX.23.69

Dobrý večer, hľadám web o peletách Willowy, najlepšie priamo výrobcu. V starších príspevkoch som sa veľa nedozvedel, vie mi niekto z Vás pomôcť? Ďakujem. MVDr. M.Kelecsényi.

Neregistrovaný uživatel

26.1.2015 18:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

kele napsal(a):
Dobrý večer, hľadám web o peletách Willowy, najlepšie priamo výrobcu. V starších príspevkoch som sa veľa nedozvedel, vie mi niekto z Vás pomôcť? Ďakujem. MVDr. M.Kelecsényi.

Dostala jsem pytel těchto granulí, a dost mě odradil úplně mizerný a chaotický český překlad popisu a složení výrobku přímo na pytli - a složení granulí je taky dost hrozné (v podstatě supermarketovka). Přiznám se, že jsem nenašla odvahu tím krmit ani toho psa, co s tím pytlem přišel

26.1.2015 21:10
kele

XXX.XXX.23.69

kele napsal(a):

Ďakujem, už neposielajte odkazy - našiel som dovozcu na SK s popisom zloženia a určite klientovi odporučím zmenu značky pre výživu malého šteniatka...

Neregistrovaný uživatel

26.1.2015 21:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

kele napsal(a):
Ďakujem, už neposielajte odkazy - našiel som dovozcu na SK s popisom zloženia a určite klientovi odporučím zmenu značky pre výživu malého šteniatka...

To je rozumné, protože jsem se ještě dívala na složení, které uvádí distributor pro ČR (Salač), a ten má na prvním místě maso a vedlejší produkty, a přitom na pytli jsou na prvním místě obiloviny!

Přidejte reakci

Přidat smajlík