Prosím o pomoc nepoznal by někdo co Je to za rasu pejska přibližně. Mame ji z útulku k jsou ji zhruba 4 až 5 měsíců ještě má původní zuby. Má 10.5 kg děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Podle barvy a vrásek na čele v ní vidím kousek ridgebacka. Jen nevím jak velký
Děkuji za odpovědi Je veliká když nepočítám hlavu tak ve stoJe 44 cm. Dávám další fotky.

Určitě se nedá říct vůbec nic. Pes totiž může vypadat jako kříženec, potomek, určitého plemene, ale přitom s ním nemít nic společného. To je kouzlo genetiky...

Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.38
Nebo je jen velmi ustaraný...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.38
Jé, se mi neuložila citace To byla reakce na ty vrásky na čele

Ridge tam je určitě, zbytek neznámý, ale je úžasný, myslím, že to bude mazaný vykuk.

Všem, kdo s jistotou tvrdí, že v tom pejskovi koluje krev konkrétního plemene, přeji jejich jistotu.
Rozhodně je to originál!
už bych mu vymýšlel rasu... Moje šelmy jsou - Bzenecký přízemník, Hustopečský uličník a Veselský smetištní trhač...
a když se mě někdo zeptá na rasu, hrdě ji hlásím.
nebo si další vymyslím, to mi nedělá problémy. Když jsem jednomu házel aportky do vody, zastavil se u mě pár, a prý co je to za psa. Bez mrknutí oka jsem střelil plemeno - Patagonský vydrař... a s úžasem sledoval, jak pán začal vysvětlovat své paní, že to je vidět, že má rád vodu, že o tom plemeni už slyšel... a že netušil, že je už i u nás... když jsem řekl, že půl roku mi trvalo, než jsem vyřídil papíry, a dovezl ho z Jižní Ameriky, byli u vytržení...
kobroor
napsal(a):
A myslíte spíš vlašský nebo lískový?
Tak pozor! Tady někdo podal neúplnou informaci! Ve hře je totiž ještě:
burský ořech – semeno podzemnice olejné
pistáciový ořech – plod řečíku pistáciového
kešu ořech – tržní název pro nažky (plody) ledvinovníku západního
kokosový ořech – plod kokosovníku ořechoplodého
kolový ořech – sušené semeno kolovníku zašpičatělého
maledivský ořech – plod rostliny Lodoicea maldivica
para ořech – semeno juvie ztepilé
mandle – jádro pecky plodu mandloně obecné
pekanový ořech – plod ořechovce pekanového
kaštan jedlý – plod kaštanovníku setého
čufa – podzemní hlíza rostliny Cyperus esculentus
makadamový ořech, též queenslandský ořech či puma ořech – plod makadamie, především druhů Macadamia integrifolia a Macadamia tetraphylla
piniový ořech – semeno různých druhů borovic (rod Pinus)
Je pravdou, to musím přiznat, že ne všechny tyto ořechy znám, takže jsem se poradila s paní Wikipediovou...
Hodonak
napsal(a):
Rozhodně je to originál!
už bych mu vymýšlel rasu... Moje šelmy jsou - Bzenecký přízemník, Hustopečský uličník a Veselský smetištní trhač...
a když se mě někdo zeptá na rasu, hrdě ji hlásím.
nebo si další vymyslím, to mi nedělá problémy. Když jsem jednomu házel aportky do vody, zastavil se u mě pár, a prý co je to za psa. Bez mrknutí oka jsem střelil plemeno - Patagonský vydrař... a s úžasem sledoval, jak pán začal vysvětlovat své paní, že to je vidět, že má rád vodu, že o tom plemeni už slyšel... a že netušil, že je už i u nás... když jsem řekl, že půl roku mi trvalo, než jsem vyřídil papíry, a dovezl ho z Jižní Ameriky, byli u vytržení...