Uživatel s deaktivovaným účtem

Všichni, kdo mají mozek v hlavě, věděli, že to přijde a brzy.
Bouchačku mám asi rok v trezoru bez všimnutí, ale ode dneška jí nosím. Nedokažu si představit, že bych někde čekal až na mě příjde řada. Nedavno mi přišel mejl jak nějaky arab povidal o čem se bavějí v mešitách tady hruza: jak mlatit manželku atd. Navrhuji ihned u nás zrušit mešity když jsou u nás tak naše víra at chodí do kostela.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Opravdu smutné, no, co čekáme, když si tyto XXX necháme nasáčkovat do Evropy? Pokud se proti imigrantům nepůjde, bude hůř...
Upraveno Adminem 14.11. v 14:10, vulgarismy
Tak doufám, že už se ta XXX z Německa konečně probudí a přestane nám to sem do Evropy tahat ty muslimXXX. A ty co tam mají, tak pořadně prověří a prolustrují a většinu z nich šupem pošlou zpátky. Je třeba opravdu neprodyšně uzavřít hranice EU klidně za pomoci armády a být tvrdí a nekompromisní stejně jako muslimXXX. Jsou to jen ekonomičtí běženci, drtivá většina z nich nejsou žádní váleční uprchlíci. Snad už konečně zodpovědní otevřou oči a začnou konat to, co měli dělat už dávno...
Upraveno Adminem 14.11.14:12 vulgarismy
Cituji z FB - Podle TV Nova čítá armáda IS asi 30tisíc mužů a porazit by je prý mohla armáda 80tis mužů. Když sečteme muže v Sýrii, Afghánistánu, Pákistánu a Íránu, tak máme přes 100milionů bojeschopných mužů, kteří jsou schopni tuto hrstku džihádistů umlátit čepicemi a tuhle válku berou spíš jako zástěrku k útěku do zemí s nejštědřejším sociálním systémem a islamizaci Evropy. Je to stejné, jako by Češi utíkali z vlasti před 3tisíci muslimy, kterých je ve skutečnosti údajně v ČR již 50tisíc. Rozhodně není správné, aby za jejich svobodu umírali jen ruští nebo američtí vojáci.
Kdyby byla vůle, byl by IS určitě srovnaný se zemí během několika hodin. Jenže ona jaksi není vůle. Nejspíš v tom budou (jako vždy) zájmy a těžká lobby zbrojařských firem(ruských a amerických) kterým to vyhovuje(musí někam prodávat, že jo ) Snad je konečně někdo přehlasuje a s těma svi..a zatočí
Blok proti islámu
16 hod ·
Tisková zpráva
Blok proti islámu
Evropa je ve válce.
Po dnešním večerním útoku v Paříži skončila jakékoliv diskuse o tom, zda Evropa má či nemá jakoukoliv morální povinnost postarat se o miliony tzv. uprchlíků. Dnešním dnem mají všechny evropské vlády jedinou povinnost. Starat se o bezpečnost občanů svých zemí. Končí jakákoliv diskuse o hloupostech, jako jsou uprchlické kvóty, ale začíná čas činů. Všechny vlády všech evropských zemí musí okamžitě začít konat. Uzavřít neprodyšně své hranice před všemi nelegálními migranty, uvést armády do stavu zvýšené bojové pohotovosti, vyslat vojenské kontigenty k ochraně vnější hranice schengenského prostoru, vyhostit všechny nelegální migranty, zajistit nepřetržitý dohled nad všemi osobami hlásajícími a propagujícími nelidské principy islámského práva šaría, uzavřít mešity, ve kterých je hlásána nenávist a jsou verbováni lidé do teroristických džihádistických organizací, zajistit všechny osoby napojené na teroristické muslimské organizace, nevpouštět na území Evropy nikoho, kdo necestuje s platnými doklady.
Vyzýváme vládu České republiky, Ministerstvo obrany a Bezpečnostní radu státu, aby okamžitě přijaly opatření k úplnému uzavření státních hranic a zároveň aby byla provedena revize mobilizačních plánů. Teď již nemáme čas poslouchat žvanění neziskových organizací, ani hlupáků z Amnesty International, jde o naše přežití.
Pokud vláda ČR ani teď nebude jednat tak, aby chránila občany České republiky, ztrácí jakoukoliv legitimitu.
David Štěpán
tiskový mluvčí BPI.

Smiřte se s tím, že evropská civilizace končí. Kdo má uzavřít ty hranice schengenu ? Těch našich 27 vojáků, kteří odjeli cvičit a pomáhat do Slovinska ? Ti "chlapi", kteří nechávají svému psovi lakovat drápky, tupírovat chloupky a mají pro ně 25 oblečků ? Ke všemu odhodlaní muslimové nás tu převálcují, jako Barbaři převálcovali Rím. My tu na úrodné půdě "pěstujeme" elepanely a oni tam překopávají kamení, aby měli co do úst. Zasloužíme si něco jiného ?
iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
události v Paříži jsou otřesné a mimo chápání civilizovaných lidí.
Přesto ale prosím, vyvarujte se v diskuzi vulgarit, případně výrazů, které je naší povinností z webu odstranit.
Děkuji za pochopení
Admin.
Snad byste měli odstranit celé toto téma, ne? Copak je to o psech?
Svět se zbláznil, frau Merkel do Evropy natáhla luzu a mezi nima snad pulku bojovníků islámu, teroristů, normální lidé to věděli a ta banda z Bruselu ne ? Na to, aby si kazdy normální člověk " spočítal ", co nás invazi negramotnych a nepřizpůsobivých milionů migrantů ceka, nemusím byt B.L.B.E.C. politik ani Einstein ! TI K.R.E.T.E.N.I. ze západní Evropy, co rozhodují o osudu obyčejných lidi jsou zaprodanci islamu, kteří za min.500000 měsícne, nás Evropany vedou do záhuby, jenom proto, aby mohli vyrabovat celou Afriku, střední východ, Asii atp. A az bude Evropa uplne v p.r.d.e.l.i. tak všichni ti rádoby politici z Belgie utečou daleko do daňových rájů, kde se budou slunickovat a vzpomínat, jak se kdysi v Evropě dalo žit...
Všechno je to cilene a rizene....
Ceho všeho hrozného se máme bát, co nás ceka ? Asi nic pěkného...
Není to téma sice teď přímo o psech, ale obávám se, že za nějaký nedlouhý čas budeme mít jiné starosti než psát na ifaunu a nebude nás zajímat:
- jaké jsou nejlepší granule
- komu prodám svá štěňata (nikomu, takže je nebudu ani množit)
- čím nakrmím sebe (natož moje psy)
- jestli můj dům nenavštíví rabující komando hladových muslimů, kteří mě klidně podříznou.
Takže asi tak.
koňadra
napsal(a):
Není to téma sice teď přímo o psech, ale obávám se, že za nějaký nedlouhý čas budeme mít jiné starosti než psát na ifaunu a nebude nás zajímat:
- jaké jsou nejlepší granule
- komu prodám svá štěňata (nikomu, takže je nebudu ani množit)
- čím nakrmím sebe (natož moje psy)
- jestli můj dům nenavštíví rabující komando hladových muslimů, kteří mě klidně podříznou.
Takže asi tak.
Je to silene, ale je to tak....
Konadro, pamatujete, nedávno jsme tady diskutovali o migrantech, co nás ceka a co nás nepochybne nemine a neuplynul dlouhý čas...
panda H
napsal(a):
Je to silene, ale je to tak....
Konadro, pamatujete, nedávno jsme tady diskutovali o migrantech, co nás ceka a co nás nepochybne nemine a neuplynul dlouhý čas...
Ano, já na to mám svůj názor. Nikdy jsem nepochopila, proč se např. naše holky vdávají do Afriky za černochy (být zajímavé, láká je dobrodružství...?). Já si prostě myslím, že se nemají míchat kultury. Často si nerozumí ani dva manželé v českém manželství, natož, když se sejdou dva z dvou odlišných světů, co mají úplně jiný hodnotový žebříček, názory na život, mají za sebou úplně jinou výchovu apod. Takže nepochopím, proč by v podstatě křesťanská civilizace měla asimilovat muslimskou - to je jako voda a oheň. Prostě to nejde! Cpou se křesťané do muslimských zemí, chtějí tam stavět kostely, šířit svoji víru? Evropané jsou zvyklí, že když někam jedou, tak se snaží alespoň nějak přizpůsobit zemi, ve které jsou. Snaží se o totéž muslimové? Ne, naopak, snaží se všude prosazovat svoje práva. Jsem-li host, chovám se jako host, ale to oni nejsou. Stačí se podívat všude, kde už jsou - u nás např. v Teplicích.

koňadra
napsal(a):
Ano, já na to mám svůj názor. Nikdy jsem nepochopila, proč se např. naše holky vdávají do Afriky za černochy (být zajímavé, láká je dobrodružství...?). Já si prostě myslím, že se nemají míchat kultury. Často si nerozumí ani dva manželé v českém manželství, natož, když se sejdou dva z dvou odlišných světů, co mají úplně jiný hodnotový žebříček, názory na život, mají za sebou úplně jinou výchovu apod. Takže nepochopím, proč by v podstatě křesťanská civilizace měla asimilovat muslimskou - to je jako voda a oheň. Prostě to nejde! Cpou se křesťané do muslimských zemí, chtějí tam stavět kostely, šířit svoji víru? Evropané jsou zvyklí, že když někam jedou, tak se snaží alespoň nějak přizpůsobit zemi, ve které jsou. Snaží se o totéž muslimové? Ne, naopak, snaží se všude prosazovat svoje práva. Jsem-li host, chovám se jako host, ale to oni nejsou. Stačí se podívat všude, kde už jsou - u nás např. v Teplicích.
Cpou se... možná by se cpali, ale muslimové by s nima hodně rychle vyběhli. V saúdské arábii vás zavřou za držení bible a ateismus je tam na stejné úrovni jako terorismus.
Muslimové se cpou všude a narvou nám ten islám do chřtánů - vždyť establishment je beztak zaplacenej ropnejma prachama, to jinak není možný. A islamizace probíhá právě takhle, postupně se jim bude ustupovat, aby se neurazili a nenaštvali, a pak, jak jich bude dostatečný množství, nám zbytek zakážou a bude.
koňadra
napsal(a):
Myslím si to samé a už dlouho.
Kdyby se v Evropě muslimům nedovolovalo to, co se jim dovoluje, tak by to takhle nedopadalo !
Chci žit jako muslim v Evropě, tak musím ctít zákony te dane zeme, bez pardonu !
V Belgii už nezdobi prý velký vanocni strom, prý, aby tim neprovokovali muslimy !
Kdo to tam dovolil a toto povolil, to muselo byt opravdu velke H.... O !
A takhle to všechno pomalu začíná a konci terorem....
Žaneta kocková
napsal(a):
To jste tak jednoduchá ? Samozřejmě, že se to týká nás lidí co tu žijeme, ale týká se to i našich psů, protože muslimové je nesnáší a je to pro ně zvíře nečisté. Takže to jsem zvědavá až vám budou zakazovat někam chodit venčit vašeho psa, protože čím víc jich tu bude, tím více se budou rozpínat a dovolovat si, jak se na to budete dívat potom. Takže už si sundejte klapky z očí je to samozřejmě i psí téma, i když se zatím více týká lidí. Už bychom k tomu měli my všichni zaujmout nějaký postoj a přestat strkat hlavu do písku a dělat, že se nic neděje. Muslimy je třeba poslat zpátky tam kam patří a ne je sem ještě tahat, tak jako nám to předvedla německá kancléřka co si jak je vidět nevidí na špičku nosu a včerejší zvěrstvo to jen potvrdilo.

sorana
napsal(a):
To jste tak jednoduchá ? Samozřejmě, že se to týká nás lidí co tu žijeme, ale týká se to i našich psů, protože muslimové je nesnáší a je to pro ně zvíře nečisté. Takže to jsem zvědavá až vám budou zakazovat někam chodit venčit vašeho psa, protože čím víc jich tu bude, tím více se budou rozpínat a dovolovat si, jak se na to budete dívat potom. Takže už si sundejte klapky z očí je to samozřejmě i psí téma, i když se zatím více týká lidí. Už bychom k tomu měli my všichni zaujmout nějaký postoj a přestat strkat hlavu do písku a dělat, že se nic neděje. Muslimy je třeba poslat zpátky tam kam patří a ne je sem ještě tahat, tak jako nám to předvedla německá kancléřka co si jak je vidět nevidí na špičku nosu a včerejší zvěrstvo to jen potvrdilo.
Jo, už dneska, když se náhodou vyskytuju se svým psem v centru prahy či v metru (mám velkého černého) když se tam vyskytují i nazgúlové, čumí všichni jako největší můry. Úplně to z nich stříká, jak by mi to nejradši zatrhli a nechali mě vyhodit.
rapotacka11
napsal(a):
Tedˇ zprávy...(F) uvažují o stanném právu.... on to tam natahá a teď....
Vy se divíte? ? Já tedy ne! Staci se na něj podivat ! Vypadá jak b.l.b.e.c, mluvi jako b.l.b.e.c a chova se jak b.l.b.e.c. a to je ještě slusne slovo !
Co jste od něho čekali ?
Přesne to, co se ted děje !
omlouvám se všem, ale mam ve zvyku, nazývat věci pravym jménem....
V tv jednou vysílali, že francouzský premiér kritizuje naše přístupy k migrantům a to, že nechceme přijmout kvóty, že bysme je k sobě měli vzít. Přesně v tu chvíli jsem si řikala, že Francie měla problémy s islámisty už dávno před touto velkou uprchlickou krizí, a že nechápu, proč si je tam chtějí i přesto brát, a že to nebude trvat dlouho a stane se tam něco jako včera. A je to tady. Je to velice smutné.
Merklová připrav se, dle mě nebude trvat dlouho a něco takového se stane i v Německu. Němci jí ještě "poděkují".
sorana
napsal(a):
Ano, jsem tak jednoduchá, že nebudu na základě činů teroristické skupiny hodnotit celé náboženství. Nebudu na základě masírování médií rozhlašovat všude extrémistické a fanatické názory. A už vůbec to nebudu probírat na diskuzi věnované psům.

Žaneta kocková
napsal(a):
Ano, jsem tak jednoduchá, že nebudu na základě činů teroristické skupiny hodnotit celé náboženství. Nebudu na základě masírování médií rozhlašovat všude extrémistické a fanatické názory. A už vůbec to nebudu probírat na diskuzi věnované psům.
Média masírují právě úplně na opačnou stranu
A co se islámu týče, doporučuju si přečíst korán. Nebo ještě lépe, mohamedův životopis. Protože ten jejich prorok je pro každého muslima ten správný vzor k následování.
Což je trošku průšvih, protože ten člověk byl lupič a později válečník, který nechával vraždit své kritiky, dával rozkazy ke genocidě (vyvraždění celé vesnice, nechal zabít všechny muže a ženy a děti dal jako otroky své armádě, co nám to připomíná) a taky souložil s devítiletou holčičkou.
napsal(a):
A co se islámu týče, doporučuju si přečíst korán. Nebo ještě lépe, mohamedův životopis. Protože ten jejich prorok je pro každého muslima ten správný vzor k následování.
Což je trošku průšvih, protože ten člověk byl lupič a později válečník, který nechával vraždit své kritiky, dával rozkazy ke genocidě (vyvraždění celé vesnice, nechal zabít všechny muže a ženy a děti dal jako otroky své armádě, co nám to připomíná) a taky souložil s devítiletou holčičkou.
No a? Jako kdyby Stará Bible (kterou v podstatě s koránem máme společnou), nebyla plná podobných věcí. Nebo jako kdyby Nová Bible zabránila tomu, co se dělo právě kvůli křesťanství. On je fanatismus hnus bez ohledu na náboženství.
napsal(a):
Souhlasím s vámi. Některé Žanety tu píší XXX, asi podle toho co XXX,.
Upraveno Adminem 17.11.2015,13:43, vulgarity
rapotacka11
napsal(a):
Každé náboženství je hnus.
Plodilo nebo plodí zlo.
Naprostý souhlas, zakázala bych to šmahem všechno a teprve by byl na světě klid. I když...lidi si vždycky najdou nějakou alternativu, jen aby si mohli vzájemně ubližovat. Abych pravdu řekla, nějak by mi nevadilo, kdyby se lidstvo vyhubilo a jelo se tu odznova. Možná by byl druhý pokus úspěšnější...

Žaneta kocková
napsal(a):
No a? Jako kdyby Stará Bible (kterou v podstatě s koránem máme společnou), nebyla plná podobných věcí. Nebo jako kdyby Nová Bible zabránila tomu, co se dělo právě kvůli křesťanství. On je fanatismus hnus bez ohledu na náboženství.
Jo, jenže bible, to je historie a mytologie. Popis událostí, víceméně. A nový zákon většinu nestravitelných věcí ze starého zákona ruší, proto "nový zákon", nová smlouva.
Korán je psán v imperativu, je to diktát, přímé rozkazy od boha, platné od počátku věků až do jejich konce. Když je v koránu psáno "zabíjejte je", tak to není popis událostí, kdy mohamed zabíjel. Je to příkaz "zabíjejte je tak, jako je zabíjel mohamed" a konec. Tečka.
Rozdíl, integrální rozdíl mezi křesťanstvím a islámem je ten, že člověk, který vezme nový zákon a začne ho doslova dodržovat a následuje příklad ježíše se stane hipíkem bez majetku, který káže o dobru, o spasení a o morálce.
Člověk, který vezme doslova korán a půjde následovat příkladu mohameda... no, to je isis.

kathey
napsal(a):
Terrorism has no religion.
A taky by mne dost zajímalo, co má praštěnej epileptik z počátku 7. století společného s dnešní situací. Tehdy devítileté holčičky š.kal kdekdo.
Kdyby lidé přestali vytvářet své názory dle toho, co jím valí do hlavy média, bylo by to taky docela fajn.
Ten praštěnej epileptik se bohužel za svýho života vypracoval na morální vzor k následování. Být jako on je vstupenka do muslimskýho ráje. Což je trochu průser.
Možná v době a místě, kde žil, bylo normální mít sex s dítětem, ale protože je tím vzorem k následování, pro všechny muslimy i dnes je ok šu.kat děti. Zjistěte si někde, jaký je to problém třeba v Jemenu, jakou mají úmrtnost novomanželek. Hnus fialovej.
Rozdíl, integrální rozdíl mezi křesťanstvím a islámem je ten, že člověk, který vezme nový zákon a začne ho doslova dodržovat a
následuje příklad ježíše se stane hipíkem bez majetku, který káže o dobru, o spasení a o morálce.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Jako katolická církev asi...

rapotacka11
napsal(a):
Rozdíl, integrální rozdíl mezi křesťanstvím a islámem je ten, že člověk, který vezme nový zákon a začne ho doslova dodržovat a
následuje příklad ježíše se stane hipíkem bez majetku, který káže o dobru, o spasení a o morálce.
Ale katolická církev nikdy nepředstírala, že následuje příklad ježíše Bože, o čem si myslíte, že byla reformace? Právě o tomhle rozporu...
napsal(a):
Ten praštěnej epileptik se bohužel za svýho života vypracoval na morální vzor k následování. Být jako on je vstupenka do muslimskýho ráje. Což je trochu průser.
Možná v době a místě, kde žil, bylo normální mít sex s dítětem, ale protože je tím vzorem k následování, pro všechny muslimy i dnes je ok šu.kat děti. Zjistěte si někde, jaký je to problém třeba v Jemenu, jakou mají úmrtnost novomanželek. Hnus fialovej.
Rozložili jsme Libyi, teď se snažíme o to udělat totéž se Sýrií (díky bohu za Putina, vlítnul tam za 5 minut 12). Vytvořili jsme si a následně i financovali a podporovali IS. My, jako demokratické státy vedené USA. A že IS verbuje žoldáky na základě nějaké překroucené ideologie? To je jenom špička ledovce. Co se skrývá pod hladinou už většina lidí nevidí.
Za to, že umírají lidé (pád ruského letadla, obrovské množství zabíjených lidí v Izraeli, Bejrutu...atd. atd.), za to nemůže žádnej Mohamed ani náboženství. Za to může člověk, který má neustále potřebu se sr.t úplně všude.
rapotacka11
napsal(a):
Ty jsi taky dobrej tydýt, už se prober...

kathey
napsal(a):
Rozložili jsme Libyi, teď se snažíme o to udělat totéž se Sýrií (díky bohu za Putina, vlítnul tam za 5 minut 12). Vytvořili jsme si a následně i financovali a podporovali IS. My, jako demokratické státy vedené USA. A že IS verbuje žoldáky na základě nějaké překroucené ideologie? To je jenom špička ledovce. Co se skrývá pod hladinou už většina lidí nevidí.
Za to, že umírají lidé (pád ruského letadla, obrovské množství zabíjených lidí v Izraeli, Bejrutu...atd. atd.), za to nemůže žádnej Mohamed ani náboženství. Za to může člověk, který má neustále potřebu se sr.t úplně všude.
Islám se šíří mečem už od svýho vzniku, jinak to neumí. Ono rádi zapomínáme, že i Sýrie i severní Afrika byly křesťanské krajiny. Historie středověké Evropy je historie boje s maury a s turkem.

kathey
napsal(a):
Nojo, islám má 600 let zpoždění.
I kdyby bylo možné, že by vývoj probíhal stejně a za 600 let se zcivilizuje i islám, není to důvod být v klidu... ale naopak další dobrý důvod muslimy vyhnat hodně daleko.
napsal(a):
I kdyby bylo možné, že by vývoj probíhal stejně a za 600 let se zcivilizuje i islám, není to důvod být v klidu... ale naopak další dobrý důvod muslimy vyhnat hodně daleko.
Primárně bych vyhnala ty, kteří jim to doma rozložili a sem je pozvali.

kathey
napsal(a):
Primárně bych vyhnala ty, kteří jim to doma rozložili a sem je pozvali.
Ti zaslouží viset.
napsal(a):
Ti zaslouží viset.
Ti budou teď týden vysílat kondolence a vystavovat útrpné xichty v médiích. Pak se ruku v ruce projdou Paříží, položí svíčku. A nenápadně se najede do starých kolejí. :(
Ráda bych se mýlila, ale mám obavu, že jediným výsledkem budou lokální útoky na muslimské komunity.
rapotacka11
napsal(a):
Bilusák
Už ses vrátil z kostela, ministrante ?
Byls v kabince ?
Doufám, že ses řádně vyzpovídal a dostals radu,
abys dal pokoj.
Chrap... n e.
Proč jsi tak XXX... ? Jen XXX může zlehčovat to co se stalo a schvalovat islamizaci evropských zemí. Islám je velké nebezpečí a poslední dny to jen potvrdily a byla velká chyba si sem nastěhovat statisíce muslimských ekonomických běženců. A už se to ukázalo, jaká to byla chyba...
Upraveno Adminem 16.11.2015 v 18:22, vulgarismy
Http://www.novarepublika.cz/2015/11/masakr-v-parizi-11-zari-cislo-dve-obama.html
Doporučuji přečíst i další články.
Trochu něco jiného než do lidí hučí média.
Na druhou stranu neuvěřitelně lituji ty imigranty, kteří opravdu sami před ISIS utíkají.. jejich situace teď musí být strašlivá. Bohužel se mezi hromadou migrantů nedá poznat, kdo je magor a možná budoucí terorista a kdo je chudák, co si chce zachránit život. Jinak teď mluvím o imigrantech, kterým hrozí skutečné nebezpečí a ne o těch ekonomických..
bilusik
napsal(a):
Souhlasím s vámi. Některé Žanety tu píší XXX, asi podle toho co XXX,.
Upraveno Adminem 17.11.2015,13:43, vulgarity
Že se nestydí, muslimáci, co...
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/386463-pariz-ma-sveho-hrdinu-pohotovy-muslim-zachranil-pred-teroristy-dve-zeny.html.
Žaneta kocková
napsal(a):
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/386463-pariz-ma-sveho-hrdinu-pohotovy-muslim-zachranil-pred-teroristy-dve-zeny.html.
Přesně, je důležité zachovat si i v emočním vypětí a strachu rozlišovací schopnosti, i když je to těžké..
Při poslouchání Pařížanů...no...jsou trochu někde jinde než my. I když se stokrát snažím být tolerantní a nebýt xenofobní...v souvislosti s islámem se mi to fakt nedaří, přiznávám. Když jsem nasedala do letadla a to bylo dávno a relativní klid, každého muslima jsem hypnotizovala a byla fakt připosr...Jenže lidi v Paříži jsou tak promíchaní, že jim to asi už vůbec nepřijde. Já bych nedělala nic jiného, než se jim vyhýbala. Ano, mám strach. Ale souhlasím s Rapotačkou, Žanetou a TBerry. Dokážu se vžít do pocitů lidí, kteří se ne svou vinou, narodili ve špatné zemi. Těch, co nemůžou za to, co se děje, ani za teroristy. Ano, teď už bych je sem nepouštěla a nastavila velmi přísná pravidla. Ale jsou tam opravdu i ti, co to jen odeser...
Já mám strach o nás a naše malé děti.
O ně opravdu ne.
Jejich mentalita, jejich tradice
Když vidím záběry té valící se masy... snad každý pochopí, že NE.
Ti vzdělaní a schopní, ti už si ve světě své místo našli.
Co s tou negramotnou, všehoschopnou masou ?
Umíte si některého z těch "hrdovců" představit někde makat ?
Bude zle. Jim už je, ale ne naší vinou.
Naše malinká, rozkradená zem je má spasit ?
Je to šílený, je to šílený.
Extrémisti-nacionalisti budou mít zelenou, lidi za nimi půjdou,
náš stát nám, jak je vidno, nepomůže.
To, že jim straním, tady zmínil nějaký idi ot v 11.04, který
nerozumí psanému textu.
.
rapotacka11
napsal(a):
O ně opravdu ne.
nerozumí psanému textu.
.
Já jsem vás normalne pochopila a myslim si totéž....
rapotacka11
napsal(a):
Četli jste ?
"Rapotacko", byla jste v pátek v noci první, kdo mě upozornil, pak už jsem přešla jen na zpravodajské servery a vše četla v hrůze, která mě nepustila doteď! Zvíře sice umí zabíjet pro zábavu (viz kočka vs.myš), ale žádné zvíře nebude zabíjet proto, že jiné zvíře má jiné vyznání! To umíme jen my lidi! Bůh je jen jeden (pro věřící), a náboženství je "milión". Pokud Bůh vidí, že se lidi vraždí kvůli němu, radost z toho určitě nemá...
rapotacka11
napsal(a):
O ně opravdu ne.
nerozumí psanému textu.
.
Myslím, že jsem rozhodně nebyla sama, kdo někdy loni, kdy "nenápadně" migrace do Evropy začala, začal mít strach a děs z toho, co bude následovat. Bylo skutečně jen otázkou času, kdy to bouchne.
Navíc...tito lidé neznají zimu - jako je u nás, natož v severských zemích, předpovídám, že začnou nepokoje, ozbrojené potyčky, a ani nemusí jít o představitele IS. To prostě Angela XXX! A nechápu, jak si vůbec někdo může myslet, že dostane zadarmo bydlení, stravu a ještě nějakou apanáž!
Už se sem nahrnulo dost těch...lékařů, atomových fyziků, vědců!
A co ještě nepochopím - proč nám lžou i média?! Proč jsou tak servilní jako před 89.?! Podívejte se na iDNES (můj oblíbený web) - diskuse bloknuté, o co jim jde - jdou s námi nebo proti nám?!
Upraveno Adminem 16.11.2015 v 18:35, vulgarismy
Když Evropané osidlovali Ameriku, také připluli na lodích a s místními indiánskými domorodci
se moc nepárali. Přitom takové vyspělé kultury např. mayské, incké a aztécké... skončily
s příchodem Evropanů.
Při kolonizaci Afriky si Evropané také nebrali rukavičky. A šíření křesťanství do světa
a "misionářství"?
Možná je to karma Evropy, která nás dostihla. Nebo je také možné, že náš blahobyt potřebuje restart.
Co mi ale nejde do hlavy, že na stránkách milovníků psů, kde se dá očekávat láska ke zvířatům
a k přírodě, je tolik nenávisti a tak málo soucitu s jinými lidskými bytostmi.
bohemica
napsal(a):
Když Evropané osidlovali Ameriku, také připluli na lodích a s místními indiánskými domorodci
se moc nepárali. Přitom takové vyspělé kultury např. mayské, incké a aztécké... skončily
s příchodem Evropanů.
Při kolonizaci Afriky si Evropané také nebrali rukavičky. A šíření křesťanství do světa
a "misionářství"?
Možná je to karma Evropy, která nás dostihla. Nebo je také možné, že náš blahobyt potřebuje restart.
Co mi ale nejde do hlavy, že na stránkách milovníků psů, kde se dá očekávat láska ke zvířatům
Děláte si legraci?! Ve Francii zahyne přes 100lidí - úplně nevinných, není to tak dlouho, co z pouště kdesi v Africe chodily videa, kde v přímém přenosu pošuci podřezávali hrdla opět nevinným lidem!
Obvykle píšu umírněně, ale teď jste mě tedy rozčílil/a. Až Vám ti mírumilovní islamisté budou znásilňovat dceru, až vyhodí do vzduchu starobylé evropské kulturní památky, tak alespoň tehdy názor změníte?
Jo, i Evropané se dopouštěli svinstev, to je pravda. Ale nevím o to, že by podřezávali hrdla nevinným, že by natahovali ruku a chtěli mít vše hned a zadarmo...
Sice to zde na zvířecím serveru asi nemá co dělat, ale množství příspěvků svěčí o tom, že to lidi zajímá...
A btw, jak rozlišíte s kým soucítit a s kým už ne? Kdo je opravdu běženec před válkou a kdo se za něj jen vydává jsa opásán náložemi a připraven vyhodit do vzduchu nejen sebe, ale i mnoho desítek či stovek nevinných?! Myslíte, že ve Francii poznali, že jde o teroristy? Asi ne, to by je do toho klubu asi nevpustili...

bohemica
napsal(a):
s příchodem Evropanů.
a "misionářství"?
Jasný. Nepřátelům je třeba přenechat naše země bez boje, protože je potřeba s těmi opicemi soucítit, a stejně jsem si to jako Evropan zasloužila, protože bílý muž je strůjcem všeho zla.
Bože.
bohemica
napsal(a):
s příchodem Evropanů.
a "misionářství"?
Https://www.youtube.com/watch?v=44vzMNG2fZc ?
http://video.aktualne.cz/svet-na-hrane/otravte-jim-jidlo-a-vodu-vyzyvaji-dzihadiste-sve-evropske-pr/r~efdab7b08ad311e5adcb0025900fea04/
Já Vám nerozumím .
Kde budou spát, co budou jíst, čím se asi tak mohou zaměstnat ?
Nenávist ?
Nebude von to strach ?
Tak jsem zkoukla to první video.... děs a hrůza... !
Tyhle záběry - VIDEO, už vysílala nejaka naše televize, aby lidé věděli na co se mají připravit ?
Nevím, jak stare to video je, ale je to silene, co na nás USA, Merkel, Holland a ostatní podobna H.O.V.A.D.A připravila... !
Vedome ničí celou Evropu a zatím beztrestne, zastaví to někdo ? !
fikovnice
napsal(a):
Děláte si legraci?! Ve Francii zahyne přes 100lidí - úplně nevinných, není to tak dlouho, co z pouště kdesi v Africe chodily videa, kde v přímém přenosu pošuci podřezávali hrdla opět nevinným lidem!
Obvykle píšu umírněně, ale teď jste mě tedy rozčílil/a. Až Vám ti mírumilovní islamisté budou znásilňovat dceru, až vyhodí do vzduchu starobylé evropské kulturní památky, tak alespoň tehdy názor změníte?
Jo, i Evropané se dopouštěli svinstev, to je pravda. Ale nevím o to, že by podřezávali hrdla nevinným, že by natahovali ruku a chtěli mít vše hned a zadarmo...
Sice to zde na zvířecím serveru asi nemá co dělat, ale množství příspěvků svěčí o tom, že to lidi zajímá...
A btw, jak rozlišíte s kým soucítit a s kým už ne? Kdo je opravdu běženec před válkou a kdo se za něj jen vydává jsa opásán náložemi a připraven vyhodit do vzduchu nejen sebe, ale i mnoho desítek či stovek nevinných?! Myslíte, že ve Francii poznali, že jde o teroristy? Asi ne, to by je do toho klubu asi nevpustili...
Naprosto s vámi souhlasím. Také mne její hloupý příspěvek nadzvedává ze židle...
bohemica
napsal(a):
s příchodem Evropanů.
a "misionářství"?
Jo karma je svině... A s tím restartem to není úplně mimo mísu. Podle mě bychom jako lidstvo měli z velké části vymřít, abychom si uvědomili, co jsme zač..

umpa.lumpa
napsal(a):
Jo karma je svině... A s tím restartem to není úplně mimo mísu. Podle mě bychom jako lidstvo měli z velké části vymřít, abychom si uvědomili, co jsme zač..
Jo, a můžeš začít od sebe... doporučuju provaz.

umpa.lumpa
napsal(a):
Ale paní doktorko, neztrapňujte se bezduchými výkřiky.
Bezduché výkřiky jsou ty vaše kecy o karmě a o tom, že lidstvo si zaslouží vyhynout.
Jestli trpíte sebenenávistí, fakt je nejlepší s tím vyhynutím začít u sebe, nemyslíte?
napsal(a):
Bezduché výkřiky jsou ty vaše kecy o karmě a o tom, že lidstvo si zaslouží vyhynout.
Jestli trpíte sebenenávistí, fakt je nejlepší s tím vyhynutím začít u sebe, nemyslíte?
Ba naopak, mám se velmi ráda. A Vaše suché výpady jsou mi fakt šumák. Za tím, co jsem napsala, si prostě stojím a ono to tak stejně dopadne a dlouho to nebude trvat. Šup sem atomovka, šup zpátky atomovka a je vymalováno. Četla jste Malevil?
napsal(a):
Rejpavou umpu žumpu nelze brát vážně, chodí sem jen rýpat a pobavit se. Takže se nenechte hloupým rýpáním tohoto trolla vytočit...

Žaneta kocková
napsal(a):
Moje slová...

napsal(a):
Ale zas na druhou stranu, podud máte přírodovědné vzdělání - přírodní výběr ? Úpadek Evropské civilizace ?
Chlapi místo aby pracovali, chodí se psy do salonu, nechávají jim lakovat drápky..., holí si na těle každý chlup..., pusinkují se s anduláky...
Už to tu jednou ( možná víckrát ) bylo, Řím rozvalili Barbaři.
Nejdřív se Římanům nechtělo dělat, tak si je dotáhli na práci - gastarbajtři ?
napsal(a):
Ale zas na druhou stranu, podud máte přírodovědné vzdělání - přírodní výběr ? Úpadek Evropské civilizace ?
Chlapi místo aby pracovali, chodí se psy do salonu, nechávají jim lakovat drápky..., holí si na těle každý chlup..., pusinkují se s anduláky...
Už to tu jednou ( možná víckrát ) bylo, Řím rozvalili Barbaři.
Nejdřív se Římanům nechtělo dělat, tak si je dotáhli na práci - gastarbajtři ?
Ale my jsme tady většina proti tomu tomu, aby sem muslimské nepřizpůsobivé ekonomické uprlíky do evropských zemí pouštěli natož, aby je sem tahali na nějakou práci - ti dělat nechtějí, chtějí štědrý sociálání systém a naše vymoženosti, ale přizpůsobit se místním zvyklostem a kultuře, ze které by chtěli brát to rozhodně nechtějí. Akorát že nás malé zemičky jako jsme my slováci, maďaři apod. nikdo ze zodpovědných a těch co v unii rozhodují neposlouchá. A bohužel to se v budoucnu (a již se ukázalo ) zřejmě ještě vícekrát ukáže jako velká chyba. Kdyby záleželo na obyčejných lidech většina by hnala ty nepřizpůsobivé ekonomické běžence zpátky svinským krokem odkud přišli...

bilusik
napsal(a):
Ale my jsme tady většina proti tomu tomu, aby sem muslimské nepřizpůsobivé ekonomické uprlíky do evropských zemí pouštěli natož, aby je sem tahali na nějakou práci - ti dělat nechtějí, chtějí štědrý sociálání systém a naše vymoženosti, ale přizpůsobit se místním zvyklostem a kultuře, ze které by chtěli brát to rozhodně nechtějí. Akorát že nás malé zemičky jako jsme my slováci, maďaři apod. nikdo ze zodpovědných a těch co v unii rozhodují neposlouchá. A bohužel to se v budoucnu (a již se ukázalo ) zřejmě ještě vícekrát ukáže jako velká chyba. Kdyby záleželo na obyčejných lidech většina by hnala ty nepřizpůsobivé ekonomické běžence zpátky svinským krokem odkud přišli...
My ne, ale Francouzi, Němci ano. Belgie ano. Teď je tam třetí generace frustrovaných turků, arabů a afričanů.
Stačí si najít na internetu videa z Belgie, z Marseille.
bilusik
napsal(a):
Souhlas, jsem také proti tomu, aby se nám sem nasáčkovali muslimové skoro do všech evropských zemí. Je to nepřizpůsobivá XXX, která nectí zákony země do které přijde, jen by chtěli těžit z jejich sociálního systému, nejsou to žádní váleční běženci, ale většina jsou jen nepřizpůsobiví ekonomičtí XXX.
Upraveno Adminem,17.11.2015,13:36, vulgarismy

Tak, tak. Udělali nám z Evropy absurdistán. Já musím mít občanku pomalu i za barákem a potloukají se tu hordy bez jakékoliv identifikace.
Žaneta kocková
napsal(a):
Muslim hrdina ? Nikdo mu to nebere. Muslim hrdina - tak to je ta výjimka !
A výjimka - vždycky potvrzuje pravidlo.
Lidi, já vás nechápu! Ve světě umírají zbytečně nevinní lidé, nás kdo ví co brzy čeká a vy se tady hádáte o slovíčka? Bodlinko, vaše názory většinou beru, z titulu své práce máte hodně znalostí, které jsou pro nás přínosem, a vy, taková rozumná ženská, se necháte vytočit od umpy-lumpy? Vždyť víte, že je to "rypák" (i když občas má také použitelné rady). Jako s tím vyhynutím lidstva - upřímně: na nějakou karmu nevěřím, ale už delší dobu si myslím, že si lidstvo nic jiného než vyhynutí nezaslouží. Vždyť jen to, jak lidstvo ničí planetu - nepořádkem, vyhubením mnoha druhů živočichů, ničením země nesmyslnými válkami...

koňadra
napsal(a):
Lidi, já vás nechápu! Ve světě umírají zbytečně nevinní lidé, nás kdo ví co brzy čeká a vy se tady hádáte o slovíčka? Bodlinko, vaše názory většinou beru, z titulu své práce máte hodně znalostí, které jsou pro nás přínosem, a vy, taková rozumná ženská, se necháte vytočit od umpy-lumpy? Vždyť víte, že je to "rypák" (i když občas má také použitelné rady). Jako s tím vyhynutím lidstva - upřímně: na nějakou karmu nevěřím, ale už delší dobu si myslím, že si lidstvo nic jiného než vyhynutí nezaslouží. Vždyť jen to, jak lidstvo ničí planetu - nepořádkem, vyhubením mnoha druhů živočichů, ničením země nesmyslnými válkami...
A to si myslíte, že kdyby nežil člověk, tak nevyhynou žádné druhy živočichů a rostlin? Že se nebude měnit podnebí? Místo člověka by zaujal jiný druh, svět by byl jiný, ale vůbec nelze tvrdit, že nezničený, nebo méně zničený. Člověk samozřejmě dříve či později vyhyne, stejně jako celá řada živočichů, je to přirozený proces. Druhy živočišné i rostlinné vznikají a zanikají...
napsal(a):
A to si myslíte, že kdyby nežil člověk, tak nevyhynou žádné druhy živočichů a rostlin? Že se nebude měnit podnebí? Místo člověka by zaujal jiný druh, svět by byl jiný, ale vůbec nelze tvrdit, že nezničený, nebo méně zničený. Člověk samozřejmě dříve či později vyhyne, stejně jako celá řada živočichů, je to přirozený proces. Druhy živočišné i rostlinné vznikají a zanikají...
Máte jistě pravdu, pravděpodobně by zanikli někteří živočichové a rostliny i bez přičinění člověka, ale jsem stále přesvědčená, že nejvíc jich vyhynulo právě kvůli člověku, jeho necitlivému přístupu k přírodě, snaze vše měnit a obracet v peníze - ať to stojí, co to stojí. A o těch vznikajících druzích bych s Vámi polemizovala. Nevím o žádném živočišném, či rostlinném druhu, které by vznikly "nově" - samozřejmě kromě křížením těch organismů, které tady již jsou. Ale možná mám mezery ve vzdělání.

koňadra
napsal(a):
Máte jistě pravdu, pravděpodobně by zanikli někteří živočichové a rostliny i bez přičinění člověka, ale jsem stále přesvědčená, že nejvíc jich vyhynulo právě kvůli člověku, jeho necitlivému přístupu k přírodě, snaze vše měnit a obracet v peníze - ať to stojí, co to stojí. A o těch vznikajících druzích bych s Vámi polemizovala. Nevím o žádném živočišném, či rostlinném druhu, které by vznikly "nově" - samozřejmě kromě křížením těch organismů, které tady již jsou. Ale možná mám mezery ve vzdělání.
To jako všechny rostlinné a živočišné druhy byly odjakživa? Pokud nevěříte kreacionismu, teda...
Nové druhy vznikají pořád a neustále. Samozřejmě časové měřítko těch procesů dalece přesahuje lidský život.
A v historii zeměkoule bylo několik velkých vymírání a některé z nich byly opravdu hardcore, na to člověk nemá ani náhodou.
koňadra
napsal(a):
Ale kvůli muslimům lidstvo asi nevyhyne, ale jde o princip, že je sem neměli vůbec přes hranice volně pouštět v takovém množství, když ví, že jsou bezpapčnostním rizikem. Karma to je totální nesmysl - mohou za to lehkovážní sluníčkářští politici co špatně rozhodli. Selekce mezi ekonomickými uprchlíky měla být mnohem větší a přísnější a většinu šupem posílat zpět. Líbí se mi návrh Polska, že uprchlíky - muže vycvičí, a pak je pošle zpět, aby mohli sami bojovat s islámským státem a sami si udělat v zemi pořádek.
bilusik
napsal(a):
Ale kvůli muslimům lidstvo asi nevyhyne, ale jde o princip, že je sem neměli vůbec přes hranice volně pouštět v takovém množství, když ví, že jsou bezpapčnostním rizikem. Karma to je totální nesmysl - mohou za to lehkovážní sluníčkářští politici co špatně rozhodli. Selekce mezi ekonomickými uprchlíky měla být mnohem větší a přísnější a většinu šupem posílat zpět. Líbí se mi návrh Polska, že uprchlíky - muže vycvičí, a pak je pošle zpět, aby mohli sami bojovat s islámským státem a sami si udělat v zemi pořádek.
Líbí se mi návrh Polska, že uprchlíky - muže vycvičí, a pak je pošle zpět, aby mohli sami bojovat s islámským státem a sami si udělat v zemi pořádek. - to už zkoušeli Američani, vyzbrojili je...a ty svi.ě přeběhly k IS. Tam je jedinná možnost, neposlat tam ani jednu jedinou zbraň a to nikomu..bohužel, jedné straně posílají Rusové, druhé Američani..a hošani mají stále čím střílet. A kam si myslíte, že se prodávali zbraně(které měly být rozebrány a nebyly) ze skladů ve Vrběticích? Nejspíš s nima útočili právě v Paříži...
bilusik
napsal(a):
V tomto zase já naprosto souhlasím s Vámi!
napsal(a):
No k lupičům nemusíme chodit až do muslimských zemí - když to vezmeme z historického hlediska u nás tak Jan Žižka, o kterém se učí na ZŠ byl obyčejný zloděj a barbar /stačí si přečíst husitské dějiny/, naši panovníci se mezi sebou ženili /vdávali/ též jako malé děti a naše křestanství taky není zrovna svaté - takové hony na čarodějnice byly taky pouze zástěrka kvůli okrádání, mučení a upalovaní za to že člověk nechtěl přejít na víru bylo také na denním pořádku. Takže asi tak nejde o víru jako spíš vo to jak si ji kdo vyloží.
To co se stalo ve Francii nemá s vírou nic společného to je extremismus a ten není o víře...

imkkii
napsal(a):
No k lupičům nemusíme chodit až do muslimských zemí - když to vezmeme z historického hlediska u nás tak Jan Žižka, o kterém se učí na ZŠ byl obyčejný zloděj a barbar /stačí si přečíst husitské dějiny/, naši panovníci se mezi sebou ženili /vdávali/ též jako malé děti a naše křestanství taky není zrovna svaté - takové hony na čarodějnice byly taky pouze zástěrka kvůli okrádání, mučení a upalovaní za to že člověk nechtěl přejít na víru bylo také na denním pořádku. Takže asi tak nejde o víru jako spíš vo to jak si ji kdo vyloží.
To co se stalo ve Francii nemá s vírou nic společného to je extremismus a ten není o víře...
Jenže Jana Žižku nemáme jako vzor k následování a nikdo do nás nevalí, že být jako on je cestou do ráje..
Jo, panovníci sice byli (někdy, ne vždy) ženěni v mladém věku, ale nastudujte si, jak to pak bylo s naplněním takového manželství. Čekalo se, až vyrostou. Mohamed si vzal tu svou Ajšu v jejích šesti letech a čekal celé tři roky, než už mu přišla dost velká k souloži. A protože je vzorem k následování, muslimové vůbec nepřemýšlí nad tím, jestli není čas k upgradu. Mohamed šukal devítiletou, každý muslim tím pádem může (měl by?) taky. Fakt, zjistěte si, jaká je v muslo zemích, kde jedou podle šarii, úmrtnost novomanželek - občas ty holčičky nepřežijí svatební noc, občas umírají při první porodu, protože rodit v jedenácti nic moc.
napsal(a):
Jenže Jana Žižku nemáme jako vzor k následování a nikdo do nás nevalí, že být jako on je cestou do ráje..
Jo, panovníci sice byli (někdy, ne vždy) ženěni v mladém věku, ale nastudujte si, jak to pak bylo s naplněním takového manželství. Čekalo se, až vyrostou. Mohamed si vzal tu svou Ajšu v jejích šesti letech a čekal celé tři roky, než už mu přišla dost velká k souloži. A protože je vzorem k následování, muslimové vůbec nepřemýšlí nad tím, jestli není čas k upgradu. Mohamed šukal devítiletou, každý muslim tím pádem může (měl by?) taky. Fakt, zjistěte si, jaká je v muslo zemích, kde jedou podle šarii, úmrtnost novomanželek - občas ty holčičky nepřežijí svatební noc, občas umírají při první porodu, protože rodit v jedenácti nic moc.
Jenže Jana Žižku nemáme jako vzor k následování - no, my ho ještě měli
Mohamed si vzal tu svou Ajšu...ne, že bych s Váma nesouhlasila, ale když pak slyším muslimky, jak tohle obhajují a kecy o tom, jak se cítí v burce bezpečně, nakopala bych jim prdele sama a dobře jim tak. Ony tomu napomáhají, ony své dcery nebrání. U nás to také trvalo několik století, ale nakonec se ženy dokázaly ozvat a zrovnoprávnit...jistě by to šlo i tam, pomalu, ale šlo. A jsme zase u toho: nemusíme chodit do muslimských zemí: ony některé naše matky, jsou také, ukázkové" Radši dělají, že nevidí jak otčím znásilňuje její dcery, jen aby ona o chlapa nepřišla. Takže nedivme se zase až tak, absolutně závislé muslimce a bordelu tam..

lesnížínka
napsal(a):
Jenže Jana Žižku nemáme jako vzor k následování - no, my ho ještě měli
Mohamed si vzal tu svou Ajšu...ne, že bych s Váma nesouhlasila, ale když pak slyším muslimky, jak tohle obhajují a kecy o tom, jak se cítí v burce bezpečně, nakopala bych jim prdele sama a dobře jim tak. Ony tomu napomáhají, ony své dcery nebrání. U nás to také trvalo několik století, ale nakonec se ženy dokázaly ozvat a zrovnoprávnit...jistě by to šlo i tam, pomalu, ale šlo. A jsme zase u toho: nemusíme chodit do muslimských zemí: ony některé naše matky, jsou také, ukázkové" Radši dělají, že nevidí jak otčím znásilňuje její dcery, jen aby ona o chlapa nepřišla. Takže nedivme se zase až tak, absolutně závislé muslimce a bordelu tam..
Některé ženské jsou prostě v tomhle směru nepoužitelné a člověk by i řekl, že jim snad dělá dobře, když je doma chlap zmlátí. Přesně tyhle typy se ale berou mohamedány - takže pokud se neozveme hodně hlasitě my normální ženy, tak to tady máme obratem zpátky. Fakt díky nechci. Že islám řádí jinde, to si musí vyřešit ženské tam, ale fakt nebudu mlčet tady, aby jednou moje dcery byly bez poštěváčku a v pytli, a to doslova.
napsal(a):
Nemáme? Tak proč se o něm v dějepise učíme jako o hrdinovi?
Ale pokud neumíte rozlišit víru a extremismus tak asi nemá cenu s vámi diskutovat. Nebo to že někdo š..á děti snad znamená že to dělají všichni? Pak by možná bylo vhodné zakázat i křestanskou církev tam se totiž ministranti š...jí taky běžně...

koňadra
napsal(a):
Že vy nevíte -"Nevím o žádném živočišném, či rostlinném druhu, které by vznikly "nově" - samozřejmě kromě křížením těch organismů, které tady již jsou. Ale možná mám mezery ve vzdělání." To asi mezery máte. Neustále na Zemi druhy zanikají a nové vznikají. O valné většině se ani nedozvíme. Ještě pořád nejsou všechy druhy probádány a popsány, vědci v odlehlých oblastech nacházejí nové a nové druhy. Původní druhy se přizpůsobují novým podmínkám a mění se v jiné druhy. Tento proces je velmi pomalý, takže to vypadá, že stav druhů rostlin i živočichů na Zemi je stabilní, a někteří nabývají dojmu, že je neměnný, pokud nezasáhne člověk. Jsou druhy, na jejichž zániku měl lví podíl člověk - tarpan, vakovlk, kvaga, alka velká, a další. A nebo v současnosti díky člověku vymírají - např. nosorožec bílý... Tvrzení, že nejvíc druhů vyhynulo díky člověku, nepovažuji za pravdivé.
Imkkii
Žižka byl loupežník ?
V tom případě to byl nýmand.
Na co máme být hrdí ?
Na Havla ?
A nebo i když není naše, máme jančit z matky terezy ?
To, co dělají slimáci dětem, nedělají všichni ? Možná ne,
ale cizí jim to rozhodně není !
Čtěte. Občas se o tom objeví svědectví "mírového" vojáka.
Nooo, co se Žižky týká...záleží v jaké době jste se o něm ve škole učili (případně k čemu se více klonila vaše učitelka :). Takže ani, ani...obojí je "správně". Záleží na úhlu pohledu (Palacký? Pekař? marxismus?...).
Co se týká rovnoprávnosti žen a mužů, tak to zas takovej fofr nebyl. V Evropě spíše po první, někde až po druhé světové válce (u nás rok 1920).
Lexaurin
napsal(a):
Pohadka o hrdinnem muslimovi je propaganda do oci bijici. Museli si ji vymyslet, abychom je nehazeli do jednoho pytle...
Pokud to je výmysl a asi třeba ano, tak o to je to horší a bude jen hůř !
Proc nás tak média klamave a lzive masírujou ?
V době internetu, tabletu atp. si kazdy informace, videa najde, pokud chce...
Našla jsem videa, jak z Belgie, tak z Afriky, o Islámu atd a řeknu Vam, že to co filmovali v Africe, co se tam děje, tak to je hnus fialovej - tam prodávají lidske maso normalne na tržištích k jídlu, vraždy na denním pořádku, samé nemoci ale hlavně smrtelne, všude verejne po zemi lidske výkaly,8 leti fetaci a jina zvěrstva, ten zpravodaj se chytal za hlavu a byl v soku ! A to byl chlap, co už v živote něco zazil, zadnej mladas...
Pokud je pravda, že je v pohybu asi 100 milionů migrantů i z Afriky a ze I Africani chtějí do zaslibene Evropy, tak nás možná ceka - peklo na zemi ! Islamisti rezou hlavy a afričan konzumuje ten zbytek... silena představa, az me z toho mrazí...
Při pochodu Afričanů z jihu na sever, Velká spousta umírá při překonávání Sahary, tak trochu času třeba mame, nebo taky už nemáme ?, se připravit na kanibaly...
kathey
napsal(a):
Nooo, co se Žižky týká...záleží v jaké době jste se o něm ve škole učili (případně k čemu se více klonila vaše učitelka :). Takže ani, ani...obojí je "správně". Záleží na úhlu pohledu (Palacký? Pekař? marxismus?...).
Co se týká rovnoprávnosti žen a mužů, tak to zas takovej fofr nebyl. V Evropě spíše po první, někde až po druhé světové válce (u nás rok 1920).
Promiňte, to, o čem píšete, to nás nyní nějak ohrožuje ?
kathey
napsal(a):
Se stejnou jistotou lidé mluví i o islámu a muslimech. ;) Co tak začít číst i něco jiného než novinky.cz a blesk?
Já tam nejezdím, ale známé odtud mám - Syřany - dávno, už několik let.
Žijí tady.
Sami z toho mají obavy.
https://www.youtube.com/watch?v=44vzMNG2fZc.

imkkii
napsal(a):
Nemáme? Tak proč se o něm v dějepise učíme jako o hrdinovi?
Ale pokud neumíte rozlišit víru a extremismus tak asi nemá cenu s vámi diskutovat. Nebo to že někdo š..á děti snad znamená že to dělají všichni? Pak by možná bylo vhodné zakázat i křestanskou církev tam se totiž ministranti š...jí taky běžně...
Nemáme. Nebo vám snad ve škole říkali, že všichni musíte být jako Žižka?
A že Mohamed šukal děti znamená, že každý muslim může. Tečka. Oni prostě svoje skutky, co je povolené a co je zakázané, určují podle islámského práva. A jedním z pilířů islámského práva jsou skutky mohameda. Když neví, tak se podívají, jak to dělal mohamed. Mohamed šukal. Takže prostě pro žádného muslima to není problém.
Ministranti nejsou pro nikoho vzorem k následování a když se na ně přijde, jsou odsouzení. Menší rozdíl.

kathey
napsal(a):
Se stejnou jistotou lidé mluví i o islámu a muslimech. ;) Co tak začít číst i něco jiného než novinky.cz a blesk?
Třeba ten korán a síru? pád hadísů k tomu před spaním? to je čtení, panečku.
Ať víte, co je na vás jako na nevěřící přichystáno.
Lexaurin
napsal(a):
Pohadka o hrdinnem muslimovi je propaganda do oci bijici. Museli si ji vymyslet, abychom je nehazeli do jednoho pytle...
Mě fascinuje jak na iDNESU vychází jeden článek za druhým typu - rozhovor s lékařem z Afriky, který tam nemůže uživit svoji rodinou, s ženou s osmi dětmi, která prchá, protože chce pro děti lepší budoucnost a chce se "prý" zapojit do pracovního procesu v nějaké civilizované zemi, atd. atd. A u těchto článků buď diskuse není, nebo je záhy zrušena a nebo je vehemntně promázávána. Proboha, to si myslí, že jsme všichni tak blbí?! V 68. šly média s námi, vždyť jak hrdinně se zachoval tehdy Československý rozhlas! Ale dnes!? Co to je? To jsou za to placeni od nějakých nevládních "začleňovacích agentur"?! Proč nám lžou?! A ještě tak stupidně?!

koňadra
napsal(a):
A proč by si česká holka nemohla vzít afričana? To jestli si dva lidi rozumí záleží na spoustě jiných věcí než jen v které zemi vyrůstali. Mě se třeba v Africe žilo velice dobře a klidně bych tam zůstala. Teď jsem místo toho v katolickém Mexiku a ač je to kultura Evropě mnohem bližší, připadám si tu podstatně víc jako cizinec. Ale nechci se přít, každý má právo na svůj názor.
Mě Evropani nepřijdou nijak více (ani méně) přizpůsobiví než jiní přistěhovalci. A Křesťani se cpou všude, a ještě mají od svého Boha nařízeno nutit jejich víru všem a všude. Podle Koránu je to vůle Aláha, komu se zjeví a komu ne, lidi by neměli ostatní převádět na svou víru pokud o to ten dotyčný nestojí. To co sem leze do Evropy nemá většinou s normálním muslimem moc společného. Problém Evropy je, že si tohle nepřipouští, snaží se být multi-kulti tolerantní vůči nepřizpůsobivým, zatímco brojí proti islámu a štve proti sobě všechny ostatní muslimy, o kterých většina evropanů ani neví, že mezi nimi žijou.
napsal(a):
Dodávám jen další zvrhlost - ženskou obřízku!

