Dobrý den,
o víkendu se chystáme na kníračí výstavu s naším fešákem - pepřákem do třídy dorostu.
Chci se zeptat zkušenějších, jaké oblečení k jeho barvě zvolit a také zda máte zkušenosti s předváděcím vodítkem s podkrčníkem, nebo je lepší to klasické "šňůrkové".
Trénujeme 2x týdně na zahradě :) Chůze na předváděčce mu donedávna šla moc hezky, teď prochází pubertou (má 8 měsíců) a začíná na předváděčce poskakovat jako kozlík
Snad to v dorostu nebudou ještě tolik řešit. Doufám, že ho to časem zase přejde!
Jinak ukazování zubů trénujeme taky poctivě. Koho jsem "znásilnila" tomu už mu tlamku ukázal
Ještě přidávám fotku - pro info
lev
napsal(a):
Jakékoliv pastelové barvy, které budou v kontrastu s barvou jeho kožichu, tzn. ne šedá, světlemodré bych se také vyhla.
Děkuji :)
Uvažuji o červené nebo možná tmavě modré riflové sukni a balerínkách (když nebude pršet)
Halenku ladící k tomu a asi sako nebo mikinu, dle počasí, bude to venku...
Uživatel s deaktivovaným účtem

HANELE77
napsal(a):
Tak jsem nakonec měla tmavě modrou riflovou sukni a kostkovanou halenku.
Asi to bylo dobře - pejsek vyběhal nejlepší dorost výstavy
Blahopřeji
Dája6
napsal(a):
HANELE77
Gratulují k nádhernému úspěchu na výstavě.
Dája.
Dájo,
moc děkuju!
Vůbec jsem to nečekala, s pejskem jsem na výstavě byla podruhé a na speciální kníračí vůbec poprvé
Prý jsme to zvádli dobře, chovatelé ho moc chválili, tak mám radost!
Úspěch mne moc potěšil a moc pobavil výrok kamaráda "užij si pohár, je poslední"
Ale na vavřínech neusnu. Kupovala jsem si ho především jako kamaráda a tak to také zůstane. Výstavy ještě zkusíme, ale nebudou naší prioritou.
Rozhodně si neberu k srdci "rady" - neměl by běhat lesem, aby si nezničil ty krásné, chlupaté tlapky
Ale my spolu lesem běháme tak rádi ... chci tím říct, že nebude "vypulírovaným manekýnem", ale hlavně spokojeným psím kamarádem. Udělám pro to, co bude v mých silách
Uživatel s deaktivovaným účtem

On je opravdu krásný, fousiska má, na tak mladého pejska zvlášť, opravdu výstavní.