Zdravím, má někdo nějaký typ na interaktivní hračky pro psa, které s ním můžu nechat o samotě?
Viděla jsem spoustu plastových či dřevěných dolovacích, ale ty si nedovolím nechat se psem pár hodin samotné, nevydržely by to a plasty jí samozřejmě kousat nechávat nebudu. Máme Snack ball a snack váleček, vydrží jí to asi tak půl minuty až tři minuty, dle množství granulí, co jí do toho dám.
I když by granule nejedla, dám jí čtvrt dávky granulí do válečku či míčku a vždycky vše sní do poslední, dělá mi radost. Jen je prostě vidět, že jí to trvá chvilinku.
Je pravda, že jsem ještě nezkoušela nic plnícího typu Kong, protože se mi zoufale špatně shání nějaké tuby či válečky s dostatečným průměrem, kam bych mohla schovat třeba šlachu nebo něco ( taky bych uvítala typ,4 zverimexy zklamaly) a netuším, co tekutého bych jí do toho mohla dávat.
Děkuji.
Na Konga v podstatě nic nepotřebujete a pokud máte aspoň trochu žravého psa, tak se dá naplnit čímkoliv - napěchujete tam vařené maso, třeba s rýží, různé psí paštiky nebo konzervy, třeba to promíchat s něčím tvrdším. Zaručený úspěch je, když to dáme do mrazáku, protože zmražené to jde ven mnohem hůř a vydrží to déle. A jinak ho seženete na netu, třeba tady:
http://www.spokojenypes.cz/inshop/scripts/shop.aspx.