Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.8.2015 13:12
Roniček

XXX.XXX.102.142

Dobrý den.Budu mít štěnátko zlatého retrívra a chtěla jsem se poradit o Vaše zkušenosti čím krmit?Vždy jsem krmila granulemi a také hodně jsem pejskovi i vařívala.Nikdy jsem na něm nešetřila a stejně mi odešel v 9letech na rakovinu.Hodně lidí říká, že to dělají granule.Proto přemýšlím jestli je lepší krmit tzv.barfováním nebo granulemi?Prosím jaké si myslíte, že jsou kvalitní granule?Hodně to ted řeším, ale většina granulí má malý podíl masa a je to ošizené obilovinami apod.Díky za informace.

31.8.2015 13:30
mgtka

XXX.XXX.22.90

Rakovina nemusí být nutně způsobená pouze krmením, člověk taky nemá rakovinu jen ze způsobu stravování.

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.8.2015 13:58

Roniček napsal(a):
Dobrý den.Budu mít štěnátko zlatého retrívra a chtěla jsem se poradit o Vaše zkušenosti čím krmit?Vždy jsem krmila granulemi a také hodně jsem pejskovi i vařívala.Nikdy jsem na něm nešetřila a stejně mi odešel v 9letech na rakovinu.Hodně lidí říká, že to dělají granule.Proto přemýšlím jestli je lepší krmit tzv.barfováním nebo granulemi?Prosím jaké si myslíte, že jsou kvalitní granule?Hodně to ted řeším, ale většina granulí má malý podíl masa a je to ošizené obilovinami apod.Díky za informace.

Vařte. Žádné granule na domácí stravu nemají.

31.8.2015 22:03
Roniček

XXX.XXX.102.142

Taky si myslím, že nejlepší je vařená strava.Jen někdy se může stát, že není čas tak bych chtěla občas dát i granule jen nevím jakou značku?Poradí někdo která je dobrá?

31.8.2015 22:04

Roniček napsal(a):
Taky si myslím, že nejlepší je vařená strava.Jen někdy se může stát, že není čas tak bych chtěla občas dát i granule jen nevím jakou značku?Poradí někdo která je dobrá?

Je jich hodně, pohledejte v diskuzích.

31.8.2015 22:07
Roniček

XXX.XXX.102.142

Díky, zkusím se podívat.

31.8.2015 22:36
manbea

XXX.XXX.18.54

Jenom vás trochu navedu - např. Annameat, Artemis, GO!Natural, TOTW EssentialFoods...Všechny tyto granule jsou sice dražší, ale měly by být bezpečné z hlediska chemických barviv, přísad a rakovinotvorných konzervantů (neobsahují je). Taktéž mají ve složení velké procento masa a kvalitní vstupní suroviny.

31.8.2015 22:51

Tip na celkem slušné granule. Dost dobré-Orijen, bezobilná Acana, dále Now grain free, GO! natural, Essentials food, Wolfsblut, Marp, Barking Heads, Annamaet, Canidae, Taste of the wild. Z těchto si můžete vybrat řadu, která bude vyhovovat. Najdete je na e shopu: granule.cz, profizoo, zoocentrum, u pejska aj. Taky můžete pročíst stránky, baron.cz, manwe.cz, sloupec vpravo o barfu atd. Pro jaké krmení se rozhodnete, je na vás. Já mám fenu na mase, vařím, má i syrové a třeba 1 až 2x za 14 dní, dostane i granule, (některé z těch, co jsem psala, všechny-bezobilná řada), vždycky mám nějaké doma, pro strýčka příhodu. Zatím prospívá v pohodě. Pročtěte, nastudujte, ona výživa rostoucího psíka, není až tak jednoduchá, ale až přijdete na to, co mu vyhovuje a sedí, nic tak složitého to není. Ve zverimexu kvalitní granule neseženete. Tak ať vám štěndo pěkně roste a délá vám radost.

1.9.2015 12:45
Roniček

XXX.XXX.102.142

Děkuji všem za rady.Na krmivu určitě šetřit nebudu.Sice nejsem milionář, ale když už si pořídím pejska tak chci, aby se mnou byl co nejdéle.Chci mu co nejvíc vařit, ale pravda je, že vždycky na to nemusí být čas, však to všichni známe, dnešní uspěchaná doba.Pravda je, že štěně potřebuje pro správný vývoj dobrou a kvalitní stravu a proto to řeším s předstihem.

1.9.2015 18:08
iwet

XXX.XXX.59.193

Roniček napsal(a):

Zdravím, máme podobné zkušenosti Vybrat granule je kumšt. Záleží kolik chcete do psíka investovat, já tedy u mého chlupáče investici nehlídám. Ale pokud mohu doporučit tak já kupuji zde, kde mám maximální servis i s poradenstvím. Jen pro zajímavost můj psí ušatec přímo hltá Maximu. A to je mlsný jazyk. Essential je také špica. http://www.nakrmpsa.cz/maxima-granule/maxima-grain-free-hypo-allergenic-fish-14kg/.

1.9.2015 18:11
noemi

XXX.XXX.64.236

Roniček napsal(a):

Nejjednodušší návod je mrknout na www.granule.cz.

1.9.2015 18:14
noemi

XXX.XXX.64.236

iwet napsal(a):
Zdravím, máme podobné zkušenosti Vybrat granule je kumšt. Záleží kolik chcete do psíka investovat, já tedy u mého chlupáče investici nehlídám. Ale pokud mohu doporučit tak já kupuji zde, kde mám maximální servis i s poradenstvím. Jen pro zajímavost můj psí ušatec přímo hltá Maximu. A to je mlsný jazyk. Essential je také špica. http://www.nakrmpsa.cz/maxima-granule/maxima-grain-free-hypo-allergenic-fish-14kg/.

