Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.8.2015 15:28

Koupila jsem feňuli rodičů postroj ve zverimexu, něco jako tenhle:
http://www.superzoo.cz/postroj-pro-psy-trixie-premium-xs-s-cerna-30-40cm-15mm/
Tahá na něm hezky, jsem s ním spokojená, ale má jednu nepříjemnou vlastnost. fena jak se na labradora sluší a patří s ním hned první procházku skočila do řeky a já zjistila, že se mokrý postroj značně vytáhne, a následně po usušení opět srazí do původní velikosti.
Máte někdo podobnou zkušenost u jiných postojů?
Chci si koupit postroje na moje holky a u nich je koupání nutnou součástí většiny delších výletů, takže podobný postroj by pro mě byl dost na nic.

20.8.2015 16:05
shavoid

XXX.XXX.152.1

Výrobky od Trixie obecně neodpovídají těm přemrštěným cenám za které se prodávají, do toho bych nešla. Takovou zlatou střední cestu bych doporučila třeba českou firmu ZeroDC (tam buď klasický short postroj, nebo faster přímo na tahání) a pak ještě Nonstop, ale to už je kvalita co něco stojí.

20.8.2015 20:10
Clayton

XXX.XXX.104.9

Taky se přikláním k firmě Zero DC.Postroj je minimálně nasákavý a rychle schne.Kdyžtak se dá bez problému vyprat v pračce.Je pevný a pohodlný, po namočení nemění tvar.Relativně levný.
Nonstop je naprostá špička na trhu.Taky si to nechají zaplatit...

21.8.2015 08:29

Také doporučuji Zero DC. U jejich postroje se mi tohle nikdy nestalo. Navíc mi postroj zdarma upravil psovi na míru...

21.8.2015 08:59
canis lupus

XXX.XXX.210.191

Mám postroj Short od Zero DC a i když je jinak výborný, naši fenu odřel. Přesto, že jsem ho vybrala na míru a správně nastavila, při pohybu feny do strany se trochu přesunul a pod loktem, kde nemá srst, vytvořil ošklivé puchýře.
Teď váhám, jestli sehnat jiný, nebo tu část mezi tlapami něčím obalit.

22.8.2015 14:21
nexxi

XXX.XXX.228.56

My teda nechodíme přímo dogtrekking, ale chodíme denně na dlouhé procházky, kdy fena táhne, mám sedák atd, postroj používáme skoro denně už nějakých pět let.. a nemůžu si ho vynachválit, na to, že fena tahá opravdu hodně, tak postroj vypadá, že ještě nějakých pár let vydží

http://www.manmat.cz/produkty-postroj-guard-detail-15.

22.8.2015 14:29
enniekleka

XXX.XXX.118.1

Já mám boxery a postroj od zero dc - nové typy, nic moc, když jsem měla na první boxerku ještě ten původní cca 5-6let zpátky tak super, ale pak začli dělat ten přední hrudní díl užší a už při tahu kloužou do podpaží a tam to fenu odře. Nyní mám 5cm široký postroj z MAGWEB (postroje na pity a spol) a nemůžu si je vynachválit, sice trochu těžší, alevelkýmu silnýmu psovi neublíží, nedřou, nehnou se z místa, tahá se jí v nich dobře i když nejsou přímo "tahací".

23.8.2015 08:33

enniekleka napsal(a):
Já mám boxery a postroj od zero dc - nové typy, nic moc, když jsem měla na první boxerku ještě ten původní cca 5-6let zpátky tak super, ale pak začli dělat ten přední hrudní díl užší a už při tahu kloužou do podpaží a tam to fenu odře. Nyní mám 5cm široký postroj z MAGWEB (postroje na pity a spol) a nemůžu si je vynachválit, sice trochu těžší, alevelkýmu silnýmu psovi neublíží, nedřou, nehnou se z místa, tahá se jí v nich dobře i když nejsou přímo "tahací".

Koukla jsem na stránky MAGWEB, ndokážu posoudit podle podívání funkčnost postroje. Ale nemusela bych na postroji ( náhubku ) mít ani americkou vlajku, ani motýlky nebo noviny.
Ta cena postroje je asi i z tohoto důvodu ( ozdobičky ) dooost vysoko.

23.8.2015 17:04
iwet

XXX.XXX.59.193

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Koupila jsem feňuli rodičů postroj ve zverimexu, něco jako tenhle:
http://www.superzoo.cz/postroj-pro-psy-trixie-premium-xs-s-cerna-30-40cm-15mm/
Tahá na něm hezky, jsem s ním spokojená, ale má jednu nepříjemnou vlastnost. fena jak se na labradora sluší a patří s ním hned první procházku skočila do řeky a já zjistila, že se mokrý postroj značně vytáhne, a následně po usušení opět srazí do původní velikosti.
Máte někdo podobnou zkušenost u jiných postojů?
Chci si koupit postroje na moje holky a u nich je koupání nutnou součástí většiny delších výletů, takže podobný postroj by pro mě byl dost na nic.

Používám též postroje a psíci nejsou škrceni obojkem. Já jim koupila postroj od rogzu. Dováděli i v řece a super. Je voděodolný zde. http://www.nakrmpsa.cz/nylonove-postroje-pro-psy/postroj-rogz-fancy-dress-jelly-bean-comic-s/ A ceny příznivé.

24.8.2015 10:26

Díky všem za tipy. Trochu jste mě odradili od toho Zero DC.

Nexxi, co máš za sedák? To je další věc kterou bych chtěla koupit, ale nevím podle čeho vybírat.

Orionka: Na stránkách Magweb jdou vybrat i "normální" barvy, ale ta cena je i tak vysoká. Viděla jsem ten jejich postroj na tahání naživo a vypadal dobře, funkční. (Jen ten pitbul v něm byl ještě takový vyzáblý tintítko. ) Ale podle mě by tolik neseděl když bude vodítko směřovat vzhůru.

24.8.2015 10:28
nexxi

XXX.XXX.3.3

Mame vse od manmatu.obojek, postroj guard, sedak manmat, spojovaci snuru s amortizerem.fena taha opravdu hodne a uz pet let to.drzi.nevytahava se. Pokud mate pobliz kamennou prodejnu site zverokruh tak tam ty guard postroje mivaji bezne a je mozny to tam ozkouset.

24.8.2015 10:32
nexxi

XXX.XXX.3.3

Http://www.manmat.cz/produkty-ski-opasek-detail-39
Je sice drazsi ale funguje u nas uz pet let.plus ta snura ski. Jen nemuzu posoudit jak pripafne sedi panske casti obyvatel jsou popruhy mezi nohama.takze pokud jste zena je super, pokzd jste muz tak zvazte ;).

24.8.2015 11:03

nexxi napsal(a):
Mame vse od manmatu.obojek, postroj guard, sedak manmat, spojovaci snuru s amortizerem.fena taha opravdu hodne a uz pet let to.drzi.nevytahava se. Pokud mate pobliz kamennou prodejnu site zverokruh tak tam ty guard postroje mivaji bezne a je mozny to tam ozkouset.

Díky. Postroje bohužel nevyzkouším, psy nemám u sebe. Teď jsem koukala na stránky manmatu a mají tam vždy jen obvod krku, žádné jiné měřítko. Tak jsem zvědavá, jestli se trefím.

24.8.2015 11:05

nexxi napsal(a):
Http://www.manmat.cz/produkty-ski-opasek-detail-39
Je sice drazsi ale funguje u nas uz pet let.plus ta snura ski. Jen nemuzu posoudit jak pripafne sedi panske casti obyvatel jsou popruhy mezi nohama.takze pokud jste zena je super, pokzd jste muz tak zvazte ;).

Jsem žena, ale na manželovi případně vyzkouším. Tenhle jsem měla už vybraný, tak jsem ráda, že je na něj i pozitivní recenze.

24.8.2015 11:14
nexxi

XXX.XXX.3.3

My teda mame postroj vetsi nez je uvedeny obvod krku.cuba ma dlouhej krk a krk ma 45-50cm a pistroj mame "m".a nemate moznost kouknout aspon nekde na vystave?nebo nrporada se pibliz vas nejaky dogtrekking? Nebo zavody mushingu? Tam take mivaji stanky.

24.8.2015 12:01

Já právě mám psy v Mexiku a v Čechách jsem jen na návštěvě, takže nějaké vyzkoušení na závodech či výstavě není proveditelné. A v Mexiku nic podobného zatím nemají. Stejný problém mám i s náhubky. Jako model mi tu slouží čuba našich, ale jak moc mi to bude platné čert ví.

24.8.2015 12:04
nexxi

XXX.XXX.3.3

Jo takhlee.tak to je jiny.. leda v tom obchode omrknout osobne, pripadne poprosit nekoho doma aby psa omeril a vyrazte vy do obchodu s krejcovskym metrem ;).

15.3.2017 12:52
Kocovka

XXX.XXX.64.181

Zdravím. Prosím, rádi bychom začali s pejskem chodit dogtrekking. Mám jen jednu otázku. Máme s manželem jednoho pejska a chodit bychom chtěli spolu (dva dospělí a jeden pes). Je to možné? V pravidlech jsem se to nikde nedočetla. S pejskem a batohem by šel vždy celou dobu jen jeden, ale jde mi o to, zda může být doprovázen někým druhým...bez pomoci.

Shibka

15.3.2017 13:32
Shibka

XXX.XXX.37.160

Kocovka napsal(a):
Zdravím. Prosím, rádi bychom začali s pejskem chodit dogtrekking. Mám jen jednu otázku. Máme s manželem jednoho pejska a chodit bychom chtěli spolu (dva dospělí a jeden pes). Je to možné? V pravidlech jsem se to nikde nedočetla. S pejskem a batohem by šel vždy celou dobu jen jeden, ale jde mi o to, zda může být doprovázen někým druhým...bez pomoci.

Ano, určitě to možné je. Já takhle chodím se svým psem, doprovází mne přítel a nikdy žádný problém nebyl. Samozřejmě ten, který je nahlášen jako účastník, musí mít psa pořád u sebe a musí nést po celou dobu povinnou výbavu.Většinou neregistrovaná osoba bez psa ani nemusí nic platit, maximálně ubytování atd., co nesouvisí s organizací závodu...

15.3.2017 13:48
Kocovka

XXX.XXX.64.181

Děkuji moc za info. Přesně takto jsem si to představovala.

15.3.2017 14:17
Kocovka

XXX.XXX.64.181

Mohu ještě jednu věc? Očividně jste znalá věci... momentálně máme 8 měsíční štěndo BOC. Min. půl roku až rok ještě samo počkáme, ale je dobré pejska nějak postupně připravovat?

Přidejte reakci

Přidat smajlík