Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.7.2015 14:18
Zuzka A katty

XXX.XXX.104.5

Dobrý deň nedávno som našla psíka A chcela by som sa opýtať ako to zistím? Ak by ste mi vedeli pomoc prosím dajte mi vedieť ;).

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.7.2015 14:26

Zuzka A katty napsal(a):
Dobrý deň nedávno som našla psíka A chcela by som sa opýtať ako to zistím? Ak by ste mi vedeli pomoc prosím dajte mi vedieť ;).

Zkuste se podívat, jestli není tetovaný ( zpravidla v uchu, ale možná i ve slabině na kožní řase ), nechte ho zkontrolovat čtečkou čipů
( u veterináře), jestli není takto označený, tak rasu zjistíte jen velice obtížně, respektive nezjistíte.

27.7.2015 14:31
Zuzka A katty

XXX.XXX.104.5

K veterináru neviem kedy sa dostanem A to čo ste napísali tak také nič podobné nemá proste je celý biely nočný má také stracatelove A uška hnedé.

Neregistrovaný uživatel

27.7.2015 14:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.38

Tak kříženec labradora to bude jistě, mohl by tam do toho být ještě nějaký teriér...

27.7.2015 14:34
Žaneta kocková

XXX.XXX.2.82

Zuzka A katty napsal(a):
K veterináru neviem kedy sa dostanem A to čo ste napísali tak také nič podobné nemá proste je celý biely nočný má také stracatelove A uška hnedé.

Rasu nezjistíte. Pokud nemá tetování a nenecháte si zjistit čip nebo čip mít nebude.

27.7.2015 14:34

Zuzka A katty napsal(a):

Plemeno nezjistíte. Na první pohled je vidět, že je to kříženeček. Už jeho rodiče mohli být kříženci..

27.7.2015 14:38
tlupa

XXX.XXX.106.11

Jak to myslíte, že nevíte, kdy se dostanete k veterináři? To by mělo být snad to první, co uděláte s nalezeným psem - zjistit, jestli někomu nepatří (čip) a zjistit, jestli není nemocný (vyšetření)!

27.7.2015 14:40
Zuzka A katty

XXX.XXX.104.5

Naozaj to viete na isto takže je to labrador? Z niečím Z krizeni ? A vyrastie alebo nie?

27.7.2015 14:41
Zuzka A katty

XXX.XXX.104.5

Veď jasne že pôjdem sním K veterinarovy..

27.7.2015 14:44

Zuzka A katty napsal(a):
Naozaj to viete na isto takže je to labrador? Z niečím Z krizeni ? A vyrastie alebo nie?

Jak a kolik vyroste, to by se dalo odhadnout podle jeho věku teď.
V tom by vám taky pomohl veterinář.
Můžete se mu alespoň kouknout na zuby. Jestli má zoubky jako jehličky ( mléčný chrup ), nebo jestli už je přezubený - má druhé zuby. Jestli je přezubený, tak do velikosti labradora nevyroste.

27.7.2015 14:47
tlupa

XXX.XXX.106.11

Labrador v něm bude (tvar uší, barva srsti), ale co ještě, těžko říct. Nějaký teriér, možná jezevčík... Ani nepíšete, jak je starý a kolik aktuálně váží, takže vám opravdu podle rozmazané fotky nikdo nevyvěští, jestli bude mít osm kilo, nebo pětatřicet.
A u veterináře už jste měli být - to mělo být první místo, kam jste ho měli vzít, dřív než domů.

27.7.2015 14:47
Zuzka A katty

XXX.XXX.104.5

Veď ja si myslím že bude mali A zúbky má také tenké A ostré. Ale má asi mliečne zubky ale moc sa nevyznám psoch.

27.7.2015 14:50
Žaneta kocková

XXX.XXX.2.82

Zuzka A katty napsal(a):
Veď ja si myslím že bude mali A zúbky má také tenké A ostré. Ale má asi mliečne zubky ale moc sa nevyznám psoch.

Přestaňte myslet a vezměte ho k veterináři. Ten určí věk, podívá se, jestli nemá někde čip a nehledá ho někdo. Vůbec byste měli dát tam, kde jste ho našli, inzeráty, že jste ho našli. Třeba se zatoulal a někdo ho hledá.

27.7.2015 14:50
Zuzka A katty

XXX.XXX.104.5

Mne skôr ten labrador A jazvečík doňho sedí ni uvidím teda ale zatiaľ vám všetkým ďakujem.

27.7.2015 14:51
Zuzka A katty

XXX.XXX.104.5

Čip nemá A viem na 100 % že ho nikdo nehľadá preto že som ho našla na smetisku A ako som šla Utekal zamnou.

27.7.2015 14:58

Kříženec to bude určitě, v dospělosti tak do 20 kg, víc vám na to asi ani veterinář neřekne krom toho že ho prohlídne, čip může i nemusí mít, záleží jestli je z velkého města-povinnost, na vesnicích se moc nečipuje ale i tak může někomu patřit, takže bych asi i podala třeba inzerát.

27.7.2015 15:00
mishule

XXX.XXX.99.26

Zuzka A katty napsal(a):
Čip nemá A viem na 100 % že ho nikdo nehľadá preto že som ho našla na smetisku A ako som šla Utekal zamnou.

A co, že jste ho tam našla? Pes se tam mohl zatoulat! Ohlásila jste to Městské policii, na úřad? Tohle je snad povinnost při jakémkoli nálezu psa, i v případě, že se jedná o psa vyhozeného!

Pes není věc, kterou najdete a necháte si ji. Co když ho teď někdo zoufale hledá a nemůže ho najít jen proto, že Vy ho máte doma?

27.7.2015 15:00
Zuzka A katty

XXX.XXX.104.5

Okik ďakujem.

27.7.2015 15:02
Zuzka A katty

XXX.XXX.104.5

Ne nikdo ho nehľadá A nikto ho nevyhodil vy to nechapete dobré ja sa už Oto postarám dovidenia.

27.7.2015 15:04

Zuzka A katty napsal(a):

Za mnou také jednou šla dvě hladová koťata až domů...myslela jsem že je někdo vyhodil, když jsem se o ně pak doma postarala tak druhý den jsem se dozvěděla, že majitel je hledá a málem mě nazvali zlodějkou

27.7.2015 15:17
Žaneta kocková

XXX.XXX.2.82

Zuzka A katty napsal(a):
Ne nikdo ho nehľadá A nikto ho nevyhodil vy to nechapete dobré ja sa už Oto postarám dovidenia.

Když ho nikdo nevyhodil, tak musí mít majitele a ten by ho měl hledat, snad ne? A jak víte, že nemá čip, když jste nebyli u veterináře?

27.7.2015 15:20
tlupa

XXX.XXX.106.11

Jak víte, že nemá čip? Vy máte doma čtečku? Nebo jste superman s rentgenovým zrakem?

Luciapadychova

8.8.2020 10:13
Luciapadychova

XXX.XXX.136.156

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať že aká je rasa tejto fenky

8.8.2020 11:26
Archie213

XXX.XXX.207.62

Kříženec, vidím tam zlatého retrívra.
Jinak teda chudák fenka na řetězu

8.8.2020 11:55