napsal(a):
A proč by si česká holka nemohla vzít afričana? To jestli si dva lidi rozumí záleží na spoustě jiných věcí než jen v které zemi vyrůstali. Mě se třeba v Africe žilo velice dobře a klidně bych tam zůstala. Teď jsem místo toho v katolickém Mexiku a ač je to kultura Evropě mnohem bližší, připadám si tu podstatně víc jako cizinec. Ale nechci se přít, každý má právo na svůj názor.
Mě Evropani nepřijdou nijak více (ani méně) přizpůsobiví než jiní přistěhovalci. A Křesťani se cpou všude, a ještě mají od svého Boha nařízeno nutit jejich víru všem a všude. Podle Koránu je to vůle Aláha, komu se zjeví a komu ne, lidi by neměli ostatní převádět na svou víru pokud o to ten dotyčný nestojí. To co sem leze do Evropy nemá většinou s normálním muslimem moc společného. Problém Evropy je, že si tohle nepřipouští, snaží se být multi-kulti tolerantní vůči nepřizpůsobivým, zatímco brojí proti islámu a štve proti sobě všechny ostatní muslimy, o kterých většina evropanů ani neví, že mezi nimi žijou.
To máte odkud, že muslimové nemají tu svojí víru nikomu cpát? Od nějakého muslima, co vám odcitoval "nebudiž donucení k náboženství"?
Tak hele, tenhle verš má úplně jiný kontext. Je to součást příběhu o ženě, židovce, která měla těžce nemocné dítě a modlila se k bohu s tím, že když se dítě uzdraví, vychová z něj příkladného žida. V téhle chvíli nastupuje mohammed a zakazuje jí to s tím, že nebudiž donucení k náboženství - protože podle islámu se každý rodí jako muslim, včetně tohoto dítěte, a kdyby z něj matka vychovávala žida, tak by se tím "zkazil". Takže asi takhle.
A v koránu se píše: A bojujte na stezce Boží proti těm, kdož bojují proti vám, avšak nečiňte bezpráví, neboť Bůh nemiluje ty, kdož se bezpráví dopouštějí. Zabíjejte je všude, kde je dostihnete, a vyžeňte je z míst, odkud oni vás vyhnali, vždyť svádění od víry je horší než zabití. Avšak nebojujte s nimi poblíže Mešity posvátné, dokud oni s vámi zde nezačnou bojovat. Jestliže však vás tam napadnou, zabte je - taková je odměna nevěřících!
Jestliže však přestanou... tedy Bůh věru je odpouštějící, slitovný! A bojujte proti nim, dokud nebude konec svádění od víry a dokud nebude všechno náboženství patřit Bohu. Jestliže však přestanou, pak skončete nepřátelství, ale ne proti nespravedlivým.
Tady se snad můžeme bavit o významu slova fitna, zde přeložený jako svádění od víry. Jestli se do něj vejde nějaká tolerance vůči nevěřícím, nebo ne. Ale nijak mě to neuklidňuje, že tento příkaz je takový nejednoznačný, protože minimálně ta ozbrojená část muslimů to chápe zcela jasně.

fikovnice
napsal(a):
Mě fascinuje jak na iDNESU vychází jeden článek za druhým typu - rozhovor s lékařem z Afriky, který tam nemůže uživit svoji rodinou, s ženou s osmi dětmi, která prchá, protože chce pro děti lepší budoucnost a chce se "prý" zapojit do pracovního procesu v nějaké civilizované zemi, atd. atd. A u těchto článků buď diskuse není, nebo je záhy zrušena a nebo je vehemntně promázávána. Proboha, to si myslí, že jsme všichni tak blbí?! V 68. šly média s námi, vždyť jak hrdinně se zachoval tehdy Československý rozhlas! Ale dnes!? Co to je? To jsou za to placeni od nějakých nevládních "začleňovacích agentur"?! Proč nám lžou?! A ještě tak stupidně?!
Takzvaný HLP - hluboký lidský příběh.
"Prchat" ale vidíme, i přes úpornou snahu médií a zveřejňování fotek těch nemnoha žen a dětí uprostřed davu mužů, v drtivé většině dobře živené muže v nejlepším věku, dobře oblečené, vybavené elektronikou, nehladovějící, kteří místo, aby bojovali ve své zemi o své domovy, bránili své blízké, tak bojují proti lidem, kteří jim nabízejí pomoc v zemi, kterou de facto přepadli...
napsal(a):
"Prchat" ale vidíme, i přes úpornou snahu médií a zveřejňování fotek těch nemnoha žen a dětí uprostřed davu mužů, v drtivé většině dobře živené muže v nejlepším věku, dobře oblečené, vybavené elektronikou, nehladovějící, kteří místo, aby bojovali ve své zemi o své domovy, bránili své blízké, tak bojují proti lidem, kteří jim nabízejí pomoc v zemi, kterou de facto přepadli...
Přesně tak!
napsal(a):
Jo, ta fotka, která vyhrála jakousi cenu jak migranti stojí a snaží se s rukama třímajícíma mobil chytit signál, je dost síla! Teď nevím, kde jsem ji viděla, každopádně většina z nich třímá mobily, které si já dovolit nemohu. Obuv - značkový, stejně tak jako "hadry". Jo jo, ekonomicky jsou na tom fakt zle!

fikovnice
napsal(a):
Jo, ta fotka, která vyhrála jakousi cenu jak migranti stojí a snaží se s rukama třímajícíma mobil chytit signál, je dost síla! Teď nevím, kde jsem ji viděla, každopádně většina z nich třímá mobily, které si já dovolit nemohu. Obuv - značkový, stejně tak jako "hadry". Jo jo, ekonomicky jsou na tom fakt zle!
No jasný, chudáčci, utíkají před válkou, tak vytáhli doma z kasičky tisíce euro. Přiznejte se, kolik z vás to doma má? Tolik prachů přímo k dispozici, kdyby vám třeba vyhořel dům (nebo by vám na něj spadla bomba) případně kdyby spadla bomba na sousedy - už vidím, jak od vás ten váš dům někdo koupí, takže ty kecy o tom, jak prodali všechno, co měli, jsou trochu divné...
napsal(a):
No jasný, chudáčci, utíkají před válkou, tak vytáhli doma z kasičky tisíce euro. Přiznejte se, kolik z vás to doma má? Tolik prachů přímo k dispozici, kdyby vám třeba vyhořel dům (nebo by vám na něj spadla bomba) případně kdyby spadla bomba na sousedy - už vidím, jak od vás ten váš dům někdo koupí, takže ty kecy o tom, jak prodali všechno, co měli, jsou trochu divné...
Ono už to, jak zacházejí s tím, co dostávají od dobrovolníků, o něčem svědčí. V tranzitních zemích, v Maďarsku aj. metali s balenejma vodama a s potravinami po těch, co jim je rozdávali. Evidentně hladem či žízní po dlouhé cestě netrpěli. A ten bordel, co po sobě všude nechávají...
fikovnice
napsal(a):
Zde ta fotka, co vyhrála. Typy těch jejich smartfounů zde poznat sice nejdou, přesto to foto vypovídá o mnohém...
napsal(a):
Bodlinko, vy jste uhodila hřebíček na hlavičku, kdo si ty domy v te válce kupuje / Sýrie /? Jeden utecenec říkal, že je nakládají na lode a US vlajkou a vozí k pobřeží, další říkal, že je z Afganistanu, byl v pohodě a sám, bez deti a manželky, že se za nim urcite do západní Evropy dostanou i prarodiče, když se ho ptali, kdo tam doma u nich tedy zůstane, tak pokrčil rameny, všichni obyvatele chtějí do Evropy...Další imigrant řekl, že na lodi - trajektu, je 90 -95% ekonomických uprchliku !
Jsem strasne zvedava, jak to k.r.a.v.a. madam Merkel bude lifrovat zpátky do jejich krajiny původu...
Je to Sodoma gomora...
panda H
napsal(a):
Bodlinko, vy jste uhodila hřebíček na hlavičku, kdo si ty domy v te válce kupuje / Sýrie /? Jeden utecenec říkal, že je nakládají na lode a US vlajkou a vozí k pobřeží, další říkal, že je z Afganistanu, byl v pohodě a sám, bez deti a manželky, že se za nim urcite do západní Evropy dostanou i prarodiče, když se ho ptali, kdo tam doma u nich tedy zůstane, tak pokrčil rameny, všichni obyvatele chtějí do Evropy...Další imigrant řekl, že na lodi - trajektu, je 90 -95% ekonomických uprchliku !
Jsem strasne zvedava, jak to k.r.a.v.a. madam Merkel bude lifrovat zpátky do jejich krajiny původu...
Je to Sodoma gomora...
Merkel je pošle jen do nejbližšího státu, ze kterého přišli, teď třeba do Rakouska, zítra k nám...
Video - Minúta ticha - skandovali „Alláhu Akbar“
https://www.youtube.com/watch?v=Wt9bMYcmUFg
Zdroj; http://fotbal.idnes.cz/turecti-fotbalovi-fanousci-piskali-behem-minuty-ticha-za-pariz-pvh-/fot_reprez.aspx?c=A151118_014302_fot_reprez_pes.
napsal(a):
Zajímave všichni utíkaji před valkou a terorem a všichni prodávaji svuj majetek...a kdo ho teda kupuje ? a proč když je tam tak hrozně špatně ?
Jo, a z Putina dělají satana, aby ho zakopali do zeme, přitom ten satan sídlí za oceánem a hraje si na světového cetnika a slusnym lidem, nejen v Evropě, děla peklo ze života...
A to nepisu o "demokratických zemích " od nás směrem na západ, to je Velká strasna žumpa !
neumím dát odkaz : www. parlamentni listy.cz nova republika.cz
idnes.cz, aktualne.cz www. petr robejsek. cz, uznávaný politolog...

panda H
napsal(a):
Jo, a z Putina dělají satana, aby ho zakopali do zeme, přitom ten satan sídlí za oceánem a hraje si na světového cetnika a slusnym lidem, nejen v Evropě, děla peklo ze života...
A to nepisu o "demokratických zemích " od nás směrem na západ, to je Velká strasna žumpa !
neumím dát odkaz : www. parlamentni listy.cz nova republika.cz
idnes.cz, aktualne.cz www. petr robejsek. cz, uznávaný politolog...
Ale no tak, že takovým věcem věříte! Trochu zapojte vlastní rozum.

