Markus Mühle Black Angus Adult - potřebuji radu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.2.2015 19:28
Dajen

XXX.XXX.32.31

Dobrý den,
dnes jsem své fence výmarského ohaře objednala tyto granule.. Po rozbalení mě velice granule zarazily a to především v tvaru. Fence jsem dala ochutnat a jak jinak( je velice rozmazlena) granule vyplivla. Poté co granule začla jíst druhá fenka je taky zacla zrat, takova klasika u nas..
Ale tedka k věci, co říkate na tyto granule? A ještě bych potřebovala poradit v jédné věci, k taste of the wild jsem si koupila tu odměrku, mnevíte kolik ten jeden cup má gramů? Abych jím mohla krmit u těchto granuli?
Vim, že je to trosku roman ale budu rada za jakoukoliv odpoved, dekuji..:).

17.2.2015 19:49
noemi

XXX.XXX.64.236

Ty granule jsou oproti ostatním šíleně těžké, odměrku určitě ne - zkuste zvážit množství, budete udivena, je toho opravdu trošku.

My jsme krmili, ale pes dostával dvojnásobné dávky (je děsný pažravec) a tloustl...u black angus už jsme to pak vychytali.

17.2.2015 20:13
Dajen

XXX.XXX.32.31

Bohuzel doma nemam kuchynskou vazu a predpokladam ze na klasicky na ktery se vazim ja, my takhle malo nezvazi..:( proto sem ptala na odměrku..
Jinak ste s granuléi spokojena? Četla jsem na to různé nazory..:(.

17.2.2015 20:45
noemi

XXX.XXX.64.236

Na osobní váze určitě nezvážíte...sousedka nemá?...případně kelímek + pytlíček s granulemi a poprosit někde v obchodě . Já si vždycky nové granule zvážím, zjistím, kolik je to v odměrce a dál už vážení není třeba...pak dle kondice.

Jo, u nás spokojenost - s obyč v zeleném balení i s Blakc Angus...ale střídáme to pytli, čili až na ně zase někdy dojde řada...určitě ale patří mezi ty, ke kterým se vrátíme . Zatím máme ale ještě spoustu doporučovaných značek neodzkoušeno .

Přidejte reakci

Přidat smajlík