Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.4.2015 21:02
Aki :-)

XXX.XXX.151.253

Dobrý den. Můžu se zeptat, co je to za psí sport, popřípadě je zde někdo kdo se mu věnuje? Budu ráda za jakékoli poznatky smajlík

22.4.2015 00:24
Clayton

XXX.XXX.104.9

Tenhle termín jsem slyšela v souvislosti s Dogtrekkingem.Mám pocit, že to je MID (zkrácená trasa).
PS-Dog-trekking je extrémní kynologický vytrvalostní sport, při kterém jsou překonávány mimořádné vzdálenosti v časovém limitu.

22.4.2015 00:29
Clayton

XXX.XXX.104.9

Clayton napsal(a):
Tenhle termín jsem slyšela v souvislosti s Dogtrekkingem.Mám pocit, že to je MID (zkrácená trasa).
PS-Dog-trekking je extrémní kynologický vytrvalostní sport, při kterém jsou překonávány mimořádné vzdálenosti v časovém limitu.

Jo, je to tak, teď jsem na to koukala.Já chodím treky, takže Vám jakoukoliv otázku ráda zodpovím. Ptejte se!

22.4.2015 17:14
Sova2000

XXX.XXX.151.253

Clayton napsal(a):
Jo, je to tak, teď jsem na to koukala.Já chodím treky, takže Vám jakoukoliv otázku ráda zodpovím. Ptejte se!

Děkuji. Také jsem přemýšlela o dogtrekingu, ale já nemám takovou fyzičku na tolik km no a právě jsem narazila na dogmaraton, tak mě zajímalo, jestli je to jen takový krátký dogtrekking nebo samostatní disciplína. Každopádně děkuji za pomoc

22.4.2015 18:02
Clayton

XXX.XXX.104.9

Sova2000 napsal(a):
Děkuji. Také jsem přemýšlela o dogtrekingu, ale já nemám takovou fyzičku na tolik km no a právě jsem narazila na dogmaraton, tak mě zajímalo, jestli je to jen takový krátký dogtrekking nebo samostatní disciplína. Každopádně děkuji za pomoc

Ten dogmaraton bývá většinou kolem 40 km, ale existuje ještě kratší trasa ''ŠTĚNĚCÍ''.Ta bývá maximálně do 20 km, někdy jen 8;16, jak kde.A tu ujde každý.

Přidejte reakci

Přidat smajlík