panda H
napsal(a):
Ale no tak, bylo by dobry, kdybyste zapojila i ten svuj, co říkáte ? !
Já ho zapojila, proto to radím vám!
napsal(a):
Já ho zapojila, proto to radím vám!
Bohužel, vy jste ten mozek nezapojila ! To si opravdu jen myslíte, nebo si pořád něco jen nalhavate !
A vy mi nemáte co radit, vy radte sama sobe, nebo jinym, kteří o to stoji, od vás ! ja o zadne rady vůbec nestojim...

panda H
napsal(a):
Bohužel, vy jste ten mozek nezapojila ! To si opravdu jen myslíte, nebo si pořád něco jen nalhavate !
A vy mi nemáte co radit, vy radte sama sobe, nebo jinym, kteří o to stoji, od vás ! ja o zadne rady vůbec nestojim...
Proč se rozčilujete?
rapotacka11
napsal(a):
Viděla jsem na yotube asi hodinovou přednášku amer. profesora (74 let ?).
Nemohu to najít, jméno bohužel nevím.
Hovořil o islámu, studiu jeho historie věnoval 40 let.
Promítal tam mapy o rozšíření islámu asi od r.1930, nesmírně zajímavé.
Nemáte někdo odkaz na video? (jméno ?).
rapotacka11
napsal(a):
Viděla jsem na yotube asi hodinovou přednášku amer. profesora (74 let ?).
Nemohu to najít, jméno bohužel nevím.
Hovořil o islámu, studiu jeho historie věnoval 40 let.
Promítal tam mapy o rozšíření islámu asi od r.1930, nesmírně zajímavé.
Nemáte někdo odkaz na video? (jméno ?).
Není to Bill Warner?, něco ted bylo na parlamentních listech. Profesor Warner tam mluvi o Islámu, je to video, ale nevím, jestli je to to, co jste mela na mysli.

panda H
napsal(a):
Nerozciluju se, vy si myslíte, že Amerika - USA, je milý a dobry bratr, ja vam to neberu, myslete si co chcete, ja si to tedy vůbec nemyslím, je to právě naopak !
Myslím, že naše diskuze skončila, bylo by to porad dokola....
Pando H, vy naprosto netušíte, co si myslím. Uvědomte si, že nic není černobílé. Opravdu to není o tom, že USA je zlo a Rusko dobro, nebo naopak. Proto jsem psala o zapojení vlastního rozumu. Pokud vám váš rozum velí vnímat situaci černobíle, pak nemám co dodat.
napsal(a):
Pando H, vy naprosto netušíte, co si myslím. Uvědomte si, že nic není černobílé. Opravdu to není o tom, že USA je zlo a Rusko dobro, nebo naopak. Proto jsem psala o zapojení vlastního rozumu. Pokud vám váš rozum velí vnímat situaci černobíle, pak nemám co dodat.
Nejsme dnešní. Víme, že to není černobílé .
Víme, že to není ani růžové, jak se to řine z TV a spol.
Konečně, je fuk, zda se to nám líbí nebo ne.
Ani jedni, ani druzí se nás fakt raději neptají a dělají nám to černé.

Nejhorší je, že ani přes tolik obětí, co už položilo život, se nic moc neděje - není uzavřen schengen jako to nejzákladnější, a nejsou podnikány kroky k odlifrování té masy "uprchlíků" do té tramtárie, z které přitáhli.
napsal(a):
Tak naposled, ano, vim, že nic není černobíle, ale psala jsem, že je vase věc, co vy si myslíte a ja vam to neberu, protoze me jsou vase názory a poučovani fakt ukradene.A odpuste si to vase " zapojení rozumu ", hlavně abyste ho mela tedy zapojeny vy, ne ?

Hlavně, že nám toho "hrdinu" už týden ukazují a utvrzují další dementy o jeho hrdinství. O to jim přece jde, aby se zviditelňovali. Dokud jsou hledaní - pochopitelně ho budou ukazovat, ale když už z něj nic nezbylo...ať upadne v zapomnění - nic jiného si nezaslouží. Ne, že ještě další měsíc ( rok ) budeme vídat jeho úsměv v televizi. To ho máme obdivovat ? Pak se divme, že bude mít následovníky. " Doteď jsem nebyl nic a koukejte lidi, jak jsem slavný ! Ve všech televizích světa" Co na tom, že mrtvý - Aláh ho přece vzal do ráje.
rapotacka11
napsal(a):
Http://www.expres.cz/projev-muslima-po-teroristickych-utocich-v-parizi-f8i-/video.aspx?c=A151117_201829_dx-video_shu
http://gloria.tv/media/ddwP12D1NdP.
Ten projev muslima jsem viděla včera, to je tedy inteligence, prostě hnus !
On tim svým projevem, ty muslimy ještě vic pobouri a n.a.s.e.r.e, vždyť už ted si myslí, že mají na všechno v Evropě právo a zadarmo, ještě nejsou ani registrovani a většina se chova jak dobytek !
Přednášku dr. Warnera, jsem si vyposlechla, vlastně spíš přečetla, hodně zajimave, poucne, ale taky udesne, myslím, , že nikdo neudělá chybu, když to zkoukne, aby byl v obraze vic, nez je třeba ted.
Bodlinka mela 1000% pravdu, když v jednom příspěvku na závěr napsala, že je nutne muslimy lifrovat pryc a co nejdál....takto jsem ten její příspěvek pochopila, jsou rozpinavou hrozbou pro lidstvo !
Viděla jsem video jedné mlade nemecke maminky, jak prosí Merkelku, ať už s imigranty skonci, že ji na menší vesnici sledoval muslim imigrant a schovával se za auta, aby ho neviděla, ale viděla a to bylo ve dne a ještě byla s kočárkem, tak se ho ptala co chce a on se "smal" a utíkal pryc. Prý jim nasadili do vesnice mraky imigrantů, že se boji chodit ven i ve dne!
Tak se máme opravdu na co " tesit "az nás " to " samé, zaplaví v naší republice, protoze, tech milionů imigrantů, jsou a budou 10 tky milionů...
Http://outsidermedia.cz/v-v-pjakin-otazky-a-odpovedi-ze-dne-16-11-2015/
Až do konce. (40 min.).
panda H
napsal(a):
Svět se zbláznil, frau Merkel do Evropy natáhla luzu a mezi nima snad pulku bojovníků islámu, teroristů, normální lidé to věděli a ta banda z Bruselu ne ? Na to, aby si kazdy normální člověk " spočítal ", co nás invazi negramotnych a nepřizpůsobivých milionů migrantů ceka, nemusím byt B.L.B.E.C. politik ani Einstein ! TI K.R.E.T.E.N.I. ze západní Evropy, co rozhodují o osudu obyčejných lidi jsou zaprodanci islamu, kteří za min.500000 měsícne, nás Evropany vedou do záhuby, jenom proto, aby mohli vyrabovat celou Afriku, střední východ, Asii atp. A az bude Evropa uplne v p.r.d.e.l.i. tak všichni ti rádoby politici z Belgie utečou daleko do daňových rájů, kde se budou slunickovat a vzpomínat, jak se kdysi v Evropě dalo žit...
Všechno je to cilene a rizene....
Ceho všeho hrozného se máme bát, co nás ceka ? Asi nic pěkného...
Jsem si jistá, že toto celé bylo předem plánované, už i díky akcí, kdy měli lidi (aspon v čr), milostivou možnost, beztrestně odevzdat doma držené zbraně. Dneska aby si člověk místo řidičáku udělal radši zbrojní pas...nikdo nás nebude bránit, vojáci nejsou...i to byla akce dobře promyšlená.

napsal(a):
Jo, jenže bible, to je historie a mytologie. Popis událostí, víceméně. A nový zákon většinu nestravitelných věcí ze starého zákona ruší, proto "nový zákon", nová smlouva.
Korán je psán v imperativu, je to diktát, přímé rozkazy od boha, platné od počátku věků až do jejich konce. Když je v koránu psáno "zabíjejte je", tak to není popis událostí, kdy mohamed zabíjel. Je to příkaz "zabíjejte je tak, jako je zabíjel mohamed" a konec. Tečka.
Rozdíl, integrální rozdíl mezi křesťanstvím a islámem je ten, že člověk, který vezme nový zákon a začne ho doslova dodržovat a následuje příklad ježíše se stane hipíkem bez majetku, který káže o dobru, o spasení a o morálce.
Člověk, který vezme doslova korán a půjde následovat příkladu mohameda... no, to je isis.
Presne. Ak by sme nový zákon zobrali doslova, V dnešnej dobe by nás asi vyhnali na okraj mesta ale to urobili aj v novom zákone.
Ale bilión krát je lepšie byť kresťan ako moslim ktorý sa od normálneho koránu odclenil a pritvoril si ho podľa vlastného zmýšľania... A keďže Slovensko je ešte stále viac menej katolícka krajina (neviem koľko percent kresťanov je v Česku) ak by tu prišli moslimi (odclenieni) tak by museli asi podpáliť celú krajinu ak by pálili biblie a podrezovali krky veriacim...
napsal(a):
Presne. Ak by sme nový zákon zobrali doslova, V dnešnej dobe by nás asi vyhnali na okraj mesta ale to urobili aj v novom zákone.
Ale bilión krát je lepšie byť kresťan ako moslim ktorý sa od normálneho koránu odclenil a pritvoril si ho podľa vlastného zmýšľania... A keďže Slovensko je ešte stále viac menej katolícka krajina (neviem koľko percent kresťanov je v Česku) ak by tu prišli moslimi (odclenieni) tak by museli asi podpáliť celú krajinu ak by pálili biblie a podrezovali krky veriacim...
"A keďže Slovensko je ešte stále viac menej katolícka krajina (neviem koľko percent kresťanov je v Česku)"
Neznám přesná čísla, ale rozdíl je značný, Česko je jedna z nejvíc ateistických zemí.