Sibiřský husky - dovoz z Itálie

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.4.2015 11:27
terezjindrova

XXX.XXX.98.124

Dobrý den,
nemá náhodou někdo zkušenost s dovozem SH z Itálie? Na inzerátu jsem našla nabídku dovozu z Itálie. Jedná se o leteckou přepravu. Zajímá mě, jaký je Váš názor? Jedná se o solidní nabídku? Není cesta letadlem pro psa příliš stresující?
Hledám marně SH už nějakou dobu. Bohužel jsou v nabídce většinou jen feny...
Děkuji za názory. Nechci podporovat nějaké nekalé úmysly.

27.4.2015 11:33
terezjindrova

XXX.XXX.98.124

Jedná se konkrétně o tento inzerát: http://inzerce-psu.hafici.cz/detail-inzeratu/krasne-sibirsky-husky-stenata-68991/?setgoback=1
Paní mi zaslala i aktuální nabídku pejsků vč. fotografíí na email.

27.4.2015 11:37
assil

XXX.XXX.216.60

Anglie a Belgie už jsou asi profláknutý, tak se jede Itálie.
https://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/1844790/objednavka-stenete-z-ciziny.

27.4.2015 11:40
lev

XXX.XXX.253.186

Buldoci už nefrčí...tak jiná země, jiná modrá očičkoooo...bože další ubožák, co chce poslat prachy komusi a kamsí. Ti lidi jsou nepoučitelný.
Zadavatelko, pokud chcete haskouna, tak je jich tady hafo, stačí se podívat na klub, nebo poptat u chovatelů, ale věřte, že to není normální pes, kterého znáte a není to pes ani do bytu.

27.4.2015 11:40
terezjindrova

XXX.XXX.98.124

Já jsem si to myslela... Raději jsem se přesvědčila. Děkuji moc!

27.4.2015 11:41
brebera

XXX.XXX.31.114

Zkuste si najít průměrnou cenu huskyho s PP u nás (v Itálii jsou psi dražší), cenu za leteckou přepravu (v řádu tisíců), sečtěte si to, a pak si zkuste sama odpovědět.
Raději si u nás vyhlídněte solidního chovatele a na štěně si klidně pár měsíců počkejte - a budete mít jistotu.

27.4.2015 11:43
terezjindrova

XXX.XXX.98.124

lev napsal(a):
Buldoci už nefrčí...tak jiná země, jiná modrá očičkoooo...bože další ubožák, co chce poslat prachy komusi a kamsí. Ti lidi jsou nepoučitelný.
Zadavatelko, pokud chcete haskouna, tak je jich tady hafo, stačí se podívat na klub, nebo poptat u chovatelů, ale věřte, že to není normální pes, kterého znáte a není to pes ani do bytu.

Dobrý den. Já jsem si myslela, že jde o faleš. Chtěla jsem se pouze přesvědčit. A myslím, že není důvod útočit. Nikam jsem peníze neposlala. S ničím jsem nepočítala. Jen poraďte mi prosím kde mám SH najít? Sjíždím inzeráty několikrát denně a všude jsou feny nebo starší pejsci. Ráda bych Vás upozornila, že jednoho SH doma mám. Je mu 10 let. Bydlíme na baráčku. Takže si troufám říct, že vím, co je to za plemeno :) Ale chápu Vaše připomenutí...

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.4.2015 11:45

Dělá to na mne dojem, že je to jeden z těch podvodných inzerátů, které lákají na nízkou cenu štěněte, a pak z vás tahají další a další prachy za přepravu a další... a vůbec to není CHS, vůbec nemají na prodej psy,...Čtyři tisíce je nízká cena. Fotky štěňat co vám poslali, mohou být buhví odkud, stažené z netu.
Máte ověřeno, že tato CHS fakt existuje? Na databázi CHS na webu FCI. Má tato CHS web? Je tam uveden stejný mail, pomocí kterého komunikujete s chovateli?
Buďte opatrná.

