Jaké granule pro westíka? (pro p. Miloše)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.3.2015 15:04
ev...

XXX.XXX.128.26

Dobrý den pane Miloši,
sleduji zde Vaše příspěvky, tak i já bych Vás požádala o radu, doporučení. Mám westici, něco málo přes rok, okolo 7 kg, zatím žádná alergie, až na srdeční šelest zdravá fenečka... S papáním máme ale trošku problém, je poměrně dost mlsná a vybíravá. Do teď jsme krmili Brit Care Puppy, ale už akutně potřebujeme přejít na dospělácké... Brity jsem chtěla kvůli tomu, že je to česká značka, mám nějakou úchylku podporovat české značky.. Poté jsem si tu přečetla, že s Britama máte problém, že se vám tam nezdá ta konzervace... Navíc fenečka mi v poslední době dělá to, že čuchne, a odejde... Skoro to nejí. Nevím jestli je mlsná a vymýšlí si, nebo jestli jí to vážně nechutná. Chtěli bychom tedy změnu... Zkoumala jsem ještě Doxneo, holistické za velmi pěkné peníze, ale co je zatím... Už jsem tu také myslím četla od Vás nějaké reakce na toto krmivo.. Dále mě zaujalo Annameat, nebo TOTW.. Ale upřímně, jde mi z toho hlava kolem. Moc se v tom nevyznám. Nepotřebuji nějaké rozbory, spíše prostě doporučení, co byste malému pejskovi doporučil, mlsnému, s ohledem na jeho bílou srst (bojím se aby se nezabarvovala). Cenově to nějak moc neřeším (samozřejmě v rámci mezí, asi jako většina lidí zde), přeci jen toho tenhle malý čumáček nesní tolik.. Chtěla bych se také zeptat na Váš názor na vaření pejskovi, a popřípadě nějaký tip kde kupovat krmivo... Děkuji Vám za jakoukoliv radu...

14.3.2015 15:07
kačís

XXX.XXX.117.12

Mám 3letého westíka, vyzkoušeli jsme hodně značek Třeba BC, Carnilove, TOWT, Essentials, Lukullus a nakonec jsme zakotvili na Platinum, které mu krásně sedí, chce to sehnat vzorky a zkusit smajlík

14.3.2015 18:21
ev...

XXX.XXX.128.26

Děkuji za radu smajlík Ona je taková mlsná, často přijde k misečce, čuchne a odejde...

15.3.2015 11:23
ev...

XXX.XXX.128.26

Stejně by mě ještě zajímal názor a rada pana Miloše, snad se mi ozve smajlík

16.3.2015 07:44
mjanys

XXX.XXX.247.213

Dobrý den,
kolegyně krmí malého psa od vánoc Carneevalem a jsou spokojeni. Konkrétněji mají Carneeval Highland Lamb Mini...

20.3.2015 23:16
tapinka85

XXX.XXX.160.140

mjanys napsal(a):
Dobrý den,
kolegyně krmí malého psa od vánoc Carneevalem a jsou spokojeni. Konkrétněji mají Carneeval Highland Lamb Mini...

Mám bichona á poil frisého. Krmím také granulkami Carneeval Highland Lamb mini. Jsou to opravdu výborné granulky. Na 100% Vám je doporučí i pan Miloš. Bílá barva kožíšku je opravdu bílá a tekoucí očka nám taky nic neříkají. Navíc opravdu krásně voní, jsou drobné a sama jsem pár ochutnala, takže nejen mému bišonkovi, ale i mně přijdou velmi chutné. smajlík

Pokud Vám jde o bílou srst vyhněte se vysokým dávkám vit. A (nad 15 000 jednotek), přemíru betakarotenu, nekupujte nic, kde je kukuřice, pšenice a jiné obilniny. A pozor i na batáty - sladké brambory. Mají také vysoký obsah betakarotenu, ale zároveň jsou velmi kvalitní složkou potravy. Osobně se vyhýbám i krmivům s kvasnicemi. Také nedoporučují kuřecí maso. V mém hledáčku jsou momentálně ještě granulky wolfsblut - mají mnoho receptur a příchutí s velmi neobvyklými zdroji živočišných bílkovin. Takže mlsouni si určitě pochutnají. smajlík

Přeji hodně štěstí při výběru. smajlík

24.3.2015 11:10
ev...

XXX.XXX.128.26

Děkuji moc za Vaše reakce. Mrknu na to, je fakt, že tyto vůbec neznám, a ani jsem je nezkoumala. Děkuji i za radu, na co dále si dát pozor.

Přidejte reakci

Přidat smajlík