Orijen alebo Taste of the wild pre yorka(2mesiace)?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.9.2015 14:39
ViktoriaM

XXX.XXX.59.41

Zdravim,
Ake mate skusenosti prosim?Za nejaky čas by som chcela zmenit granule.Teraz sme na Platinum puppy.Chutia psikom, ale chcem skusit niečo lepšie.Na nete som sa dočitala že obydve značky su dobre.Ale ktore su lepšie?
Diky.

15.9.2015 14:43
shavoid

XXX.XXX.152.1

Orijen je jednoznačně lepší.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.9.2015 15:42

ORIJEN, Essentials, GO natural, NOW- grain free, Wolfsblut- řady, Barking heads.

15.9.2015 15:43

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
ORIJEN, Essentials, GO natural, NOW- grain free, Wolfsblut- řady, Barking heads.

Canidae.

15.9.2015 15:44
ViktoriaM

XXX.XXX.59.41

A z tychto su ktore top?

15.9.2015 16:05

Viktorio, nedá se říct, které jsou TOP. Já mám fenu na mase, doma mám granule jen pro strýčka příhodu, když z nějakého důvodu nelze dát maso a připravit jídlo. Granule moje fena dostane max.2x za 14 dní. Střídám ty značky, co jsem psala. Každému psovi sedí něco jiného, musíte zkusit, na čem vám bude prospívat. Podle mě, jsou na 1. místě jednoznačně Orijen, ale když se vám po nich pesan posrandí (jakož to, hodně psů), může být TOP 100x a váš pes se na nich umoří. Mojí feně nedělají sebemenší problém. Takže, proto se nedá jednoznačně říct, ano-ty jsou TOP. Já osobně si nedovedu představit, krmit masožravce celý život brokama. Ale to je věc názoru. Krmit yorka musí být radost (já mám N.O.), to bych si s tím vyhrála.

15.9.2015 16:08
rapotacka11

XXX.XXX.32.236

ViktoriaM napsal(a):
A z tychto su ktore top?

Co sedne jednomu, nemusí vůbec vyhovovat jinému.
Maso je základ !
Granule doplněk.

15.9.2015 16:13
ViktoriaM

XXX.XXX.59.41

Ja im väčšinou varim masičko a vnutornosti, ale občas im davam granule. ked cestujeme alebo nie su na to vhodne podmienky.Ďakujem za zoznam granul.Skusim a uvidim ako budu reagovat.

15.9.2015 18:23
noemi

XXX.XXX.64.236

ViktoriaM napsal(a):
Zdravim,
Ake mate skusenosti prosim?Za nejaky čas by som chcela zmenit granule.Teraz sme na Platinum puppy.Chutia psikom, ale chcem skusit niečo lepšie.Na nete som sa dočitala že obydve značky su dobre.Ale ktore su lepšie?
Diky.

Http://www.granule.cz/clanky/jake-granule-jsou-nejlepsi-pro-meho-psa/

http://www.granule.cz/clanky/top-dry-foods-2015-whole-dog-journal/

http://www.granule.cz/clanky/jak-casto-mam-menit-granule-pro-sveho-psa/.

15.9.2015 18:31
ViktoriaM

XXX.XXX.59.41

Diky.toto som čitala už vela krat.

15.9.2015 20:13
joanne.s

XXX.XXX.43.99

Jednoznačně go natural, now grain free, orijen jsou pro mě top. první dvě jsou super malé, pro malé plemeno ideální.

15.9.2015 20:15
joanne.s

XXX.XXX.43.99

Nakupte klidně od tří výrobců minibalení nebo vzorky a nabídněte. každý pes má jiné preferencesmajlík a taky jiné zažívání. nezapomeňte přimíchávat nové granule do starých postupně, ať se pejsek nepo...

Přidejte reakci

Přidat smajlík