Prosím o radu – úklid

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.9.2015 22:47
pupino

XXX.XXX.126.198

Zdravím, asi mám blbej dotaz, ale už nevím jak dál.V domě kde bydlím mají ve 4 rodinách psa -samce.Sama mám taky psy a to 4.Jsou naučení, že se ve společných prostorách baráku a ve výtahu nečurá a pokud si u starýho téměř 15 letýho nejsem jistá, že by to neodnesl ven, tak ho nosím.Problém mám s tím, že když je kdekoliv v chodbě a ted před chvílí i ve výtahu načuráno, tak se to prostě neuklidí a ti co to maj nasvědomí-páníčci psů-ten neúklid si řeknou, že je nikdo neviděl a tak to bude na moje psy, protože jich mám hodně a tak to musí být zákonitě naše práce. S takovým tvrzením sem se párkrát už sešla a těžko něco vysvětlíte.Nechce se mi běhat po celém baráku a uklízet po ostatních psech, taky nemám čas hlídat sousedy, abych zjistila, kdo to dělá, mám svých starostí dost, ale tohle mě docela štve.Existuje nějaký test na moč, že bych vzala vzorek z počuraného výtahu a moč svých psů a kamsi to poslala, s tím, že mi potvrdí, že to není naše moč, nebo toto je nereálné?

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.9.2015 23:13
Uživatel s deaktivovaným účtem

pupino napsal(a):
Zdravím, asi mám blbej dotaz, ale už nevím jak dál.V domě kde bydlím mají ve 4 rodinách psa -samce.Sama mám taky psy a to 4.Jsou naučení, že se ve společných prostorách baráku a ve výtahu nečurá a pokud si u starýho téměř 15 letýho nejsem jistá, že by to neodnesl ven, tak ho nosím.Problém mám s tím, že když je kdekoliv v chodbě a ted před chvílí i ve výtahu načuráno, tak se to prostě neuklidí a ti co to maj nasvědomí-páníčci psů-ten neúklid si řeknou, že je nikdo neviděl a tak to bude na moje psy, protože jich mám hodně a tak to musí být zákonitě naše práce. S takovým tvrzením sem se párkrát už sešla a těžko něco vysvětlíte.Nechce se mi běhat po celém baráku a uklízet po ostatních psech, taky nemám čas hlídat sousedy, abych zjistila, kdo to dělá, mám svých starostí dost, ale tohle mě docela štve.Existuje nějaký test na moč, že bych vzala vzorek z počuraného výtahu a moč svých psů a kamsi to poslala, s tím, že mi potvrdí, že to není naše moč, nebo toto je nereálné?

Myslím, že na to jdete moc slozitě, co si se sousedy "pokecat"?

17.9.2015 23:32
pupino

XXX.XXX.126.198

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Myslím, že na to jdete moc slozitě, co si se sousedy "pokecat"?

To už sem udělala a každý si vede svojí-my nic, náš pes to nedělá, to vy jich máte hodně a tak to dělaj vaši a nenechaj si nic vysvětlit ani to nechtěj pochopit, nezajímá je to.Je tu asi 35 obsazených bytů, z toho možná 5 rodin ví, že mí psi to nedělaj, ale ani jejich tvrzení mi nepomáhá. Nebo to mám ignorovat jako ti ostatní pejskaři?

18.9.2015 12:03
Helena15

XXX.XXX.89.52

pupino napsal(a):
To už sem udělala a každý si vede svojí-my nic, náš pes to nedělá, to vy jich máte hodně a tak to dělaj vaši a nenechaj si nic vysvětlit ani to nechtěj pochopit, nezajímá je to.Je tu asi 35 obsazených bytů, z toho možná 5 rodin ví, že mí psi to nedělaj, ale ani jejich tvrzení mi nepomáhá. Nebo to mám ignorovat jako ti ostatní pejskaři?

Tady se radí těžko, ale já bych loužičky po cizích psech neuklízela jen proto, že mám také psa.
Asi bych si napsala cedulky a nad každou které si cestou všimnu nalepila cedulku : "Toto neudělal můj pes, prosím majitele aby po svém pejskovi uklidil" a podepsala se.

18.9.2015 12:18
chika

XXX.XXX.115.30

Někteří lidé jsou celkem prasátka. Je to těžké. A neustálé vysvětlování a obhajování se člověka unavuje. Kašlete na to. Cizí výtvory rozhodně neulízejte. To není váš problém. Také bych to asi řešila nějakou cedulkou, ať si to laskavě majitel psa uklidí. Klidně i bez podpisu. U nás na nástěnce je trvale připevněn nějaký papír o tom, že když člověk něco udělá (nebo jeho pes či děti), má to uklidit. Od tý doby se to celkem omezilo.
Také se mi stalo, že to pes ve výtahu pustil, když byl malej. Ale sakra snad není tak těžký vzít hadru a utřít to? Zabere to minutu.
Přeju pevné nervy a hlavně si z toho nedělejte těžkou hlavu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík