Pes se zakousne do peřiny, polštáře a kňučí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.10.2015 03:39

Nevíte co může znamenat když pes dělá to ze je zakousli v peřine nebo polštáři a knuci? někdy je jenom zakousli..dělá to od jak živa a furt mi to hlava nebere..dělá to i několikrát denně a vydrží tak fakt dlouho..vzali jsme si ho v pěti měsících a neuměl vůbec nic ani chodit ven..teď už všechno umí a je hodný a vypadá i šťastný..ale tohle mi fakt láme hlavu.

10.10.2015 03:45
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nevíte co může znamenat když pes dělá to ze je zakousli v peřine nebo polštáři a knuci? někdy je jenom zakousli..dělá to od jak živa a furt mi to hlava nebere..dělá to i několikrát denně a vydrží tak fakt dlouho..vzali jsme si ho v pěti měsících a neuměl vůbec nic ani chodit ven..teď už všechno umí a je hodný a vypadá i šťastný..ale tohle mi fakt láme hlavu.

Nám to dělalo kdysi kotě, které velmi časně přišlo o mámu - pořád žužlalo peřiny a snažilo se sát. No a také se tu kdysi objevil příspěvek, že něčí pes se ukájí pravidelně na polštářích. Nevím, co z toho je lepší varianta . Snad to bude u Vašeho psa zlozvyk...jenže ty se odnaučují těžko. Možná nastříkat příslušné ložní odpuzujícím sprejem pro psy (já ale s těmito spreji nemámzkušenost, takže nevím jak moc zapáchají, jak jsou event. toxické - abyste je vůbec mohli používat vy...). Změna povlečení nepomůže/nepomohla?

10.10.2015 10:09
shavoid

XXX.XXX.152.1

Nevím, jestli to stejná věc, ale mě fena taky dělá to, co popisuje fikovnice. Vezme deku, uchopí jí do tlamy a žužlá jí. klidně i hodinu, nebo dvě a hněte jí tlapkami. Horší mi určitě přijde ukájení se polštářích

10.10.2015 10:48
umpa.lumpa

XXX.XXX.54.225

Tzv. mléčný krok..

10.10.2015 11:39
Ebi

XXX.XXX.58.138

shavoid napsal(a):
Nevím, jestli to stejná věc, ale mě fena taky dělá to, co popisuje fikovnice. Vezme deku, uchopí jí do tlamy a žužlá jí. klidně i hodinu, nebo dvě a hněte jí tlapkami. Horší mi určitě přijde ukájení se polštářích

Přesně tohle mi dělá jedna z fenek - má na to svoji malou deku, která je na mnoha místech rozkousaná, dělá to většinou před usnutím. Jinak v bytě nikdy nekousala a nekouše nic.

10.10.2015 11:53
shavoid

XXX.XXX.152.1

Ebi napsal(a):
Přesně tohle mi dělá jedna z fenek - má na to svoji malou deku, která je na mnoha místech rozkousaná, dělá to většinou před usnutím. Jinak v bytě nikdy nekousala a nekouše nic.

Jó, stará dobrá rozkousaná deka, to máme taky :-D, svou první si ale vybrala náhodně, tam mne těch osm stovek docela bolelo. Teď jsem jí koupila tu nejlevnější z ikey a je klid.

10.10.2015 15:24
Ebra

XXX.XXX.191.130

1. Nevím kolik lidí má vaše rodina, pokud více osob tak vybírá si pejsek kteroukoli peřinu nebo polštář (
patřící kterékoli osobě ) nebo si vybírá jenom jedné osoby ?

2. Rozumím tomu dobře, že netrhá jen je zakousnutý a kňučí ?

3. Popište co u toho pejsek dělá, konkrétně jestli pohybuje předníma tlapkama do uchopeného materiálu, tlamka jestli nedělá pohyby jakoby cumlal, zkuste to popsat.

10.10.2015 17:45
fikovnice

XXX.XXX.99.69

shavoid napsal(a):

No to jo, to máte pravdu! Obzvlášť, když přijde návštěva...

10.10.2015 17:46
fikovnice

XXX.XXX.99.69

umpa.lumpa napsal(a):
Tzv. mléčný krok..

My tomu říkáme "šlapání zelí" .

10.10.2015 18:35

Ebra napsal(a):
1. Nevím kolik lidí má vaše rodina, pokud více osob tak vybírá si pejsek kteroukoli peřinu nebo polštář (
patřící kterékoli osobě ) nebo si vybírá jenom jedné osoby ?

2. Rozumím tomu dobře, že netrhá jen je zakousnutý a kňučí ?

3. Popište co u toho pejsek dělá, konkrétně jestli pohybuje předníma tlapkama do uchopeného materiálu, tlamka jestli nedělá pohyby jakoby cumlal, zkuste to popsat.

Uchopi polstar kohokoliv nezuzla jen je zakouslej a knuci.

19.10.2015 10:23
lizbeth

XXX.XXX.213.21

Nemůže to být epilepsie? nebo nějaký stav psa, že je v šoku/strnulosti a něco se děje? nelíbí se mi to.

19.10.2015 10:29
Hodonak

XXX.XXX.126.173

Není to nějaká bolest zubů?

19.10.2015 10:45
Lexaurin

XXX.XXX.83.128

Asociál, rekla bych ze toto chování ladí s tím, jak zadavatelka píše, že neuměl nic- takže si myslím, že je to psychická kompenzace deficitu mámy.

19.10.2015 10:49
Grandina

XXX.XXX.2.30

Taky mi to fenka dělá. Jen občas, nic pravidelného, ale nevypozorovala jsem souvislost s něčím konkrétním. Určitě si nemyslím, že je o mléčný krok, spíš mi to příjde jako když ve filmech operují bez narkozy (třeba tahají kulku) dají hadr nebo lano do pusy a zakousni se a drž! Ale nic co by vyvolávalo bolest jsem nikdy nenašla..a ani se nic neobjevilo později (že by to byl třeba jen předvoj něčeho) Takže by mě taky docela zajímalo, jestli někdo ví :).

19.10.2015 12:45
Lexaurin

XXX.XXX.83.128

Abych to poopravila, primárně deprivant-nedostatek mateřské péče ve štěněcím období, asociální chování s tím je úzce spjato.

19.10.2015 13:12
Ebra

XXX.XXX.191.130

Souhlasím s Lexaurin. Projev deprivace.

19.10.2015 13:15

Můj pes tohle dělá po jídle - zakousne se nejlépe do chlapa, nebo do deky a funí a funí...až si odbrkne a pak buď odejde nebo dřímá...ale emocionál to je, až až...

Přidejte reakci

Přidat smajlík