Uživatel s deaktivovaným účtem

pajoch
napsal(a):
Dobrý den,
mám 10 měsíční štěně NO - chtěla bych koupit alavis celadrin. Co se mi více vyplatí? Alavis celadrin pro koně? Mají balení kolem 60g, jak velké jsou odměrky, na jak dlouho mi to přibižně vydrží? Děkuji.
Proč pro štěně celadrin? celadrin je proti bolesti, není to prevence. Vaše štěně má nějaké potíže ? pokud je nemá a chcete dávat jen preventivně zvolte jiný typ alavisu.

pajoch
napsal(a):
Máme panostitidu...
No tak ono by to mělo být jedno, pro koně nebo pro psa, akorát je rozdíl v tom dávkování jinak je to stejné, ten pro koně se asi vyplatí. Ovšem na tu panostitidu vám to doporučil veterinář ?Naše čuba jí taky měla, dostali jsme tenkrát nařízení krmit pouze granulema, dávku podle váhy a podle tabulky a hlavně nic nepřidávat, jen jsme jí dávali léky na bolest.

napsal(a):
No tak ono by to mělo být jedno, pro koně nebo pro psa, akorát je rozdíl v tom dávkování jinak je to stejné, ten pro koně se asi vyplatí. Ovšem na tu panostitidu vám to doporučil veterinář ?Naše čuba jí taky měla, dostali jsme tenkrát nařízení krmit pouze granulema, dávku podle váhy a podle tabulky a hlavně nic nepřidávat, jen jsme jí dávali léky na bolest.
Nevím jak konkrétně tento přípravek, kdysi jsem se dívala na jiné a srovnávala to složení pes x kůň a právě že složení se lišilo.

napsal(a):
Nevím jak konkrétně tento přípravek, kdysi jsem se dívala na jiné a srovnávala to složení pes x kůň a právě že složení se lišilo.
Jak konkrétně tenhle sem nezkoumala, ale náš veterinář mě taky doporučil koupit pro koně že se to vyplatí.

Tak vyplatí - pokud má zadavatel psa v kategorii 15-45kg, tak adekvátní psímu Alavisu C. je 1,7g Alavisu pro koně - balení pro koně je 60g=na cca35 dnů, denní dávka cca 14,3Kč. Psí Alavis balení 60 kapslí/3denně...na 20 dnů, dávka na 1 den cca 21,8Kč
Pokud se pletu se omlouvám...
napsal(a):
Taky krmíme granulema a dávám Alavis msm.. když kulhání není únosné, dostane rimadyl... pak měsíc je to ok a pak nanovo.. takže jsem si myslela, že ten alavis celadrin by mu mohl pomoct. Pár lidí v době panostitidy pomohl...

Mohl by pomoct - je proti zánětu a bolesti, což je i panostitida (pokud ji ten pes má, vždyť má problémy už dost dlouho - a ještě jednou, na panostitidu lék neexistuje, ta přijde a zase odejde - má pes postiženu jen jednu končetinu nebo různé?).