Uživatel s deaktivovaným účtem

Zkušenost s frontline i advantix...naprostá spokojenost...bez blech...klíšťata za celou sezonu max 2-3 většinou před zkončením doby účinnosti...takže jak najdu klíště vím, že je čas zakápnout.
Určitě bych zde prošla diskuze klíšťata už se zde několikrát řešily.
Já teď podruhé aplikovala obojek od Beapharu a na to, že moc nestojí zatím funguje. Letos už jsme měli na 3 psech cca 7-8 klíšťat, tak jsme dali obojky a teď už klíšťata nalézáme pouze lezoucí po srsti, nezakousnuté(i když nemám radost, protože když po nich jen leze, tak taky někde sleze a dost možná i v domě).
Uživatel s deaktivovaným účtem

Loni obojek Foresto. Vyzkoušeno na malamutovi, který vždy měl mnoho klíšťat - hustá srst a tím skoro nemožnost malé klíště najít, takže potom vypadávaly ty nacucaný obludy. A s Forestem ani jedno. Letos bude mít zase Foresto. A na blechy taktéž funguje. Myslím, že se opravdu vyplatí do něho investovat.
mgtka
napsal(a):
Já teď podruhé aplikovala obojek od Beapharu a na to, že moc nestojí zatím funguje. Letos už jsme měli na 3 psech cca 7-8 klíšťat, tak jsme dali obojky a teď už klíšťata nalézáme pouze lezoucí po srsti, nezakousnuté(i když nemám radost, protože když po nich jen leze, tak taky někde sleze a dost možná i v domě).
Vsechno beru zpet, beaphar nepomaha. Dneska jsem ze trech psu vytahla 7! Klistat, z toho jen jedno nezakousnute.
Tak nevim co budeme delat jelikoz opravdu zijeme temer na samote a vsude mame jen louky lesy.