Elektronický obojek jaký typ

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.8.2015 08:20
Anicka Locika

XXX.XXX.130.3

Poradíte vy co máte zkušenosti jestli je vhodnější u EO plastový řemen nebo tkaný řemen (obojek), který drží líp atd. ideálně u DogTracu. Děkuju.

4.8.2015 14:15
Anicka Locika

XXX.XXX.130.3

Nevíte jak moc je vodotěsný CANICOM 800 proti d-control 600? děkuju.

4.8.2015 14:28
hunter

XXX.XXX.22.6

Pročtěte s starší diskuze na tohle téma, je jich tu dost.
Co se týče mých zkušeností, tak za mě Canicom, kvůli lepšímu signálu. D-control mě zklamal. Úroveň technického zpracování se mi zdála podobná. Ve sněhu jsem problém neměl, ve vodě ho nepoužívám. Oba výrobci však udávají, že je ponořitelný.

4.8.2015 15:37
koňadra

XXX.XXX.128.31

Já používám Dog Trace d-control a jsem s ním spokojená. Ale je lepší mít s co největším dosahem, při terénních nerovnostech, nebo když pes běží ode mne a zastiňuje ho svým tělem, se dosah snižuje. Nicméně si myslím, že i Canicom je dobrá značka. Do vody (aby pes plaval) EO nepoužívám, při pohybu v mokré trávě nikdy problém nebyl. Co se týče druhu obojku, používám tkaný řemen, s plastovým nemám zkušenosti a ani si nemyslím, že by materiál obojku byl nějak zásadní. Asi ten plastový, když se ušpiní, se jen otře, ten tkaný se občas musí vyprat. Jenže, když pes běhá po poli po dešti, je jedno bláto nejen obojek, ale hlavně ten přijímač. Takže jestli opláchnu přijímač i s obojkem, to už je jedna práce a uschne to rychle.

4.8.2015 16:26
Clayton

XXX.XXX.104.9

Kamarádka má taky Dog Trace d-control, taky nylonový řemínek a je s ním velice spokojená.Dosah už si nepamatuju, ale v dešti ani ve sněhu s ním nemá problém.Používá ho hlavně v lese, takže už si obojek zažil i litání v křoví atd..., ale funguje stále bezvadně.

4.8.2015 19:48
umpa.lumpa

XXX.XXX.195.92

Dog trace.

5.8.2015 19:48
iwet

XXX.XXX.59.193

Já jsem nadmíru spokojená se zn- Sport dog. Plastový obojek, drží dobře a neklouže. Dosah 1200 m A když skočí ten můj ďábel do vody tak není problém nebot je vodotěsný do 8 m. Cena trošku vyšší ale kvalita je pro mne rozhodující. Slouží mi 4roky super.

Přidejte reakci

Přidat smajlík