moruše
napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jen tak ze zajímavosti. Mám doma psa, kterého jsem si dovezla a měl černý čumák jako uhel a teď ho má celý růžový. Čím to může být? Stalo se to vašim psům také?
My jsme do teď měli jen německého ovčáka a tomu se to nedělo.
Co je to za rasu ?
Ano, nám se to stalo a ne jednou. Obvykle to odezní věkem a nos zůstane černý. MAjitelka jednoho mého štěněte - barvy béžové s černou maskou, u něj měla podobný problém ve dvou letech. Vyloženě se mu udělal růžový motýl. Tak vysadila úplně všechny přísady co dávala a nos zase zčernal.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ano stává se to, záleží na krmení ale i na ročním období.

moruše
napsal(a):
Je to kříženec zlatého retrívra a maďarského ohaře. Je to zajímavé . Jako malinkej ho měl černej pak po pár měsících jsem si všimla malé růžové tečky na horní straně čumáku. A teď ho má úplně celej růžovej
.
Můžete sem dát fotku ? zajímalo by mě jak kříženec těchto plemen vypadá. Madaři mají růžový čumák běžně, takže nic divného
Tadyta fotka je stara asi 2 nebo 3 tydny. Dam sem jeste foto na porovnani kdyz jsme si ho privezli.
Tady mu muze byt tak 3 mesice a trochu tam jde videt cumak kterej oproti fotce nad touto je cernejsi.
Našim maltézáčkům, vlastně jen jedné zrůžověl čumák asi před třemi lety v zimě a od té doby jí zůstal světlejší, přes léto je tmavší, ale ne černý jako u té druhé. Krmené jsou stejným žrádlem, žijí také celé dny spolu, tzn. jedna není venku déle než druhá.
Podle veta je to ze zimy a tím, že je to prostě bílý pejsek. Ale moje bordera (trikolora) má třeba zase růžová bříška na tlapkách, místy má černé flíčky, někde dokonce dokonalá kolečka přímo uprostřed největšího bříška na tlapce, ale prostě je má růžové.
Jinak pejsan je opravdu krásný. :).

moruše
napsal(a):
Tadyta fotka je stara asi 2 nebo 3 tydny. Dam sem jeste foto na porovnani kdyz jsme si ho privezli.
Moc pěknej, a ten čumák mu sluší
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!