Co na klouby - artroza hlezeního kloubu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.5.2015 14:12
kesoa

XXX.XXX.152.13

Co by jste doporučily pro psa který má po úraze, který měl před 6ti lety artrózu hlezenního kloubu. Dostává přípravek obsahující glukosamin, chondroitin, MSM a hydrolizovaný kolagen v sypké formě a to po celou dobu dříve střídáno s Arthronis 1. a 2. fáze, horší to bylo vždy v zimě po delší procházce-kulhání, nyní kulhá chvíly i po tom co delší dobu po procházce leží, nebo během procházky. Je to 35kg pes 7,5 roku. Má někdo zkušenost s Brit arthro-matrix? Váhu udržujeme raději nižší ale teď malinko přibral. Děkuji za jakoukoliv informaci či zkušenost.

11.5.2015 09:20
kobroor

XXX.XXX.41.2

Udržovat nízkou váhu, pravidelný pohyb - nepřetěžovat a podávat doplňky. Ale jsou to jen doplňky... jinak operace
(já dávám Alavis - máme začínající artrózu v hlez. kloubech, stejný věk a stejná váha a nekulhá vůbec - tenkrát, když jsem se rozhodovala, co přidávat, tak jsem si zjistila, jaká je doporučená dávka pro lidi a z toho jsem vycházela - Alavis mi vyšel jako nejlepší poměr cena/množství účinné látky. Dávám teda Alavis pro koně - sypká forma, větší množství, lepší cena ).

Přidejte reakci

Přidat smajlík