Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.9.2015 14:16
Knedlinka

XXX.XXX.100.19

Dobry den,
vcera jsme prisly z vybehu a asi za hodinu mi stene vyzvracelou takovou nasedlou vodu, potom bilo zlutou penu. Vecer jsem mu dala hladovku, rano davku zradla a sla jsem do skoly. Kdyz jsem se vratil, tak byli vsude vyzvracene granule (mozna i prujem, to jsem nepoznala, ale nez jaem odchazela, byla stolice normalni )a vyzvracena pecka. Neporadite mi neco dietniho nebo mu dat hladovku? Teplotu nema, je celkem hravy, porad mava ocaskem. Na veterinu je to pry zbytecne, kdyz se chova normqlne tak nevim. Dekuji za rady ( SBT 4 mesice ).

7.9.2015 14:30
lev

XXX.XXX.253.186

Pokud vyzvracel pecku, mělo by být po problému. Pokud není tak k vetovi, štěně není dobré nechávat o hladu, ani příliš dlouho čekat. Rozvařenou rýži s kuřecím masem.

7.9.2015 14:30
Barruška

XXX.XXX.6.5

Hladovkou bych ho netrápila... dává se vařená rýže (může se do ní přidat i vařená mrkev nastrouhaná na jemno).. třeba dva dny a zase pomalu přejít na granule...

7.9.2015 14:38
Knedlinka

XXX.XXX.100.19

Dobre a kolik zhruba te ryze davat? A rozdelit na mensi davky? :).

7.9.2015 15:08
Barruška

XXX.XXX.6.5

Podle velikosti psa, kolik jste dával předtím granulí tak určitě o trochu méně... a rozdělit na menší dávky (měla jste velké štěstí že šla pecka ven, sama")

7.9.2015 20:58
dadu

XXX.XXX.250.70

Tu rýži dát i s tím "rozvařeným šlemem".

Přidejte reakci

Přidat smajlík