Jak se vám líbí můj NO

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.2.2015 19:02
ares.n

XXX.XXX.233.81

Omlouvám se ale potřebuju se někde pochlubit . třeba se někomu bude taky líbit. a možná někdo přidá svého krasavce.

16.2.2015 19:08
Clayton

XXX.XXX.234.13

Má obří tlapy, to nebude žádnej drobek. Líbí se mi ti černí s pálením. Naopak nemusím typ rex.Můžu se jen tak ze zvědavosti zeptat na chovku?Je fakt krásnej.

16.2.2015 19:11
kiko967

XXX.XXX.148.130

Ja idem mať fenku smajlík Momentálne má len 8 týždnov.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.2.2015 19:12

ares.n napsal(a):
Omlouvám se ale potřebuju se někde pochlubit . třeba se někomu bude taky líbit. a možná někdo přidá svého krasavce.

Ukažte fotku ze strany vestoje.

16.2.2015 19:13
ares.n

XXX.XXX.233.81

Clayton napsal(a):
Má obří tlapy, to nebude žádnej drobek. Líbí se mi ti černí s pálením. Naopak nemusím typ rex.Můžu se jen tak ze zvědavosti zeptat na chovku?Je fakt krásnej.

ROKOP BOHEMIA. krásný medvídci.

Neregistrovaný uživatel

16.2.2015 19:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

Clayton napsal(a):

Tohle ale je "rex".

16.2.2015 19:17

ares.n napsal(a):
ROKOP BOHEMIA. krásný medvídci.

Tohle jsou jeho rodiče ? Chico v. Rumbachtal x Zina z Basileje.

16.2.2015 19:18
ares.n

XXX.XXX.233.81

Ze strany nemám dodám. asi vás zajímá hřbet

16.2.2015 19:19

ares.n napsal(a):
Ze strany nemám dodám. asi vás zajímá hřbet

Jasně

16.2.2015 19:20
ares.n

XXX.XXX.233.81

Otec je Lee-Roy RO-KOP Bohemia a matka Zina z Basileje.

16.2.2015 19:48

Hezké štěndo, typický exterieráček ( typ Rex), do budoucna na výstavy, co jsem se dívala, pár předků z matčiny strany je pracovních, u otce převažují ext., ale je tam taky něco pracovního, myslím, že to není špatné spojení. To tedˇto poslední spoj. co nabízí štěnda, po Akir Baron Anrebri x Sandra Fihrak-typický pracovní vrh. To budou raketˇáci. Ale váš štěník -moc hezký.

16.2.2015 22:44
Clayton

XXX.XXX.226.232

Tak to pardon, to se omlouvám, já se v NO nevyznám.Myslela jsem si, že rex je takový ten hnědý s černou maskou a černým "sedlem", no prostě Komisař Rex.Pod pojmem Německý ovčák rex se mi vygooglil přesně ten hnědý s těmi černými "plotnami".

16.2.2015 22:52

Clayton napsal(a):
Tak to pardon, to se omlouvám, já se v NO nevyznám.Myslela jsem si, že rex je takový ten hnědý s černou maskou a černým "sedlem", no prostě Komisař Rex.Pod pojmem Německý ovčák rex se mi vygooglil přesně ten hnědý s těmi černými "plotnami".

Tady jsou barvy

https://www.youtube.com/watch?v=Y244x0qtLbE.

16.2.2015 23:30

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tady jsou barvy

https://www.youtube.com/watch?v=Y244x0qtLbE.

Pozor, ty barvy v odkazu jsou sice vyčerpávající, ale včetně nestandardních.

Lepší zdroj informací je standard plemene FCI -
Černá s červenohnědými, hnědými, žlutými až světlešedými znaky. Celočerná, jednobarevně šedá, nebo šedá s tmavým vlkošedým zbarvením. S černým sedlem a maskou. Nenápadné malé bílé znaky na hrudi nebo světlé zbarvení na vnitřních stranách končetin jsou přípustné, ač nežádoucí. Čenich musí být vždy u každého zbarvení černý. Psi bez masky, se světlýma až pichlavě žlutýma očima, světlých až bělavých znaků na hrudi a na vnitřní straně končetin, s bílými drápy nebo červenou špičkou ocasu se považují za slabě pigmentované. Podsada je vždy lehce našedlá. Bílá barva není přípustná.

16.2.2015 23:53

Pozor, ty barvy v odkazu jsou sice vyčerpávající, ale včetně nestandardních.

