Artemisin - hepalin - theranekron - rakovina

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.8.2015 12:57
evinka01

XXX.XXX.57.45

Omlouvám se správci, je mi jasné, že tohle sdělení má znaky inzerce, ale v inzerci by to asi lidé nehledali, zde hledají hesla v diskuzi... a snad ještě někomu pomůžu touhle nabídkou (zájemce bude mít produkt přímo od zahraničního výrobce bez rizika, že zůstane balíček na celnici, nemusí čekat X týdnů, neplatí CLO)...

nabízím čistý artemisin (známý i jako hepalin, v ČR vyráběný jako PetVet Art), přírodní látka, která se používá při podpoře léčby nebo boji s rakovinou.
Hepalin i PetVet Art jsou k dostání pouze v koncentraci 100mg, já mám dovezený z USA dvojnásobnou koncentraci, tedy 200mg, tedy účinnější.
bohužel už ho nevyužijeme, zůstaly mi 3 nenačatá balení po 90tabletách (dávala jsem 1x denně), jedno načaté balení přidám zdarma prvnímu zájemci.

také mám k dispozici Theranekron, homeopatický roztok, který se injekčně aplikuje pod kůži. Existují studie, kdy po aplikaci nádory mléčné žlázy kalcifikovaly (přestaly růst a změnily strukturu) a daly se poté operovat. u nás také není k dostání, pouze na Slovensku, v Rakousku...

jistě bude někdo namítat, že to je kravina, neověřené apod.... nicméně spolu s dalšími doplňky stravy mojí fence zastavil na 1,5 roku růst a tvorbu novotvaru na kosti a nebylo to rozhodně žádné živoření.

pokud by někdo měl zájem napište na mail eka1(zavinac)centrum.cz.

16.8.2015 00:27
fikovnice

XXX.XXX.240.1

evinka01 napsal(a):
Omlouvám se správci, je mi jasné, že tohle sdělení má znaky inzerce, ale v inzerci by to asi lidé nehledali, zde hledají hesla v diskuzi... a snad ještě někomu pomůžu touhle nabídkou (zájemce bude mít produkt přímo od zahraničního výrobce bez rizika, že zůstane balíček na celnici, nemusí čekat X týdnů, neplatí CLO)...

nabízím čistý artemisin (známý i jako hepalin, v ČR vyráběný jako PetVet Art), přírodní látka, která se používá při podpoře léčby nebo boji s rakovinou.
Hepalin i PetVet Art jsou k dostání pouze v koncentraci 100mg, já mám dovezený z USA dvojnásobnou koncentraci, tedy 200mg, tedy účinnější.
bohužel už ho nevyužijeme, zůstaly mi 3 nenačatá balení po 90tabletách (dávala jsem 1x denně), jedno načaté balení přidám zdarma prvnímu zájemci.

také mám k dispozici Theranekron, homeopatický roztok, který se injekčně aplikuje pod kůži. Existují studie, kdy po aplikaci nádory mléčné žlázy kalcifikovaly (přestaly růst a změnily strukturu) a daly se poté operovat. u nás také není k dostání, pouze na Slovensku, v Rakousku...

jistě bude někdo namítat, že to je kravina, neověřené apod.... nicméně spolu s dalšími doplňky stravy mojí fence zastavil na 1,5 roku růst a tvorbu novotvaru na kosti a nebylo to rozhodně žádné živoření.

pokud by někdo měl zájem napište na mail eka1(zavinac)centrum.cz.

"také mám k dispozici Theranekron, homeopatický roztok, který se injekčně aplikuje pod kůži. Existují studie, kdy po aplikaci nádory mléčné žlázy kalcifikovaly (přestaly růst a změnily strukturu) a daly se poté operovat."

Mohla byste, prosím, dát k dispozici odkazy na ty studie? Zajímá mě to.

16.8.2015 11:05
evinka01

XXX.XXX.57.45

Tehdy před 1,5 rokem mi posílal MVDr. Štourač několik odkazů, sice jsem je uložila, ale po "smrti" počítače už je všechny nemám. dvě nebo tři se týkaly koček, jeden o psech se mi podařilo dohledat http://veterinaerjournal.at/fileadmin/userupload/PDF/V0613/V06_KLEINTIER_2.pdf

nicméně pro mě bylo podstatné, že se náš problém stabilizoval, kost se v rámci možností zahojila (samozřejmě ne jako by byla zdravá), ať už to bylo Theranekronem nebo Artemisinem, či kombinací obojího... vzhledem k tomu, že mám RTG snímky, na kterých je to vidět pro mě jednoznačně přípravky fungovaly.

4.12.2015 20:20
ILLulu

XXX.XXX.168.14

Dobrý večer, můžete mi napsat do emailu- ILLulu@seznam.cz více infa o artemisinu? děkuji Ilona.

19.12.2015 17:28
evinka01

XXX.XXX.201.198

Zmiňovaný aretemisin už k dispozici bohužel není, užívá ho nemocná fenka, ale v případě, že byste chtěli poradit kde objednat pište na mail. zde téma pravidelně nesleduju.

Přidejte reakci

Přidat smajlík