Kloubní výživa při problémech

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.3.2015 12:57
faraolka

XXX.XXX.216.10

Zdravím všechny..vzhledem k našemu včerejšímu zjištění, že nám skoro osmy letý pes má DKK 4/4 hledám a scháním co nejvíc informací o vhodné kloubní výživě, abychom mu mohli alespoň trochu pomoci v tomto trápení.

Nehledám žádné chemické srágory či něco tlumící bolest jako Alavis.

Co používáte pro pesany? Slyšela jsem hodně chváli na přírodní produkt Boma-Zeal, ale osobně neznám nikoho, kdo by s tím měl zkušenosti...

19.3.2015 13:00
scylla

XXX.XXX.159.45

Účinkoval velmi dobře, jen se špatně shání.

19.3.2015 13:02
Zloun

XXX.XXX.198.114

Http://www.pteryx.net/sklonovani.html

chvála
chvály
chvále
chválu
chválo
chvále
chválou
chvály
chvál
chválám
chvály
chvály
chválách
chválami.

19.3.2015 13:06
faraolka

XXX.XXX.216.10

Zloun napsal(a):
Http://www.pteryx.net/sklonovani.html

chvála
chvály
chvále
chválu
chválo
chvále
chválou
chvály
chvál
chválám
chvály
chvály
chválách
chválami.

Díííky moc to mi opravdu mooc pomohlo

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.3.2015 13:09

Čeho se bojíš v Alavisu? Látky MSM? Proč?

19.3.2015 13:10
faraolka

XXX.XXX.216.10

Jinak, jak vidím, Zloun je opravdu prudce inteligentní, zamindrákovaný blb, který prochází diskuze, ke kterým má s prominutím ho*no co říct a jen rejpe... vás bych opravdu chtěla mooc ráda potkat a nakopat vás někam jen tak, pro radost...

19.3.2015 13:12
Zloun

XXX.XXX.198.114

Díky, rádi se s Vámi setkáme, při té příležitosti i velice rádi poskytneme jedno nepoužité vydání pravidel českého pravopisu.

19.3.2015 13:15
faraolka

XXX.XXX.216.10

Zloun napsal(a):
Díky, rádi se s Vámi setkáme, při té příležitosti i velice rádi poskytneme jedno nepoužité vydání pravidel českého pravopisu.

Jéé moc děkuji...chvála takovým lidem tako jste vy

19.3.2015 13:16
faraolka

XXX.XXX.216.10

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Čeho se bojíš v Alavisu? Látky MSM? Proč?

Slyšela jsem hodně názorů, že obsahuje látky tlumící bolet

19.3.2015 13:19

Alavis obsahuje MSM což je přírodní látka tlumící bolest a zánět. Je to dobrý přípravek našim psům hodně pomohl, pro tohohle konkrétního psa bych doporučila alavis single nebo celadrin.

19.3.2015 13:22
faraolka

XXX.XXX.216.10

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Alavis obsahuje MSM což je přírodní látka tlumící bolest a zánět. Je to dobrý přípravek našim psům hodně pomohl, pro tohohle konkrétního psa bych doporučila alavis single nebo celadrin.

Moc děkuji za názor

20.3.2015 08:56
kobroor

XXX.XXX.41.2

MSM netlumí jen bolest. Podávat MSM doporučuje i dr. Štourač, který chová německé dogy.. viz. http://www.deutsche-dogge.cz/vyziva/
Já přidávám glukosamin sulfát, chondroitin sulfát a MSM. Kupuju Alavisy pro koně (Alavis triple blend), protože vyjdou dobře cenově a taky obsahují dostatek účinné látky v běžné dávce (narozdíl od jiných značek). Nám účinkuje dobře (máme lehkou DKK a začínající artrózu ).

mmch stejně jsou to všechno doplňky stravy, tzn. účinnost není dokázána

20.3.2015 11:27
faraolka

XXX.XXX.37.249

Ach jo :-D mám co studovat. Člověk se snaží pro svou potvoru udělat vše a to nejlepší, ale vyznat se ve veškeré tě nabídce se hrozné

Přidejte reakci

Přidat smajlík