Australský Silky teriér

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.7.2015 19:09
Lola6

XXX.XXX.131.111

Dobrý den, mám dotaz ohledně moji fenečky, po odebrání delohy (volba mezi fenkou a štěňaty) začala pribirat na vaze a všeho se boji, dřív žádný problem nebyl, chodili jsme na procházky, což už teď bohužel není možné, kamkoliv jdeme je nesva a boji se všeho kolem ní, se staženými ocasem mě táhne domů, až mám strach že se mi na vodíku uškrti, vůbec nevím co s ní mám dělat, jsem z toho nestastna, dřív tak nepanikarila... máte někdo podobnou zkušenost, popřípadě srovná se to časem nebo ji to mám zkusit odnaučit? PS.: je ji šest let. :) (píšu od kamarádky).

Neregistrovaný uživatel

17.7.2015 22:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.38

Lola6 napsal(a):
Dobrý den, mám dotaz ohledně moji fenečky, po odebrání delohy (volba mezi fenkou a štěňaty) začala pribirat na vaze a všeho se boji, dřív žádný problem nebyl, chodili jsme na procházky, což už teď bohužel není možné, kamkoliv jdeme je nesva a boji se všeho kolem ní, se staženými ocasem mě táhne domů, až mám strach že se mi na vodíku uškrti, vůbec nevím co s ní mám dělat, jsem z toho nestastna, dřív tak nepanikarila... máte někdo podobnou zkušenost, popřípadě srovná se to časem nebo ji to mám zkusit odnaučit? PS.: je ji šest let. :) (píšu od kamarádky).

Vezmu to od konce: na váze začala nejspíš přibírat proto, že málo chodí(a moc žere ) Mamka má fenku kastrovanou cca tři roky a je pořát jak lunt. Jenže ta doslova lítá. Fenka neví, že je kastrovaná, nemyslí způsobem:, nemám dělohu, jsem nějaká divná"...takže její nynější chování nepřipisujte kastraci, ale spíš tomu, jak vy jste se k ní chovali následně. Jak probíhaly první dny, týdny, od kdy chodila na normální procházky? Beru to podle té naší takže: třetí den už ani nevěděla, že jí něco je a chodila na couravé čůrací procházky, pátý den už lítala s kocourem po zahradě. Samozřejmě jsme ji krotili a dávali pozor, aby někam neskákala.

18.7.2015 08:37
rapotacka11

XXX.XXX.32.138

Ona neví, že je kastrovaná ?

Ale možná to ví její tělo ,
hormonální změny umí s psýchou zatočit.

Kupte kšíry - neuškrtí se .

Přidejte reakci

Přidat smajlík