Čím namazat suché místo?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.7.2015 18:35
Iliena

XXX.XXX.84.14

Ahoj,
jelikož náše divoženka minulý týden někde něco olízla a prozvracela celou noc, dostala na veterině kapačku aby se zabránilo dehydrataci. Má tedy vyholená místa na předních nohach (kanylu si přes den vyskubla tak museli napichnout i druhou nožku). První dva dny po vyndani si to hodně lizala, ted je to osmý den, srst začíná dorustat, ale má to dost suché se šupinkami. Možná ji to svedi, občas si to okusuje. Tak jsem myslela, že bych to namazala, ale nevím čím aby ji to neublizilo nebo naopak aby si tu nohu nechtěla sníst . Poradite čím? Nebo to mám nechat být?

2.7.2015 18:41
loolucy

XXX.XXX.60.30

Taky jsme měli rozlízanou packu po vyndání kanyly, mazala jsem betadinou

To mažu strašně moc věcí, rychle se to zahojí :).

2.7.2015 19:02
Iliena

XXX.XXX.84.14

loolucy napsal(a):
Taky jsme měli rozlízanou packu po vyndání kanyly, mazala jsem betadinou

To mažu strašně moc věcí, rychle se to zahojí :).

Díky
hadam že ji to nijak neublíží když to olízne? Vážně uvažuju že do vychazkovyho batuzku koupím lékárničku , nemáme ji ani dva měsíce a už máme za sebou tři návštěvy veteriny podotknu, že ani jednu věc jsme nemohli ovlivnit.

2.7.2015 19:07
loolucy

XXX.XXX.60.30

Iliena napsal(a):
Díky
hadam že ji to nijak neublíží když to olízne? Vážně uvažuju že do vychazkovyho batuzku koupím lékárničku , nemáme ji ani dva měsíce a už máme za sebou tři návštěvy veteriny podotknu, že ani jednu věc jsme nemohli ovlivnit.

Tak asi by to nijak vylizovat neměla, já to mazala fakt vždycky na všechno, pořádně vetřít a chvilku hlídat...pak to teda olízala, ale zahojilo se to. Trvalo to teda dlouho, protože ji to strašně lechtalo, jak rostli chloupky, takže počítejte tak 3 měsíce, dřív to nebude zarostlé

2.7.2015 22:27
noemi

XXX.XXX.64.236

Betadina nebo Bepanthen Plus.

Neregistrovaný uživatel

2.7.2015 23:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.38

Řepíkovou mast. Bývá přírodní, ze sádla, tam olízání nevadí.

2.7.2015 23:22
zvědavec

XXX.XXX.13.238

Pokud si to hodně lízala a už přestala, nechte to raději být. Protože to zase rozlíže jak na to něco dáte.

3.7.2015 07:32
scylla

XXX.XXX.150.32

Rakytník. A hlídat.

3.7.2015 07:50
Iliena

XXX.XXX.40.252

Tak včera večer a ani dnes si toho už ani nevšimla (většinou si to okusovala hned ráno když se vzbudila a ještě se válela v posteli), tak to asi zatím nechám být. Ale děkuju za tipy, určitě něco pořidim do lekarnicky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík