Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, jaké byste doporučili granule pro štěně anglického buldoka? V rodině si pořídili štěně a chovatelka doporučila Royal Canin Maxi Junior, ale koukala jsem na složení a moc se mi to nelíbí. Vím, že chovatelka již chová asi déle a musí mít zkušenosti. Podle mě se ale v této cenové relaci dá najít něco kvalitnějšího...Poradíte prosím?
Cokoli zde: http://www.granule.cz/granule-podle-urceni/granule-pro-stenata/
A buldoka závidím...jsou rozkošní .

noemi
napsal(a):
Děkuji, kouknu :) jinak štěně je fakt boží. Já jsem sice na trochu jiné typy psů, ale tenhle malej puclík si mě už pěkně omotal
noemi
napsal(a):
Určitě souhlasím, na granule.cz neuděláte chybu .

Tak jsem vybrala Nutra Gold Large Breed Puppy. Večer asi objednáme, tak se chci ještě ujistit, zda je to dobrá volba?
napsal(a):
Tak jsem vybrala Nutra Gold Large Breed Puppy. Večer asi objednáme, tak se chci ještě ujistit, zda je to dobrá volba?
Jsou to ty nejlevnější, které v e-shopu nabízejí ...ale špatné určitě nejsou. Uvidíte, zda psu sednou, protože granule jsou záležitost čistě individuální.

noemi
napsal(a):
Jsou to ty nejlevnější, které v e-shopu nabízejí ...ale špatné určitě nejsou. Uvidíte, zda psu sednou, protože granule jsou záležitost čistě individuální.
Štěně není moje, pokud by bylo tak granule neřeším, protože krmím masem. Cenu jsem neporovnávala, takže ani nevím, že jsou nejlevnější. Ale je pravda, že majitel si podobnou cenu +- představoval. Hlavně požadavkem majitele štěněte bylo, aby to byly granule určené přímo pro štěňata velkých plemen, což byly z nabídky jedině tyto. Takže asi tak. Chtěla jsem se spíš ujistit, že jsou lepší než chovatelkou doporučované Royal Canin Maxi Junior.
napsal(a):
Štěně není moje, pokud by bylo tak granule neřeším, protože krmím masem. Cenu jsem neporovnávala, takže ani nevím, že jsou nejlevnější. Ale je pravda, že majitel si podobnou cenu +- představoval. Hlavně požadavkem majitele štěněte bylo, aby to byly granule určené přímo pro štěňata velkých plemen, což byly z nabídky jedině tyto. Takže asi tak. Chtěla jsem se spíš ujistit, že jsou lepší než chovatelkou doporučované Royal Canin Maxi Junior.
Royal Canin:
rýže, sušené maso (hovězí, vepřové)*, drůbeží bílkoviny sušené, živočišné tuky, kukuřičný lepek, minerální látky, živočišné bílkoviny (hydrolyzované), kukuřičná moučka, sušená dužnina z řepy, lignocelulóza, kukuřice, rostlinný bílkovinný isolát*, sušené vepřové maso, sójový olej, rybí tuk, psyllium (semena a slupky), frukto-oligosacharidy, kvasnicový hydrolyzát, hydrolyzát z korýšů (zdroj glukosaminu), hydrolyzát z chrupavek (zdroj chondroitinu), extrakt z aksamitníku (zdroj luteinu)..
Nutra Gold:
Kuřecí maso, krůtí maso, kuřecí moučka, krůtí moučka, ječmen, celozrnná hnědá rýže, bílá rýže, ovesné vločky, proso, brambory, vejce, rajčatové výlisky, kuřecí tuk, kachní maso, maso z lososa, lněné semínko, moučka z mořských ryb, přírodní kuřecí aroma, lososový olej (zdroj DHA), chlorid draselný, sůl, cholin chlorid, sušené kořínky čekanky, řasy, mrkev, hrášek, jablka, rajčata, borůvky, špenát, sušené odtučněné mléko, brusinky, extrakt z rozmarýnu, petržel, extrakt z juky, L-karnitin, skořápky korýšů (zdroj glukosaminu), drůbeží chrupavky (zdroj chondroitinu) sušený produkt fermentace enterococcus faecium, lacobacillus acidophilus, lactobacillus casei, lactobacillus plantarum, sušený extrakt fermentace trichoderma longibrachiatum, vitamíny a minerály.
Myslím, že k tomu není co dodávat .
Suroviny jsou vždy řazeny od největšího podílu. Živočišné tuky nemají jasný původ, kuřecí jsou průkazné.