Lepší zdroj informací je standard plemene FCI -
Černá s červenohnědými, hnědými, žlutými až světlešedými znaky. Celočerná, jednobarevně šedá, nebo šedá s tmavým vlkošedým zbarvením. S černým sedlem a maskou. Nenápadné malé bílé znaky na hrudi nebo světlé zbarvení na vnitřních stranách končetin jsou přípustné, ač nežádoucí. Čenich musí být vždy u každého zbarvení černý. Psi bez masky, se světlýma až pichlavě žlutýma očima, světlých až bělavých znaků na hrudi a na vnitřní straně končetin, s bílými drápy nebo červenou špičkou ocasu se považují za slabě pigmentované. Podsada je vždy lehce našedlá. Bílá barva není přípustná.

Nenapadlo mě, že někdo si může myslet, že izabelová barva je standardní, ale budiž. Váš popis je "správnější". Howg.

16.2.2015 23:55

Nenapadlo mě, že někdo si může myslet, že izabelová barva je standardní, ale budiž. Váš popis je "správnější". Howg.

Teď jsem se na to video podívala ještě jednou, vždyť je to tam napsáno (rare).

17.2.2015 00:06

Pro někoho to možná bude překvapením, ale ne všichni umí anglicky.

Neregistrovaný uživatel

17.2.2015 00:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

Clayton napsal(a):

Ti, co jsou v dospělosti rezaví se sedlem (jako komisař Rex) jsou jako štěňata zbarvení přesně takto.

17.2.2015 06:33
kalu

XXX.XXX.67.182

Pejsek je překrásný
Kolik mu je ?

Posílám naší fenku - ještě jako malinkou a pak už dospělou.

17.2.2015 07:00

Fena vlkošedka-SUPER. Moc hezká. Mám doma taky exteriéráka, už bych nechtěla, příští štěndo bude jedině pracovní( viz vlkošedka od kalu).

17.2.2015 09:15
kobroor

XXX.XXX.41.2

Taky se pochlubím.. fena,7,5 roku - stále torpédo

Neregistrovaný uživatel

17.2.2015 09:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

kobroor napsal(a):

Parádní zvíře - odkud ji máte?

17.2.2015 09:48
kobroor

XXX.XXX.41.2

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Parádní zvíře - odkud ji máte?

Z Třešňáku - od Lanškrouna.

17.2.2015 10:58

kobroor napsal(a):

Pro kobroor, no to je nádhera, ta vaše krasavice, vlkošedˇáčci jsou moje srdeční záležitost, taky pak přidám fotečku toho mého pošuka, ale bohužel, vlkošedka to není. Až zítra, v práci na PC její fotky nemám.

17.2.2015 16:00
Clayton

XXX.XXX.226.232

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ti, co jsou v dospělosti rezaví se sedlem (jako komisař Rex) jsou jako štěňata zbarvení přesně takto.

Tak to děkuji za objasnění.

17.2.2015 16:48
imattree

XXX.XXX.109.4

Teď jsem se na to video podívala ještě jednou, vždyť je to tam napsáno (rare).

Rare znamená vzácný, ne nestandardní (non-standart)

Jinak, když už, tak AKC myslím uznává i ty u další barvy a navíc se v Americe chovají i panda german shepards - s bílými plotnami a nebo i celomodří či celohnědí.

Celomodrý exteriérák - http://instagram.com/panzer_bluegsd

Černá se znaky (Ta je krásná, ale nevím, jak je to s čistokrevností, je zachráněná) - http://instagram.com/princess.gracie

A dále pak celohnědý a "panda".

17.2.2015 17:02
imattree

XXX.XXX.109.4

Nedalo mi to a zapátral jsem, jak je to s uznáním barev a AKC oproti FCI utnává navíc ještě modrou (Se znaky či celozbarvený) a játrovou (Též se znaky či celozbarvený), bílou (BŠO) a šedou, která u nás ale asi spadá pod vlkošedou.

17.2.2015 18:06
ivulka2

XXX.XXX.155.174

Ten celohnědy je super nadhera

17.2.2015 19:05
imattree

XXX.XXX.109.4

ivulka2 napsal(a):
Ten celohnědy je super nadhera

Mně osobně se modří a hnědí líbí prakticky jen celobarevní a dlouhosrstí, se znaky mi přijdou jako když mají alopecii

18.2.2015 14:51
imattree

XXX.XXX.109.4

Ještě jeden odkaz na zajímavě zbarveného NO -> http://instagram.com/jo3lie

18.2.2015 21:06
kačís

XXX.XXX.117.12

Znám pár ovčáků, někteří jsou nádherní, někteří ani tolik ne, ale jinak zde je odkaz na české stránky o zbarvení NO smajlík
http://www.odnechranic.cz/zajimavosti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík