Bušení srdce - vysoký tep u psa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.2.2015 15:57
kelishik

XXX.XXX.191.11

Dobrý den, prosím vás, mám takový problém - našemu psovi, když se vrátíme z procházky, začne šíleně, ale opravdu šíleně bušit srdce, není to takové to klasické buch buch...buch buch...ale je to spíš buchbuchbuchbuchbuchbuch...jedno za druhým. Volala jsem veterinářce a ta to nepovažuje za nic vážného, máme mladého psa, poslechově byl čistý. Děje se vám to taky? Je to opravdu po procházce, nikdy jindy, ale taky ne vždy. Do hodiny to vždy přejde...

20.2.2015 16:46
hn..

XXX.XXX.245.254

Můj pes to míval hlavně za mlada. Frekvence srdce byla 180-200/minutu, pravidelná. Asi v 8 letech to přestalo / přestala větší fyzická a psychická zátěž/. Dnes mu je 11 let. Pravděpodobně se jedná o supraventrikulární tachykardii. Mají to i lidi. Za vyšetření srdce to ale stojí. Dají se i užívat léky.

20.2.2015 17:47
imattree

XXX.XXX.109.4

A není to jen nadšení? Tzn. když na něj budete klidně mluvit a pomalu mu masírovat kůži neuklidní se?

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.2.2015 19:02
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tachykardie, můj pes s tím žil 13 let, čím byl starší tím to ustávalo.

21.2.2015 08:37
kelishik

XXX.XXX.191.11

Děkuji moc, jste zlatí! Samozřejmě srdíčko ještě necháme vyšetřit;). Jen jsem chtěla mít aspoň tušení, co by to mohlo být, protože se mi to zdálo opravdu strašné. Ještě jednou děkuji!

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

24.12.2022 20:24
kolminatorka@gmail.com

XXX.XXX.19.34

kelishik napsal(a):
Dobrý den, prosím vás, mám takový problém - našemu psovi, když se vrátíme z procházky, začne šíleně, ale opravdu šíleně bušit srdce, není to takové to klasické buch buch...buch buch...ale je to spíš buchbuchbuchbuchbuchbuch...jedno za druhým. Volala jsem veterinářce a ta to nepovažuje za nic vážného, máme mladého psa, poslechově byl čistý. Děje se vám to taky? Je to opravdu po procházce, nikdy jindy, ale taky ne vždy. Do hodiny to vždy přejde...

Zachovejte klid! Píšete, že máte mladého psa, a že se to děje vždy po procházce a zvýšený tlukot srdce netrvá déle jak hodinu. Pes má pouze zvýšený tep z procházky na které očividně běhal. To se Zn být úplně v pořádku :-) !
Vy když sama půjdete někam ven a půjdete rychlou chůzí tak budete mít vyšší tlukot srdce než kdyby jste šla normální chůzí jako např. na procházce. Pes když jde ven nebere to jako procházku ale jako každodenní možnost se venku proběhnout a vyvenčit. Váš pejsek je zcela v pořádku. :-) nebojte . Petra

24.12.2022 21:40
fikovnice

XXX.XXX.63.22

kolminatorka@gmail.com napsal(a):
Zachovejte klid! Píšete, že máte mladého psa, a že se to děje vždy po procházce a zvýšený tlukot srdce netrvá déle jak hodinu. Pes má pouze zvýšený tep z procházky na které očividně běhal. To se Zn být úplně v pořádku :-) !
Vy když sama půjdete někam ven a půjdete rychlou chůzí tak budete mít vyšší tlukot srdce než kdyby jste šla normální chůzí jako např. na procházce. Pes když jde ven nebere to jako procházku ale jako každodenní možnost se venku proběhnout a vyvenčit. Váš pejsek je zcela v pořádku. :-) nebojte . Petra