Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.6.2015 13:34
lussynka

XXX.XXX.174.246

Dobry den chtela bych se zeptat na teplotu merime od55dne jak nam rekl vet.. Dnes je 60den a teplotu merime pravidelne v8rano 8vecer 58den pokles o 1.3 vecer jinak teplota vzdy kolem37.8 a od te doby se nic nedeje tak nevim zda nemam volat vet...zda je v poradku.

2.6.2015 13:58
bamo

XXX.XXX.119.131

Pokud teplota klesla, porod se dá očekávat do 24 hod.-takže neplašte, pokud se fena nechová nijak abnormálně a netlačí, nic se zatím neděje. Přikládám odkaz na stránky, kde je vše moc hezky popsáno http://www.bichon-charnett.cz/bichon-frise-clanky-porod.htm.

2.6.2015 14:01
lussynka

XXX.XXX.174.246

Dekuji nn chova se bezne aji papa takze nevim no uvidime.

2.6.2015 15:07
lussynka

XXX.XXX.174.246

Tak ted jsme prisly z prochazky a ani se ji nechtelo domu tak asi nic zatim se dit nebude.

3.6.2015 13:33
bamo

XXX.XXX.119.131

To by jste poznala, kdyby se začalo něco dít-povětšinou je fena před samotným porodem docela nervózní, zrychleně dýchá, hrabe, přechází z místa na místo-každá to má sice trochu jinak, ale ještě jsem nezažila fenu, co by bez sebemenšího náznaku porodu najednou porodila štěndo. Jestli je dnes 61. den, není vůbec po termínu, nepřenáší a osobně bych byla klidná, chová-li se pořád normálně. Držím pěsti!

3.6.2015 15:10
loolucy

XXX.XXX.60.30

bamo napsal(a):
To by jste poznala, kdyby se začalo něco dít-povětšinou je fena před samotným porodem docela nervózní, zrychleně dýchá, hrabe, přechází z místa na místo-každá to má sice trochu jinak, ale ještě jsem nezažila fenu, co by bez sebemenšího náznaku porodu najednou porodila štěndo. Jestli je dnes 61. den, není vůbec po termínu, nepřenáší a osobně bych byla klidná, chová-li se pořád normálně. Držím pěsti!

My jsme to třeba nepoznali, fena se chovala naprosto normálně, žrala, nic divného. Tak jsme odjeli a ejhle. Už to jelo. Takže já bych na ty předporodní příznaky moc nedala ;).

Přidejte reakci

Přidat smajlík