Zapařenina pod uchem - zvednutí ucha

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.10.2015 11:32
kiko

XXX.XXX.225.98

Dobrý den,
našemu pejskovi se udělala zapařenina pod uchem a na tváři, má vyholenou celou tvář. Akorát když má ucho spuštěné dolů a zatřepe hlavou, tak bolák stále dráždí. Nemáte nějaké tipy, jak ucho zvednout, ale přitom nezakrýt tvář, aby větrala?
Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.10.2015 11:42
Uživatel s deaktivovaným účtem

kiko napsal(a):
Dobrý den,
našemu pejskovi se udělala zapařenina pod uchem a na tváři, má vyholenou celou tvář. Akorát když má ucho spuštěné dolů a zatřepe hlavou, tak bolák stále dráždí. Nemáte nějaké tipy, jak ucho zvednout, ale přitom nezakrýt tvář, aby větrala?
Děkuji.

Pokud je ucho samotné hodně chlupaté (jako třeba u kokra) tak je potřeba oholit i to, aby to na zapařenině nedělalo deku. Jinak žádný speciální fígl není. Ucho se váže fakt blbě, je možné ho na gázu namotat na temeno hlavy, ale jak správě tušíte, aby jakákoliv taková věc držela, pes má zafačovanou celou hlavu. Což nepotřebujete.

Ale psů s hotspotem takhle na tváři jsem zažila hodně a všem se to v pohodě zahojilo i s plandavým uchem.

8.10.2015 11:50
kiko

XXX.XXX.225.98

Rapotacka11 - díky za užitečný odkaz, jen jsem tam nenašla co jsem potřebovala. Přehlédla jsem to?

Přidejte reakci

Přidat smajlík