Myslím, že dost se toho dozvíš třeba tady - http://www.canisterapie.cz/cz/info-pro-novacky/jak-se-stat-canisterapeutickym-tymem-13.html ;) Jinak některé cvičáky pořádají i kurzy - přípravky na canisterapii, které jsou zakončené CT zkouškami, což je asi nejjistější volba. Navíc nejsou ani tak drahé (v Brně tuším kolem 1500, -).
Slavěna

XXX.XXX.110.88
Mám bezkonflitktní, hodnou, klidnou fenku, zvyklá na lidi i psy... Je ale lekavá, př. když mi něco upadne. Má takový pejsek šanci složit CT zkoušky?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Slavěna
napsal(a):
Mám bezkonflitktní, hodnou, klidnou fenku, zvyklá na lidi i psy... Je ale lekavá, př. když mi něco upadne. Má takový pejsek šanci složit CT zkoušky?
Asi hodně záleží na tom, jak na leknutí reaguje. Zkuste absolvovat kurz, tam vám odpoví nejlíp. Tratit můžete jen cca těch 1500, -. A fence to možná pomůže.
Slavěna

XXX.XXX.110.88
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Asi hodně záleží na tom, jak na leknutí reaguje. Zkuste absolvovat kurz, tam vám odpoví nejlíp. Tratit můžete jen cca těch 1500, -. A fence to možná pomůže.
Poposkočí stranou nebo se schová za mě :) Lekne se, ale pak "po tom" zase vesele přijde..
Po kurzu se podívám, děkuju.