Barfaři jak krmite ted v těchto vedrech?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.8.2015 13:24
ivulka2

XXX.XXX.155.174

Docela by mě zajimalo jak to mate ostatni ja pokud dam psum jakejkoliv kus masa či cokoliv masiteho tak okamžitě se slétne hejno vos a chudaci hafani někdy i utečou

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.8.2015 13:45

ivulka2 napsal(a):
Docela by mě zajimalo jak to mate ostatni ja pokud dam psum jakejkoliv kus masa či cokoliv masiteho tak okamžitě se slétne hejno vos a chudaci hafani někdy i utečou

A co krmit vevnitř?

23.8.2015 13:49
ivulka2

XXX.XXX.155.174

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A co krmit vevnitř?

Mam dvě maliny a ovčandu ty krmit vevnitř a pohromadě by asi nebylo dobre

23.8.2015 13:56

ivulka2 napsal(a):
Mam dvě maliny a ovčandu ty krmit vevnitř a pohromadě by asi nebylo dobre

Tak to Vám asi neporadím, já mám momentálně jen 1 čubu a navíc ještě v bytě, ale když jsem mívala ovčáky s bosíkama, tak jsem ani nestačila položit misky na zem a už byly prázdné, a každý žral u sve boudy.

23.8.2015 14:05
ivulka2

XXX.XXX.155.174

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak to Vám asi neporadím, já mám momentálně jen 1 čubu a navíc ještě v bytě, ale když jsem mívala ovčáky s bosíkama, tak jsem ani nestačila položit misky na zem a už byly prázdné, a každý žral u sve boudy.

Jo z misek to je taky pohoda ale ja krmim cele kusy masa a taky velke masite kosti takže to neni na rychle vysáti misek.

23.8.2015 14:06

ivulka2 napsal(a):
Jo z misek to je taky pohoda ale ja krmim cele kusy masa a taky velke masite kosti takže to neni na rychle vysáti misek.

Aha, tak to bohužel neporadím.Snad někoho něco napadne.

23.8.2015 14:12
vici

XXX.XXX.168.34

Tak krmte večer nebo brzy ráno.

23.8.2015 15:38
lavacca

XXX.XXX.164.49

vici napsal(a):
Tak krmte večer nebo brzy ráno.

Přesně tak, krmíme v těch vedrech běžně až večer a taky dostávají větší kusy, kosti, apod. a nikdy žádný otravný hmyz okolo neobtěžoval.

Přidejte reakci

Přidat smajlík