Ahoj,
chystáme se na krytí - v pondělí progesteron 4,13 ng/ml. Dnes jsme byli opakovat, ale fenka přestala mezitím skoro hárat, všimla jsem se toho včera večer, když jsem jí otřela, tak bylo čisto, pouze když jsem zajela vatičkou hlouběji, tak byla taková ta masová voda, ale málo. Fenka dává ocas na stranu (i když mi přijde, že dva dny dříve jí letěl na stranu více a rychleji), přes plot se očuchává se sousedovo psem, ale řekla bych, že také již s menším zájmem. Na krytí můžeme vyrazit až zítra ráno, respektive v noci, jelikož jedeme docela daleko. Co myslíte, bude to ještě ok?
Děkuji.
Ja myslim, ze je to dost individualni. Prvni fenecka harala - barvila presne 21 dni. vzdycky. Druha barvi tak dva dny, pak prestane na cca deset dni, pak zase lehounce barvi tak dva az tri dny a pak uz nic. A treti ted harala podruhe, prvni bylo takove kratke, ted barvila ctrnact dni a dost.
jingless
napsal(a):
Jo sobota bude lepší Možná i ta neděle, včéra byla za našim odchovanečkem nevěsta a ta měla ráno 10 ng/ml tak snad nebylo pozdě, ale krytí bylo prímové, tak uvidíme
Při 10ng / ml určitě pozdě nebylo - při hodnotě kolem 9 - 10 ng / ml začínám krýt a za 48 hodin překrývám to bývá kolem 14 - 15 ng / ml. Když kryji jednou bez překrytí, tak kryji při 11 - 13 ng / ml. Taky jsem kryl jednou když fenka měla z raního odběru ( ten byl dělán kolem 9 hod ) hodnotu 18,3 a kryli jsme odpoledne v 16 hod, jednou bez překrytí a bylo z toho 6 štěňat.