Štěně bulterier - kousání

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.3.2015 12:45
Gracia

XXX.XXX.83.118

Ahoj všem. Prosím o radu. Máme doma 2 měsíčního prcka. Strašně moc kouše. Vylozene se vztekle vrha po nohách a rukách. Je ji to jedno. Hlavně když se zakousne do člověka. Poraďte jak jste odnaučovali. Jakékoli rady. Důrazne "FUJ" ani au nebo nesmíš ji vůbec nezajímá. Strčit ji do huby hračku ji nezajímá. Prostě nic. Kdykoli si ji vezmu do naruce hned začne chnapat po rukach. Díky za tipy.

16.3.2015 12:50
scylla

XXX.XXX.150.32

Tu hračku udělat zajímavou, neštěkat zákazové povely typu FUJ a postupně naučit štěně jinou formu hry než na kousanou. Ono zatím jinou formu hry nezná.

16.3.2015 12:53
Gracia

XXX.XXX.83.118

scylla napsal(a):
Tu hračku udělat zajímavou, neštěkat zákazové povely typu FUJ a postupně naučit štěně jinou formu hry než na kousanou. Ono zatím jinou formu hry nezná.

Jak mám udělat hračku zajímavou ? Ji hračka ve chvíli kdy se vrha na nohy absolutne nezajímá. Jak silena se rve za rukou nebo nohou aby zas mohla kousat. Ale do hračky ne. Ta je ji fuk.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.3.2015 12:54

Přesně tak, zabavit štěně jinak než kousáním, i když se kousancům zpočátku nevyhnete, jako dítě bere všechno do rukou, štěně musí všechno okousat. Až přezubí kousat přestane.žádné křičení, trestání, řvaní prostě odvedte jeho pozornost jinam, není těžké unavit 2 měsíčního prcka. oni všechny štěňata koušou a hodně a stále se nachází lidé kteří se tomu diví.

16.3.2015 12:59
Gracia

XXX.XXX.83.118

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Přesně tak, zabavit štěně jinak než kousáním, i když se kousancům zpočátku nevyhnete, jako dítě bere všechno do rukou, štěně musí všechno okousat. Až přezubí kousat přestane.žádné křičení, trestání, řvaní prostě odvedte jeho pozornost jinam, není těžké unavit 2 měsíčního prcka. oni všechny štěňata koušou a hodně a stále se nachází lidé kteří se tomu diví.

Jenže ona nereaguje vážně absolutne na nic... vůbec. Jedine cím bych ji zklidnila by byl nějaký pamlsek a to přece nebudu dělat ji stále cpát.

16.3.2015 13:07
scylla

XXX.XXX.150.32

Gracia napsal(a):
Jak mám udělat hračku zajímavou ? Ji hračka ve chvíli kdy se vrha na nohy absolutne nezajímá. Jak silena se rve za rukou nebo nohou aby zas mohla kousat. Ale do hračky ne. Ta je ji fuk.

Vy si s tou hračkou hrajte, může to být kus hadru (pozor, aby nebyl podobný něčemu, co máte v domácnosti) a tím mávat a tahat to před ní. Ona ty ruce a nohy honí, protože se hýbou, tak hýbejte s tou hračkou, dělejte s ní chvíli drahoty, aby jí ona chtěla.

16.3.2015 13:15

Mě to staford taky dělal nic kromě toho mě kousnout nezajímalo hlavně do nosu to bylo nejlepší..později ho začali zajímat i ty hračky teď kouše do rukou furt ale jen mi je žužla a ví že pak si začneme hrát..on nic jiného nezná mezi štěňaty se akorát kousali..dělal mi i to ze se prikrcil a pak po mě skočil jak kdyby mě chtěl lovit..postupem času to odejde samo je to u štěňat běžné hlavně ho za to netrestejte může být pak bojacny a nejistý..aspoň víte že je to zdravé štěně.

16.3.2015 13:30
Gracia

XXX.XXX.83.118

Takže mám prostě počkat až z toho vyroste ?

16.3.2015 14:14

Gracia napsal(a):
Takže mám prostě počkat až z toho vyroste ?

Jo, on z toho určitě vyroste.Někteří koušou víc, jiní míń ale koušou naprosto všichni. Když sem byla malá měli jsme štěně loveckého ohaře a jako děti jsme se ho báli, byl strašnej taky z toho vyrostl.

16.3.2015 19:20
Monika333

XXX.XXX.49.24

Kdyz budete dusledni, vyroste z toho...u tak maleho stenete je to vcelku bezne

16.3.2015 20:13
Paprinka

XXX.XXX.28.23

Naše stěně kousalo hrozně když jsme si ho přinesli domu tak první měsíc, úplně poškrábané ruce jsem měla pořád, ale pak ho to pomalu přestalo bavit, včera mu byly čerstvě 4 měsíce a už téměř nekouše, jen když mu tam tu ruku strcim vyloženě já :) nic jsme nezakazovali, přešlo to samo :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík