Psí sádlo - léčebné účinky?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.3.2015 10:27
Inge25

XXX.XXX.32.159

Zdravím všechny. Nepíšu do diskuzí, ale toto mě zaujalo.
Najde se tady někdo kdo mi na 100% napíše, že existuje vědecky podloženo, že psí sádlo ze psa, opravdu má takové zázračné účinky?! Já osobně nikoho neznám, kdo by se takto vyléčil z astmatu a podobných resporačních nemocí. Z doslechu-jedna paní povídala-to slýchávám pořád...
Nesouhlasím s tím, aby někdo zabil jakéhokoliv tvora k záchraně jiného-byť je to člověk a zvlášť, když existují jiné alternatívy-např psí sádlo od Dr. Maxe...
Můj syn se potýkal od dětství s nachlazenm, kašlem, alergiemi a dokonce s astmatem. Ani dcera ani manžel ani já nemáme a neměli jsme tyto problémy, ani nikdo z rodiny. Těch paragrafů, léků, mastí, másla, sádla veřového a v polospánku proseděných hodin ve sprše s puštěnou horkou vodou, se synem na prsou, aby se nedusil a rozdýchal se, těch bylo spousta a nic nepomohlo.
Dnes je mu 22let a je v pohodě. Nebere léky, nemá záchvaty dušnosti... Proč? Změnil přístup k životu, který jsme mu určili my - rodiče.
Ve 14 letech se rozhodl, že bude hrát na kytaru, na kterou hraje dodnes a nezní to špatně. Později se seznámil s lidmi, kteří ho přivedli k józe, k jinému způsobu myšlení. Změnil stravováni. Vyřadil některé potraviny a sladké pití. Za cca 2 roky se z něj stal jiný člověk, našel si kvalitní kamarády a pohodové děvče. A to je asi cesta a ne psí sádlo živočišného původu!
Jo a teď jsem si vzpomněla: Jedna paní povídala, že lidské sádlo, když si jej namažete na hýždě, tak vytáhne úplně všechny nemoci!, Přestanete stárnout a nikdy neumřete! Nevíte kde se dá sehnat smajlík ?

25.3.2015 10:51
hn..

XXX.XXX.245.253

Pokud vím, vědecky podloženo to opravdu není. Při zánětech průdušek pomáhá teplo, takže stejnou službu udělá cokoliv mastného, funguje i olej. Nebo solux. Psí sádlo se používalo asi proto, že bylo dostupné a lidi ho nejedli. Vepřového sádla byla škoda. Jinak o astmatu a jeho příčinách se říkají všelijaké věci. Naprosto věřím, že změna životosprávy velmi pomohla.
Jo a lidské sádlo seženete tam, kde dělají liposukci :).

25.3.2015 12:05
eninka

XXX.XXX.229.32

hn.. napsal(a):
Pokud vím, vědecky podloženo to opravdu není. Při zánětech průdušek pomáhá teplo, takže stejnou službu udělá cokoliv mastného, funguje i olej. Nebo solux. Psí sádlo se používalo asi proto, že bylo dostupné a lidi ho nejedli. Vepřového sádla byla škoda. Jinak o astmatu a jeho příčinách se říkají všelijaké věci. Naprosto věřím, že změna životosprávy velmi pomohla.
Jo a lidské sádlo seženete tam, kde dělají liposukci :).

Přesně tak...smajlík...já dostala radu od primáře plicního ze špitálu když přichází kašel - myslím v rámci nachlazení, rozehřeju v kastólku olej a namočím do něj plínku a to udělám tak vřelé, jak snesu, dám na průdušku, přiložím ještě ručník a deku a prohřívám. Olej (tuk) má tu vlastnost že umí předávat teplo dál.
Tohle pak ještě tak dvakrát opakuju a druhej den taky a je po kašli, hleny se rozpustí, uleví se a je klid. Komu jsem to poradila tak koukal že to má větší účinky než léky smajlík Tudíž nejde o zdroj tuku ale o tuk jako takový.

Přidejte reakci

Přidat smajlík