Zdravím Vás, prosím Vás, co máte zkušenosti s pitbullama a jejim soužitím s dalšíma psama..mám v plánu pořídit ke svoji 14kg 4leté fenečce štěně amerického pitbulteriéra(psa) a nevím, zda do toho mám jít, mám strach, že by byla možnost, že se nesnesou..byli by spolu přes týden asi 6 hodin sami doma..zhruba od 7 rána tak do té 1 maximálně 2..děkuju za všechny reakce
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nemáme věšteckou kouli !
Uživatel s deaktivovaným účtem

Je dost velká pravděpodobnost, že se nesnesou, byť pes a fena.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.38
Celkem dost mi neleze do hlavy, proč si někdo pořídí plemeno, které je šlechtěno k tomu, aby nesnášelo cizí psy a pak k němu chce pořídit dalšího psa? Ale abych nebyla úplně negativistická: znám bandoga, ke kterému jako odrostlému štěněti, přivezli dospělou kastrovanou nějakou bullku(omlouvám se, ale neumím tato plemena nějak rozlišovat) a ti dva si rozumí náramně, i když bandog u plotu jinak šílí na každého psa, co jde kolem. Jenže je to možná i tím, že oni jsou tam jen pro sebe, vydáni na pospas jeden druhému. Krom žrádla se jim nikdo nevěnuje, nikdo nehraje, nikdo necvičí. Jsou zavření v zahradě a je to jejich jediná celodenní činnost. Mimo zahradu nikdy nebyli. Takže jsou rádi, že mají alespoň jeden druhého. Možná by vám to vyšlo, možná ne. Jenže je to velký risk, u těchto plemen obvzlášť. A co pak? Budete se psa zbavovat?