Máte opravdu pocit, že 20% syrových ryb, které se seschnou na minimum, je v granulích s touto cenou odpovídající?

Složení: ryby (min.20 % čerstvých ryb před extruzí), tapiokový škrob, živočišný tuk, hrách, lusky z rohovníku, bramborový škrob, citrusové plody, jablko, řepné řízky, chlorid sodný, vojtěška, oligofruktóza (FOS) a extrakt z kvasnic (MOS), mořské řasy, pyrofosforečnan tetrasodný, glukosamin, chondroitin, rostlinné výtažky (citrusové plody a rozmarýn), Yucca schidigera, lecitin, rostliny (tymián, heřmánkový květ, fenykl a echinacea

14 kg za 1884 Kč ... to se nedivím, že k tomu dávají ten olej zdarma .

1.9.2015 18:32
micak

XXX.XXX.216.200

Roniček napsal(a):

Kupte mu maso a neřešte granule. Pro štěně a jeho růst není nic lepšího. Maso, vařené, syrové, vajíčko, sýr, zelenina, těstovny.

1.9.2015 18:33
micak

XXX.XXX.216.200

noemi napsal(a):
Máte opravdu pocit, že 20% syrových ryb, které se seschnou na minimum, je v granulích s touto cenou odpovídající?

Složení: ryby (min.20 % čerstvých ryb před extruzí), tapiokový škrob, živočišný tuk, hrách, lusky z rohovníku, bramborový škrob, citrusové plody, jablko, řepné řízky, chlorid sodný, vojtěška, oligofruktóza (FOS) a extrakt z kvasnic (MOS), mořské řasy, pyrofosforečnan tetrasodný, glukosamin, chondroitin, rostlinné výtažky (citrusové plody a rozmarýn), Yucca schidigera, lecitin, rostliny (tymián, heřmánkový květ, fenykl a echinacea

Máte pravdu, to snad není ani pro psa

1.9.2015 18:35

micak napsal(a):
Kupte mu maso a neřešte granule. Pro štěně a jeho růst není nic lepšího. Maso, vařené, syrové, vajíčko, sýr, zelenina, těstovny.

Místo těstovin pro štěně kosti.

1.9.2015 22:58

noemi napsal(a):

Proboha, a co ten pyrofosforečnan tetrasodný v těch granulích? Toto krmení, bych já svému psíkovi nedala, ani kdyby bylo zdarma.

3.9.2015 10:54
Estrella

XXX.XXX.73.101

Dobrý den, slyšel jste už o Carnilove? JE to myslím novinka na trhu. Granule mají právě vysoký obsah masa, jsou bez brambor a dodávají psisku vše, co je třeba. Podívejte se na složení, určitě vás zaujmou. Ušetříte čas a určo budou chutnat!

3.9.2015 12:08
Roniček

XXX.XXX.102.142

Zdravím.O těch jsem ještě neslyšela, hned jdu mrknout.Díky za tip.

3.9.2015 12:31
Wild cat

XXX.XXX.89.52

Estrella napsal(a):
Dobrý den, slyšel jste už o Carnilove? JE to myslím novinka na trhu. Granule mají právě vysoký obsah masa, jsou bez brambor a dodávají psisku vše, co je třeba. Podívejte se na složení, určitě vás zaujmou. Ušetříte čas a určo budou chutnat!

Také jsem mrkla. Proč je v nich hroznové víno? Ve větších dávkách je to pro psy jed. V menších dávkách, ale zato pravidelně není?

3.9.2015 12:34
rapotacka11

XXX.XXX.32.236

Hrozno ?
Dobře vypadá na fotce .

3.9.2015 12:50
Roniček

XXX.XXX.102.142

A co granule Marp?Hodně lidí je chválí, ale mě to složení zase tak nenadchlo.Chci co nejvíc vařit, ale občas se prostě granulím nedá vyhnout tak se snažím najít co nejlepší.Jen mi připadá, že některé jsou předražené a kvalita žádná.Ráda koupím pejskovi drahší, ale chtěla bych za tu cenu i kvalitu.Copak takové nejsou?

3.9.2015 13:08
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Jsou. Např. Orijen, bezobilná Acana, bezobilný Annamaet, Go natural, Now grain free, Artemis, Wolfsblut apod.

4.9.2015 22:06
senda

XXX.XXX.119.172

joanne.s napsal(a):
Jsou. Např. Orijen, bezobilná Acana, bezobilný Annamaet, Go natural, Now grain free, Artemis, Wolfsblut apod.

Souhlas.

4.9.2015 22:16
Roniček

XXX.XXX.102.142

Díky všem za rady, hned na ně mrknu.

5.9.2015 16:58
iwet

XXX.XXX.59.193

ORIJEN, ESSENTIAL, jsou špičková krmiva znám pár pejsku těmito krmená a jsou fit.

20.9.2015 10:00
noemi

XXX.XXX.64.236

Roniček

Jsem zvědavka...co jste tedy vybrali?

20.9.2015 13:19
Roniček

XXX.XXX.199.61

Zatím dávám štěnátku maso a na večer dostává granulky co dostal od paní chovatelky.Jak je dokrmím tak asi zkusím Taste of Wild.

20.9.2015 20:54
pavel.novotny

XXX.XXX.117.8

To zrovna ten taste je asi z toho výběru nejslabší. Ale zas asi bude nejlevnější...

Přidejte reakci

Přidat smajlík