pidla
napsal(a):
Doporučuju MVDr. Čápa nebo MVDr. Skalu.
Ale jinak pokud pes začal kulhat zničehonic, tak tomu nejdřív dejte pár dní klidového režimu, v drtivé většině případů je to jen podvrtnuté, namožené apod.
Děkuji :)
Kulhání se opakuje... Po velké zátěži (např.coursing či delší prochajda, kde lítá se psy) si jde odpočinout a kulhání se dostaví až po odpočinku... Během pár minut to rozchodí
Ale i tak to chci nechat okouknout odborníkem :).
Lenule26
napsal(a):
Kulhání se opakuje... Po velké zátěži (např.coursing či delší prochajda, kde lítá se psy) si jde odpočinout a kulhání se dostaví až po odpočinku... Během pár minut to rozchodí
Ale i tak to chci nechat okouknout odborníkem :).
Tak to jo, opakované kulhání by skouknout odborníkem rozhodně chtělo. Držím palce!
ainu
napsal(a):
Http://www.ifauna.cz/diskuse/?q=ortoped+praha&search-in=diskuse.
Už jsem zvolila Mvdr.Musila. Snad jsem zvolila správně...
Všem děkuji za příspěvky a smáznu to-koukám, že takových diskuzí je tu až až...
Dobrý den, máme totéž: chodím s loveckým psem na naháňky a tam pes lítá, jakoby se nechumelilo. Po zátěži přijdeme domů, lehne si a potéurčitou dobu viditelně kulhá, než to "rozchodí". Určitě kontaktujte ortopéda (my skončili u skvělého MVDr. Bednáře v Neovetu v Čáslavi) a máme za sebou již rentgenové vyšetření, které jednoznačně prokázalo kalcifikace resp. artrotické změny na kloubech...
Dobry den mohli by ste mi napsat i okolí olomoucké mame ten stejný problem. Veterinař řekl klidový režim dělal rengen a nic moc nenašel. Proto bych taky chtěla někoho kdo se nato specializuje. Vet řekl klidový režim jenomže to bych psa musela mit když nejsem doma v kleci. Někdy ho to boli tak že nemuže chodit.