Pes olizuje počuranou trávu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.4.2015 08:24
chava

XXX.XXX.181.210

Pes, necelé dva roky. Skvěle zvládá povel fuj na cokoliv "voňavého" venku - jídlo, mrtvá zvířata, ... ale v posledních týdnech začal při očichávání označkovaných prostorů olizovat trávu. Nejdřív očuchá a pak náruživě začne olizovat. Nezabírá nic, odvolání, povel fUJ vůbec, škubnutí vodítka, už jsem ho i zmydlila, nic, je jak v transu. Je to nějaké období puberty a přejde to? Nebo se mám smířit s tím, že je to prase? Popřípadě, co s tím?

Neregistrovaný uživatel

30.4.2015 08:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.38

Pes našel značky po háravé feně. Není to, prase", ale normální reakce psa na háravku. Doporučuju si o psech něco nastudovat

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.4.2015 08:27

chava napsal(a):
Pes, necelé dva roky. Skvěle zvládá povel fuj na cokoliv "voňavého" venku - jídlo, mrtvá zvířata, ... ale v posledních týdnech začal při očichávání označkovaných prostorů olizovat trávu. Nejdřív očuchá a pak náruživě začne olizovat. Nezabírá nic, odvolání, povel fUJ vůbec, škubnutí vodítka, už jsem ho i zmydlila, nic, je jak v transu. Je to nějaké období puberty a přejde to? Nebo se mám smířit s tím, že je to prase? Popřípadě, co s tím?

Nejspíše olizuje trávu, kterou pomočila háravá fena.

30.4.2015 08:28

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Pes našel značky po háravé feně. Není to, prase", ale normální reakce psa na háravku. Doporučuju si o psech něco nastudovat

Jste mě předběhla

30.4.2015 09:31

Není to prase je to jen pes :-D, každý i ten sebelépe vycvičený pes olizuje trávu kterou pomočila háravá fena, je to naprosto normální, je to příroda a nic s tím nenaděláte.

30.4.2015 10:54
Dáda.Há

XXX.XXX.242.51

Dobrý den. Řekla bych, že tam, kde Váš pes olizuje počůranou trávu se vyprázdnila hárající fena. Myslím, že tahle neposlušnost skončí, až všechny feny v okolí dohárají. Můj pes to dělá celých deset let svého života vždy dvakrát do roka. Navíc je mu pak zle a zvrací. U nás pomůže jedině ho vždycky odtáhnout stranou. Protože jak říkáte, v této chvíli ztrácí IQ.

30.4.2015 11:40
Hodonak

XXX.XXX.126.173

Zbít psa za to, že se chová jako pes, může jenom nevzdělanec. A pak je otázka, proč si psa pořídil..

30.4.2015 13:52
jazzinka

XXX.XXX.41.2

Čekat až odhárají všechny feny je ve městě celkem nemožné smajlík Můj pes to taky dělal, klasicky pomocí povelu fuj a odtažení za obojek, případně pleskutí se naučil, že to má jen očuchat.

30.4.2015 16:25
Clayton

XXX.XXX.104.9

Je jaro a většina fen teď hárá, není divu.Trávu, kterou pomočila háravá fena bude olizovat každý normální pes.Někdy ji olizují i feny.

30.4.2015 17:51
fikovnice

XXX.XXX.99.69

chava napsal(a):

A to se ještě připravte na to, že po olizování trávy pes začne klapat zubama a pořádně slintat...
Ale vážně si o psech něco přečtěte.

4.5.2015 09:00
kobroor

XXX.XXX.41.2

Moje fena to dělá taky
Naučila jsem jí povel neolizuj to a po povelu toho teda nechá. Nevím, jestli by to šlo naučit i psa.. ten má silnější motivaci

5.5.2015 00:48
BariBari

XXX.XXX.85.105

Tak i můj to dělá, normálně to chápu jsou to pudy...volání přírody...
Jenže pak končíme na veterině bohužel. Vždy má průjem někollik dnů a zvrací..Pak je na antb.Synulox nebo Clavaseptin. Ani letos se mu to nevyhnulo, teď máme průjem třetí den, jsme na dovolené na samotě takže samoléčba černym uhlím... Máte zkušenost s něčím co zabírá? Ted má den hla dovku-sám nechce. Někde doporučujou b.jogurt lactobacily...

5.5.2015 05:49
scylla

XXX.XXX.150.32

Není velká pravděpodobnost, že má průjem zrovna z toho, že by vylizoval moč po háravce nebo feně.

6.7.2018 19:47
barevnalentilka

XXX.XXX.18.30

Poprosím zkušenější o radu - dá výlet pes s dvěma háravkáma? Zatím jsme na hory chodili jen s klukem. Háravé holky na běžné procházce neřeší, pouze čichá a taky olizuje jejich pesemesky, ale nikdy jsme na delší procházce s háravkou nebyli...

8.7.2018 10:37

barevnalentilka napsal(a):
Poprosím zkušenější o radu - dá výlet pes s dvěma háravkáma? Zatím jsme na hory chodili jen s klukem. Háravé holky na běžné procházce neřeší, pouze čichá a taky olizuje jejich pesemesky, ale nikdy jsme na delší procházce s háravkou nebyli...

To musíte vědět předvším vy, jak se pes chová a jak je ovladatelný v přítomnosti háravé feny.
Třeba naši psi jsou zvyklí pracovat i s háravkouTakže s ní, mimo dny ke krytí, mohou i na výlet, ale nenechávám je bez dozoru.

8.7.2018 11:53
barevnalentilka

XXX.XXX.18.30

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To musíte vědět předvším vy, jak se pes chová a jak je ovladatelný v přítomnosti háravé feny.
Třeba naši psi jsou zvyklí pracovat i s háravkouTakže s ní, mimo dny ke krytí, mohou i na výlet, ale nenechávám je bez dozoru.

Děkuji za reakci. Nakonec jsme šli sami a s fenkami půjdem až budou po hárání smajlík Právě že je v pohodě a tak mně zajímalo, jestli by ho to mohlo rozhodit. No, radši jsem to nezkoušela.

Přidejte reakci

Přidat smajlík