Clayton
napsal(a):
Tenhle termín jsem slyšela v souvislosti s Dogtrekkingem.Mám pocit, že to je MID (zkrácená trasa).
PS-Dog-trekking je extrémní kynologický vytrvalostní sport, při kterém jsou překonávány mimořádné vzdálenosti v časovém limitu.
Jo, je to tak, teď jsem na to koukala.Já chodím treky, takže Vám jakoukoliv otázku ráda zodpovím. Ptejte se!
Clayton
napsal(a):
Jo, je to tak, teď jsem na to koukala.Já chodím treky, takže Vám jakoukoliv otázku ráda zodpovím. Ptejte se!
Děkuji. Také jsem přemýšlela o dogtrekingu, ale já nemám takovou fyzičku na tolik km no a právě jsem narazila na dogmaraton, tak mě zajímalo, jestli je to jen takový krátký dogtrekking nebo samostatní disciplína. Každopádně děkuji za pomoc
Sova2000
napsal(a):
Děkuji. Také jsem přemýšlela o dogtrekingu, ale já nemám takovou fyzičku na tolik km no a právě jsem narazila na dogmaraton, tak mě zajímalo, jestli je to jen takový krátký dogtrekking nebo samostatní disciplína. Každopádně děkuji za pomoc
Ten dogmaraton bývá většinou kolem 40 km, ale existuje ještě kratší trasa ''ŠTĚNĚCÍ''.Ta bývá maximálně do 20 km, někdy jen 8;16, jak kde.A tu ujde každý.