Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.3.2015 10:50
Lenule26

XXX.XXX.32.149

Dobrý den,
pes mi začal kulhat na pravou přední tlapku... A tak bych ráda obj k ortopedovi.
Můžete prosím napsat své zkušenosti-kam ano a kam naopak ne?
Děkuji za názory

2.3.2015 10:51
pidla

XXX.XXX.106.11

Doporučuju MVDr. Čápa nebo MVDr. Skalu.

Ale jinak pokud pes začal kulhat zničehonic, tak tomu nejdřív dejte pár dní klidového režimu, v drtivé většině případů je to jen podvrtnuté, namožené apod.

2.3.2015 10:59
Lenule26

XXX.XXX.32.149

pidla napsal(a):
Doporučuju MVDr. Čápa nebo MVDr. Skalu.

Ale jinak pokud pes začal kulhat zničehonic, tak tomu nejdřív dejte pár dní klidového režimu, v drtivé většině případů je to jen podvrtnuté, namožené apod.

Děkuji :)
Kulhání se opakuje... Po velké zátěži (např.coursing či delší prochajda, kde lítá se psy) si jde odpočinout a kulhání se dostaví až po odpočinku... Během pár minut to rozchodí
Ale i tak to chci nechat okouknout odborníkem :).

2.3.2015 10:59
pidla

XXX.XXX.106.11

Lenule26 napsal(a):
Kulhání se opakuje... Po velké zátěži (např.coursing či delší prochajda, kde lítá se psy) si jde odpočinout a kulhání se dostaví až po odpočinku... Během pár minut to rozchodí
Ale i tak to chci nechat okouknout odborníkem :).

Tak to jo, opakované kulhání by skouknout odborníkem rozhodně chtělo. Držím palce!

2.3.2015 11:02
scylla

XXX.XXX.150.32

Dr. Musil z Českého Brodu je výborný ortoped.

2.3.2015 14:16
Lenule26

XXX.XXX.32.149

ainu napsal(a):
Http://www.ifauna.cz/diskuse/?q=ortoped+praha&search-in=diskuse.

Už jsem zvolila Mvdr.Musila. Snad jsem zvolila správně...

Všem děkuji za příspěvky a smáznu to-koukám, že takových diskuzí je tu až až...

2.3.2015 14:22
Arrey

XXX.XXX.140.89

Dobrý den, máme totéž: chodím s loveckým psem na naháňky a tam pes lítá, jakoby se nechumelilo. Po zátěži přijdeme domů, lehne si a potéurčitou dobu viditelně kulhá, než to "rozchodí". Určitě kontaktujte ortopéda (my skončili u skvělého MVDr. Bednáře v Neovetu v Čáslavi) a máme za sebou již rentgenové vyšetření, které jednoznačně prokázalo kalcifikace resp. artrotické změny na kloubech...

2.3.2015 14:33
valeri

XXX.XXX.46.93

Dobry den mohli by ste mi napsat i okolí olomoucké mame ten stejný problem. Veterinař řekl klidový režim dělal rengen a nic moc nenašel. Proto bych taky chtěla někoho kdo se nato specializuje. Vet řekl klidový režim jenomže to bych psa musela mit když nejsem doma v kleci. Někdy ho to boli tak že nemuže chodit.

2.3.2015 18:26
Clayton

XXX.XXX.104.9

V Praze je špičkový ortoped MVDr.Duchek ve Vetcentru ve Stodůlkách, zachránili nám psa.

Přidejte reakci

Přidat smajlík