Nebo Fromm Family, Regal puppy, Farm Fresh.
pavel.novotny
napsal(a):
Tak krmiv je dobrých určitě spousta. Ta Nutra Gold je dnes už spíše průměr, ale záleží, kolik jste ochotni do krmiva investovat. Asi je lepší si vybírat menší značky menších výrobců, kteří mají menší náklady a dělají v průměru lepší krmiva než nějaké giga výroby.
A co Canidae ? Na granule.cz mají recepturu pro všechny vekove kategorie, ale mám pocit, že je to 10 kilovy pytel a pro male stěně, by toho bylo moc... škoda že nejsou 3 kilove...
panda H
napsal(a):
A co Canidae ? Na granule.cz mají recepturu pro všechny vekove kategorie, ale mám pocit, že je to 10 kilovy pytel a pro male stěně, by toho bylo moc... škoda že nejsou 3 kilove...
Canidae jsou i malé balení...jsem na ně právě dnes při odpolední procházce myslela na doporučení.
Hodím tady odkaz - a uživatele Novotného trefí šlak
http://www.granule.cz/granule-pro-psy/canidae/.
noemi
napsal(a):
Canidae jsou i malé balení...jsem na ně právě dnes při odpolední procházce myslela na doporučení.
Mě je to prakticky jedno. Vždyť to každý vidí. Ono ta činnost pak začne být naštěstí kontraproduktivní a lidi ta vaše neustálá reklama spíš odradí. On to asi nebude tak dobrý obchod, když si jeho spřízněnci musí honit reklamu na takovýchto diskuzích. U nás je asi nejlepší obchod www.spokojenypes.cz a vidíte, že by si zde honili triko nebo je někdo horem dolem doporučoval? Spíš to ukazuje, že vy to tady doporučujete, aby chudák obchod něco prodal, ale to je vaše věc. Já na to mohu jen upozornit.
noemi
napsal(a):
Ale nejsou pro štěňata,
pavel.novotny
napsal(a):
Mě je to prakticky jedno. Vždyť to každý vidí. Ono ta činnost pak začne být naštěstí kontraproduktivní a lidi ta vaše neustálá reklama spíš odradí. On to asi nebude tak dobrý obchod, když si jeho spřízněnci musí honit reklamu na takovýchto diskuzích. U nás je asi nejlepší obchod www.spokojenypes.cz a vidíte, že by si zde honili triko nebo je někdo horem dolem doporučoval? Spíš to ukazuje, že vy to tady doporučujete, aby chudák obchod něco prodal, ale to je vaše věc. Já na to mohu jen upozornit.
No myslím, že nemáte pravdu, tento obchod prodává jedny z nejlepších granulí v ČR.

pavel.novotny
napsal(a):
U Spokojeného psa nakupuji často také, a také jsem ho několikrát doporučila, pro mne je fajn, že si zboží vyzvednu na Pankráci, mám to nedaleko.
pavel.novotny
napsal(a):
Jen si upozorňujte na co chcete, jste fakt paranoidní, když vám tak vadí, že někdo doporučí nějaký obchod. A že to náhodou udělá víc lidí ? No a co, tak jsou tam asi spokojeni, to vás nenapadlo, že ? Nevšimla jsem si, že by tu bylo něco podobného zakázáno.
Mimochodem další moje oblíbené obchody, kde nakupuji jsou Dogdog a právě i Spokojený pes.
pavel.novotny
napsal(a):
To ale dělá hodně obchodů. A reklamu si tady nedělají.
S tímto obchodem jsem spokojena, proto ho doporučuji, snad mi vazeny pane " dovolite ", vyjádřit svuj názor .
Nebudu v žádném případe doporučovat obchod, kde mi majitel pošle prelepene datum spotřeby - expirace... je na každém, jaky obchod s krmením pro psy si vybere, my můžeme jen poradit, takze asi tak...

noemi
napsal(a):
Jak to dopadlo s výběrem granulí pro štěndo?
Zvítězil ten Nutra Gold Large Breed Puppy + sem tam maso, tvaroh, domácí vajíčka, zelenina a sezónní ovoce, které si štěně samo sbírá ze zahrady... Zatím to vypadá, že na tom prospívá dobře. Teď někdy mají jet na veterinu, kde ho prohlídnou, jestli je vše v pořádku. Štěněti to moc chutná, ale to není nic neobvyklého, jelikož je to malý vysavač, který by sežral všechno, co potká vím, že by se daly sehnat i lepší granule, ale u lidí, kteří si mysleli, že Propesko je taky fajn, to považuji za úspěch...