Pokud teplota klesla, porod se dá očekávat do 24 hod.-takže neplašte, pokud se fena nechová nijak abnormálně a netlačí, nic se zatím neděje. Přikládám odkaz na stránky, kde je vše moc hezky popsáno http://www.bichon-charnett.cz/bichon-frise-clanky-porod.htm.
To by jste poznala, kdyby se začalo něco dít-povětšinou je fena před samotným porodem docela nervózní, zrychleně dýchá, hrabe, přechází z místa na místo-každá to má sice trochu jinak, ale ještě jsem nezažila fenu, co by bez sebemenšího náznaku porodu najednou porodila štěndo. Jestli je dnes 61. den, není vůbec po termínu, nepřenáší a osobně bych byla klidná, chová-li se pořád normálně. Držím pěsti!
bamo
napsal(a):
To by jste poznala, kdyby se začalo něco dít-povětšinou je fena před samotným porodem docela nervózní, zrychleně dýchá, hrabe, přechází z místa na místo-každá to má sice trochu jinak, ale ještě jsem nezažila fenu, co by bez sebemenšího náznaku porodu najednou porodila štěndo. Jestli je dnes 61. den, není vůbec po termínu, nepřenáší a osobně bych byla klidná, chová-li se pořád normálně. Držím pěsti!
My jsme to třeba nepoznali, fena se chovala naprosto normálně, žrala, nic divného. Tak jsme odjeli a ejhle. Už to jelo. Takže já bych na ty předporodní příznaky moc nedala ;).