Jo vidíte.. Já zapomněla na vajíčko.. Jo klasika játra, vajco, mouka. No tak záleží jak moc to usušíte v troubě. Když víc, tak to vydrží déle, když méně, tak kratší dobu. Je fajn to třeba napytlíčkovat a zamrazit a postupně vyndávat do ledničky. Jinak se to dá udělat i z tuňáka z plechovky.. Dál nic jiného neznám...
Dělala jsem teď o víkendu sardinky, ovesné vločky, dvě vajíčka, nadrcenou mátu a zapéct do trouby na papíře. Nepéct tak dlouho jako játra, vysuší se to a ztvrdne to. Ale úspěch, mám neustále psí nos v tašce a mám v plánu jí na tuhle menší várku (jedna konzerva sardinek) učit nové triky, vidím tam veliký potenciál na stojku na hlavě :).
Hodim jsem trosku reklamu, za coz se omlouvam, ale na tomhle webu maji naprosto suprove recepty na naplne do konga nebo na mrazene pochoutky. Je to anglicky, a trosku jsem jeste nedomyslela, jak to udelat ve vetsim a zamrazit a stale byt schopna narvat do konga, ale to nejak prijde, uz to urcite nekdo vymyslel.
http://iheartdogs.com/the-10-best-stuffable-toy-treat-recipes/
http://iheartdogs.com/5-genius-homemade-no-bake-dog-treats/2/
http://iheartdogs.com/12-refreshing-frozen-treat-recipes-for-your-dog/2/.