Kam na výlet se psím seniorem?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.1.2015 21:02
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Doporučil by mi někdo nějaký pěkný výlet? Během příštího týdne cheme někam zajet. Máme už staršího psa, a proto tedy ne nějaké tůry. Nejlíp něco třeba do 5 km. Uplně nejlepší by byla třeba nějaká psí akce, jet se mrknout, tak kdyb náhodou někdo o nějaké věděl, budu ráda za tipysmajlík

27.1.2015 21:05
pidla

XXX.XXX.106.11

Asi záleží, ve které části republiky bydlíte, ne? Těžko pojedete 400 km kvůli hodinové procházce...

27.1.2015 21:52
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

pidla napsal(a):
Asi záleží, ve které části republiky bydlíte, ne? Těžko pojedete 400 km kvůli hodinové procházce...

Nejlépe Východní Čechy. Ale kdyby to stálo za to, jeli bysme i dál. Třeba bysme se někde na noc ubytovali a zašli někam podívat ( to hlavně kdyby byla zrovna příští týden někde ta psí akce).

28.1.2015 06:38
rapotacka11

XXX.XXX.32.129

marcelaamax napsal(a):
Doporučil by mi někdo nějaký pěkný výlet? Během příštího týdne cheme někam zajet. Máme už staršího psa, a proto tedy ne nějaké tůry. Nejlíp něco třeba do 5 km. Uplně nejlepší by byla třeba nějaká psí akce, jet se mrknout, tak kdyb náhodou někdo o nějaké věděl, budu ráda za tipysmajlík

V tomhle počasí ?
To si to asi staroch užije . Někde...

28.1.2015 12:18
noemi

XXX.XXX.64.236

Nenapsali jste přesnější lokalitu... Co třeba geopark Železné hory?
Netuším, jak to má starší pes s pohybem ve sněhu - náš pes sníh miluje a užívá si jej plnými doušky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.1.2015 14:17

Pardon, ale je až k nevíře, na co se lidi musí ptát smajlík. Jako kdyby dnes, co je internet, lidi už neměli hlavu.
Ale jinak, moc hezké procházky jsou v Liberci kolem bývalého lesního koupaliště smajlík. (Jestli jste z Ostravy, tak vám moje informace bude hodně platná smajlík

28.1.2015 14:54
noemi

XXX.XXX.64.236

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pardon, ale je až k nevíře, na co se lidi musí ptát smajlík. Jako kdyby dnes, co je internet, lidi už neměli hlavu.
Ale jinak, moc hezké procházky jsou v Liberci kolem bývalého lesního koupaliště smajlík. (Jestli jste z Ostravy, tak vám moje informace bude hodně platná smajlík

Psali, že jsou v Východních Čech, pokud se nemýlím.

28.1.2015 16:37

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Máte pravdu. Čím je jednodušší si vyhledat informace, mapy, památky, přírodní zajímavosti pomocí internetu, tím jsou lidi línější a radši se zeptají a čekají, že to za ně najde někdo jiný Nechápu.

28.1.2015 21:15
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Tohle počasí psovi nevadí, má ho mnohem radši než teplo. Tak se tedy omlouvám, že jsem se zeptala, samozřejmě že si dokážu informace najít na internetu, ale vždycky je pro mě lepší zkušenost, a myslela jsem, že třeba nějaký pejskař tady byl na pěkném výletě, který doporučí

29.1.2015 08:24
Arčule

XXX.XXX.243.253

Loni v březnu jsme zkusili Stvořidla.Nechali jsme auto na žel.zastávce v Mrzkovicích a pak jsme šli podél řeky až do Ledče a zpátky vlakem.Při cestě je několik žel.zastávek tak kdyby pesan nezvládal můžete zpátky už dřív.Ale teď to tam bude ještě asi podmáčený

29.1.2015 08:48
kobroor

XXX.XXX.41.2

Můžu doporučit údolí Plakánek u hradu Kost. Je tam nádherně, ale teď to tam bude taky podmáčené
A nevím, co je na tom, že se někdo zeptá na doporučení... Jinak potom nechápu, proč vlastně existuje diskuze na ifauně, když všechny informace se dají najít na netu

29.1.2015 09:42
noemi

XXX.XXX.64.236

kobroor napsal(a):
Můžu doporučit údolí Plakánek u hradu Kost. Je tam nádherně, ale teď to tam bude taky podmáčené
A nevím, co je na tom, že se někdo zeptá na doporučení... Jinak potom nechápu, proč vlastně existuje diskuze na ifauně, když všechny informace se dají najít na netu

S Plakánkem souhlasím - http://www.kralovehradeckyregion.cz/dr-cs/624-udoli-plakanek.html
Jen pojem Východní Čechy je příliš obšírný...možná by to chtělo ještě upřesnění.

Nebo když vyjedete kousek za Moravskou Třebovou, já se jít lesem po rovince k této rozhledně - http://www.vlastiveda.cz/rozhledny-vyhlidky/rozhledna-strazny-vrch-na-hrebecskem-hrbetu/.

Přidejte reakci

Přidat smajlík