pidla
napsal(a):
Asi záleží, ve které části republiky bydlíte, ne? Těžko pojedete 400 km kvůli hodinové procházce...
Nejlépe Východní Čechy. Ale kdyby to stálo za to, jeli bysme i dál. Třeba bysme se někde na noc ubytovali a zašli někam podívat ( to hlavně kdyby byla zrovna příští týden někde ta psí akce).
marcelaamax
napsal(a):
Doporučil by mi někdo nějaký pěkný výlet? Během příštího týdne cheme někam zajet. Máme už staršího psa, a proto tedy ne nějaké tůry. Nejlíp něco třeba do 5 km. Uplně nejlepší by byla třeba nějaká psí akce, jet se mrknout, tak kdyb náhodou někdo o nějaké věděl, budu ráda za tipy
V tomhle počasí ?
To si to asi staroch užije . Někde...
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pardon, ale je až k nevíře, na co se lidi musí ptát . Jako kdyby dnes, co je internet, lidi už neměli hlavu.
Ale jinak, moc hezké procházky jsou v Liberci kolem bývalého lesního koupaliště . (Jestli jste z Ostravy, tak vám moje informace bude hodně platná
napsal(a):
Pardon, ale je až k nevíře, na co se lidi musí ptát . Jako kdyby dnes, co je internet, lidi už neměli hlavu.
Ale jinak, moc hezké procházky jsou v Liberci kolem bývalého lesního koupaliště . (Jestli jste z Ostravy, tak vám moje informace bude hodně platná
Psali, že jsou v Východních Čech, pokud se nemýlím.

napsal(a):
Máte pravdu. Čím je jednodušší si vyhledat informace, mapy, památky, přírodní zajímavosti pomocí internetu, tím jsou lidi línější a radši se zeptají a čekají, že to za ně najde někdo jiný Nechápu.
kobroor
napsal(a):
Můžu doporučit údolí Plakánek u hradu Kost. Je tam nádherně, ale teď to tam bude taky podmáčené
A nevím, co je na tom, že se někdo zeptá na doporučení... Jinak potom nechápu, proč vlastně existuje diskuze na ifauně, když všechny informace se dají najít na netu
S Plakánkem souhlasím - http://www.kralovehradeckyregion.cz/dr-cs/624-udoli-plakanek.html
Jen pojem Východní Čechy je příliš obšírný...možná by to chtělo ještě upřesnění.
Nebo když vyjedete kousek za Moravskou Třebovou, já se jít lesem po rovince k této rozhledně - http://www.vlastiveda.cz/rozhledny-vyhlidky/rozhledna-strazny-vrch-na-hrebecskem-hrbetu/.