27.4.2015 11:49

terezjindrova napsal(a):
Dobrý den. Já jsem si myslela, že jde o faleš. Chtěla jsem se pouze přesvědčit. A myslím, že není důvod útočit. Nikam jsem peníze neposlala. S ničím jsem nepočítala. Jen poraďte mi prosím kde mám SH najít? Sjíždím inzeráty několikrát denně a všude jsou feny nebo starší pejsci. Ráda bych Vás upozornila, že jednoho SH doma mám. Je mu 10 let. Bydlíme na baráčku. Takže si troufám říct, že vím, co je to za plemeno :) Ale chápu Vaše připomenutí...

A co takhle hledat tady?

http://www.polardogs.org/

¨http://www.siberianhuskyklub.com/.

27.4.2015 11:49
terezjindrova

XXX.XXX.98.124

brebera napsal(a):
Zkuste si najít průměrnou cenu huskyho s PP u nás (v Itálii jsou psi dražší), cenu za leteckou přepravu (v řádu tisíců), sečtěte si to, a pak si zkuste sama odpovědět.
Raději si u nás vyhlídněte solidního chovatele a na štěně si klidně pár měsíců počkejte - a budete mít jistotu.

Ano, máte pravdu. Již několikrát jsem tyto inzeráty viděla a zamítla... po půl roce hledání jsem ale byla poněkud zoufalá a tak mě napadlo se přesvědčit, že jde opravdu o podvrh. Mohlo mě to napadnout ale samotnou. Nemusela jsem kvůli tomu zakládat diskusi. Omlouvám se...

27.4.2015 20:49
imattree

XXX.XXX.109.4

terezjindrova napsal(a):

Tak třeba v Chs of Kims dream se teď narodil vrh a za 14 dní čekají další

http://www.kimsdream.cz/novinky.html.

27.4.2015 21:42
Clayton

XXX.XXX.224.187

Příští týden,2.a 3. května je v Praze v Letňanech mezinárodní výstava psů.Chovatelů haskounů tam bude bezpochyby dost.Nejspíš i Kim's dream.

Neregistrovaný uživatel

27.4.2015 22:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.38

Já nevím, ale když jsem sháněla pejsy, ani mne nenapadlo hledat v inzercích. Našla jsem si klub, odkazy na chovatele a toho, kdo čekal vrhy oslovovala. Kvalitní chovky vůbec nemají potřebu někde inzerovat...

28.4.2015 00:42
petr33

XXX.XXX.168.4

To není možné, jak jsou lidi pitomí, jak se nechají nalákat na nesmyslně nízkou cenu. A pod vidinou levně získaného štěněte by poslali peníze podvodníkům na údajnou přepravu - a neuvidí už ani penízky ani údajné štěně. Proberte se, tomu jste snad nemohla věřit ani 10 vteřin...

28.4.2015 00:45
petr33

XXX.XXX.168.4

terezjindrova napsal(a):
Ano, máte pravdu. Již několikrát jsem tyto inzeráty viděla a zamítla... po půl roce hledání jsem ale byla poněkud zoufalá a tak mě napadlo se přesvědčit, že jde opravdu o podvrh. Mohlo mě to napadnout ale samotnou. Nemusela jsem kvůli tomu zakládat diskusi. Omlouvám se...

Annonce.cz - Sibiřský husky štěně s PP
Sibiřský husky štěně s PP - 3.jpg
Předchozí
Následující
Typ inzerátu: Nabídka
Rasa: Sibiřský husky
Průkaz původu: Ano
Pohlaví: pes
Štěně: Ano
Cena: Dohodou
Město: Hodonín
Kraj: Jihomoravský
Okres: Hodonín
Popis

Sibiřský husky - štěně s PP FCI, černobílý pejsek. Věk 2 měsíce připraven k odběru.

Kontakt

Telefon: 721 283 854
E-mail: forajtova@seznam.cz.

28.4.2015 03:54
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

terezjindrova napsal(a):

A k čemu je takový SH ?

28.4.2015 10:32
Anthony

XXX.XXX.0.0

rapotacka11 napsal(a):
A k čemu je takový SH ?

Co třeba na sport?:) Běžky, kolo, koleběžka, běh... Jinak, zadavatelko, zkuste si najít CHS, která bude splňovat Vaše nároky (představy), kontaktujte je a počkejte si a vysněné štěně.:).

Přidejte reakci

Přidat smajlík