Malé plemena štěně strava

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.7.2015 22:51
Persefona

XXX.XXX.174.210

Zdravím, prosím o zkušenosti, malé plemeno do 3 kg,9 týdnů
Doporučeny granule Eminent, nechci je uvažuji o Essential ( nyní mají nové pro malé plemena, máte někdo zkušenost s velikostí?), nebo Belcando, Fromm family, Annamaet se kterýma krmíme.
Je mi doporučeno dokrmovat štěňečím mlékem, instantní kaší..
Je to nutné? Vždy jsme dokrmovali tvarohem, pribiňákem, vařeným masem, zeleninou.
Navíc opravdu je na trhu spousta kvalitních granulí, viz recenze zde, ale je fakt že 100 lidí 100 chutí, ano je mi jasné, že v hodně případech je to i o penězích, ale to chápu, je rozdíl mít smečku, nebo miláčka a taky je rozdíl ujmout se psa např. z útulku a dávat mu to co nám finance dovolí..
Moc bych uvítala rady od chovatelů, ale i jedinců smajlík
Jak, čím krmíte, vím, že každý pes snese něco jiného, ale chtěla bych si udělat takový souhrn.
Normálně budu krmit masem, ale i ty granule chci podávat ( dovolená atd).
Moc by mě i zajímalo, které small granule doporučujete a zkušenosti s nima.
Děkuji.

9.7.2015 22:59
loolucy

XXX.XXX.60.30

Když si projdete diskuzi je tu k tomu strašně moc věcí, tak pohledejte.
Zkuste třeba navštívit krmimkvalitne.cz

Jinak kaší ani mlékem bych nedokrmovala, pokud štěňátko přibývá na váze, nevidím důvod, proč to dělat.

10.7.2015 00:10
awake

XXX.XXX.115.136

Odchovala jsem vrh na mase a před odběrem jsem štěňata naučila i na granule (Brit). Jedno štěndo bylo menší a dokrmovala jsem ho masem. Štěněčí mléko a kaše jsem u štěňat nikdy nepoužívala (ani jako "první" příkrmy).

10.7.2015 04:26
Barbora2

XXX.XXX.124.198

Mam psa 1,5kg, velikost granuli mu byla vcelku fuk, ale vymrcoval si na chut. Na doporuceni I tady jsme prozatim skoncili u stenecich Platinum, ty mu chutnaji, jsou mekke I kdyz na jeho tlamku je musi pozvykat, takze kdyz mu vypadala spousta zubu, krajela jsem je :) od mala ale mnohem vetsi nadseni vzbudi veskere ovoce a zelenina (zluty meloun miluje a cherry rajcatka krade) maso jsem chvili kvuli traveni musela varit, ted mu davam hovezi libove nakrajene na male kousky a stejne si je v misce necha az na nekdy kdy mu cvakne, ze ted by si je dal. Kazdopadne je jak decko, granule jakekoliv (zkouseli jsme ruzne vzorky) mu nejedou zdaleka tolik jako to, co ji panicek. Jako mrne (mel neco pres pul kila) jsme nedokrmovali, vymyslel si nejmene a granule mu frcely I ty mene kvalitni jako Britcare.

Přidejte reakci

Přidat smajlík