Ahoj,
máte někdo zkušenosti s těmito produkty? Ráda bych jako dárek pořídila sady (obojek + postroj + vodítko) pro velkého a středního psa. Větší má 64 cm a 42 kg a střední 46 cm a 20 kg. Pejsci umí chodit na vodítku - moc netahají - ale i tak je potřeba, aby obojek/postroj něco vydržel. Já je mám na malé pejsky a jsem velmi spokojená navíc jsou moc krásné, ale nemám nikoho v okolí, kdo by měl zkušenosti s většími velikostmi.
Díky
Od firmy Red Dingo mám přepínací vodítko,3 obojky a 2 postroje na psa 35 kg.Spony drží skvěle a to je můj pes celkem číslo.Všechno je pevně sešité a zároveň pro psa příjemné.Nejstarší obojek mám rok a půl a když se vypere, je jako nový.Barvy jsou stálé a to se v tom pes válí v bahně a lítá v křoví.Nedám na tuto značku dopustit.
PS-Krom toho máme ještě věci od Rogz.Taky skvělé...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Od RD mám nyloňáky (obojky) pro štěňata, takže nedokážu říct, zda udrží nebo neudrží většího psa. Ale vodítka používám moc ráda. Mám hlavně reflexní (tmavě modré, teď jsem koukala i na tu modrou "aqua"), jak přepínací, tak jednoduchý a ty po nasvícení šajní, úplně perfektně (chodím mezi vesnicemi, kde cca 50m musím jít skoro vedle vozovky, psiska mám na vodítku, tak jsme vidět všichni + psiska nosí svíticí obojky a v zimě reflexní vesty). A fakt jsou suprově vidět. I vyměnitelné karabiny drží, jak židovská víra. Nikdy se mi nestalo, aby pes vodítko do RD přerval, nebo rupla karabina
Za mě, určo doporučuju