Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.10.2015 12:34
Mwa3

XXX.XXX.49.84

Pomůže nekdo co je to za rasu pejska.dekuji.

5.10.2015 13:46
lev

XXX.XXX.253.186

Hezkej kříženec.

5.10.2015 13:48
Hodonak

XXX.XXX.126.173

ROZHODNĚ PES... morče to nebude. Má to dost milý kukuč, jako každé štěně.

5.10.2015 13:56
Mwa3

XXX.XXX.49.84

Vtipný, také vím že je to pes, jen nevím co je ta za rasu ;-).

5.10.2015 14:14
umpa.lumpa

XXX.XXX.54.225

Rasu mají napsanou v průkazu původu.Pokud průkaz původu nemají, nejsou žádná rasa, čili jsou kříženci.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.10.2015 14:16

Asi se vám to nebude líbit, ale chcete-li znát rasu, musíte se podívat do PP. Předpokládám, že štěňátka PP nemají, potom se můžeme jen dohadovat o tom, čemu se ta pěkná štěňátka podobají nejvíc. Víc by se dalo soudit podle fotky matky. Nebo aspoň, jak jsou stará, kolik váží a tak podobně. Podle těch fotek se dá tipovat maximálně rasa vestaj ( rozuměj vesnické tajemství ).
Ale to neznamená, že nejsou krásná a že z nich nevyrostou prima kamarádi.

5.10.2015 14:23
Mwa3

XXX.XXX.49.84

Děkuji.To jsou pejsci v dočasně a shánějí nový domov, když je lidé nechtějí, zachraneni, nalezli.Rasu neznaji.

5.10.2015 14:24

Mwa3 napsal(a):
Pomůže nekdo co je to za rasu pejska.dekuji.

Krásní kříženečci.

5.10.2015 14:24
Mwa3

XXX.XXX.49.84

3.měsice,3-5kg.

5.10.2015 14:26
Mwa3

XXX.XXX.49.84

Oprava: jsou v dočasné péči.

5.10.2015 14:31
balisek

XXX.XXX.7.13

Philippo, na první pohled přece musíte vidět, že se nejedná o žádné konkrétní plemeno, ale o klasické křížence. Pejsek se neudá lépe jen proto, že ho označíme za příslušníka plemene, které šlo možná někde vzdáleně kolem.

5.10.2015 14:49
Mwa3

XXX.XXX.49.84

Já chtěl jen vědět co by to mohlo být, abych věděl jak velky by mohl byt v dospělosti.Proto jsem to zkusil vložit sem, zda někdo poradi, bude vědět, byt je to tedy krizenec.

5.10.2015 14:53

Mwa3 napsal(a):
Já chtěl jen vědět co by to mohlo být, abych věděl jak velky by mohl byt v dospělosti.Proto jsem to zkusil vložit sem, zda někdo poradi, bude vědět, byt je to tedy krizenec.

V dospělosti bych tipla 15-20 kg. Budou vypadat stejně jako teď, akorát budou nohatí. Takový ten pes typ atlet (jako třeba ohař), ne sud.

5.10.2015 15:14
Mwa3

XXX.XXX.49.84

Děkuju.

5.10.2015 15:14

Hezká štěňata voříšků.

5.10.2015 16:18
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Kopírováno z fb psí štěstí:

"4 stenatka - vzdala se jich asocialni rodina..
Hledaji zodpovedne domovy, podminka adopce je kastrace v dospelosti!

ARAMIS - Bily, chlupaty pejsek
PORTOS - Modrej kratkosrsty pejsek
XENA - Svetla fenecka tmave uska
DENA - svetla fenecka

Predpoklad vzrustu STREDNI...ted maji 4kg a 3 mesice.Zajemci piste prosim do zprav ne pod album.Dekujeme"

Předpokládám, že by v útulku, kde se nacházejí, mohli tušit, kdo je matka a kdo je pravděpodobně i otec.
Pokud máte zájem o štěndo, napište jim.

5.10.2015 16:52

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Asi se vám to nebude líbit, ale chcete-li znát rasu, musíte se podívat do PP. Předpokládám, že štěňátka PP nemají, potom se můžeme jen dohadovat o tom, čemu se ta pěkná štěňátka podobají nejvíc. Víc by se dalo soudit podle fotky matky. Nebo aspoň, jak jsou stará, kolik váží a tak podobně. Podle těch fotek se dá tipovat maximálně rasa vestaj ( rozuměj vesnické tajemství ).
Ale to neznamená, že nejsou krásná a že z nich nevyrostou prima kamarádi.

Orionka, no konečně jsem se dozvěděla, co je to vestaj. Už jsem to tady někde četla, trklo mi, že je to voříšek, ale ten správný význam slova, jsem nevěděla. Vesnické tajemství-je SUPER. Ale jinak pejsci moc hezký, hned bych si je vzala domů oba, ale manžel by mě hnal i se štěňatama. Nám stačí ten, co máme doma.

5.10.2015 17:03
Mwa3

XXX.XXX.49.84

Fiona.Praha napsal(a):
Kopírováno z fb psí štěstí:

"4 stenatka - vzdala se jich asocialni rodina..
Hledaji zodpovedne domovy, podminka adopce je kastrace v dospelosti!

ARAMIS - Bily, chlupaty pejsek
PORTOS - Modrej kratkosrsty pejsek
XENA - Svetla fenecka tmave uska
DENA - svetla fenecka

Predpoklad vzrustu STREDNI...ted maji 4kg a 3 mesice.Zajemci piste prosim do zprav ne pod album.Dekujeme"

Předpokládám, že by v útulku, kde se nacházejí, mohli tušit, kdo je matka a kdo je pravděpodobně i otec.
Pokud máte zájem o štěndo, napište jim.

Ano je to z této stránky, ale práve neví, psal jsem jim, odpověď jen mix, proto jsem napsal sem pro zjištění.

Přidejte reakci

Přidat smajlík